Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 3 часа, absurt написа:

О, знам, но ти не знаеш, явно. Това, с кебапчетата и бирата на корем, го правеше БСП в началото на прехода. После го приложиха и доразвиха творчески, и другите партии. После се мина на пари в брой и списъци с ЕГН. Славчо връща купуването в началната му фаза. 

А  нещо да кажеш за концерта на миле китич в Сливница или то щом е организирано от ГЕРБ не се брой

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 40 минути, Радул написа:

Aз си мисля, че вътре по- скоро е имало нещо като среден пръст за любопитни и сега ги е срам да си кажат, та разправят че не знаели. Всъщност, Славчо показа един голям среден пръст на ГЕРБ с този финт, като най- демонстративно им отмъкна цялата ромска общност, с един замах. Дни преди изборите!

Ама ако концерта беше на друга партия и особено на ГЕРБ щеше да ревеш като недоклатена мома нал' тъй?

преди 1 минута, ninov написа:

А  нещо да кажеш за концерта на миле китич в Сливница или то щом е организирано от ГЕРБ не се брой

Всичко се брои и всички купуват гласове, щото сите са от един дол дренки, това ви го повтарям от месеци, ама не увирате и туй то.

правилно ви го каза Дръндю - кой дава кибапчетата той получава.

току-що, ninov написа:

А, не знам подробности. Дай линк да прочетем- давали ли са кебапчета, бири и торбички с подаръци? Щото, всички закриха кампаниите си с концерти, ама нищо не пише да са давали.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ама ако концерта беше на друга партия и особено на ГЕРБ щеше да ревеш като недоклатена мома нал' тъй?

Не. Щях да им се смея, както им се смея и в момента.

преди 3 минути, Радул написа:

Не. Щях да им се смея, както им се смея и в момента.

Напротив, щеше да ревеш че купуват гласове и не само ти а всичките поддръжници на гологлавия и останалите обявили се за различни от статуквото, просто защото отказвате да погледнете другата страна на монетата, от страх че това в което вярвате ще рухне за миг.
Дерзайте, после ще ревете и срещу св. Славун.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Напротив, щеше да ревеш че купуват гласове и не само ти а всичките поддръжници на гологлавия и останалите обявили се за различни от статуквото, просто защото отказвате да погледнете другата страна на монетата, от страх че това в което вярвате ще рухне за миг.
Дерзайте, после ще ревете и срещу св. Славун.

Все едно ГЕРБ не са го правили товва стотици пъти. И то, за разлика от Славчо, който си плаща сам масрафите, те ги плащаха с нашите пари.

преди 40 минути, absurt написа:

Подмокряш се от страх от тоя ГЕРБ,ей! И все гербаджии ти се привиждат. Сигурно се будиш облян в пот посред нощите и с писъци! icon_mrgreen.gif.3dea8b853b895f78e7536beb9085650b.gif

Няма да има вече герб на власт, това вече и факторите го осъзнаха. Няма да е зле и ти да го разбереш.  

преди 2 минути, Радул написа:

Все едно ГЕРБ не са го правили товва стотици пъти. И то, за разлика от Славчо, който си плаща сам масрафите, те ги плащаха с нашите пари.

И като са го правили, трябва и Славчо да го прави ли? Не ти разбирам логиката. за какво е цялата дандания? За какво вандалствахте миналото лято? Да махнете едните и да сложите другите- пак същи?

преди 3 минути, Радул написа:

добре че св Славчо плаща със свои пари.
Пък и така да е, купуванхето и продаването на гласове е престъпление.

преди 5 минути, Радул написа:

а защо мислиш че славчо ги плаща от джоба си, всяка партия дори и с 1% получава субсидия

преди 1 минута, absurt написа:

И като са го правили, трябва и Славчо да го прави ли? Не ти разбирам логиката. за какво е цялата дандания? За какво вандалствахте миналото лято? Да махнете едните и да сложите другите- пак същи?

Точно че и те не знаят за какво, ама са гласували за Бойко и ся им станало кофти че не им е дал по 5 бона заплата, обаче ся св. Слави ще им даде даже по 10.

току-що, Bubbles написа:

добре че св Славчо плаща със свои пари.
Пък и така да е, купуванхето и продаването на гласове е престъпление.

Осъди го.

преди 3 минути, Michigan111 написа:

Няма да има вече герб на власт, това вече и факторите го осъзнаха. Няма да е зле и ти да го разбереш.  

Да, де, нали затова питам, що се подмокряш още от страх? Нали няма да го има на власт, дишай спокойно, че ще се поболееш.

току-що, Радул написа:

Осъди го.

Защо аз?
ТИ си му избирател, ако за теб това е ок, за какъв чеп скачаш срещу Борисов като знаеш че избираш същия сопол като него.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Защо аз?
ТИ си му избирател, ако за теб това е ок, за какъв чеп скачаш срещу Борисов като знаеш че избираш същия сопол като него.

Аз не съм му избирател, но знам че като Боцко втори сопол няма и няма да има.

преди 10 минути, absurt написа:

Тва е вашата герберска логика. Другите били същите... Повтаряйте си го, ама да знаете че тва е само във вашата пропаганда, която вече не става за нищо.

преди 1 минута, Радул написа:

Аз не съм му избирател, но знам че като Боцко втори сопол няма и няма да има.

та те всички са като него

ето къде може да провериш къде да гласуваш

преди 15 минути, absurt написа:

Вандалите са от партия ГЕРБ и от МВР. Протестите бяха мирни.

преди 9 минути, absurt написа:

Да, де, нали затова питам, що се подмокряш още от страх? Нали няма да го има на власт, дишай спокойно, че ще се поболееш.

Съвсем съм си спокоен аз,  не бери грижа.  То гербаджиите като ви чете човек най много да се подмокри,  ама от смях 😆 Ти специално е видимо как от снощи насам също обръщаш палачинката,  снощната страна беше за бзнс/код,  днес вече про- герб настроения се усещат.  Уж едното беше алтернатива на другото, пък то ко стана.. 🤣

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

DC24AFF1-D308-435E-8C56-62049EB43148.jpeg
Всичко е точно! ✌️

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

И всички са лежали в чешки затвор за кражба на коли? Не ми се вярва.

Преповтаря се с поста по-горе. 

преди 17 минути, Bubbles написа:

Защо аз?

Според теб.

преди 9 минути, Michigan111 написа:

Съвсем съм си спокоен аз,  не бери грижа.  То гербаджиите като ви чете човек най много да се подмокри,  ама от смях 😆 Ти специално е видимо как от снощи насам също обръщаш палачинката,  снощната страна беше за бзнс/код,  днес вече про- герб настроения се усещат.  Уж едното беше алтернатива на другото, пък то ко стана.. 🤣

Също, като кого? И не, не съм про ГЕРБ, ама нали на страха очите са големи- все гербаджии ти се привиждат.571984182_download(16).gif.cdca074141fd57f8ba335f3a65a49d4d.gif

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

а кога не е бло

Преди, показваше адреса ми в България. И секцията в моя роден град.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.