Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 3 минути, miro20 написа:

Простичко въпросче като за твоето спекулантско мозъче - Кое предпочиташ - поправката на Кадиев според която Черепа не трябва да плаща 700 млн.

поправката на кадиев не е минала докато на менда е минала демек е била приета и благодарение на нея черепа си е спестил 700 милиона

преди 5 минути, miro20 написа:

Отнася се и за теб.

Ако не сте един и същ профил де...  :)

Че странно си приличате по поведението , опорките и изразните средства

тука всеки ти се привижда като @ivottoshev явно много те е затапил а?

или тук всеки те е затапил най обичаш сам да се затапваш миро 20 лужеца

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

току-що, ninov написа:

поправката на кадиев не е минала докато на менда е минала демек е била приета и благодарение на нея черепа си е спестил 700 милиона

Глупости :) 

Именно поправката Кадиев , в която са изброени хазартни игри между които НЯМА тези лотарии на Черепа е приета, а тази на Менда пооправя тази вратичка и ВКЛЮЧВА всички останали хазартни игри,  СЛЕД КОЕТО вече Черепа дължи въпросните данъци

:hush:

преди 1 минута, ninov написа:

тука всеки ти се привижда като @ivottoshev явно много те е затапил а?

Напротив. Просто двата ника еднакво се излагате за разлика от останалите :) :)  А аз имам цяла кошара "фенове" . :) :)

Така че "не всеки" , а само тези ваши два ника  се открояват с еднакво ниво "интелигентност"  и ниво на самоизлагация :)

преди 12 минути, miro20 написа:

Глупости :) 

Именно поправката Кадиев , в която са изброени хазартни игри между които НЯМА тези лотарии на Черепа е приета, а тази на Менда пооправя тази вратичка и ВКЛЮЧВА всички останали хазартни игри,  СЛЕД КОЕТО вече Черепа дължи въпросните данъци

Напротив. Просто двата ника еднакво се излагате за разлика от останалите :) :)  А аз имам цяла кошара "фенове" . :) :)

Така че "не всеки" , а само тези ваши два ника  се открояват с еднакво ниво "интелигентност"  и ниво на самоизлагация :)

това в трибуне ли го пише защото в сериозните медии е обратното

а за самоизлагация да ми говориш ти и нтелигентност човека който всеки го ползва за истривалка  :lol6:

ето ти хронология от свободна европа троло 20 реви и чети

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30646091.html

преди 1 час, ninov написа:

това в трибуне ли го пише защото в сериозните медии е обратното

а за самоизлагация да ми говориш ти и нтелигентност човека който всеки го ползва за истривалка  :lol6:

ето ти хронология от свободна европа троло 20 реви и чети

Че чети си какво цитираш де :) 

Цитат

В предложението на Кадиев, подкрепено от ГЕРБ, се записват и конкретните хазартни игри, които подлежат на подобно облагане. В изброяването обаче не фигурира "моментна лотария". Приетите в края на декември 2013 г. промени влизат в сила от януари следващата година. Така през цялата 2014 г. моментните лотарии на Божков не плащат нищо, освен стандартния корпоративен данък.

А аз какво казах ?

Цитат

преди 12 часа, miro20 написа:

Напротив. чел съм го  :)

А Кирил Петков какво казва за кредита на  МАджо ?

преди 12 часа, N1K17Y написа:

Преди една година, кое правителство управлява :lol6:

Айде де, началника не ти ли пусна реплики какво да отговориш вече или дори и той пасува :)

Що така бЕгаш от неудобните въпроси. И за кредититие от ББР на мутрите, срещу които толкова уж скачаш, и за лустрацията която герб не проведе, за която уж толкова скачаш, и за 3 милиарда на Русия за потока им, срещу които уж скачаш. Не знам колко пъти те питам лично и все не можеш да отговориш. :D 

преди 14 минути, miro20 написа:

Е Маджо мутра ли е или не е . Я питай ДееБъ  и Хр.Иванов ? :) 

Бе айде стига ме праща да питам хората :lol6:

Питай, Петков, питай Христов, питай баба си. Тебе питам. Подкрепящ правителството на Борисов. Що ББР дава 19 милиона на Маджо ? 

хехе :)  Радвам се че ме питаш за мнение кой и как да отпуска милиони, но не съм толкова "всевластен" :) :)

А аз те питам дале ч по простички и прагматични неща - Маджо  мутра ли е или не е ? Престъпник ли е ?

И  ти дадох насоки за размисъл - Какво казва новото юпи Петков, какво казва сконфузения като попарен с врял котел Хр. Иванов  при споменаването на Маджо .... :) 

Хайде като се определите там тролската  групичка Маджо какъв е, заповядай да парадираш с отпусканите заеми :)

преди 8 минути, miro20 написа:

хехе :)  Радвам се че ме питаш за мнение кой и как да отпуска милиони, но не съм толкова "всевластен" :) :)

А аз те питам дале ч по простички и прагматични неща - Маджо  мутра ли е или не е ? Престъпник ли е ?

И  ти дадох насоки за размисъл - Какво казва новото юпи Петков, какво казва сконфузения като попарен с врял котел Хр. Иванов  при споменаването на Маджо .... :) 

Хайде като се определите там тролската  групичка Маджо какъв е, заповядай да парадираш с отпусканите заеми :)

Какво общо има Петков, не знам, тази опорка съм пропуснал. 

Дали Маджо е мутра, мутра е. А сега обясни как някой да каже "тоя се обадил на Маджо" е по-голям скандал от това, че държавна банка дава 19 милиона на Маджо. Само да не ме пратиш да питам Радев нещо сега  :D

Сигурно и за Пеевски не ти е ясно какъв е, американците нещо се бъркат, ще трябва да питам някой от Хардвард.

преди 8 минути, miro20 написа:

Представих си как Хр.Иванов театрално пита за заема от ББР за МАджо :giggle1:

Нещо да отговориш как и защо ББР дава милиони заеми на Маджо, Пеевски и Вълка ? Нямаш. Нали Партията е отговорна за това :hush: Ще ме пращаш да питам баба ми, за нещо си.

преди 8 часа, miro20 написа:

Е Маджо мутра ли е или не е . Я питай ДееБъ  и Хр.Иванов ? :) 

Еееех, Мирко, ти забрави ли че след като седем пъти ти зададох този въпрос, на осмият път се принудих и картинка да ти правя:

на 7.09.2020 г. в 11:48, ivottoshev написа:

Явно интелектуалното ти ниво не е чак толкова високо та да успяваш да осмислиш текст. Добре. Ще ти го направя в картинка, като за дете в първи клас. Избираш редчето с червеничко или зеленичко, маркираш го с мишчицата и натискаш там, където е синичко. Хайде моето момче. Знам, че ти е трудно, но съм сигурен, че можеш да се справиш. Вярвам в теб.

трол20.png

Ти тогава осем пъти не можа да отговориш. Сега, половин година по-късно в тролската централа имате ли вече отговор, или пак ще увърташ и ще носиш от девет дерета вода само и само за да не отговориш с простичкото "да" или "не" на този въпрос?

Гледам, голяма препирня дали Маджо е мутра? 

Ако трябва да сме точни- беше мутра по учебник, като всички останали-живи и доста от тях, мъртиви, спортисти. Борци, щангисти......въобще, от силовите спортове.

Като извадим списъка на олигарсите, че и на други сериозни вече, бизнесмени, свързващото ги са спортните училища и спортовете, в които се състезаваха.

Що се отнася до кредита, дето му била дала банката. черно на бяло, същите които го твърдяха, обясниха, че през дивата приватизация, Маджо си е напазарувал фабрика за 100 лева. Сега е намерил на кого да я продаде за 6.5 милиона. И новият собственик е кандидатствал за кредит, който му е отпуснат. Доста неугледно е твърдението, но в битката за оплюване, всичко върши работа.

ПП. А, Мирко може би с право се затруднява- чувал ли си за "отрязването на опашката на гущера", което се извърши през годините? По- скоро, което се опитаха да направят мутрите и някои успяха, други не? Един от успелите, например, стигна до съветник на Президента, Първанов, което не попречи на "конкуренцията" да го отстреля насред София по сред бял ден.

преди 17 часа, miro20 написа:

Че чети си какво цитираш де

чета де чета ето ти от статията

Предложението е направено от Менда Стоянова – шеф на бюджетната комисия. Случаят с внесения нов проект от ГЕРБ, веднага след този на Кадиев, се движи по хронологията, описана в приказката на Божков.

По-малко от месец по-късно предложението на Менда Стоянова се приема, без особени дебати в зала. И така се правят поправки в текстовете от закона за хазарта. От онзи момент на облагане подлежат вече и "моментните лотарии".

С предложението на Стоянова обаче не се променя нищо друго. Така се запазва възможността, дадена по времето на кабинета "Орешарски", но с гласовете на ГЕРБ - "операторите" на хазартни игри "ДА СИ ИЗБИРАТ" какви такси да плащат. Нещо, което с предложението на Кадиев не е било въможно. И всъщност това е “малката разлика”

та кой дава право на черепа да плаща по изгодния за него  данък Кадиев или МЕНДА а самозатапко миро 20 лъжеца отново затапен и унижен

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Еееех, Мирко, ти забрави ли че след като седем пъти ти зададох този въпрос, на осмият път се принудих и картинка да ти правя:

Ти тогава осем пъти не можа да отговориш. Сега, половин година по-късно в тролската централа имате ли вече отговор, или пак ще увърташ и ще носиш от девет дерета вода само и само за да не отговориш с простичкото "да" или "не" на този въпрос?

Ама гърчи се колкото искаш и си измисляй въпросчета колкото искаш бре. :)  Те не са към мен, а към Хр.Иванов. Заради гузната му попарена физиономия :) :)

Питай него  , не мен ! Това ти го повтарям и пак не ти влиза в главата :)  А аз само се забавлявам на гърчовете ти . и  тези на Хр.Иванов

:)

преди 8 часа, absurt написа:

Един от успелите, например, стигна до съветник на Президента, Първанов, което не попречи на "конкуренцията" да го отстреля насред София по сред бял ден.

И сега в президентството главен съветник или къв беше.. председател на стратегическия съвет...  е агент "Майстора" , видял последен жив Илия Павлов...

Но това не прави впечатление на никого...

преди 1 час, ninov написа:

чета де чета ето ти от статията

Предложението е направено от Менда Стоянова – шеф на бюджетната комисия. Случаят с внесения нов проект от ГЕРБ, веднага след този на Кадиев, се движи по хронологията, описана в приказката на Божков.

По-малко от месец по-късно предложението на Менда Стоянова се приема, без особени дебати в зала. И така се правят поправки в текстовете от закона за хазарта. От онзи момент на облагане подлежат вече и "моментните лотарии".

С предложението на Стоянова обаче не се променя нищо друго. Така се запазва възможността, дадена по времето на кабинета "Орешарски", но с гласовете на ГЕРБ - "операторите" на хазартни игри "ДА СИ ИЗБИРАТ" какви такси да плащат. Нещо, което с предложението на Кадиев не е било въможно. И всъщност това е “малката разлика”

та кой дава право на черепа да плаща по изгодния за него  данък Кадиев или МЕНДА а самозатапко миро 20 лъжеца отново затапен и унижен

Чети чети :

https://www.monitor.bg/bg/a/view/menda-stojanova-za-bojkov-atakata-e-naj-dobrata-zashtita-201073

преди 15 минути, miro20 написа:

Ама гърчи се колкото искаш и си измисляй въпросчета колкото искаш бре. :)  Те не са към мен, а към Хр.Иванов. Заради гузната му попарена физиономия :) :)

Питай него  , не мен ! Това ти го повтарям и пак не ти влиза в главата :)  А аз само се забавлявам на гърчовете ти . и  тези на Хр.Иванов

Да разбираме, че одобряваш решението да се даде 19 милиона заем на Маджо от ББР ? Що така те е срам да си кажеш ? 

преди 18 минути, miro20 написа:

И отново не можеш да отговориш с простичкото "да" или "не", а само увърташ. Не е лесно да си герберски трол и да не можеш да кажеш какво мислиш, защото може да последва уволнение от централата...

преди 48 минути, N1K17Y написа:

Да разбираме, че одобряваш решението да се даде 19 милиона заем на Маджо от ББР ? Що така те е срам да си кажеш ? 

А, вие, защо биете негрите?

download (16).gif

преди 1 час, miro20 написа:

:)

И сега в президентството главен съветник или къв беше.. председател на стратегическия съвет...  е агент "Майстора" , видял последен жив Илия Павлов...

Но това не прави впечатление на никого...

Чети чети :

https://www.monitor.bg/bg/a/view/menda-stojanova-za-bojkov-atakata-e-naj-dobrata-zashtita-201073

свършиха ли герберските писквили та започна да цитираш тези на Пеевски а ? когато фактите говорът и боговете мълчат това явно не важи за теб и твоите шефове от ГЕРБ 

при условие че свободна европа са ти написали хронологията и промените в закона за хазарта ти имаш наглостта да ми посттваш лъжите на менда  а да ти имаш брой лъжи които да напишеш да заработиш надницата за деня

а ето ти го пак кой какво е предложил и какво е прието и от кои е прието

току-що, ninov написа:

свършиха ли герберските писквили та започна да цитираш тези на Пеевски а ?

а други цитират Божков

преди 13 минути, absurt написа:

А, вие, защо биете негрите?

download (16).gif

Това дали не се отнася за вас ?

Аз съм задал прост въпрос. Одобрявате ли ББР да дава заеми на Маджо, на Вълка, на Пеевски.

Гърбави тролове все ме пращат да питам някой друг нещо си. Така и един не отговори.

преди 37 минути, N1K17Y написа:

Това дали не се отнася за вас ?

Аз съм задал прост въпрос. Одобрявате ли ББР да дава заеми на Маджо, на Вълка, на Пеевски.

Гърбави тролове все ме пращат да питам някой друг нещо си. Така и един не отговори.

ти сам се пращаш къде ли не, като пишеш неверни неща.

Въпросът ти беше, одобрява ли съфорумеца ББР да дава 19 милиона кредит на Маджо?

Каза ти се, че такова нещо няма. Маджо не е получил никакъв кредит, а е продал фабриката, която е купил за 100 лева, за 6.5 милиона. новите собственици са теглили кредита. Ако наистина искаше да знаеш какви са фактите, щеше да разбереш, че те- двама са, нямат свързани с Маджо фирми. Има го черно на бяло в нета. пишеш името, излиза ти фирмата, оттам всички сведения за нея. От адреса на седалището, през управителите и т. н. 

Сега, като разбра, че пишеш небивалици, реши да включиш и Пеевски, и други, за да зададеш нелепия въпрос дали някой одобрява на тях че са давани кредити. Разбира се, че никой не одобрява.

преди 12 минути, absurt написа:

ти сам се пращаш къде ли не, като пишеш неверни неща.

Въпросът ти беше, одобрява ли съфорумеца ББР да дава 19 милиона кредит на Маджо?

Каза ти се, че такова нещо няма. Маджо не е получил никакъв кредит, а е продал фабриката, която е купил за 100 лева, за 6.5 милиона. новите собственици са теглили кредита. Ако наистина искаше да знаеш какви са фактите, щеше да разбереш, че те- двама са, нямат свързани с Маджо фирми. Има го черно на бяло в нета. пишеш името, излиза ти фирмата, оттам всички сведения за нея. От адреса на седалището, през управителите и т. н. 

Сега, като разбра, че пишеш небивалици, реши да включиш и Пеевски, и други, за да зададеш нелепия въпрос дали някой одобрява на тях че са давани кредити. Разбира се, че никой не одобрява.

Ти като говорител ли се изразяваш ? Обърнал съм се към конкретен потребител, за тебе разбрах, не е вярно и толкова. Неговия отговор ми е интересно да чуя.

преди 14 часа, N1K17Y написа:

Ти като говорител ли се изразяваш ? Обърнал съм се към конкретен потребител, за тебе разбрах, не е вярно и толкова. Неговия отговор ми е интересно да чуя.

Не, разбира се. Направих си труда да проверя информацията основно, затова ти пиша, за да не се излагаш с твърдение, което е чиста лъжа. Колкото и пъти да я повториш, няма да стане истина, а само твоите твърдения- дори и да са истина понякога, няма да хващат вяра в публиката.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.