Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 7 часа, insec написа:

Машинното гласуване не би било ограничение, ако не премахваха бюлетините, нещо което все още си мисля, че няма да се размине току така и на идните избори според мен ще се покорят нови върхове на резила, и излагацията.

Да въведеш едно от най несигурните методи за гласуване, плюс забрана на друг вид гласуване , е крещящ лобизъм в полза на тези които евентуално искат и могат да манипулриат вота.

Но за това си има отделна тема.

Другия аспект на тази излагация е как пРезилдента, който по принцип мнооого детайлно чете и намира всякакви противоречия и неясноти във законите и връща с вето почти всичко, то сега видиш ли, в късната доба на разпети петък, часове след приемането без обсъждане, без консултации на новия изборен кодекс, моментално го публикува в Държавен вестник.

Е няма такава държава, няма толкова явно задкулисие.

Мутрите влязоха в Парламента, мутрите и техните пионки са и в Президентството .  Правят на кайма и закони и премахват съдебни институции дето насатъпаха толкова олигарси.

Сега просто си натаманяват преврата как да се окопаят още повече с манипулираните си избори.

После следват още промени и премахване на закони .

Изцяло следват заръките и сценария на другаря Череп.

Spoiler

Да. Е, как съм? 
Божков: Прочетох ти анализа...

Божков: Да. Имах, имах от някои политици предложение да направа партия и да ги подкрепа. А пък да такова, да ме вкарат в Парламента. А моите, моите опорни точки утре аз ше ги дам, за политическо движение...

Мъж: Хъ. Абе, и Конституцията плаче за промяна. И, а. 
Божков: Абе, няма да събереме сто и осемдесе" депутата. Но аз мисля, че 
Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем 
правомощията без да променяме Конституцията.

Мъж: Да. Те. 
Божков: Нали тя казва мандата какъв е и колко е, ама точно клви 
правомощия има са описани в Закона за съдебната система. Там моле го 
променим без Конституция.

Мъж: Да. 
Божков: Като го напра'име фигурант като Президента, точно клво ше ни 
вреди Гешев...

Мъж: Да… 

....

Божков: Иначе виждаш, че про-проекта върви по план. 
Мъж: Ами.

Божков: Точка първа - прочистване на хунтата от властта. Точка втора - 
създаване на нещо различно и ново. 
Мъж: Ъъъъъ, следим, даже и аз, ша ти кажа, че очакванията са, са много 
големи да…

Божков: Да. 
Мъж: да се появи, да са появат още неща.

Божков: Не. Няма смисъл вече. Аз какво да даваме. Само разсейваме 
протеста. 
Мъж: Да.

Божков: Сега протест, протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера 
плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали к'во да пишеш. Моли се. Иска от работодателите помощ. 
Мъж: Да, да, да. Разбира се.

Божков: Така че с’а трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев. 
Мъж: Да, да.

Божков: И после да видиме Румен Радев к"во Правителство ше направи. Там трябва да се съветва. 
Мъж: Еми, аз, между впрочем, бех му, бех му казал некои неща за когато 
прави, а,

Божков: В предишното му правителство беше (не се разбира). 
Мъж: за вътрешен министър тоя Пламен, Пламен

Божков: Узунов. 

http://epicenter.bg/article/Bozhkov-kam-Ognyan-Stefanov--Ako-spechelim-vlastta--shte-napravim-Geshev-figurant-kato-prezidenta/222254/3/0

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 17 часа, miro20 написа:

Спасени сме  !

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/10226034482430532

Няма такова дъно, наистина ....

Прав си, няма по-дълбоко дъно от това, на което сме сега!

преди 14 часа, dedidi написа:

Прав си, няма по-дълбоко дъно от това, на което сме сега!

Бедна ти е фантазията. След четвърт век откъде има пари Жан Виденов за нов политически проект!?  Според Бойко Борисов олигарсите харчат пари против Герб.   Докога БКП от 1944 година та досега,  ще дълбае към все недостижимото  дъно?   

преди 11 часа, attj написа:

Според Бойко Борисов олигарсите харчат пари против Герб

само остава от тролската централа на ГЕРБ да кажете кой са тези олигарси които харчат пари срещу ГЕРБ и защо да не би защото Борисов се опита да им открадне бизнеса

преди 16 минути, ninov написа:

само остава от тролската централа на ГЕРБ да кажете кой са тези олигарси които харчат пари срещу ГЕРБ и защо да не би защото Борисов се опита да им открадне бизнеса

познай :D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

познай :D

чеверме аз да не съм ясновидка че да ги позная ако бях ясновидка щях до сега да съм спечелил джакпота от тотото

преди 1 минута, ninov написа:

чеверме аз да не съм ясновидка че да ги позная ако бях ясновидка щях до сега да съм спечелил джакпота от тотото

ще поискаш една работеща кристална топка от мойра - тя обича "новини" в които се използва ЩЕ:D

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

ще поискаш една работеща кристална топка от мойра - тя обича "новини" в които се използва ЩЕ:D

не бягай от това да кажеш на кой олигарси твоя шеф Борисов се опитал или отнел бизнеса 

преди 3 минути, ninov написа:

не бягай от това да кажеш на кой олигарси твоя шеф Борисов се опитал или отнел бизнеса 

е как от кой - от червените

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

е как от кой - от червените

Че той Боко нали също е наследил БКП?   Нима това с Нинова и с Виденов са вътрешни междуособици!?   

Цитат

7. За нас от ВМРО е нужна радикална промяна, за да може България да излезе от блатото на застоя! Нужна е нова Конституция, която да промени правилата, защото смяната на личности и политически проекти в управлението не дава резултат. Нужна е ясна отговорност от всеки носител на власт - от президента до чиновника или съдията. А това означава:

- Президентска република - т.е. пряк и мажоритарен избор на изпълнителната власт

- Следва да се намали броя на депутатите, съответно на намалялото от 1990 г. население и да се въведе механизъм за отзоваването им от страна на гражданите. 

ВМРО иска президентска република 

:D Късно  е  - втори път няма да излъжете хората.

преди 23 часа, Марчо Пирчов написа:

Пак ще гласувам за "Възраждане".

Възраждане е националистическа политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател е Костадин Костадинов, който с партийни пари си купува лични вещи и имоти.  Затова Воля, ВМРО, НФСБ и Атака  не желаят да се коалират с подобни лъжци и тарикати.

преди 37 минути, attj написа:

Възраждане е националистическа политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател е Костадин Костадинов, който с партийни пари си купува лични вещи и имоти.  Затова Воля, ВМРО, НФСБ и Атака  не желаят да се коалират с подобни лъжци и тарикати.

Страшните националисти, Краси Македонския паспорт, Веско Рекетьора, Далавери-държавата плаща на полицаи да спят в хотела ми и за Болен няма нужда да казваме :D 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Страшните националисти, Краси Македонския паспорт, Веско Рекетьора, Далавери-държавата плаща на полицаи да спят в хотела ми и за Болен няма нужда да казваме :D 

Веско е набеден за рекетьор от тези засегнатите с цените на лекарствата и горивата.  Нарича ги картели, създадени навремето с активно участие на БКП-БСП.

преди 5 часа, attj написа:

Веско е набеден за рекетьор от тези засегнатите с цените на лекарствата и горивата.  Нарича ги картели, създадени навремето с активно участие на БКП-БСП.

И сигурно някой го набеди че е изтъргувал подписче за конституция срещу плажче във Варна. Той такива работи не би направил, нали?

преди 21 минути, ivottoshev написа:

И сигурно някой го набеди че е изтъргувал подписче за конституция срещу плажче във Варна. Той такива работи не би направил, нали?

Проверил ли си разходите?  Или ти харесва калинка като Корнелия от времето на Костов - само да си папагали глупости на всякакви теми?

преди 20 минути, attj написа:

Проверил ли си разходите?  Или ти харесва калинка като Корнелия от времето на Костов - само да си папагали глупости на всякакви теми?

Корнела ми харесва. Успя да разсипе партия като БСП. Да илЯди дано на този си пост. Амин, дай Боже!

КРаставите червени магарета усетиха тоягата че може и да не влезнат в следващото НС, и почнаха да мислят да се събират :) :)

https://m.24chasa.bg/novini/article/9808246?fbclid=IwAR3ZoI1Sss3a4CI14NcDOTOs6hZ4twYPTdPDog14V00nN3TtZK6uG2k6MZ8

преди 5 минути, Мойра написа:
Цитат

....просто юристката си е направила сметката, че е възможно гражданската платформа да не намери място в 46-ия парламент. ....

Тъй де. и аз това казах по  горе.

Плъховете надушват отдалеч накъде духа вятъра и търсят сигурен пристан.

Вземи помисли и ти фючърсно като Дончева... :giggle1:

Има такъв народ.

Дано и на Жан Виденов  партията Лява алтернатива получи поне 4 процента. Стискам палци. 

Има нужда от лява партия в България. Все пак сме демокрация.

https://www.24chasa.bg/region/article/9802118

преди 7 минути, acnekt написа:

Има такъв народ.

Дано и на Жан Виденов  партията Лява алтернатива получи поне 4 процента. Стискам палци. 

Има нужда от лява партия в България. Все пак сме демокрация.

https://www.24chasa.bg/region/article/9802118

че то /герб е лява - партньор ли им търсиш:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.