Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 59 минути, ivottoshev написа:

В опитите си да направиш Боко светец

Други фантазии имаш ли ? :) :)  

Или ще продължаваш да се излагаш както по темата за гузното изчервяване на Хр.Иванов по фейса "Маджо се обади...." :) :)

Та, освен че не съм чул ББ да е предлагал МАджо за нещо, но пък видяхме и МАяМата как предлага Пеевски и как Хр.Иванов се сконфузва заради връзката с МАджо :)

Само че ти нещо не споменаваш тези сЕГАШНИ и ПРЕКИ  връзки

Пследно Маджо лош ли е не е ли ? Вземи се определи че пак стана за смях :giggle1:

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 23 минути, miro20 написа:

Та, освен че не съм чул ББ да е предлагал МАджо за нещо, но пък видяхме и МАяМата как предлага Пеевски и как Хр.Иванов се сконфузва заради връзката с МАДЖО

Няма нужда Боко да предлага мутри(между другото М. Маринов е мутра, а е предложен и одобрен за министър от Боко),   ТОЙ САМИЯТ Е МУТРА, а ти се опитваш да го изкараш най-обикновен телохранител.

преди 23 минути, miro20 написа:

Или ще продължаваш да се излагаш както по темата за гузното изчервяване на Хр.Иванов по фейса "Маджо се обади...."

Пследно Маджо лош ли е не е ли ? Вземи се определи че пак стана за смях :giggle1:

Ами ти ми кажи. Според теб е лош и това, че някакъв далечен познат на Хр. Иванов се е чул с Маджо по телефона е най-лошото нещо на света. Обаче според твоите идоли Боко, Гешев и Цацаров, той е ангелче и поради тази причина никога не е разследван. 

Та кой е прав в случая? Ти, или Боко и бай Каскет?

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Ами ти ми кажи. Според теб е лош и това, че някакъв далечен познат на Хр. Иванов се е чул с Маджо по телефона е най-лошото нещо на света.

Защо аз да ти казвам ? Питай Хр.ИВанов бре . Аз само се хиля на гърчовете ти . Преди се скъса да оправдаваш как в репликата нямало нищо лошо, но не това показваше физиономията на Хр.Иванов :)

Сега ми даваш за пример какво е правел ББ преди мноооого години / което е отдавна изяснена страница от биографията му/

Е ? Какъв е МАджо ? Комплимент ли е да имаш връзка с него или е компромат ? :)

Гърчи се . Сам се оака, сам се мацаш :)

И  докато търсиш сламкие на ББ , гредите от сегашното време ще ти извадят очите - и МаяМАта която играеше за Пеевски заедно със станиШеф и Орешарски , която с Дончева, адвокатката на Мултигруп предложиха поправката "Ванко едно " , която посещава Черепа и той  самия пусна снимки , и т.н. и т.н.... които сега под фалшивия лозунг "мутри вън" ВКАРАХА мутрите вътре. Блгодарение и на реваншисткото комунистко-мутренско правителство на пРезилдента.

Който пък се изцепи че Черепа му звучи по достоверно от прокуратурата.

Аз още чакам кога тоя неадекватник ще  каже "Черепа ми звучи по достоверно от санкциите на САЩ " :lol6:

За да е принципен и последователен :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 28 минути, miro20 написа:

Защо аз да ти казвам ? Питай Хр.ИВанов бре . Аз само се хиля на гърчовете ти . Преди се скъса да оправдаваш как в репликата нямало нищо лошо, но не това показваше физиономията на Хр.Иванов :)

Сега ми даваш за пример какво е правел ББ преди мноооого години / което е отдавна изяснена страница от биографията му/

shajka-kniga-1-bojko-rosen-ceco-i-drugit

преди 31 минути, miro20 написа:

Е ? Какъв е МАджо ? Комплимент ли е да имаш връзка с него или е компромат ? :)

Гърчи се . Сам се оака, сам се мацаш :)

И  докато търсиш сламкие на ББ , гредите от сегашното време ще ти извадят очите - и МаяМАта която играеше за Пеевски заедно със станиШеф и Орешарски , която с Дончева, адвокатката на Мултигруп предложиха поправката "Ванко едно " , която посещава Черепа и той  самия пусна снимки , и т.н. и т.н.... които сега под фалшивия лозунг "мутри вън" ВКАРАХА мутрите вътре. Блгодарение и на реваншисткото комунистко-мутренско правителство на пРезилдента.

Аз още чакам кога тоя неадекватник ще  каже "Черепа ми звучи по достоверно от санкциите на САЩ " :lol6:

За да е принципен и последователен :)

Компромат ли е, че ББР даде 19 милиона на Маджо преди няколко месеца или комплимент ? :hush:

преди 35 минути, N1K17Y написа:

Компромат ли е, че ББР даде 19 милиона на Маджо преди няколко месеца или комплимент ? :hush:

Визираш заемите които ББР е дала СЛЕД смяна на ръководството от новата хунта  сега, април месец ли ? :giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

Защо аз да ти казвам ? 

Защото ти твърдиш едно, а Боко и бай Каскет с бездействието си относно евентуално разследване на Маджо, явно показват друго. Та пак ще питам: ти ли си прав, или Боко и Гешев?

А ти сега ми даваш пример какво са правили Манолова и Дончева преди мноооого години(което е отдавна изяснена страница от биографията им)

Каква е разликата, двуличен СПЕКУЛАНТЕ?

ама не казваш защо каза тези думи, нали :D

Е, аз ще ти припомня. Каза ги защо му звучеше по-вероятно Черепа да е давал подкупи на Боко, Менда и Горанов от колкото версията на Прокуратурата че вратичката в закона позволяваща на Божков да си спести едни 700мил., да е оставена случайно и безплатно. 

Американците потвърдиха ли на 100% тези негови думи, казвайки, че Черепа е подкупвал висш партиен лидер? До кога ще се самозатапваш?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

А ти сега ми даваш пример какво са правили Манолова и Дончева преди мноооого години(което е отдавна изяснена страница от биографията им)

Каква е разликата, двуличен СПЕКУЛАНТЕ?

Разликата е че не съм чул ББ да предлага някой като Пеевски за шеф на ДАНС, а МаяМАта и Дончева се кълнат че са против мутрите. А реално обслужвват тях.

СЕГА МАяМАта и комунетата правеха комисии в 45-то НС и правеха цирк и театри .  СЕГА , а не преди имаме власт на червената мафия и мутрите които  набутаха свои кадри в МВР и НАП. :hush:

Това е разликата, двуличен спекуланте. За съжаление отново се оказах прав че под фалшвия флаг "мутри вън" се оказаха движение "мутри и комунета вътре"

Гърчи се трол :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Визираш заемите които ББР е дала СЛЕД смяна на ръководството от новата хунта  сега, април месец ли ? :giggle1:

"Сега" сме юни. Април месец не е било сменено ръководството от "хунтата" :hush:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Е, аз ще ти припомня. Каза ги защо му звучеше по-вероятно Черепа да е давал подкупи на Боко, Менда и Горанов от колкото версията на Прокуратурата че вратичката в закона позволяваща на Божков да си спести едни 700мил., да е оставена случайно и безплатно. 

Вече ти наврях сагата с тези поправки . Още ли ще се гърчиш или да ти ги навра отново ? :) 

Не стига че си двуличен спекулант, но и мазохист :) 

току-що, N1K17Y написа:

"Сега" сме юни. Април месец не е било сменено ръководството от "хунтата" :hush:

Я поясни тогава с малко инфо и линкове кога и от кого са дадени тези 19 млн ? Или аз да ти ги навра :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Вече ти наврях сагата с тези поправки . Още ли ще се гърчиш или да ти ги навра отново ? :) 

Не стига че си двуличен спекулант, но и мазохист :) 

Я поясни тогава с малко инфо и линкове кога и от кого са дадени тези 19 млн ? Или аз да ти ги навра :) 

ББР с кредит и за Маджо

Признавам, моя грешка. Забравих, че ПИК тия неща няма да ги прочетеш.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Напротив. чел съм го  :)

Цитат

Преди една година ръководството на държавната Българска банка за развитие (ББР) бе сменено заради съмнения около отпуснат голям кредит. Това като че ли действаше възпиращо за новия борд и оттогава проблемната практика да се финансират с огромни суми, достигащи 150 млн. лв., подозрително близки до властта фирми поспря. Насред пренасочения фокус на публично внимание към изборите обаче, изглежда, позабравените стари прийоми се възобновяват, макар и не в познатите мащаби.

А Кирил Петков какво казва за кредита на  МАджо ?

преди 13 минути, miro20 написа:

Разликата е че не съм чул ББ да предлага някой като Пеевски за шеф на ДАНС

А да си чул, че направи шофьора на Мето Илиянския министър на вътрешните работи?

преди 12 минути, miro20 написа:

Да спомням си алабализмите които си изсмука от пръстите как най-големият икономически експерт на Боко и шеф на Парламентарната комисия по финанси, случайно и безплатно е оставила вратичката в закона. 

Неоспорим факт е, че финалната поправка, действаща по времето когато са спестени тези 700мил. е нейна, следователно вината също е нейна. Колкото и да въртиш и да се гърчиш - това е положението!

преди 9 минути, miro20 написа:

Напротив. чел съм го  :)

А Кирил Петков какво казва за кредита на  МАджо ?

Преди една година, кое правителство управлява :lol6:

преди 27 минути, N1K17Y написа:

ББР с кредит и за Маджо

Признавам, моя грешка. Забравих, че ПИК тия неща няма да ги прочетеш.

Ами, това заглавие си е откровена манипулация, която сами опровергават в историята на завода.

• Михалев е придобил фабриката за 100 лв., а сега я е продал на финансираната от ББР фирма за поне 6.5 млн. лв."      

Всички знаем през кои години се придобиваха заводи и фабрики за по 100 лева. Въпросът е, има ли логика сега Маджо да я продаде на близък приятел за тия милиони или е логично да е търсел по- голяма печалба?

А, най- главният въпрос е, защо се твърди, че кредитът е отпуснат на Маджо, респективно- свързана с Маджо фирма? Освен политически интереси, други не виждам. 

А, че Христо Иванов си е свързан с Маджо, всички видяхме и е запазено за поколенията в нета. 

преди 23 минути, ivottoshev написа:

е оставила вратичката в закона. 

Не . Пак не позна.

Именно че КАдиев /БСП/ е предложил и е прието точно изброени хазартни игри да се облагат, между които НЕ Е имало изброено лотариите и др  офлайн игри / това е вратичката заради която Черепа е спестил да плаща данъците/

Поправката Мендова / ГЕРБ/  е именно да обложи ВСИЧКИ видове хазартни игри . Което именно накърнява интересите на мутроолигарха и почва да спори за тези 700 млн

:hush:

https://www.monitor.bg/bg/a/view/menda-stojanova-za-bojkov-atakata-e-naj-dobrata-zashtita-201073

Цитат

......от първи януари 2014 г. от когато действа това изменение на практика тези видове хазартни игри се оказват освободени от заплащане на такса към бюджета. В края на 2014 г., след идването на власт на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов, парламентарната група в мое лице прави предложение за добавяне в текста на прословутия чл. 30 ал. 3 а именно традиционна лотария, томбола, моментна лотария, кено, бинго и техните разновидности. По този начин, тези игри от първи януари 2015 г. и до момента следва да се облагат с 20% върху направените залози“, разказа Стоянова. Тя заяви, че няма такава възможност да не се плащат такси за хазартните игри.

Причините поради които реално НЕ СА търсени тези дължими данъци от 2015 г до сега , е именно че комисията по хазарта , която раздава лицени и трябва да следи тези неща, бе тотално купена от Черепа.

Председателя и дори  бе арестуван и си признач е е получавал пари от него .

Затова и бе разпусната тази комисия.

И пак да напомня... Функциите на БКХ бяха прехвърлени на НАП.  А в НАП шеф сега е далавераджията Спецов , комшия на Черепа от Дубай. :)

Не че има някаква връзка де... не знам не знам ... :giggle1:

преди 9 минути, absurt написа:

Ами, това заглавие си е откровена манипулация, която сами опровергават в историята на завода.

• Михалев е придобил фабриката за 100 лв., а сега я е продал на финансираната от ББР фирма за поне 6.5 млн. лв."      

Всички знаем през кои години се придобиваха заводи и фабрики за по 100 лева. Въпросът е, има ли логика сега Маджо да я продаде на близък приятел за тия милиони или е логично да е търсел по- голяма печалба?

А, най- главният въпрос е, защо се твърди, че кредитът е отпуснат на Маджо, респективно- свързана с Маджо фирма? Освен политически интереси, други не виждам. 

А, че Христо Иванов си е свързан с Маджо, всички видяхме и е запазено за поколенията в нета. 

В статията е обяснено, защо се твърди, че фирмата е свързана с Маджо. Ако за теб всичко против Партията е измислици, вече нямам аргументи. Сигурно и заемите за фирмите на Пеевски са лъжи също. :) 

преди 18 минути, miro20 написа:

Не . Пак не позна.

Именно че КАдиев /БСП/ е предложил и е прието точно изброени хазартни игри да се облагат, между които НЕ Е имало изброено лотариите и др  офлайн игри / това е вратичката заради която Черепа е спестил да плаща… 

… Причините поради които реално НЕ СА търсени тези дължими данъци от 2015 г до сега , е именно че комисията по хазарта , която раздава лицени и трябва да следи тези неща, бе тотално купена от Черепа.

Какво е предложил Кадиев изобщо не ме интересува, тъй като финалната поправка, действала по времето на кражбите е на Менда!

Това, че ти искаш да изкараш виновен само някакъв маловажен бушон от Комисията по хазарта също го знаем.

Тези 700мил така са спестени, без изобщо Боко и Менда да знаят. Бушончето сам е въртял далаверката с Черепа :lol6:

Вече ти наврях сагата с тези поправки . Още ли ще се гърчиш или да ти ги навра отново ?

на кой си наврял бе лъжец на себе си като ти беше и казано и от черепа кой е приел поправката а именно ГЕРБ по предложение на Менда  в интернет има достатъчно информация и във всички се казва че е приета по предложение на Менда а не на Кадиев както твърдиш ти

преди 1 час, N1K17Y написа:

В статията е обяснено, защо се твърди, че фирмата е свързана с Маджо. Ако за теб всичко против Партията е измислици, вече нямам аргументи. Сигурно и заемите за фирмите на Пеевски са лъжи също. :) 

Обяснението много куца, защото фактите, които дават, го опровергава. Което не значи, че Маджо е чиста сълза- напротив, не е и затова Христо Иванов се гъна в обяснения и кърши ръце на Орлов мост.

Ти я сънуваш тая "Партия", та и с главна буква я пишеш, а все ме обвиняваш, че аз съм й защитник.

Да ти минава през ум, че като сипеш безсмислени обвинения за всичко, дори и тежките, и истинските олекват? Да се сещаш, че безогледното нападение само стяга редиците на защитниците на ГЕРБ? 

преди 2 часа, absurt написа:

да че е свързан с маджо вярвате само зависимите от герб поне така твърдите че вярвате

преди 14 минути, absurt написа:

Обяснението много куца, защото фактите, които дават, го опровергава. Което не значи, че Маджо е чиста сълза- напротив, не е и затова Христо Иванов се гъна в обяснения и кърши ръце на Орлов мост.

Ти я сънуваш тая "Партия", та и с главна буква я пишеш, а все ме обвиняваш, че аз съм й защитник.

Да ти минава през ум, че като сипеш безсмислени обвинения за всичко, дори и тежките, и истинските олекват? Да се сещаш, че безогледното нападение само стяга редиците на защитниците на ГЕРБ? 

zx460_4102241.jpghttps://bivol.bg/olimpic-scam-bulins.html

Собствеността на “Бул Инс” е свързвана с братята Красимир и Николай Маринови, известни като “Маргините”, но също и с хазартния бос Васил Божко – Черепа, пише Медияпул през 2005 г., по повод на обиски в офисите на компанията на ул. “Джеймс Баучер” в София. Маргините са били членове на силовата престъпна групировка СИК, около която е гравитирал в миналото и премиерът Бойко Борисов.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

zx460_4102241.jpghttps://bivol.bg/olimpic-scam-bulins.html

Собствеността на “Бул Инс” е свързвана с братята Красимир и Николай Маринови, известни като “Маргините”, но също и с хазартния бос Васил Божко – Черепа, пише Медияпул през 2005 г., по повод на обиски в офисите на компанията на ул. “Джеймс Баучер” в София. Маргините са били членове на силовата престъпна групировка СИК, около която е гравитирал в миналото и премиерът Бойко Борисов.

И? Това какво общо има с публикацията, която е предложена,  с гръмкото заглавие как банката била отпуснала кредит на Маджо?

преди 14 часа, miro20 написа:

А бре, Троло, от къде намираш такива пробити социологически агенции? Разкрихме че предишната на която се позоваваше е със само един служител и очеизвадно поръчкова, а ти намери някаква още по-зле и от онази:D

Ето ти проучване от днес правено от доказала себе си агенция, а не от някаква гаражна фирма:

Graph_BNR_5-1024x576.png

https://www.gallup-international.bg/44810/current-electoral-snapshot/

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Какво е предложил Кадиев изобщо не ме интересува, тъй като финалната поправка, действала по времето на кражбите е на Менда!

Това, че ти искаш да изкараш виновен само някакъв маловажен бушон от Комисията по хазарта също го знаем.

Тези 700мил така са спестени, без изобщо Боко и Менда да знаят. Бушончето сам е въртял далаверката с Черепа :lol6:

Интересува те или не, именно това е опорката на Черепа с която не иска да плаща тези данъци които ги дължи СЛЕД поправката на Менда :hush:

Простичко въпросче като за твоето спекулантско мозъче - Кое предпочиташ - поправката на Кадиев според която Черепа не трябва да плаща 700 млн.

Или поправката на Менда , след която Черепа трябва да плаща 700 млн.

:)

преди 9 часа, ninov написа:

на кой си наврял бе лъжец на себе си като ти беше и казано и от черепа кой е приел поправката а именно ГЕРБ по предложение на Менда  в интернет има достатъчно информация и във всички се казва че е приета по предложение на Менда а не на Кадиев както твърдиш ти

Отнася се и за теб.

Ако не сте един и същ профил де...  :)

Че странно си приличате по поведението , опорките и изразните средства  :)

преди 27 минути, ivottoshev написа:

А бре, Троло, от къде намираш такива пробити социологически агенции? Разкрихме че предишната на която се позоваваше е със само един служител и очеизвадно поръчкова, а ти намери някаква още по-зле и от онази:D

Ето ти проучване от днес правено от доказала себе си агенция, а не от някаква гаражна фирма:

Graph_BNR_5-1024x576.png

https://www.gallup-international.bg/44810/current-electoral-snapshot/

Ако бе нормален потребител , а не трол спекулант, можеше да кажеш както аз цитирам другите проучвания

- ето още една прогноза. На Галъп. И точка .

Ама не.. тролчото трябва да напада  не заради темата  а колкото пак  да говори на мен .... :hit:

Иначе резултатите не са толкова фрапиращи . колко е 0.2 % ? :)  В рамките на статистическата грешка.

А соц. проучванията правят далеч по фрапиращи грешки

Питай Николоффф с неговата Рего ли Репо ли беше агенция дето даваше категорична победа на БСП на предишните избори :) :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.