Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Сравняваш предизборен концерт с купуване на гласове?

Наистина ли толкова трудно схващаш или просто се правиш на не разбрал? Предизборен концерт с подаръци, ядене и пиене в циганската махала, не е просто концерт. Виж вчерашното изказване на Бойко Рашков- точно за такива "купувания" на гласове говореше- леща, дърва, кебапчета......

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 8 минути, absurt написа:

Наистина ли толкова трудно схващаш или просто се правиш на не разбрал? Предизборен концерт с подаръци, ядене и пиене в циганската махала, не е просто концерт. Виж вчерашното изказване на Бойко Рашков- точно за такива "купувания" на гласове говореше- леща, дърва, кебапчета......

Ти май не разбираш. Това е концерт, поканена е Софи Маринова и не виждам нищо лошо.

Къде е проблема? Това не е купуване на гласове.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ти май не разбираш. Това е концерт, поканена е Софи Маринова и не виждам нищо лошо.

Къде е проблема?

Хайде, от начало- освен Софи, там са "поканени" кебапчета, бира и торбички-подаръци с неизвестно съдържание.

Ти, на колко такива концерти с подаръци си ходил?

преди 21 минути, absurt написа:

Хайде, от начало- освен Софи, там са "поканени" кебапчета, бира и торбички-подаръци с неизвестно съдържание.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Цветан_Ценков

Кмет на Видин е от СДС.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Огнян_Ценков

Предишният кмет е от ГЕРБ.

https://vihrogon.bg/кебапчета-и-бира-на-корем-лепа-брена-пе/

30.08.2019

Най-бедният регион в Европа – българският Северозапад, показа, че заслужава съдбата си. Видин пръска непосилна за бюджета си сума за панаир, гарниран с чалга до оглушаване, кебапчета и бира на корем, пише lupa.bg.

Според информация от възмутени служители на общината, кметът се спазарил с Лепа Брена срещу „скромните” 30 хиляди лева!

преди 17 минути, absurt написа:

стига обижда нашту маалъ
штъ докладвам на главниу началник
има кебапчета, има желание
нема кебапчета, слънцето напича и сичкото сигън са испарява

ИскАх да гласувам, ама нямах желание! Цигани гласуват за „рефорендум“ (ВИДЕО)

бате, дай кебапчетата и штъ прайм президент

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Цветан_Ценков

Кмет на Видин е от СДС.

https://vihrogon.bg/кебапчета-и-бира-на-корем-лепа-брена-пе/

30.08.2019

Най-бедният регион в Европа – българският Северозапад, показа, че заслужава съдбата си. Видин пръска непосилна за бюджета си сума за панаир, гарниран с чалга до оглушаване, кебапчета и бира на корем, пише lupa.bg.

Според информация от възмутени служители на общината, кметът се спазарил с Лепа Брена срещу „скромните” 30 хиляди лева!

И какво? Щом това е ставало някога, е редно и днес Славчо да го направи? Нали уж искаха да изчегъртат старата система? 

преди 6 минути, absurt написа:

И какво? Щом това е ставало някога, е редно и днес Славчо да го направи? Нали уж искаха да изчегъртат старата система? 

Това е просто концерт. Последно ти пиша на тази тема. Явно си фанатик и не искаш да разбереш.

Ти ме пита виждал ли си концерт с бира, кебабчета и чалга. Посочих ти. Актуален концерт даже. 2019 година. Лепа Брена във Видин.

В ромската махала се слуша ромски песни. Софи Маринова е ромка и кой може друг да пее на ромски език, ако не тя?

На концерта, какво очакваш да има? 

Амюз Буш ли?

https://m.rozali.com/recepti/drugi-kuhni/amiuz-bush-kulinarno-izkushenie-v-edna-hapka.html

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Amuse-bouche

1280px-Amuse_Bouche_at_a_French_restaura

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Това е просто концерт. Последно ти пиша на тази тема. Явно си фанатик и не искаш да разбереш.

Ти ме пита виждал ли си концерт с бира, кебабчета и чалга. Посочих ти.

В ромската махала се слуша ромски песни. Софи Маринова е ромка и кой може друг да пее на ромски език, ако не тя?

Нищо против Софи нямам. Разбира се, че в циганската махала пеят цигански песни. 

Фанатикът си ти, защото упорито заобикаляш главното- пиенето, яденето и подаръците в торбичките. Това не е нормалното в цялата работа. И другите политически сили закриха кампанията си с концерти, но нито кебапчета, нито бира, нито торбички с подаръци раздаваха. 

И пак ще питам, дали наистина не схващаш кое е редно и кое- не? Посочи ми как са се купували гласове от СДС , само забрави да напишеш дали така трябва да прави и Славчо, който уж ще изчегъртва старата система?

преди 54 минути, absurt написа:

Ми прецакали са се да канят Софка напразно. То като са поканени кебапчета и бира, на кой му пука за ромската Лили Иванова? Мое си я слуша на хитачито и ефекта е същия.

преди 24 минути, absurt написа:

Фанатикът си ти, защото упорито заобикаляш главното

А ти нефанатично от 2 дена пропускаш да отговориш за твоите фаворити- как земеделците се превърнаха в десни и коалиционен партньор на Москов, който миналата година искаше да ги лустрира  🤣

преди 16 минути, Michigan111 написа:

А ти нефанатично от 2 дена пропускаш да отговориш за твоите фаворити- как земеделците се превърнаха в десни и коалиционен партньор на Москов, който миналата година искаше да ги лустрира  🤣

И защо аз да ти отговарям? Питай ги тях, ако толкова не ти дава мира. Що за дребнаво заяждане?

Не разбрах за кого ти се каниш да гласуваш, но хайде кажи и да ги поразгледаме  по- детайлно. Става ли?

преди 11 минути, absurt написа:

И защо аз да ти отговарям? Питай ги тях, ако толкова не ти дава мира. Що за дребнаво заяждане?

Не разбрах за кого ти се каниш да гласуваш, но хайде кажи и да ги поразгледаме  по- детайлно. Става ли?

Ми нали ти ги афишира като твоите фаворити.  Питах те как те спечели човек, който миналата година говореше против земеделците,  тази година се коалира с тях.  Със същия успех тая година е десен, догодина може да обърне палачинката.  

Аз ще гласувам за тези, за които гласувах и преди- за партията на негласуващите 😆 С други думи само ще им гледам сеира.  

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Ми нали ти ги афишира като твоите фаворити.  Питах те как те спечели човек, който миналата година говореше против земеделците,  тази година се коалира с тях.  Със същия успех тая година е десен, догодина може да обърне палачинката.  

Аз ще гласувам за тези, за които гласувах и преди- за партията на негласуващите 😆 С други думи само ще им гледам сеира.  

А, така кажи! Ти си от олайващите, от които никога нищо не зависи, но са все недоволни от направеното от другите. И с какво право си тръгнал да съдиш избора на когото и да било, че и отговори да искаш?

преди 3 часа, absurt написа:

Какво точно има в тези пликове не се знае, защото няма и кой да провери.

Айде бе, не се знаело. Вие сте такива хиени, че 100% сте дали на някой бай Мангал 5лв. за да проверите съдържанието им. Явно обаче знаете че вътре няма нищо за което да се хванете и за това не обявявате нищо а само спекулирате. Аман от тъпи гербаджийски номера… 

току-що, absurt написа:

А, така кажи! Ти си от олайващите, от които никога нищо не зависи, но са все недоволни от направеното от другите. И с какво право си тръгнал да съдиш избора на когото и да било, че и отговори да искаш?

Ами чакай сега малко, почини си с тези епитети.  

Ти питаш за на Славчо партията,  аз те питам за на Москов партията.  Това че аз няма да гласувам не променя факта, че ти ще гласуваш за поредната фурнаджиска лопата. И ти понеже нямаш обяснение,  ме питаш с какво право към тръгнал да те съдя за избора ти. Не те съдя бе, подигравам ти се 😆 

току-що, Michigan111 написа:

Ами чакай сега малко, почини си с тези епитети.  

Ти питаш за на Славчо партията,  аз те питам за на Москов партията.  Това че аз няма да гласувам не променя факта, че ти ще гласуваш за поредната фурнаджиска лопата. И ти понеже нямаш обяснение,  ме питаш с какво право към тръгнал да те съдя за избора ти. Не те съдя бе, подигравам ти се 😆 

Не питам теб, ако не си забелязал. Разговарям с Аспект. И както ти написах- като те интересува защо някой прави нещо, го питаш него, не се заяждаш с когото ти падне. А, че сеирджия, неспособен дори да отиде да гласува, а оставящ други всичко да решават в живота му, се бил опитвал да ми се подиграва- знаеш ли колко ми дреме? ти със себе си се подиграваш, преди всичко. 

преди 2 минути, Michigan111 написа:

че ти ще гласуваш за поредната фурнаджиска лопата 

В сравнение с другите й лъжи, тази че щяла да гласува за незнамсикойси, а не за ГЕРБ е най-малката. Тя си е герберастки трол от най-чист вид.

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Айде бе, не се знаело. Вие сте такива хиени, че 100% сте дали на някой бай Мангал 5лв. за да проверите съдържанието им. Явно обаче знаете че вътре няма нищо за което да се хванете и за това не обявявате нищо а само спекулирате. Аман от тъпи гербаджийски номера… 

Aз си мисля, че вътре по- скоро е имало нещо като среден пръст за любопитни и сега ги е срам да си кажат, та разправят че не знаели. Всъщност, Славчо показа един голям среден пръст на ГЕРБ с този финт, като най- демонстративно им отмъкна цялата ромска общност, с един замах. Дни преди изборите!

преди 3 минути, absurt написа:

Не питам теб, ако не си забелязал. Разговарям с Аспект. И както ти написах- като те интересува защо някой прави нещо, го питаш него, не се заяждаш с когото ти падне. А, че сеирджия, неспособен дори да отиде да гласува, а оставящ други всичко да решават в живота му, се бил опитвал да ми се подиграва- знаеш ли колко ми дреме? ти със себе си се подиграваш, преди всичко. 

А, прощавай тогава, че така грубо се намесих в нискоефективната ти пропаганда,  тоест разговор,  извинявай 🤣

Отдавна не разчитам на някой друг да решава вместо мен,  както отдавна не вярвам в Дядо Коледа.  А иначе не гласувам,  щото не искам да си губя времето с глупости,  и най вече защото няма за кого.  Пък ти си вярвай в Дядо Коледа и гласувай за бзнс 😆

преди 21 минути, ivottoshev написа:

В сравнение с другите й лъжи, тази че щяла да гласува за незнамсикойси, а не за ГЕРБ е най-малката. Тя си е герберастки трол от най-чист вид.

Подмокряш се от страх от тоя ГЕРБ,ей! И все гербаджии ти се привиждат. Сигурно се будиш облян в пот посред нощите и с писъци! icon_mrgreen.gif.3dea8b853b895f78e7536beb9085650b.gif

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Къде е проблема? Това не е купуване на гласове.

преди 2 часа, absurt написа:

Мисля чер и двамата малко преигравате.
Единия във вярата си в тая измишльотина наречена "Има такъв народ", а другия малко преекспонира.

Важно е какво е имало в пликчетата, ако какзва нашия форумен сиган са само кебабчета и т.н., този похвате масово използван предизборен... ...да го наречем приум за да се прилъжат масите простолюдие да гласуват за съответната партия.
Вече ако си ако говорим за пари и осигуряване на неща като дърва за огрев и т.н. стоки и услуги от първа необходимост в дългосрочен план тук вече би ставало думо за купуване на гласове.

Интересен е обаче този момент с този конецерт, не за друго а защото нали именно ИТН ревяха срещу правото на малцинствата и ниско образованите хора да гласуват и нали точно затова въведоха машиното гласуване, а сега опитват да прилъжат точно тия хорица да им гласуват.
Ще се види утре каква ще е хавата, но със сигурност е лошо че хората паднаха до там да вярват на един наркоман и на бивши кадри от вече минали правителства обявили се под друг лозунг, това със сигурност е доста показателно, но не и учудващо предвид ширещата се корупция в страната и вечното покриване на който трябва, ня всеки му е писнало от това, а дано да има промяна, но защо ли не ми се вярва...

преди 1 час, absurt написа:

Ех тия двойни стандарти... Много грозно 

преди 7 минути, absurt написа:

Подмокряш се от страх от тоя ГЕРБ,ей! И все гербаджии ти се привиждат. Сигурно се будиш облян в пот посред нощите и с писъци! icon_mrgreen.gif.3dea8b853b895f78e7536beb9085650b.gif

Е те привържениците на изпразни се мили вън са като лидерите си, само подскачат като петлета, а получат ли власт гледай им сеира.

Аглая, пак се месиш и пак с нескопосан опит за манипулация. Не ми пречиш, забавна си ми.

преди 34 минути, Радул написа:

Aз си мисля, че вътре по- скоро е имало нещо като среден пръст за любопитни и сега ги е срам да си кажат, та разправят че не знаели. Всъщност, Славчо показа един голям среден пръст на ГЕРБ с този финт, като най- демонстративно им отмъкна цялата ромска общност, с един замах. Дни преди изборите!

с което показа че наобразованите най -лесно се манипулират

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.