Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 21 минути, attj написа:

Според Борисов президентът Радев „не знае какво прави в момента” и евентуални нови парламентарни избори, проведени в различни дни от президентските, биха били пагубни за страната   https://nova.bg/news/view/2021/08/18/337066/борисов-на-мен-кой-ми-актуализира-бюджета-при-три-вълни-на-пандемия/ 

"Кой на мен ми актуализира бюджета в три вълни на пандемията? Кой ми даваше пари за пътища?"

Дори и бай Тошо не си позволяваше да говори така. Той винаги изтъкваше Партията като водеща. Наш'то момче обаче все говори в единствено число. Няма толкова нагъл идиот в нашата история. Добре че си замина :getout:

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 155,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

Кой си е заминал?  Пет милиона сънародници живеят в населени места с кметове на ГЕРБ.  Пък те все ще слушат партийния си лидер Борисов. 

преди 9 минути, ivottoshev написа:

"Кой на мен ми актуализира бюджета в три вълни на пандемията? Кой ми даваше пари за пътища?"

Дори и бай Тошо не си позволяваше да говори така. Той винаги изтъкваше Партията като водеща. Наш'то момче обаче все говори в единствено число. Няма толкова нагъл идиот в нашата история. Добре че си замина :getout:

еми той за три вълни изхарчи близо 4 милиарда евро средства плюс 5 милиарда външен дълг

Начи, след като курназите от задкулисието, в това число ДПС и специално Каръкдайъ се метна на амбразурата срещу Кирил Петков, с цел да го атакува по евентуално гражданско в чужда държава, май на консултациите при президента г-н Радев, г-н Президента спокойно, без никаква футболна драма, му го наблъсква до сливиците:

""Вие, г-н Карадайъ, ще ми кажете ли коя е вашата родина-майка?", попита държавният глава"

от Дневник.

преди 51 минути, attj написа:

А конституцията?    Мустафа я зачита  и признава - роден е в България.

Не е първото нарушение на Конституцията от Карадайъ, сигурно има доста от тоя вид и по-рано и не само от него, разбира се, но в момента той е обект на разглеждане, щото се е направил на интересен пред г-н Президента, по повод гражданство на назначен(не знам дали лично избран, или от съветниците) член на служебното правителство.

След още няколко говорения и на майчин език, а има и поне една публична изява, на която е говорил единствено на турски(факт)  които няма да поставям тук:

Анадолската агенция: Карадайъ не е преведен вярно, Турция за него не е родина

Начи български политик говори на неразбираем за българите език. В България. Налага се(налага ли се(?) щото това е непоискана намеса във вътрешните работи на България и позорене, че държавата България, е нямала читав преводач) турска агенция да ни превежда реч в България, реч на български гражданин, политик. Айде, няма нужда!

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Не е първото нарушение на Конституцията от Карадайъ, сигурно има доста от тоя вид и по-рано и не само от него, разбира се, но в момента той е обект на разглеждане, щото се е направил на интересен пред г-н Президента, по повод гражданство на назначен(не знам дали лично избран, или от съветниците) член на служебното правителство.

След още няколко говорения и на майчин език, а има и поне една публична изява, на която е говорил единствено на турски(факт)  които няма да поставям тук:

Анадолската агенция: Карадайъ не е преведен вярно, Турция за него не е родина

Начи български политик говори на неразбираем за българите език. В България. Налага се(налага ли се, щото това е непоискани намеса във вътрешните работи на България и позорене, че държавата България, е нямала читав преводач) турска агенция да ни превежда реч в България, реч на български гражданин, политик. Айде, няма нужда!

то туй въпреки, че е старо прокуратурата и съда си правят оглушки!

За съжаление се намериш баш Карадайъ да му рече иносказателно на тоя палячо "да не те е клатил лудия" - има точно една конкретна грешка, която го чакат да направи и с фуражката е приключено завинаги: а дано!!!

преди 37 минути, attj написа:

А конституцията?    Мустафа я зачита  и признава - роден е в България.

Е,тоя път се изложи здраво,Тодоре...Значи си готов,заради някаква бюрократична неуредица, да атакуваш Кирил Петков,а Карадайъ,който пред Ердоган публично заяви,че е турчин си готов да му се поклониш...Жалък си !!!

ИТН атакуваха пешките на Радев, а аз и за тях не съм гласувал.  Тя конституцията за Радев съвсем нищо не значи, той затова е натворил и написал нова. А няма подходящ парламент за представяне на същата.    

преди 15 минути, Лудият Учен написа:

.Жалък си !!!

конституцията разрешава чужд гражданин да е депутат, но не и министър - това че Радев нарушава конституцията .......

преди 15 минути, Лудият Учен написа:

си готов да му се поклониш...Жалък си !!!

преди 1 минута, attj написа:

ИТН атакуваха пешките на Радев, а аз и за тях не съм гласувал.  Тя конституцията за Радев съвсем нищо не значи, той затова е натворил и написал нова. А няма подходящ парламент за предстаняне на същата.    

Нека лошо да си отстояваш някаква позиция. Обаче ако си я прочетеш позицията и вярвам, ще се учудиш и ще се запиташ: Кой го е писал това бе. Не може да аз! Аз не съм чак толкоз заблуден.

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

конституцията разрешава чужд гражданин да е депутат,

Цитат

Чл. 3...

(2) Право да бъдат избирани за народни представители имат българските граждани, които са навършили 21 години към изборния ден включително и нямат друго гражданство, с изключение на поставените под запрещение и на изтърпяващите наказанието лишаване от свобода

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Нека лошо да си отстояваш някаква позиция. Обаче ако си я прочетеш позицията и вярвам, ще се учудиш и ще се запиташ: Кой го е писал това бе. Не може да аз! Аз не съм чак толкоз заблуден.

Много съм бил заблуден да съм гласувал за Радев и навремето за БСП с Луканов, Виденов и Орешарски.

преди 1 минута, attj написа:

Много съм бил заблуден да съм гласувал за Радев и навремето за БСП с Луканов, Виденов и Орешарски.

Опа, теб ли съм цитирал, мислех мен си да цитирам, извинявай!

П.П. А може и insec да съм искал да цитирам? Де да знам, нещо в момента не съм в кондиция.

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

Гледам Изборния Кодекс, защото ти споменаваш че можело чужд гражданин да е депутат, специално съм те цитирал на какво ти отговарям и пак не разбра.  Ако Изборния Кодекс  беше противоконституционен, щеше съответните текстове да са атакувани и променени.

преди 50 минути, attj написа:

ИТН атакуваха пешките на Радев, а аз и за тях не съм гласувал.  Тя конституцията за Радев съвсем нищо не значи, той затова е натворил и написал нова. А няма подходящ парламент за представяне на същата.    

А какво стана с онази конституция, която Магарешки подписа без да я  е чел, но пък в замяна на подписа си получи концесийка за плаж?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

А какво стана с онази конституция, която Магарешки подписа без да я  е чел, но пък в замяна на подписа си получи концесийка за плаж?

Каквото стана и с онази, дето президента бил имал, пък никой не я видя.

преди 5 минути, insec написа:

Добър въпрос.

Позабрави се темата.

Дали в неговия проект има отмяна на точката за задължително само българско гражданство за министър ? :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Гледам Изборния Кодекс, защото ти споменаваш че можело чужд гражданин да е депутат, специално съм те цитирал на какво ти отговарям и пак не разбра.  Ако Изборния Кодекс  беше противоконституционен, щеше съответните текстове да са атакувани и променени.

преди 42 минути, Без умствен капацитет написа:

преди 12 минути, insec написа:

Тази на Радев има някаква надежда да бъде показана.   Обаче президентът ни пак е неадекватен наричайки ИТН корумпирани -заради действията им към икономическите служебни министри.    А етническата нетолерантност към лидера на ДПС не ми се коментира.  Имаме си шматка за държавен глава. Няма начин да няма последствия , това са сериозни гафове.

преди 44 минути, attj написа:

Тази на Радев има някаква надежда да бъде показана.   Обаче президентът ни пак е неадекватен наричайки ИТН корумпирани -заради действията им към икономическите служебни министри.    А етническата нетолерантност към лидера на ДПС не ми се коментира.  Имаме си шматка за държавен глава. Няма начин да няма последствия , това са сериозни гафове.

Ся мина на теманета към ДПС ли?

преди 41 минути, attj написа:

....

Ам то друго не остана от негова светлост фуражката с юмрука - що да не забърка и един етнически конфликт, тамън идеално ще се съчетае със събитията в Афганистан.

преди 12 минути, insec написа:

Ам то друго не остана от негова светлост фуражката с юмрука - що да не забърка и един етнически конфликт, тамън идеално ще се съчетае със събитията в Афганистан.

Чакай да сложи зелените чорапи и специално за теб ще забърка 2 етнически конфликта. Да се чудиш накъде да завъртиш гз.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.