Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ти  а ?

Сички обичат Радев

Ама на Миро хем по му казах. Той трябва като влезе в тема за политика, да козирува и да ми иска разрешение !

Защо не напишеш резюме на казаното, а тропваш един клип от 40 минути? 

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 9 минути, absurt написа:

И поучителни, за който може да мисли. И който не забравя миналото. На автора на малкия пръст не могат да стъпят много хора.

Готова ли си? Дойде помощта и подкрепата.

Цецко.

aba44e5c3240e8d9255ef6561721658a.jfif

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Който може да мисли, няма нужда да му смилат пропаганда 

Кеворкян не е Карбовски, нищо че и на двамата фамилиите започват с "К". 

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Турците не са мургави. Освен, ако не са спали с български роми преди това.

Не са мургави, защото в харема са имали рускини, украинки, българки…

Бреей, ти ше ги докараш сичките потомци на паши-харемлии :)

По мои набл-я балгарските турци са със средна мургавост като тази, най-често срещана и у българските българи. Е, може би русите и едновременно синеоки са много по-малко, макар и да познавах едно Читре такъв.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Готова ли си? Дойде помощта и подкрепата.

Цецко.

aba44e5c3240e8d9255ef6561721658a.jfif

Да, не го очаквах това! КОД ме изгубиха. 

преди 15 минути, Аралампи написа:

Бреей, ти ше ги докараш сичките потомци на паши-харемлии :)

По мои набл-я балгарските турци са със средна мургавост като тази, най-често срещана и у българските българи. Е, може би русите и синеоки са много по-малко, макар и да познавах едно Читре такъв.

Haplogroup_I2a.gif

В България се преплитат няколко мъжки линии (имайте предвид, че процентите са приблизителни):

• I2a (22%) – най-разпространената хаплогрупа сред българските мъже, която е най-представена на балканите. Много е интересна, затова ще говоря за нея повече по-надолу. Тя е най-разпространена на Западните Балкани и съответно повече в Западна България.
  • E1b1b1a (20%) - северноафрикански произход, смята се, че произхожда около Нил. Направо можем да я наречем египетска (обяснява пирамидите и фараоните по нашите земи).
  • R1a (18%) - славянски произход, вероятно резултат на ранно-славяснки заселници, някои го свързват и с траки (които все пак са индоевропейци). Съдържа маркери основно на западни славяни.
  • R1b (11%) - келто-германски произход, който ни свързва със западно-европейците.
  • J2 (11%) - средиземноморски произход, най-представен е в Бургас. Свързва ни с гърци, финикийци. Някои днешни италианци също.

https://www.turbovazhod.bg/article/razumen-pogled-vurhu-proizhodut-na-bulgarite/

преди 15 минути, absurt написа:

Да, не го очаквах това! КОД ме изгубиха. 

И сега? За Кирчо ли ще гласуваш? Или за ГЕРБ? 50 нюанса в синьо. 
Много сини партии в тази България. Няма ли левица? Всеки иска да е в дясно и син.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

И сега? За Кирчо ли ще гласуваш? Или за ГЕРБ? 50 нюанса в синьо. 
Много сини партии в тази България. Няма ли левица? Всеки иска да е в дясно и син.

Бях синя, когато се обърна палачинката и дадох скапания си дан, уж да надградят- сините. Сега може и да пасувам. 

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Haplogroup_I2a.gif

В България се преплитат няколко мъжки линии (имайте предвид, че процентите са приблизителни):

• I2a (22%) – най-разпространената хаплогрупа сред българските мъже, която е най-представена на балканите. Много е интересна, затова ще говоря за нея повече по-надолу. Тя е най-разпространена на Западните Балкани и съответно повече в Западна България.
  • E1b1b1a (20%) - северноафрикански произход, смята се, че произхожда около Нил. Направо можем да я наречем египетска (обяснява пирамидите и фараоните по нашите земи).
  • R1a (18%) - славянски произход, вероятно резултат на ранно-славяснки заселници, някои го свързват и с траки (които все пак са индоевропейци). Съдържа маркери основно на западни славяни.
  • R1b (11%) - келто-германски произход, който ни свързва със западно-европейците.
  • J2 (11%) - средиземноморски произход, най-представен е в Бургас. Свързва ни с гърци, финикийци. Някои днешни италианци също.

https://www.turbovazhod.bg/article/razumen-pogled-vurhu-proizhodut-na-bulgarite/

Ньдйей.

Генетиката е извънредно политически наблюдавана и нейните резултати политически цензурирани.

Например едно много широко статистическо изследване по целия свят, със стотици автори, казващо, че успехът на ученика е предопределен 70% от социалното развитие на родителите му и 30% от гена им (като колкото "по-бял" ген, по-добре, и вайс-върса)(а социалното развитие на родителите също зависи от расата, но това беше казано много прикрито) даже такова меко неполиткоректно научно изследване му резнаха главата.

Внимание: става въпрос само за предопределеността, свързана с биологическия и обществен произход на ученика.

Сега политкоректната "наука" трябва да твърди, че белият човек е боклук – и само тогава ще получи пари и публикация.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Поне да си бяха коригирали звука,като дисторжен звучат,с изкривявания.

преди 9 часа, M.Николов написа:

Интересно защо тогава ревахте, като карпатски говеда вече пет години срещу Радев?

"реването" , аз го наричам критики, които и аз съм казвал тук, са напълно обосновани и аргументирани фАКТИ за антиконституционните действия на пРезилдента, на неговите зависимости от Задкулсиието, обвързаността с ченгесарски бивши влиятелни структури и хора от ДС, и т.н. и т.н.  Това освен золумите на служебното правителство, което в услуга на мутроолигарсите обърна с кракат анагоре де що можаха закони да се докопат. И чегъртат ли чегъртат, без да имат моралното право като не избрани от народа, а назначени от Фигуранта служебни министри, да го правят.

:hush:

А че действията им са противоконституционни, не аз, а дори самия КС го каза в прав текст. Вчера .

Новината да не сте я пропуснали в червените си фейкомети ? :giggle1:

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ама на Миро хем по му казах. Той трябва като влезе в тема за политика, да козирува и да ми иска разрешение !

Идея си нямам какви си ги фантазираш и какво имаш впредвид :)

Резултати от допитване за бъдещите избори...

https://dnes.dir.bg/politika/galap-7-partii-vlizat-v-ns-ako-izborite-byaha-dnes-gerb-vodi-itn-e-4-a-politicheska-sila

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

https://dnes.dir.bg/politika/galap-7-p

Резултати от допитване за бъдещите избори...

дал си невалиден линк

преди 39 минути, ninov написа:

дал си невалиден линк

Нинов,друже,оправил съм го,пробвай пак...

току-що, Лудият Учен написа:

новите са същите като слави - и народа пак прегръща новото име, но ще бъде изненадан отново неприятно

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

пак не става дружеScreenshot_20210929_183815.png.6b01bc07844b44b786eac94377559bf6.png

сега вече се отваря

преди 1 минута, ninov написа:

пак не става дружеScreenshot_20210929_183815.png.6b01bc07844b44b786eac94377559bf6.png

Линкът по-горе е ъпдейтнат...Аз го отварям...

току-що, Лудият Учен написа:

Линкът по-горе е ъпдейтнат...Аз го отварям...

опитах се да го отворя от моя коментар затова не стана от твоя линк се отваря

7 политически партии влизат в парламента, ако изборите за Народно събрание бяха днес, сочи социологическото изследнане на електоралните нагласи на агенция "Галъп".

ГЕРБ-СДС биха получили 21,4%

"Продължаваме промяната" - 15,2%

БСП - 13,4%

ИТН - 12,3%

ДБ - 12,1%

ДПС - 11,4%

ИБГНИ - 4,1%

Ама как ги помпят кокорчовците, не е истина :) :)

Наистина кампанията на "пречиствателната станция на фекалии - ПП"  работи перфектно  .

Всичкия електорат на оаканите политици от последните две НС , вече ще са "възродени и пречистени" от всичката кал и разочарование ,и си имат нови месии за прекланяне .

Аааалелуя.... :help:

Всъщност, Кирето  може и да се спъне с това негово пусто канадско гражданство  :) 

Ама ко му пука... излъга един път, ще излъже пак и ще декларира само българското.

преди 15 минути, miro20 написа:

Ама как ги помпят кокорчовците, не е истина :) :)

Наистина кампанията на "пречиствателната станция на фекалии - ПП"  работи перфектно  .

Всичкия електорат на оаканите политици от последните две НС , вече ще са "възродени и пречистени" от всичката кал и разочарование ,и си имат нови месии за прекланяне .

Аааалелуя.... :help:

Всъщност, Кирето  може и да се спъне с това негово пусто канадско гражданство  :) 

Ама ко му пука... излъга един път, ще излъже пак и ще декларира само българското.

Голямо шубе те тресе,а ?! "Продължаваме Промяната" ще стават все по-силни...ГЕРБ ще се гърчат все повече...

преди 19 минути, Лудият Учен написа:

Голямо шубе те тресе,а ?! "Продължаваме Промяната" ще стават все по-силни...ГЕРБ ще се гърчат все повече...

:)така трябва да си мислите:) ще видиш какво става след изборите - ще бъде интересно

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

:)така трябва да си мислите:) ще видиш какво става след изборите - ще бъде интересно

И какво ще стане след изборите ?!  Тотална изолация за Борисов и ГЕРБ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.