Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 33 минути, absurt написа:

Ти си по тезите, а аз съм по доказателствата. 

Дадох ти проверими факти относно отношението на света и в частност- на САЩ към дейността на Борисов. Не само на правителството, а лично на неговата дейност.

"Сертификат за благодарност за изключителен принос в борбата с наркотиците от Службата за борба с наркотиците (ДЕА) към Департамента на правосъдието на САЩ."

Та, дали ЦРУ се е объркало или ДЕА, ти ще кажеш. Ти си по тълкуванията и манипулациите. Магнитски не беше ли също към Департамента на правосъдието  на САЩ?

И какво доказа ? Дори не знаеш какво пишеш :lol6:Всъщност и аз знам, чудиш се как да защитиш господин Борисов, ама не смееш да кажеш, че доклада на ЦРУ е измислица. Можеш само да копираш някакви несвързани неща. Жалка картинка. Мисирчо поне ги игнорира тия коментари и се прави, че не вижда. Ама като се опитваш да защитиш неспасяемото... 

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 155,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 19 часа, absurt написа:

Хи,хи! Я, си виж поста по- горе, на чийто отговор изрева като вдовица! Ти за аргмент ли го имаш това? 

"Истината боли... Не ти е лесно, но сама си си избрала тролската професия".

Вземи мерки, пий нещо за опресняване на паметта, че на лошо си тръгнал.

Нещо граматиката.......!

преди 19 часа, miro20 написа:

Колко прекрасно описваш себе си :) Ти си тук само за тролене и заяжданици , обикноенно винаги с изкривяване на казаното и спекулриане със постовете на другите :)

Класически трол, разбира се, обвиняваш другите в тролене от "троска централа" . :giggle1:

Относно спора ви за американската посланничка, нещата са по простички . Те винаги ще излизат с такива "стандартни изявления" , винаги ще приветстват новото правителство, каквото и да е то .

Но имаме определени ФАКТИ , които толквоа се опитваш да извърташ. По закона Магнитски са санкционирани тези, които са много по близо до сегашната власт.

И Пеевски най сетне се върна в парламента, дето ГЕРБ толкова му пречеше, и Черепа е доста доволен от това че "изчегъртахте" и ГЕРБ и Горанов, остана Гешев. Но както виждаме по делата, приоритет на новата хунта е именно на първо място - Гешев. И третия санкциониран Желязков пък е виден кадър от '80-те започнал кариерата си в ДС и с голяма кариера из службите.

Прекрасен синхрон между санкционираните , пРезидлента и новото правителство.

Това е. Какво има още за умуване :) 

Ха-ха!

Това, което има за умуване е кога ще се научиш да пишеш грамотно!

Най-често бъркаш думата "толкова".

Но разбира се, ти познаваш лично всички бивши кадри на ДС!

И познаваш най-добре историята на България!

Пак се посмях.

преди 1 час, N1K17Y написа:

И какво доказа ? Дори не знаеш какво пишеш :lol6:Всъщност и аз знам, чудиш се как да защитиш господин Борисов, ама не смееш да кажеш, че доклада на ЦРУ е измислица. Можеш само да копираш някакви несвързани неща. Жалка картинка. Мисирчо поне ги игнорира тия коментари и се прави, че не вижда. Ама като се опитваш да защитиш неспасяемото... 

Русокосо, полирано! Хайде, за трети път- давам ти факти. Официално публикувани. На български език. В Уикипедия, където пространно е описано битието на Баце. Освен това, тези факти ги има на официалните сайтове на съответните инстанции. Та, нищо несвързано няма, а има точни и ясни изречения. Дали докладът на ЦРУ е истински, не се наемам да определям, защото не съм го срещнала в нито един официален източник, преведен от заклет преводач. И не, не казвам, че е измислица, а само посочвам противоречивите действия на специалните служби на САЩ. И пак не, русокоса и без работещи сиви клетки. Нямам идея да защитавам Борисов, а само давам факти, които оборват недоказаните твърдения. Когато и ако твърденията ти, които предлагаш, получат някакво валидно доказателство, ще е от полза за всички.

преди 9 часа, Тoни написа:

FB_IMG_1639731111580.jpg

хехе :)  Че то това мн добре описва ситуацията със последните избори.

както всички социологически агенции и симпатизиращи и опозиционни на Боко тиквата, даваха почтиеднакви резултати, и накрая машините показаха тотално различни :)

Чудя се как не спечели с огромна преднина партията на Мадуро... :giggle1:

преди 5 минути, absurt написа:

Русокосо, полирано! Хайде, за трети път- давам ти факти. Официално публикувани. На български език. В Уикипедия, където пространно е описано битието на Баце. Освен това, тези факти ги има на официалните сайтове на съответните инстанции. Та, нищо несвързано няма, а има точни и ясни изречения. Дали докладът на ЦРУ е истински, не се наемам да определям, защото не съм го срещнала в нито един официален източник, преведен от заклет преводач. И не, не казвам, че е измислица, а само посочвам противоречивите действия на специалните служби на САЩ. И пак не, русокоса и без работещи сиви клетки. Нямам идея да защитавам Борисов, а само давам факти, които оборват недоказаните твърдения. Когато и ако твърденията ти, които предлагаш, получат някакво валидно доказателство, ще е от полза за всички.

Госпожо Сива Клетка, не съм Ви питал за фактите ви, всъшност нищо не съм Ви питал :) Има един доклад на ЦРУ и вътре се казва, че Баце е мутра и наркотрафикант. Толкова. Като не смеете да отречете доклада, игнорирайте коментара ми, че тази информация не е удобна. Колко награди са му дали, какво ме интересува ? Радвайте се на наградите Му.

Мирча, ако прогнозите на социологическите агенции представяха винаги точно и коректно нагласите на избирателите, то нямаше да има нужда да се провеждат избори въобще.

:D

преди 25 минути, M.Николов написа:

Мирча, ако прогнозите на социологическите агенции представяха винаги точно и коректно нагласите на избирателите, то нямаше да има нужда да се провеждат избори въобще.

:D

Именно че на това акцентирам - че дори пристрастни агенции , противници на ГЕРБ, не показаха толкова фрапираща разлика,каквато се получи накрая.

Как пък една не се обърка  да даде предимство на Подмяната ?

Както ти бе цитирал една агенция на едни предишни избори че БСП води убедително :) :)  дето толкова ти се смях :)  

преди 45 минути, M.Николов написа:

ахааа.. било провал . Е то е ясно че  е провал :) 

Не били уловили разпиления вот...  а фактора манипулирани машини  отчетохте ли го ? :) 

А факта че където е имало гласуване с бюлетини / поради различни причини , най вероятно  неработещи машини/  което е по напълно случаен и непредвидим принцип, защо с бюлетини печели гЕРБ ?

И защо с бюлетини в трзи секции картината и процентите на социологическите агенции вече съвпадат с резултатите  ? Странно а ? :)

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Госпожо Сива Клетка, не съм Ви питал за фактите ви, всъшност нищо не съм Ви питал :) Има един доклад на ЦРУ и вътре се казва, че Баце е мутра и наркотрафикант. Толкова. Като не смеете да отречете доклада, игнорирайте коментара ми, че тази информация не е удобна. Колко награди са му дали, какво ме интересува ? Радвайте се на наградите Му.

Опа, дойде "тежката артилерия", дето се опитва да те вади от калчищата като се забатачиш. Само че, ти също си гОла вода- не отричам че има доклад, въпреки че не можеш да го докажеш. И не, шефче, тази ти информация не ми е неудобна. Само ти давам още една информация, нищо че бягаш от нея като дявол от тамян- признанието на ДЕА, не в доклад, като ЦРУ, а в специална писмена форма- награда за дейността му в борбата с наркотрафика, заедно с ДЕА. Официално изпратена до България и като така, винаги възможна да бъде видяна и прочетена. докато докладът на ЦРУ нещо не го виждам, а и ти упорито бягаш от даването на линк. И не, соросоидно недомислие- не те питам дали те интересуват наградите му, а как си обясняваш различното отношение на ДЕА е ЦРУ? Простичък въпрос, но не и за прости хора. 

преди 2 минути, absurt написа:

Опа, дойде "тежката артилерия", дето се опитва да те вади от калчищата като се забатачиш. Само че, ти също си гОла вода- не отричам че има доклад, въпреки че не можеш да го докажеш. И не, шефче, тази ти информация не ми е неудобна. Само ти давам още една информация, нищо че бягаш от нея като дявол от тамян- признанието на ДЕА, не в доклад, като ЦРУ, а в специална писмена форма- награда за дейността му в борбата с наркотрафика, заедно с ДЕА. Официално изпратена до България и като така, винаги възможна да бъде видяна и прочетена. докато докладът на ЦРУ нещо не го виждам, а и ти упорито бягаш от даването на линк. И не, соросоидно недомислие- не те питам дали те интересуват наградите му, а как си обясняваш различното отношение на ДЕА е ЦРУ? Простичък въпрос, но не и за прости хора. 

Ти нали не си по тезите и спекулациите ? Какво те интересува обяснението ми ? Факт ли е доклада на ЦРУ или не ? Какво са го награждавали след това, не ме интересува и няма връзка. 

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Ти нали не си по тезите и спекулациите ? Какво те интересува обяснението ми ? Факт ли е доклада на ЦРУ или не ? Какво са го награждавали след това, не ме интересува и няма връзка. 

А, нали сме във форум- интересуват ме простотиите, които пишеш,защото с тях открито се забавлявам. Най- весело ми е, като се омажеш сама в тъпотиите си и после се чудиш как да се измъкнеш. Като сега- за десети път се опитваш да изкопчиш от мен, че докладът не съществува. Ама, не- съществува, само дето не си в състояние да дадеш линк към него, че да ми натриеш носа. За сметка на това, аз ти давам линк към една официална награда, дадена от ДЕА на Баце, задето се е борил с тях заедно срещу наркотрафика.

И ти задавам един елементарен въпрос- как си обясняваш това противоречие- обвинението на ЦРУ и наградата на ДЕА?  И ти се гърчиш, нападаш, пак се гърчиш, пишеш на вие, абе, мъка голяма. Но, както много пъти съм ти казвала- каквото сама си направиш и Господ не може. 

преди 20 минути, N1K17Y написа:

факт е само в бг. медиите

преди 2 минути, absurt написа:

А, нали сме във форум- интересуват ме простотиите, които пишеш,защото с тях открито се забавлявам. Най- весело ми е, като се омажеш сама в тъпотиите си и после се чудиш как да се измъкнеш. Като сега- за десети път се опитваш да изкопчиш от мен, че докладът не съществува. Ама, не- съществува, само дето не си в състояние да дадеш линк към него, че да ми натриеш носа. За сметка на това, аз ти давам линк към една официална награда, дадена от ДЕА на Баце, задето се е борил с тях заедно срещу наркотрафика.

И ти задавам един елементарен въпрос- как си обясняваш това противоречие- обвинението на ЦРУ и наградата на ДЕА?  И ти се гърчиш, нападаш, пак се гърчиш, пишеш на вие, абе, мъка голяма. Но, както много пъти съм ти казвала- каквото сама си направиш и Господ не може. 

Крадеца вика дръжте крадеца, нали ;) 

Как твърдиш, че доклад съществува, пък не можеш да го намериш ? :lol6:За пръв път виждам такова нещо.  Ама заповядай https://wikileaks.org/plusd/cables/06SOFIA647_a.html Преводач няма да ти наемам обаче. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Крадеца вика дръжте крадеца, нали ;) 

Как твърдиш, че доклад съществува, пък не можеш да го намериш ? :lol6:За пръв път виждам такова нещо.  Ама заповядай https://wikileaks.org/plusd/cables/06SOFIA647_a.html Преводач няма да ти наемам обаче. 

Какъв крадец те гони, Аглайке? Колко пъти да ти напиша, че не отричам съществуването на доклада, а само те питам, как си обясняваш противоречието между доклада на ЦРУ и похвалната грамота на ДЕА? И за да ти стане още по- трудно мисленето, как си обясняваш липсата на каквото и да било действие срещу Баце в разстояние на куп години, та и днес?  И като знаеш английски, видя ли годината на доклада- 2006- цифрите и на български са същите. Баце вече има позиция като Главен секретар на МВР, но никой не предупреждава царя? После го оставят и благославят в пътя му нагоре, че и 12 години да управлява страната. Като капак на всичко- Магнитски  също го заобиколи. Все факти, факти и факти, но когато нямаш капацитет, си оставаш с тъпия въпрос, на който си получила сто пъти отговор. Жалка картинка отвсякъде.28148268_download(16).gif.3f639329189eb408b7cda154396e0546.gif

преди 1 минута, absurt написа:

Какъв крадец те гони, Аглайке? Колко пъти да ти напиша, че не отричам съществуването на доклада, а само те питам, как си обясняваш противоречието между доклада на ЦРУ и похвалната грамота на ДЕА? И за да ти стане още по- трудно мисленето, как си обясняваш липсата на каквото и да било действие срещу Баце в разстояние на куп години, та и днес?  И като знаеш английски, видя ли годината на доклада- 2006- цифрите и на български са същите. Баце вече има позиция като Главен секретар на МВР, но никой не предупреждава царя? После го оставят и благославят в пътя му нагоре, че и 12 години да управлява страната. Като капак на всичко- Магнитски  също го заобиколи. Все факти, факти и факти, но когато нямаш капацитет, си оставаш с тъпия въпрос, на който си получила сто пъти отговор. Жалка картинка отвсякъде.28148268_download(16).gif.3f639329189eb408b7cda154396e0546.gif

Защо питаш мен, бе лельо, да не съм го писал аз доклада :) Какъв въпрос, какъв отговор, единствено споменах доклада и ти цял ден скачаш да се мъчиш как да го изкараш, че тоя доклад не е нещо в ред, защото Баце имал награди. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Защо питаш мен, бе лельо, да не съм го писал аз доклада :) Какъв въпрос, какъв отговор, единствено споменах доклада и ти цял ден скачаш да се мъчиш как да го изкараш, че тоя доклад не е нещо в ред, защото Баце имал награди. 

Е, този ти пост, след всичките ми обяснения, е за Гинес, нещастна руса главице. Лошото е, че ти също си леля, та надежда да ти се умножат работещите сиви клетки, или да се сдобиеш с функционална грамотност, няма.  Въпреки това, пак ще те попитам- нека ти е гадно, че не съм забравила от какво бягаш целия този ден и от какво се опитваш да се измъкнеш, следкато сама се набуута:

Как си обясняваш двете противоположни мнения на две от най- сериозните американски агенции- ЦРУ и ДЕА, относно фигурата на Баце, от чиято сянка у вашата централа продължавате да се будите облени в студена пот? Сега, можеш да продължиш да се излагаш, да се свираш като мишка, ама вече не си ми интересна и ще те оставя да си пишеш.TCGOZ.gif.5b501fbd55427111d8a704d78d41af8a.gif

преди 17 минути, absurt написа:

Е, този ти пост, след всичките ми обяснения, е за Гинес, нещастна руса главице. Лошото е, че ти също си леля, та надежда да ти се умножат работещите сиви клетки, или да се сдобиеш с функционална грамотност, няма.  Въпреки това, пак ще те попитам- нека ти е гадно, че не съм забравила от какво бягаш целия този ден и от какво се опитваш да се измъкнеш, следкато сама се набуута:

Как си обясняваш двете противоположни мнения на две от най- сериозните американски агенции- ЦРУ и ДЕА, относно фигурата на Баце, от чиято сянка у вашата централа продължавате да се будите облени в студена пот? Сега, можеш да продължиш да се излагаш, да се свираш като мишка, ама вече не си ми интересна и ще те оставя да си пишеш.TCGOZ.gif.5b501fbd55427111d8a704d78d41af8a.gif

Откога почна да се интересуваш от тезите ми бе, Сива Клетке :) Нали работиш само с факти ? Ето, че сама си изясни фактите, в доклада на американците, господин Борисов е посочен за мутра и наркотрафикант. Радвам се, че няма да паднеш до там да го отричаш. Лека вечер. 

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Откога почна да се интересуваш от тезите ми бе, Сива Клетке :) Нали работиш само с факти ? Ето, че сама си изясни фактите, в доклада на американците, господин Борисов е посочен за мутра и наркотрафикант. Радвам се, че няма да паднеш до там да го отричаш. Лека вечер. 

Ха,ха, приятелката на Мойра плагиатства, "иронично"? KC9uW.gif.a0af4ef6a0f9648a73c7b6aafb779b46.gif

И не, не се интересувам от тезите ти, но след като сама се вкара в капана им, ми е кеф да те въртя на шиш. И да допълвам фактите с противоположни на твоите. А, те са, че американците, 4 години след доклада на ЦРУ, наградиха чрез ДЕА Баце за борба с мафията и наркотрафика. Ти да видиш, каква загадка- твърде голяма за бедното ти мозъче, та затова бягаш дори от мисълта да изградиш теза...... Което не ме учудва- тате Сорос не позволява да мислиш, да съпоставяш и да си задаваш въпроси. Тате Сорос иска само подчинение и рецитиране на опорките без запъване. Ама, иска и да си убедителна, а ти издишаш отвсякъде, като зациклиш с едно изречение в десет поста.TCGOZ.gif.9f5d0d248f7d9d4a33146bf233ff929d.gif

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Сигурен ли си, че тази клетка съществува? :speak:

преди 1 час, absurt написа:

Ха,ха, приятелката на Мойра плагиатства, "иронично"? KC9uW.gif.a0af4ef6a0f9648a73c7b6aafb779b46.gif

И не, не се интересувам от тезите ти, но след като сама се вкара в капана им, ми е кеф да те въртя на шиш. И да допълвам фактите с противоположни на твоите. А, те са, че американците, 4 години след доклада на ЦРУ, наградиха чрез ДЕА Баце за борба с мафията и наркотрафика. Ти да видиш, каква загадка- твърде голяма за бедното ти мозъче, та затова бягаш дори от мисълта да изградиш теза...... Което не ме учудва- тате Сорос не позволява да мислиш, да съпоставяш и да си задаваш въпроси. Тате Сорос иска само подчинение и рецитиране на опорките без запъване. Ама, иска и да си убедителна, а ти издишаш отвсякъде, като зациклиш с едно изречение в десет поста.TCGOZ.gif.9f5d0d248f7d9d4a33146bf233ff929d.gif

В този капан ли ? :) 

преди 20 часа, absurt написа:

Ти си по тезите, а аз съм по доказателствата. 

Я гледай, станаха "моите" факти ? Аз за пръв път чувам, че фактите принадлежат на някого. Да на би да искаше да напишеш "мнение" ?  Нещо не смееш все още. Загадки няма, освен в твоята кратуна. Ама не смееш и сама да решиш собствената си "загадка", че яко си влязла във филма и се правиш на ловец слагащ капани :lol6:

Но щом е толкова важно за теб, ето. Честитя на господин Борисов, мутра и наркотрафикант (според доклад на американците) за купищата награди, които е спечелил !

преди 1 час, Мойра написа:

Съществува, ама е като телевизор от 80-те и като прекъсне, трябва да го удариш, че да се оправи. 

преди 16 часа, miro20 написа:

хехе :)  Че то това мн добре описва ситуацията със последните избори.

както всички социологически агенции и симпатизиращи и опозиционни на Боко тиквата, даваха почтиеднакви резултати, и накрая машините показаха тотално различни :)

Чудя се как не спечели с огромна преднина партията на Мадуро... :giggle1:

Агенции можеш да си купиш, но е безсмислено, когато не държиш  МВР и се гласува с машини. Хе хе хе. 😂

преди 3 минути, Тoни написа:

Агенции можеш да си купиш, но е безсмислено, когато не държиш  МВР и се гласува с машини. Хе хе хе. 😂

да но къде отива резултата от машините

преди 3 часа, Мойра написа:

О, да, съществуват повече клетки, отколкото можеш да си представиш, нямайки налични за сравнение. С една може само да се копи-пействат чуждите мнения. Ти си чудесно доказателство.KC9uW.gif.1a7810f989004211dc6b714a059d01b9.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.