Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 2 минути, ninov написа:

бъркаш сутринта бях на работа свърших я и дойдох тук

я пак си помисли

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 57 минути, miro20 написа:

ОТказа за съставяне на правителство, с ясното съзнание че фигуранта ще вкара червени кадри и хора на мутрите , е ярко доказателство и петно.

Точно отказът за съставяне на правителство с подкрепата на БСП и ГЕРБ е спазване на обещанието за което говорех.

В България имаме ПАРЛАМЕНТАРНА република, а не ПРАВИТЕЛСТВЕНА република. Законите се приемат в парламента, а не в правителството, и при "подкрепата" която видяхме от БСП и ГЕРБ, които още в първият момент, когато се гласуваше по неудобна за тях точка и те просто станаха и си излязоха от залата, стана пределно ясно, че за ИТН е невъзможно да управлява с такава "подкрепа" и съвсем логично отказаха да съставят правителство.

Облсужването на ДПС със секциите е още едно петно .

В Турция секциите са с 86 повече

В Англия секциите са със около 100 повече

Общо в страните извън Турция секциите са с 314 повече

Защо тогава законът да обслужва турците, а не англичаните или останалият свят?

Отказа от референдум също . Оказа се че единствено ГЕРБ искат да прокарат такива предложения, а чалгарите дадоха заден.

Няма как за два месеца да се смени системата на гласуване и да се премина на мажоритарни избори и ти много добре го знаеш.

Затова казах - ако има някаква логика, процентите биха намалели .

И аз ти казах, че това твоето не е "логика" а "желание". Толкова много ти се иска това да стане, че някакви абсурдни факти ти се виждат логични. Ми не, не са логични. Даже и измислените агенции, чиито проучвания постваш тук го доказват. 

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

я пак си помисли

чеверме явно си много зле с математиката 22-10 =?

преди 50 минути, ivottoshev написа:

В България имаме ПАРЛАМЕНТАРНА република, а не ПРАВИТЕЛСТВЕНА република. Законите се приемат в парламента, а не в правителството, и при "подкрепата" която видяхме от БСП и ГЕРБ, които още в първият момент, когато се гласуваше по неудобна за тях точка и те просто станаха и си излязоха от залата, стана пределно ясно, че за ИТН е невъзможно да управлява с такава "подкрепа" и съвсем логично отказаха да съставят правителство.

Първо - това трябва да го кажеш и изискваш от  хунтата на презилдента която вилнее в момента :hush:

Второ - Кой кога е станал и си излязъл, нека да се види . Нека чалгарите да направят както ГЕРБ - предложи премиер, предложи състав на правителство, и хайде да видим кой ще е против и кой ЗА .

Така хората , и ти и аз , ще си направим ЯСНИ изводи  кой каква политика подкрепя.

Най е лесно да кажеш - ама то морето бурно, аз няма да вляза да плавам . Щото е опасно и ще се удавя може би , ако някой не ми играе по свирката  както аз искам .

Наивно и тъпо ! :hush:

преди 53 минути, ivottoshev написа:

В Турция секциите са с 86 повече

В Англия секциите са със около 100 повече

Общо в страните извън Турция секциите са с 314 повече

Защо тогава законът да обслужва турците, а не англичаните или останалият свят?

Защото има една табличка която толкова мразиш . И в която ясно се вижда количеството гласували преди ограничението на секциите, и след това ограничение :)

До момента , пак ти повтарям - единственото което ДО ДНЕШНА ДАТА е ФАКТ -  е че гласувалите от останалата чужбина ПРЕДИ ограничението са ПОВЕЧЕ отколкото СЛЕД ограничението .

И само в Турция спада СЛЕД ограничението е двоен. 

преди 57 минути, ivottoshev написа:

Няма как за два месеца да се смени системата на гласуване и да се премина на мажоритарни избори и ти много добре го знаеш.

И защо да не може ? Докато бе валидно 45-то ваше червено мутренско НС, можеше да се тръгне радикално и да се свика ВНС.

Уви.. много добре разбираш че не това е целта. Целта е ..  не смяна на модела, а смяна на кадърни кадри със старите компрометирани червени престъпници  плюс кадри на мутроолигарсите.

И това сега се доказва всеки ден с действията на служебата хунта.

преди 1 час, ivottoshev написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Затова казах - ако има някаква логика, процентите биха намалели .

И аз ти казах, че това твоето не е "логика" а "желание". Толкова много ти се иска това да стане, че някакви абсурдни факти ти се виждат логични. Ми не, не са логични. Даже и измислените агенции, чиито проучвания постваш тук го доказват. 

Ако си прав, значи елкетората одобрява мутренските кадри, одобрява ренесанса на стари ченгеджийски комунистичекси кадри, одорбрява връщането на уволнени за престъпления кадри и т.н.

Не, в това твоето няма логика. :hush:

преди 41 минути, miro20 написа:

Второ - Кой кога е станал и си излязъл, нека да се види . Нека чалгарите да направят както ГЕРБ - предложи премиер, предложи състав на правителство, и хайде да видим кой ще е против и кой ЗА .

Така хората , и ти и аз , ще си направим ЯСНИ изводи  кой каква политика подкрепя.

Най е лесно да кажеш - ама то морето бурно, аз няма да вляза да плавам . Щото е опасно и ще се удавя може би , ако някой не ми играе по свирката  както аз искам .

Ми то се видя кой стана и си излезе. Защо трябва да се губи още време, само за да се гледа същата картинка ден след ден? 

преди 41 минути, miro20 написа:

Защото има една табличка която толкова мразиш . И в която ясно се вижда количеството гласували преди ограничението на секциите, и след това ограничение :)

До момента , пак ти повтарям - единственото което ДО ДНЕШНА ДАТА е ФАКТ -  е че гласувалите от останалата чужбина ПРЕДИ ограничението са ПОВЕЧЕ отколкото СЛЕД ограничението .

Ама ти ептен се оплете. Вчера два пъти те питах дали заставаш зад тези свои думи и два пъти потвърди. После се оказа, че нещо не ти харесва и се отрече от тях. Сега пак ги папагалстваш.  Ти не можеш да се разбереш сам със себе си, а си тръгнал на другите да обясняваш  :hit:

Тъй като виждам че се затрудняваш да разчетеш таблицата, ще ти набия за десетнайсти път единственото логично обяснение:

Гласовете в белите държави през 2021г. са рекордни въпреки ограниченията, защото се появи алтернатива на статуквото ГЕРБ/БСП и хората вече има за кого да гласуват. След като падна ограничението, броят на антигерберастките гласове ще се увеличи още повече.

Ти това много добре  го знаеш и за т'ва квичиш.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Ми то се видя кой стана и си излезе. Защо трябва да се губи още време, само за да се гледа същата картинка ден след ден? 

Загуба на време е само за такива повърхностни немислещи хора като теб.

Аз исках и видях например, какво предложи ГЕРБ. И си направих изводи.  Положителни отново .

Исках и да видя какво ще предложат чалгарите. За да си направя изводите за следващите избори . И не видях. Защото нямаше какво да предложат.

:hush:

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Тъй като виждам че се затрудняваш да разчетеш таблицата, ще ти набия за десетнайсти път единственото логично обяснение:

Гласовете в белите държави през 2021г. са рекордни въпреки ограниченията, защото се появи алтернатива на статуквото ГЕРБ/БСП и хората вече има за кого да гласуват. След като падна ограничението, броят на антигерберастките гласове ще се увеличи още повече.

Ти това много добре  го знаеш и за т'ва квичиш.

Какво "ще се увеличи" ще видим 12 юли . До тогава плямпаш  несъстоятелни изводи .

А аз ти наврях табличката по която ФАКТИТЕ вече са ясни , случили се, и неоспорени :hush:

Гласовете от не-Турция са по малко преди ограничението на секцитие  , спрямо след въвеждане на ограничението .

Гласовете от Турция преди ограничението са двойно повече  , а след ограничението - двойно по малко .

Изводите са ясни .

преди 44 минути, miro20 написа:

Гласовете от не-Турция са по малко преди ограничението на секцитие  , спрямо след въвеждане на ограничението 

Това твои думи ли са? Заставаш ли зад тях:lol6:

Всъщност достатъчно се забавлявах вчера  с точно тези твои гърчове, така че ще карам направо, мило мое САМОЗАТАПЧЕНЦЕ!!!

Точно обратното на твоите думи е. Погледни пак в безценната си таблица. 2014 са повече, а след въвеждане на ограничението през 2016 стават по-малко.

След появата на алтернатива на статуквото ГЕРБ/БСП броят им обаче става рекорден. Това е факт, за който аз ти дадох логично обяснение, а от теб такова така и не видях. Вече два месеца си плямпаш едно и също (пардон, само от вчера до днес си смени мнението три пъти), но нито думичка защо според теб този брой е рекорден. 

zx780_4204848.jpg

преди 8 часа, ivottoshev написа:
преди 9 часа, miro20 написа:

Гласовете от не-Турция са по малко преди ограничението на секцитие  , спрямо след въвеждане на ограничението 

Това твои думи ли са? Заставаш ли зад тях

Разбира се. Слагай очилата и гледай червенкото дето е от не-турска чужбина.

2017 година са по малко от 2014г .2021 повече. Ограничението е въведено 2016 г.

Гласовете от Турция 2014 г сивичкото е два пъти почти повече от 2017 г. Ограничението е въведено 2016 г.

Докато червенкото варира и е достигнало максимума си 2021 г, гласовете от Турция обаче са ярко видимо засегнати от ограничението и са много много по малко след 2016г когато е въведено ограничението .

Затова пак казвам - гласовете от не-турска чужбина може пак да варират в лека посока +-  , докато турските ще се качат.

Защото от не-турската чужбина гласовете са достигнали своя възможен максимум , а в Турция , както знаеш от думите на Карадайъ, се надяват на гласовете на 300 хил с български паспорти имащи право да гласуват.

Чиститу на Слави и чалгарите ибрикчии

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Точно предизборно кадрите на рашков, пеевски и борисов решават да вдигат с по 30-40% цените на ток, парно и вода...

преди 2 часа, miro20 написа:

Докато червенкото варира и е достигнало максимума си 2021 г, гласовете от Турция обаче са ярко видимо засегнати от ограничението и са много много по малко след 2016г когато е въведено ограничението .

Затова пак казвам - гласовете от не-турска чужбина може пак да варират в лека посока +-  , докато турските ще се качат.

Защото от не-турската чужбина гласовете са достигнали своя възможен максимум , а в Турция , както знаеш от думите на Карадайъ, се надяват на гласовете на 300 хил с български паспорти имащи право да гласуват.

Чиститу на Слави и чалгарите ибрикчии

И откъде разбра, че червеното си е стигнало максимума, вътрешна информация ли имаш ? :) 

Или си е стигнало максимума, заради ограниченията, заради които и бяха премахнати ? :) 

преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:

12 - на 4 часа ли си

не съм на работно време а имам определена работа която трябва да свърша и когато я свърша съм свободен

Разбира се. Слагай очилата и гледай червенкото дето е от не-турска чужбина.

2017 година са по малко от 2014г 

Разбира се ти за три дни си промени мнението четири пъти:

преди 10 часа, miro20 написа:

Казах ти по този въпрос да се разбереш първо сам със себе си и чак след това да ръсиш ''мозък''

За 2021 все още чакам да дадеш логично обяснение защо въпреки ограниченията броят им е рекорден. Аз такова обяснение ти дадох, а в твоите опорки не пише нищо по този въпрос и съответно ти мълчиш като комунист на разпит.

Относно Турция - рекордът е от под 100 000 и е от далечната 2009г. След това както се вижда и от таблицата, той дори и без ограничения постоянно спада. Ти обаче се опитваш да внушиш, че сега той ще надмине с повече от три пъти онзи рекорд. И тук логичен отговор защо това ще се случи ти нямаш.

Цялото ти това плямпане на тролски опорки е само защото не можеш в прав текст да си кажеш, че не искаш да се разкриват допълнителни секции в белите държави, защото там вотът е подчертано антигерберастки, и за това говориш за 300 000 гласа от Турция, та белким някой се върже и излезе на протести за забрана на допълнителните секции в чужбина и покрай турските секции да ''изгорят'' и тези в останалият свят, от които всъщност те е страх. 

Няма да има такива филми! Мачът е свирен и тъй като не можете да купите хората в чужбина, те ще имат възможността да кажат какво точно мислят за престъпното управление на корумпираната шайка от алчни идиоти наречена ГЕРБ.

на 24.06.2021 г. в 12:20, attj написа:

Остава да кажеш кой какво ще пробва да наглася.

Има ли някакво значение ? Всичките са от един дол дренки.

преди 1 минута, lsmurf написа:

Има ли някакво значение ? Всичките са от един дол дренки.

Може би.  Единствено обаче Воля на Марешки реално се борят за по-достъпни цени на лекарствата и на горивата.  Напоследък затова гласувам все за тях.   Другите са маскари всичките и не са ми интересни.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

За 2021 все още чакам да дадеш логично обяснение защо въпреки ограниченията броят им е рекорден. Аз такова обяснение ти дадох, а в твоите опорки не пише нищо по този въпрос и съответно ти мълчиш като комунист на разпит.

Относно Турция - рекордът е от под 100 000 и е от далечната 2009г. След това както се вижда и от таблицата, той дори и без ограничения постоянно спада. Ти обаче се опитваш да внушиш, че сега той ще надмине с повече от три пъти онзи рекорд. И тук логичен отговор защо това ще се случи ти нямаш.

Обяснявам еи това всеки път и ти всеки път  си тролиш.

В страните извън Турция, обяснението за рекордния вот СЪС ограничения е много простичък - означава че хората са имали възможността и при ограничените секции да гласуват.

И че са достигнали срвнително някакъв максимум на гласовете. Дали съм прав и дали това е максимума, пак ти повтарям за кой ли път, това ще се потвърди  на 12 юли.

В Турция ограниченията имаха ясно очертан ограничителен ефект. Гласовете спаднаха ДВОЙНО.

Ще видим колко ще са гласовете след падането на това ограничение,  дали са тройно това е твоя измислица, казах че според мен ще са със сигурност изразено  ПОВЕЧЕ.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Цялото ти това плямпане на тролски опорки е само защото не можеш в прав текст да си кажеш, че не искаш да се разкриват допълнителни секции в белите държави, защото там вотът е подчертано антигерберастки, и за това говориш за 300 000 гласа от Турция, та белким някой се върже и излезе на протести за забрана на допълнителните секции в чужбина и покрай турските секции да ''изгорят'' и тези в останалият свят, от които всъщност те е страх. 

Не драги . Тежестта на увеличението на етническия вот спрямо увеличението на евентуален антигерберски вот  , е доста по голямо нарушение на демократичните принципи.

А и пак виж табличката - преди 2016 г , т.е. когато е нямало ограничение на секцитие 2013  , 2014 г гласовете извън Турция са по малко от 2021 г.  когато са с ограничение.

Откъде реши че сега когато там ПАК няма да има ограничение, гласовете ще са още повече ?

И Нещо повече - след излагациите на чалгарите, подозирам че въобще няма да е толкова антигерберски вота :)

Обяснявам еи това всеки път и ти всеки път  си тролиш.

В страните извън Турция, обяснението за рекордния вот СЪС ограничения е много простичък - означава че хората са имали възможността и при ограничените секции да гласуват.

Хората искащи да гласуват за нещо различно от ГЕРБ/БСП, до сега не е имало за кой да си дадат гласа. Последните избори вече имаше за кой, но пък те бяха с ограничен брой урни. Твоята опорка е, че броят на тези хора е достигнал максимума си, обаче няма от къде да знаеш това, защото те до сега не са гласували в условията на неограничен брой урни.

Всъщност много добре знаеш, че това не е максималният възможен антигерберастки вот и точно за това газ пикаеш. 

Ще видим колко ще са гласовете след падането на това ограничение,  дали са тройно това е твоя измислица, казах че според мен ще са със сигурност изразено  ПОВЕЧЕ.

Моя измислица... която незнайно защо се е озовала в твой пост :laughing5:

При избори с неограничен брой урни, рекорда на гласове от Турция е около 90 000 гласа, а на последните такива през 2014г, те вече са намалели до около 60 000 гласа. За нуждите на пропагандата обаче, ти за тези избори смело предричаш 300 000гласа от Турция и даже за да придадеш повече тежест на думите си, вмъкваш накрая едно "отново", въпреки че знаеш, че това никога не се е случвало.

на 7.06.2021 г. в 22:35, miro20 написа:

Евала Машшааллааа... Благодарение на чалгарите, 300 хил  с български паспорти от Турция ще гласуват отново !!!!!

Остаряваш, Мирко. Станал си елементарен за хващане в лъжи, но затова пък си станал още по-смешен с неадекватните си оправдания. Продължавай да се гърчиш. За мен е забавно:popcorn2:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Всъщност много добре знаеш, че това не е максималният възможен антигерберастки вот и точно за това газ пикаеш. 

Много добре зная че антигерберския вот намалява. Не всички се водят по бабикянско-маяманоловите костинбродски фейкове  на гладни за власт комунета.

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Твоята опорка е, че броят на тези хора е достигнал максимума си, обаче няма от къде да знаеш това, защото те до сега не са гласували в условията на неограничен брой урни.

Имаха възможност  преди 2016 г да гласуват без ограничения. И тогава, ах как  ти боде тази табличка в сфинктера :) - и тогава, именно вота е ПО МАЛЪК . Свободно и неограничено, е  по малък :hush:

:)

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Моя измислица... която незнайно защо се е озовала в твой пост :laughing5:

Ко ? Къде съм казвал че гласовете от Турция ще са тройно повече ???

преди 13 минути, ivottoshev написа:

При избори с неограничен брой урни, рекорда на гласове от Турция е около 90 000 гласа, а на последните такива през 2014г, те вече са намалели до около 60 000 гласа. За нуждите на пропагандата обаче, ти за тези избори смело предричаш 300 000гласа от Турция и даже за да придадеш повече тежест на думите си, вмъкваш накрая едно "отново", въпреки че знаеш, че това никога не се е случвало.

Спекулираш и лъжеш. Това което казах , е на база че има 300 хил. в Турция с български паспорти .

Това че съм казал 300 хил ще гласуват, е същото като да кажа - България ще гласува. Никой не подразбира под това че ЦЯЛА България ще гласува т.е 7 млн, а просто че имат право на това.

Както и е пределно ясно че няма как 300 хил  с български паспорти  да гласуват.

Само такива като теб спекулират колкото да се заяждат.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

през 2014г, те вече са намалели до около 60 000 гласа.

Е довърши мисълта си де - след въвеждане на ограничението 2016 г,  гласовете СЛЕД това стават ДВОЙНО ПО МАЛКО :hush:

:)

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Остаряваш, Мирко. Станал си елементарен за хващане в лъжи, но затова пък си станал още по-смешен с неадекватните си оправдания. Продължавай да се гърчиш. За мен е забавно:popcorn2:

Обясних ти този израз, ама пак се правиш на неразбрал колкото да тролиш  :)

Нямам нито една лъжа . Гърчи се и реви :)   Докато обслужваш с ибрика...  Матросов бил на амбразурата.. тошеффф на ибрика... :giggle1:

преди 49 минути, miro20 написа:

Спекулираш и лъжеш. Това което казах , е на база че има 300 хил. в Турция с български паспорти .

Това че съм казал 300 хил ще гласуват, е същото като да кажа - България ще гласува. Никой не подразбира под това че ЦЯЛА България ще гласува т.е 7 млн, а просто че имат право на това.

Само такива като теб спекулират колкото да се заяждат.

Ми не, не е същото. В първия случай даваш напълно точно число, 300 000. Другото е "България". Същото било :lol6: Просто изречение, което и дете разбира, ама го отричаш. Мъка, мъка, мацаш се в посраните ти гащи...

Имаха възможност  преди 2016 г да гласуват без ограничения. И тогава, ах как  ти боде тази табличка в сфинктера :) - и тогава, именно вота е ПО МАЛЪК . Свободно и неограничено, е  по малък :hush:

Преди 2016 имаха възможност, но нямаше за кой извън ГЕРБ/БСП

На 4.04 вече имаше за кой, но урните бяха ограничени

На 11.07 вече има за кой и ограничението на урните е премахнато!

Бесней, джудже:laughing5:

Колкото и да извърташ, думичката "отново" в това изречение:  

Цитат

Благодарение на чалгарите, 300 хил  с български паспорти от Турция ще гласуват отново !

може да означава само едно. Опитваш да ни внушиш, че вече се е случвало 300 000 да са гласували и че благодарение на ИТН това ще се случи отново. Ти имаш ли обяснение как се е появила тази думичка в твоят пост, или тя не е твоя и не заставаш зад нея:lol6: 

Нямам нито една лъжа . Гърчи се и реви :)  

Така ли? Тук единият от двамата лъже. Ти ми кажи кой е:

на 23.06.2021 г. в 23:25, miro20 написа:

Защо  ФАКТА че гласовете от извън-турция са ПОВЕЧЕ   ПРЕДИ ограниченето на секциите въведено 2016 г , и са ПО МАЛКО СЛЕД ограничението на секциите , обяснение ти нямаш :hush:

на 25.06.2021 г. в 0:02, miro20 написа:

Гласовете от не-Турция са по малко преди ограничението на секцитие  , спрямо след въвеждане на ограничението .

Матросов бил на амбразурата.. тошеффф на ибрика...  :)

Те това сте. Това  да си трол не е лесно ...  постоянно да ходиш да се заяждаш безмозъчно за думички , запетайки, бла бла... :getout:

преди 6 минути, miro20 написа:

Матросов бил на амбразурата.. тошеффф на ибрика...  :)

Те това сте. Това  да си трол не е лесно ...  постоянно да ходиш да се заяждаш безмозъчно за думички , запетайки, бла бла... :getout:

правилно като един от тримата тролове в форума знаеш че не е лесно да лъжеш и когато те разкрият да мажеш и да казваш че това не са твой думи

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.