Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

току-що, ncl написа:

А ти, Ива, хич не си забавна...

Че, кога съм ти обещавала да те забавлявам? И не, не съм никаква Ива, ама Аглая Епанчина си е Аглая Епанчина. Тя сама си пусна поста и се афишира. Може да ти е по- забавна в шизофренното си раздвоение. 

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 1 минута, absurt написа:

Също, като кого? И не, не съм про ГЕРБ, ама нали на страха очите са големи- все гербаджии ти се привиждат.571984182_download(16).gif.cdca074141fd57f8ba335f3a65a49d4d.gif

Ами щом само гербофоби виждаш... човек вижда каквото гледа.  Само тях нападаш.  И мен гербофоб ме изкарваш,  пък аз за бзнс/код те питах. 😆 Ама за бзнс/код дума не обелваш,  ама анти герберите ги нападаш яко.  Та, също като кого 🤔

преди 7 минути, Bubbles написа:

Кое е според мен?

Слави Трифонов и Борисов са диаметрални разположени личности, нямат никакви допирни точки. Въобще не можем даже база сравнение да направим.

Слави Трифонов талантлив, работлив музикант, шоумен. Борисов пожарникар с връзки, каратист. Телоохранител, натегач. Слуга на мутрите. Доносник. Слуга на чужденци, ГЕРБ се спонсорира от немска фондация. 

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Слави Трифонов и Борисов са диаметрални разположени личности, нямат никакви допирни точки. Въобще не можем даже база сравнение да направим.

Слави Трифонов талантлив, работлив музикант, шоумен. Борисов пожарникар с връзки, каратист. Телоохранител, натегач. Слуга на мутрите. Доносник. Слуга на чужденци, ГЕРБ се спонсорира от немска фондация. 

Ефенди, май рано рано си прекалил с шербета.

Нищо де, нека талантливия работник дойде на власт, после вие ще ревете а аз ще ви се смея.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ефенди, май рано рано си прекалил с шербета.

Нищо де, нека талантливия работник дойде на власт, после вие ще ревете а аз ще ви се смея.

това че ще псуваме трифонов кристалната топка ли ти го каза или от централата на ГЕРБ ви го казаха

преди 8 минути, ninov написа:

това че ще псуваме трифонов кристалната топка ли ти го каза или от централата на ГЕРБ ви го казаха

ea176e280.jpg?cb=1616591551&q=0&b=1&p=0&

не забравяй че каквото дърдорите сега за Трифонов преди го дърдорехте за Борисов и гласувахте за последния, а сега А, У, да го не видите...

преди 26 минути, Bubbles написа:

не забравяй че каквото дърдорите сега за Трифонов преди го дърдорехте за Борисов и гласувахте за последния, а сега А, У, да го не видите...

Никога не съм гласувал за Борисов. Още от както го туриха за шеф на МВР го разбрах, какъв е.

преди 29 минути, Bubbles написа:

още от самото начало знаех че е мутра и никога не съм гласувал за него.А щом звездите ти говорят питай ги кой ще са числата от тотото утре

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Никога не съм гласувал за Борисов. Още от както го туриха за шеф на МВР го разбрах, какъв е.

преди 16 минути, ninov написа:

още от самото начало знаех че е мутра и никога не съм гласувал за него.А щом звездите ти говорят питай ги кой ще са числата от тотото утре

Ок приемам го, но има много които са гласували за него и говореха по негов адрес същото като днес за Трифонов, а сега го плюят.
В В ония години често питах "Защо аджеба така актуалните по онова време "Недоспали(Ранобудни) студенти" студенти не гъкнаха когато Борисов дръпна 30млрд, а ореваха света за 1млрд които искаше Орешарски и плачеха че пра внуците им ще ли да плащат тоя заем?" никога не съм получил отговор на този въпрос.
Днес години по-късно голяма част от тия хора се обърнаха и ся скачат в полза на Слави.
Затова все си мисля че след някоя и друга година и с гологлавия ще се случи същото, а неговите последователи ще продължат да търсят месията.

Нещо повече, още след последните избори и последвалите събития, под публикациите му във ФБ беше пълно с разочаровани хора гласували за него, някои от които направо го псуваха и т.н.

Абе "Поживьом у видим".

преди 14 минути, Bubbles написа:

Ок приемам го, но има много които са гласували за него и говореха по негов адрес същото като днес за Трифонов, а сега го плюят.
В В ония години често питах "Защо аджеба така актуалните по онова време "Недоспали(Ранобудни) студенти" студенти не гъкнаха когато Борисов дръпна 30млрд, а ореваха света за 1млрд които искаше Орешарски и плачеха че пра внуците им ще ли да плащат тоя заем?" никога не съм получил отговор на този въпрос.
Днес години по-късно голяма част от тия хора се обърнаха и ся скачат в полза на Слави.
Затова все си мисля че след някоя и друга година и с гологлавия ще се случи същото, а неговите последователи ще продължат да търсят месията.

Нещо повече, още след последните избори и последвалите събития, под публикациите му във ФБ беше пълно с разочаровани хора гласували за него, някои от които направо го псуваха и т.н.

Абе "Поживьом у видим".

Нещо не мога да схвана напълно. Нима е лошо, че гласувалите за Слави ще го плюят и свалят от власт, ако се окаже същия като Борисов ? Нека го плюят и да го сменят. Нека сменят и следващия. Нека "месиите" да знаят, че няма да се толерират кражби и схеми в досегашните чудовищни размери. А не, като сегашните безмозъчни фанатици от герб, само Баце можел да ни пази от комунистите, да властва до гроб. Нищо, че вече краде повече от тях.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Нещо не мога да схвана напълно. Нима е лошо, че гласувалите за, Слави Нека го плюят и да го сменят.

но след 4 години - нали знаеш всички лъжат в началото

а слави вече се извъртя по някои въпроси - очаквам това да продължи

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

но след 4 години - нали знаеш всички лъжат в началото

... и после се почва - рекет на бизнеси, суджуци , апартаменти и къщи за тъщи , даже май и на Карнобатската ракия посегнаха ...

пп. За краденето не споменах - крадат до каквото се докопат...

преди 1 час, N1K17Y написа:

Нещо не мога да схвана напълно. Нима е лошо, че гласувалите за Слави ще го плюят и свалят от власт, ако се окаже същия като Борисов ? Нека го плюят и да го сменят.

Не е лошо бре пич, така работи демокрацията, ОБАЧЕ в България ще си го плюят и ще си го избират като Борисов, после ще се появи някоя друга стара муцуна която през годините е правила като вятъра на всеки удобен, ще каже че е за хората и айде пак отначало. Хич няма и да се учудя ако пак си изберат тиквата след като се опарят от Слави, може Корнелия да турят.

Колко народ се полъга по Манолова и нейния лозунг? А тя къде беше? С кого? Какво правеше? Не я ли плюеха? А ся хоп на бял кон влиза обратно в парламента и била защитавала интереса на народа.
Иди питай за нея в Кюстендил да ти кажат колко я обичат нейните съграждани и защо. Ама иначе МУТРИ ВЪН.

Ей това е тъпото, няма нови лица, НЯМА всичките са навързани като свински черва, Слави е с тях над 20 години, защо иначе ще го търпят да ги плюе толкова години от национален ефир, че и му ходят на гости в шоуто? Мислил ли си по този въпрос? А сега изведнъж прави партия и иска да става управник и е на път да успее. Как мислиш, защо? Самия Бойко като премиер ходи да се моли на американците да не го свалят от власт, а един шут ще стане управник без тяхната благословия? Сериозно?
Мислиш си че България е независима суверенна държава? Помисли си пак. ;)

преди 15 минути, nikssi написа:

... и после се почва - рекет на бизнеси, суджуци , апартаменти и къщи за тъщи , даже май и на Карнобатската ракия посегнаха ...

пп. За краденето не споменах - крадат до каквото се докопат...

да, виждаш ли как знаеш

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

да, виждаш ли как знаеш

Ми то с подобна биография като на Баце може и да е изпуснато нещо ... умишлено не споменах скандалите с транплантациите.

преди 1 минута, nikssi написа:

Ми то с подобна биография като на Баце може и да е изпуснато нещо ... умишлено не споменах скандалите с транплантациите.

БСП бяха на власт и те имат подобна биография - дори самата Нинова е има

сега и слави ще се сдобие с такава биография

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

БСП бяха на власт и те имат подобна биография - дори самата Нинова е има

сега и слави ще се сдобие с такава биография

Тогава въобще за какво ще се хабите да гласувате?

преди 22 минути, Bubbles написа:

Мислиш си че България е независима суверенна държава? Помисли си пак. ;)

България не е независима и суверенна държава от 28 Август 1943та.  От тогава все някой се меси в политиката и все сме нечии сателит.  

От 30 години контрола над територията е американски.  Не случайно и кадрите са предимно от номенклатурата,  като по лесно управляеми, за една част има компромати,  за друга част има безброй компромати. Само че тези кадри вече взеха да се изчерпват и е време да се сменят.  Но пак ще се сменят с удобни за господарите. То че няма да имаме промяна в геополитическия курс е ясно, дано поне успеем да вземем максимума от средата в която сме попаднали.  Но за целта си трябват нови хора,  за което си прав. С ново мислене и нови идеи.  В този ред на мисли вече съм писал във форума, че ми допада икономическия министър и до някъде тази на регионалното развитие.  Ако тези двама сегашни служебни министри останат и за в бъдеще мисля,  че ще бъде добре.  

Но ще си позволя и една прогноза, аз лично очаквам победа на ИТН на изборите, но още един мандат на служебния кабинет.  

Ще ми се почитателите на Слави да кажат, поддържат ли мнението му, че е нормално в българското училище да се вкара хомосексуалната пропаганда?

„Законът в Унгария, забраняващ да се говори на малолетните за хомосексуалността, по-скоро "ни дава доказателство", че "ЕС трябва да бъде държава", за да "се попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария". 

преди 15 минути, nikssi написа:

Не ядем хапчета и не пием нафта ... само ракия! 

Моето временно ми е повлияло.    Мисли ти.

преди 55 минути, Bubbles написа:

Колко народ се полъга по Манолова и нейния лозунг? А тя къде беше? С кого? Какво правеше

Тя си помисли , че като е била обдусман и на колко ора е помогнала си мисли , че с тяхна подкрепа ще се върне в парламента ама сякаш успя бая симпатизанти има за да мине чертата , че и отгоре не очаквах .Аз още твърдя , че по добре с патриоти отколкото с русата патка .

преди 31 минути, adersa написа:

Тя си помисли , че като е била обдусман и на колко ора е помогнала си мисли , че с тяхна подкрепа ще се върне в парламента ама сякаш успя бая симпатизанти има за да мине чертата , че и отгоре не очаквах .Аз още твърдя , че по добре с патриоти отколкото с русата патка .

Манолова много добре манипулира, и говори доста убедително, дори и да знае че не е вярно

преди 45 минути, adersa написа:

Аз още твърдя , че по добре с патриоти отколкото с русата патка .

То че е по добре, по добре е. Ама де ги тез патриоти? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.