Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 4 минути, absurt написа:

Ето какво е написала тя:

"Аз гласувах на последните избори за президент и сенат в САЩ. В нашия щат никъде не се гласуваше с машини. Масово хората гласуваха по пощата заради Ковид пандемията. И аз и съпругът ми гласувахме по пощата.

До колкото знам, с машини се е гласувало преди 20 и повече години.

В компанията за която работех тогава, преди около 22 години, спомням си, бяха докарали една изборна машина за ремонт. Тогава съм видяла що е то, изборна машина. Около 1.50 на  1 метър табло със светодиоди тогава и платка с бутони  😀."

Няма да те обвиня в лъжа, защото ми стана ясно, че просто не можеш да осмисляш елементарен писан текст с простички думи. Всъщност, не се учудвам- с такъв правопис, друго не може и да се очаква.

я да видиме дали в САЩ се е гласувало машино преди 20 години или през 2020 на президенските избори 

https://www.bbc.com/news/election-us-2020-54959962

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

Цитирам съфорумка, която обяснява. Явно, в различните щати е различно, но по- важното е, че на хората са дадени повече възможности за гласуване там, докато тук е обратното- ограничава се правото на избор.. 

преди 12 минути, absurt написа:

Цитирам съфорумка, която обяснява. Явно, в различните щати е различно, но по- важното е, че на хората са дадени повече възможности за гласуване там, докато тук е обратното- ограничава се правото на избор.. 

Да, това го направиха от ГЕРБ. Ограничиха хората да гласуват.

преди 22 минути, absurt написа:

Абе, Тошев! Как не разбра, че в този живот всеки отговаря за действията си и че като искаш да знаеш защо и какво е правил Гешев, отиваш и го питаш?

Цяло лято го питахме, той обаче си го премести в другия крачол. За това с вота си ще делегирам права на хора, които според мен ще го питат.

Искам обаче теб да попитам нещо. Ти защо плюеш по хората, които лятото го питаха, и защо плюеш по абсолютно всички партии, които биха го попитали от парламентарната трибуна? Нима не искаш да се свърши с това беззаконие и с тези прикривания на "правилните" хора от страна на Прокуратурата с протекцията на висши политици? 

преди 47 минути, ivottoshev написа:

Цяло лято го питахме, той обаче си го премести в другия крачол. За това с вота си ще делегирам права на хора, които според мен ще го питат.

Искам обаче теб да попитам нещо. Ти защо плюеш по хората, които лятото го питаха, и защо плюеш по абсолютно всички партии, които биха го попитали от парламентарната трибуна? Нима не искаш да се свърши с това беззаконие и с тези прикривания на "правилните" хора от страна на Прокуратурата с протекцията на висши политици? 

цяло лято не го питахте, а тормозихте 2 милионен град, замеряхте с павета и яйца и разнасяхте ковчези по улиците. Ако се бяхте сетили,че Гешев встъпи в длъжност на 18.12.2019г., щеше да ви светне, че не той е този, който не е искал да разследва когото и да било през изминалите 12 години под управлението на ГЕРБ.

Щеше да ви светне и като как така, от нищото, след заплахата Божков да бъде екстрадиран, се зародиха протестите, които бяха яхнати от Отровното трио с мегафоните и уредбите, което ви командваше накъде да тичате и кого да замеряте.

И да, искам беззаконието да спре, но не да се замени с лов на вещици и друго беззаконие. Не едни мутри да се сменят с други- сестра Галева, Дончева, Атанасов. Не и с Христо  Иванов, който има поръката чрез Маджо, да закрие специализираните съд и прокуратура. 

На мен, все повече ми харесват КОД и сериозно се замислям да гласувам за тях, въпреки че шансовете им са никакви на тези избори. Но пък, вие нали искате избори до дупка- нека е така и да дано повече хора прогледнат и вземат правилното решение.

преди 16 минути, absurt написа:

цяло лято не го питахте, а тормозихте 2 милионен град, замеряхте с павета и яйца и разнасяхте ковчези по улиците. Ако се бяхте сетили,че Гешев встъпи в длъжност на 18.12.2019г., щеше да ви светне, че не той е този, който не е искал да разследва когото и да било през изминалите 12 години под управлението на ГЕРБ.

Щеше да ви светне и като как така, от нищото, след заплахата Божков да бъде екстрадиран, се зародиха протестите, които бяха яхнати от Отровното трио с мегафоните и уредбите, което ви командваше накъде да тичате и кого да замеряте.

И да, искам беззаконието да спре, но не да се замени с лов на вещици и друго беззаконие. Не едни мутри да се сменят с други- сестра Галева, Дончева, Атанасов. Не и с Христо  Иванов, който има поръката чрез Маджо, да закрие специализираните съд и прокуратура. 

На мен, все повече ми харесват КОД и сериозно се замислям да гласувам за тях, въпреки че шансовете им са никакви на тези избори. Но пък, вие нали искате избори до дупка- нека е така и да дано повече хора прогледнат и вземат правилното решение.

Моля те, дай едно "ръковдство за потребителя", как се протестира срещу мафия овладяла всички сфери на властта. Да хвърляш яйца и камъни е твърде екстремистко, ОПГ-то се обиди и получи душвено разтстройство. Кажи как се сваля правителство, замесено в корупционни скандали за милиони всяка седмица.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Моля те, дай едно "ръковдство за потребителя", как се протестира срещу мафия овладяла всички сфери на властта. Да хвърляш яйца и камъни е твърде екстремистко, ОПГ-то се обиди и получи душвено разтстройство. Кажи как се сваля правителство, замесено в корупционни скандали за милиони всяка седмица.

Сваля се с избори, както и стана, но че избрахте отпадъците да влязат в НС, е ваша вина. Цяло лято ви се задаваше един въпрос "Каква е алтернативата"? Вие си пеехте едно и също "Който и да е, ама да не се те".

И докарахте който и да е, и видяхме дотук каква я свършиха и каква продължават да я вършат. Дъртите отпадъци яхнаха "младите и образовани, които ще ни изведат напред и нагоре".

преди 8 минути, absurt написа:

Сваля се с избори, както и стана, но че избрахте отпадъците да влязат в НС, е ваша вина. Цяло лято ви се задаваше един въпрос "Каква е алтернативата"? Вие си пеехте едно и също "Който и да е, ама да не се те".

И докарахте който и да е, и видяхме дотук каква я свършиха и каква продължават да я вършат. Дъртите отпадъци яхнаха "младите и образовани, които ще ни изведат напред и нагоре".

При протестите срешу Орешарски, пак ли така се оплакваше или тогава беше оправдано да се махне червения бесепар ? :hush: Готов съм да се обзаложа.

Не знам какви дърти отпадъци визираш, но вършат чудесна работа. От 2 месеца, правителството не е гръмнало със скандал за откраднати милиони и милиарди. 

Че, как да откраднат, като първо трябва да заредят всички позиции със свои хора? Почти приключиха вече, само дето нямат време да покажат такива изявени кадри като Спецов, например, на какво са способни в национален мащаб. В личен план го видяхме. 

В личен план и Харвард се оказа, че е фалирал и "завлякъл" данъчните на Албиона, ама тук накупил и набързо продал разни имоти. И офшорка имал, човекът- оправен, де.

За Узунов тихо да стъпваме и на пръсти, че с какво държи за някои части президента, не се знае.

Аз си гласувам за Бойко и никой не може да ме разубеди. Другите ги видях колко струват.

преди 2 часа, absurt написа:

Ауууу така изтормозихме този двумилионен град, че същите тези изтормозени граждани в абсолютно всички райони на София (без този с Факултета), решиха да ударят балтията на ГЕРБ и Боко.

Гешев като стъпи в длъжност разследва ли този, който е прикривал Шиши преди това? Започна ли самият той да разследва Пеевски? Ми май не. 

преди 2 часа, absurt написа:

Искаш беззаконието да спре, но една плюнчица не си изплюла по Цацаров, Гешев и Боко, според които Маджо е чист като сълза, напротив, скачаш при всеки удобен повод за да ги защитаваш, но не искаш в парламента да влиза някой, който според герберастката опорка имал поръчка от същият този Маджо. Че защо според теб Маджо ще иска да се закриват специализираният съд и прокуратура? Нали е по-пра̀веден и от ангелче? От какво да го е страх?

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ауууу така изтормозихме този двумилионен град, че същите тези изтормозени граждани в абсолютно всички райони на София (без този с Факултета), решиха да ударят балтията на ГЕРБ и Боко.

Гешев като стъпи в длъжност разследва ли този, който е прикривал Шиши преди това? Започна ли самият той да разследва Пеевски? Ми май не. 

Искаш беззаконието да спре, но една плюнчица не си изплюла по Цацаров, Гешев и Боко, според които Маджо е чист като сълза, напротив, скачаш при всеки удобен повод за да ги защитаваш, но не искаш в парламента да влиза някой, който според герберастката опорка имал поръчка от същият този Маджо. Че защо според теб Маджо ще иска да се закриват специализираният съд и прокуратура? Нали е по-пра̀веден и от ангелче? От какво да го е страх?

Сам си измисляш кой-какво казал и искал да каже, че и какво не бил казал, и после му се дръвчиш и нападаш. Ти нямаш нужда от диалог- самодостатъчен си си.7pIcr.gif.56766732e1c61509e2b73489cacc1927.gif

преди 1 минута, absurt написа:

Сам си измисляш кой-какво казал и искал да каже, че и какво не бил казал, и после му се дръвчиш и нападаш. Ти нямаш нужда от диалог- самодостатъчен си си.7pIcr.gif.56766732e1c61509e2b73489cacc1927.gif

Дай по конкретно, защото аз само цитирах думи от твой пост. Ако там е имало нещо, което не си искала да кажеш, това е вече друга бира. Питай колегата ти Мирко какво се прави в такива случаи, защото той в тази сфера е специалист и фразата "тези думи не са мои", може да я извърти по не по-малко от 107 различни начини.

Пиша конкретно във всеки пост. Съжалявам, с прости думи е, по- простичко не мога. 

преди 23 минути, absurt написа:

Пиша конкретно във всеки пост. Съжалявам, с прости думи е, по- простичко не мога. 

И кое е конкретното тук?!? Аз виждам само бла-бла-бла и общи приказки:

преди 32 минути, absurt написа:

Написа ли че сме били тормозили двумилионен град? Ми написа го, а изтормозените граждани на изборите казаха друго. 

Написала ли си някъде една критика срещу Цацаров, Гешев и Боко, по чието време никой не е пипал с пръст Маджо? Ми не си. Обаче плюеш по Хр. Иванов, който според разпространявани от герберастката централа и абсолютно непотвърдени герберастки опорки, бил имал поръчка от този същият Маджо. 

Това е целият ми пост. Напиши конкретно за какво съм излъгал. 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

И кое е конкретното тук?!? Аз виждам само бла-бла-бла и общи приказки:

Написа ли че сме били тормозили двумилионен град? Ми написа го, а изтормозените граждани на изборите казаха друго. 

Написала ли си някъде една критика срещу Цацаров, Гешев и Боко, по чието време никой не е пипал с пръст Маджо? Ми не си. Обаче плюеш по Хр. Иванов, който според разпространявани от герберастката централа и абсолютно непотвърдени герберастки опорки, бил имал поръчка от този същият Маджо. 

Това е целият ми пост. Напиши конкретно за какво съм излъгал. 

Ще опитам за последно.

Да, тормозихте София месеци наред. Да, първа сила в София беше Да, България, но втора беше ГЕРБ, нали?  Та, с какво това опровергава фактите, че тормозехте града- протестърите, не ДБ само, както се опитваш да изкараш. Все пак, в НС сте един файтон хора.

Що се отнася до критиките ми- да, написала съм, но не ми е в натюрела да плюя като хамалин. Пък и не ставам и лягам с политиците, та да са ми толкова важни и да си причинявам дискомфорта да ги мразя. 

Написах, че Борисов и ГЕРБ трябва да минат в опозиция, написах и че, всяко престъпление трябва да бъде наказано, но от съда, а не да се развяват разни фантасмагории, обявявайки се за истина от последна инстанция.

Да, виждам че те дразни това, че държа на фактите и логиката, но то се отнася за всички партии и партийни "вождове". Затова и реагирам когато си измисляш кой-какво казал, че после пък и го опровергаваш.

преди 2 минути, absurt написа:

Ще опитам за последно.

Да, тормозихте София месеци наред. Да, първа сила в София беше Да, България, но втора беше ГЕРБ, нали?  Та, с какво това опровергава фактите, че тормозехте града- протестърите, не ДБ само, както се опитваш да изкараш. Все пак, в НС сте един файтон хора.

Що се отнася до критиките ми- да, написала съм, но не ми е в натюрела да плюя като хамалин. Пък и не ставам и лягам с политиците, та да са ми толкова важни и да си причинявам дискомфорта да ги мразя. 

Написах, че Борисов и ГЕРБ трябва да минат в опозиция, написах и че, всяко престъпление трябва да бъде наказано, но от съда, а не да се развяват разни фантасмагории, обявявайки се за истина от последна инстанция.

Да, виждам че те дразни това, че държа на фактите и логиката, но то се отнася за всички партии и партийни "вождове". Затова и реагирам когато си измисляш кой-какво казал, че после пък и го опровергаваш.

Държиш на фактите и логиката, но игнорираш фактът, че ДБ са първа политическа сила, а наблягаш на фактът, че ГЕРБ са втора. Странна логика.

Написала си че не трябва да се развяват разни фантасмагории, обявявайки се за истина от последна инстанция, но не си послушала самата себе си пишейки:

Цитат

Христо  Иванов, който има поръката чрез Маджо, да закрие специализираните съд и прокуратура. 

Те т'ва е още по-странна логика.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Държиш на фактите и логиката, но игнорираш фактът, че ДБ са първа политическа сила, а наблягаш на фактът, че ГЕРБ са втора. Странна логика.

Написала си че не трябва да се развяват разни фантасмагории, обявявайки се за истина от последна инстанция, но не си послушала самата себе си пишейки:

Те т'ва е още по-странна логика.

Ами, не е странна логиката! Базирана е на тези факти:

Имаме Божков, на когото са повдигнати 18 обвинения от Специализираната прокуратура и който забегна в Дубай. Точно когато се заговори, че от там ще ни го върнат, избухнаха протестите. Божков сам си каза, че ги спонсорира. Маджо е човек на Божков- ако не го знаеш, то ще си единственият в България. Видеото на Орлов мост с ХИ и "Маджо каза", е в нета и не го е направил някой от централата на ГЕРБ, а хората на ДБ. Предаваха го по Националната телевизия. ХИ влезе в парламента и първото нещо, което поиска, беше да се закрият веднага специализираната прокуратура и специализираните съдилища. 

преди 8 минути, absurt написа:

Маджо е човек на Божков- ако не го знаеш, то ще си единственият в България. 

Тук вече съвсем се оплете в опорките по които работиш :getout:

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Тук вече съвсем се оплете в опорките по които работиш :getout:

https://www.bgdnes.bg/Article/8764264

https://fakti.bg/bulgaria/565955-bojkov-huntata-natisna-grisha-ganchev-madjo-si-chaka-reda-video

Божков ти го потвърждава в прав ред и черно на бяло. Сега остава да му се скараш, че лъже и ползва опорки на ГЕРБ.

преди 55 минути, absurt написа:

https://www.bgdnes.bg/Article/8764264

https://fakti.bg/bulgaria/565955-bojkov-huntata-natisna-grisha-ganchev-madjo-si-chaka-reda-video

Божков ти го потвърждава в прав ред и черно на бяло. Сега остава да му се скараш, че лъже и ползва опорки на ГЕРБ.

преди 8 часа, absurt написа:

И за теб това е истината, само истината и нищо друго, освен истината?

Да вярваш на думите на престъпник и да ги развяваш като доказателство за правотата на вярата ти, е доста забавно. Че и всяка дума с главна буква- дано фане дикиш! 

Опа, двойните стандарти пак :) 

преди 1 час, absurt написа:

Я покажи доказателствата, че Иванов е зависим от Маджо ? :) 

Толкова са ти категорични фактите, че трябва да си измисляш и променяш цитата за Маджо :D 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Опа, двойните стандарти пак :) 

Я покажи доказателствата, че Иванов е зависим от Маджо ? :) 

Толкова са ти категорични фактите, че трябва да си измисляш и променяш цитата за Маджо :D 

Няма двойни стандарти. Бяга ти нюанса, ама то е защото упорито седиш със затворени очи, здраво стиснал надеждата в ХИ. Твърдя, че видеото показа, че двамата имат връзка. А, как мислиш- кой от кого е зависим? С двата линка доказах, че божков и Маджо са 30+ години дружки, което цяла България , без 1 човек знае. 

Василев говореше за трети лица от кого били зависими.

Божков говори от първо лице за приятелството си и съдружието си с Маджо. 

Схващаш ли тънката разлика?

Интересни факти за кандидатите от листата на Да, България.

https://tribune.bg/bg/mrezhata/otnovo-detsa-i-rodnini-na-donosnitsi-ot-ds-sa-v-listite-na-demokratichna-balgariya/?fbclid=IwAR0Tk8azTR62A1hXndqlkdXikRbwZjYNagRJKD52u7q_Q06zFX0sXoVXFzQ 

А, търсехме млади и образовани, без минало, което да ги дърпа назад, за да сменят системата., 

преди 28 минути, absurt написа:

Интересни факти за кандидатите от листата на Да, България.

https://tribune.bg/bg/mrezhata/otnovo-detsa-i-rodnini-na-donosnitsi-ot-ds-sa-v-listite-na-demokratichna-balgariya/?fbclid=IwAR0Tk8azTR62A1hXndqlkdXikRbwZjYNagRJKD52u7q_Q06zFX0sXoVXFzQ 

А, търсехме млади и образовани, без минало, което да ги дърпа назад, за да сменят системата., 

Само крайни наивници и фенове на комунета и мутри вЕрват още че това е "промяна" , а то си е жива подмяна , осъществявана от престъпна хунта наело с пРезилдента фигурант.

преди 11 часа, АСПЕКТ написа:
преди 11 часа, absurt написа:

Да, това го направиха от ГЕРБ. Ограничиха хората да гласуват.

Кой кой  ограничил хората ? ? Кой забрани хартиеното гласуване ? Я пак ??? :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.