Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/12/09/4291928_ministerstvoto_na_ikonomikata_s_novo_ostro_pismo_do/

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 155,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 8 часа, Лудият Учен написа:

Така ли ,лицемерни приятелю ??? А твоята мечта -прокуратурата да прави и да слуша каквото й казват мафиотите Борисов и Пеевски ,сбъдна ли се ?! 

Разсмиваш ме с погрешните си изводи.  Щом можаха да пробват да осъдят Марешки, значи е възможно за всички.  Съдебната власт е самостоятелна съобразно конституцията.  А Вие докога ще сте като обсебени от някакви фиксидеи?  След известно време ще има нови спасители  - тогава пак ли ще сте така!?   Изглежда досега не сте били спасявани от СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ.  Не бъдете наивни. А на задкулисието все му е изгодно да е зад управниците.  Просто парите управляват света.  

https://www.facebook.com/GerbBulgaria1/posts/1533387310357684

Цитат

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Andrey Novakov коментира в предаването "Още от деня" на БНТ, върнатия от Европейската комисия на България, План за възстановяване и устойчивост, по който страната ни очакваше да получи над 12 милиарда лева.
„Не е ясно как българите ще изкараме зимата без парите от Плана за възстановяване и устойчивост. Това, което наблюдаваме в момента е един провал на забавен каданс, тъй като шест месеца по-късно ни го върнаха с 43 забележки - това е срамота! Сигурен съм, че и повечето хора, които гледат телевизия, се вълнуват от същото..."
„Яд ме, че е аз като българин, работих върху правилата за европейско финансиране две години, а моята собствена страна не може да се възползва от него. Планът беше готов през април. Предварителната оценка на европейската комисия беше положителна. В стремежа си да няма нищо общо с предишното управление, служебният кабинет не направи нищо, освен да седне и да пише очевидно нещо, което не е достатъчно добро, за да бъде одобрено от Европейската комисия. Не очаквах да е толкова зле. Знаех, че има няколко забележки, но бях сигурен, че ще получим финансиране. За съжаление изпуснахме авансовото плащане. Най-рано ще получим пари през лятото на 2022 година. Не знам как българите ще изкарат зимата, при положение, че това са безвъзмездни пари. И какво? Ще теглим заеми ли?", попита Новаков.
На въпроса дали ГЕРБ биха подкрепили премиера и структурните промени, които предлага, Новаков отговори:
„Първо, ГЕРБ няма да подкрепи правителството и неговото сформиране, при положение, че БСП е в него и от тази гледна точка опозиция да гласува "За" би било странно. От там насетне всичко, което е добро за държавата, бихме го подкрепили. И искам да се обърна към бъдещите управляващи... Не е срамно да питаш, когато не знаеш. В Министерския съвет все още работят експерти, които не са изчегъртани и са работили по този план, могат да свършат работа в името на хората. Това са експерти, които сигурно работят там от 20 години, те не са на ГЕРБ, а на българската държава."
"Призовавам бъдещите управляващи да не се фиксират върху това да гонят хора, просто защото не са ги назначили те. Дали имам опасения за това? Та то се случва вече половин година... Ако не си го назначил ти, хората се гонят на общо основание. А от това страда държавата и после Брюксел ни връща документи с 43 грешки, това означава, че на всяка страница има по две", възмутено добави Новаков.
Той бе запитан още и дали от ГЕРБ биха подкрепили някои конкретни политики и решения на новите управляващи.
„Със сигурност ми се струва неразумно да подкрепим повишаване на данъците - нещо, което вече бе предложено. Предстои да видим управленска програма, по която да можем да се произнесем. В момента ми е трудно да гадаем, тъй като тя се промени няколко пъти, включително състава на Министерски съвет и разпределението на ресорите. Виждам, че двама човека отговарят за едно и също нещо - икономиката е едновременно и при г-жа Корнелия Нинова, и при г-н Асен Василев, което е доста интересна симбиоза и с трепет ще очаквам да видим какви плодове ще родя ти", заяви Новаков.
Той засегна и дебатите около зеления сертификат и депутатите в Народното събрание. По-рано днес ГЕРБ изненада с предложение за пълната му отмяна.
„Ако аз бях член на българското народно събрание, а не на Европейския парламент, щеше да ме е срам да гледам българските граждани в очите. За да пият кафе или да отидат на училище, те трябва да имат зелен сертификат. В същото време в Народното събрание да можеш да влизаш както си искаш. Двойният аршин е плашещ. Хората искат да има еднакви правила - и за депутатите, и за всички останали. Ходиш на работа в Народното събрание, спазваш правилата като всички останали", каза Новаков.
ℹ Много важно уточнение: в Европейския парламент не може да се влезе без зелен сертификат. Родните депутати явно са нещо повече от колегите си в Брюксел.
ℹ Цялото участие на българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков - вижте във видеото ⬇

мн добре казано.

преди 25 минути, miro20 написа:

Колегата ти паразит, защо е пропуснал да спомене, че забележките са главно върху енергетиката и върховенството на закона ? Все качествено управлявани през последните 12 години нали :giggle1:

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Колегата ти паразит, защо е пропуснал да спомене, че забележките са главно върху енергетиката и върховенството на закона ? Все качествено управлявани през последните 12 години нали :giggle1:

Е не четеш ли :

...Планът беше готов през април. Предварителната оценка на европейската комисия беше положителна. В стремежа си да няма нищо общо с предишното управление, служебният кабинет не направи нищо, освен да седне и да пише очевидно нещо, което не е достатъчно добро, за да бъде одобрено от Европейската комисия. Не очаквах да е толкова зле. ...

на 10.12.2021 г. в 0:46, M.Николов написа:

Доста смешен плач. Държавата е продала 71% на Гергов, а сега искала да си върне Панаира. И като как точно ще стане? Ще накара Гергов да им го прехвърли безвъзмездно, както натиска това да направи община Варна? Общината да не е бащиния на новите управляващи, че ще й нареждат да им подари собствените си 29%, които притежава? 

преди 3 минути, absurt написа:

Доста смешен плач. Държавата е продала 71% на Гергов, а сега искала да си върне Панаира. И като как точно ще стане? Ще накара Гергов да им го прехвърли безвъзмездно, както натиска това да направи община Варна? Общината да не е бащиния на новите управляващи, че ще й нареждат да им подари собствените си 29%, които притежава? 

да поредния ти неадекватен пост с които се опитваш да оправдаеш шефа ти Борисов  за подаряването на пловдивския панаир на Гергов както винаги си жалка ама за човек без нито една гънка на мозъка това е нормално

преди 10 минути, ninov написа:

да поредния ти неадекватен пост с които се опитваш да оправдаеш шефа ти Борисов  за подаряването на пловдивския панаир на Гергов както винаги си жалка ама за човек без нито една гънка на мозъка това е нормално

Неграмотнико, дишай, че ще ми тежиш на съвестта, ако от запенване гушнеш букета. Дадох ти линкове да историята на Пловдивския панаир и кой- на кого и какво е "подарил". Както предвидих, функционалната ти неграмотност не ти позволи да вденеш какво е станало, но пък опорката, от която си заработваш нещастните стотинки, действа безотказно. Да, доста са изпаднали господарите ти, щом продължават да те държат, че да ги излагаш, ама каквито те- такива и троловете им. 

преди 1 минута, absurt написа:

Неграмотнико, дишай, че ще ми тежиш на съвестта, ако от запенване гушнеш букета. Дадох ти линкове да историята на Пловдивския панаир и кой- на кого и какво е "подарил". Както предвидих, функционалната ти неграмотност не ти позволи да вденеш какво е станало, но пък опорката, от която си заработваш нещастните стотинки, действа безотказно. Да, доста са изпаднали господарите ти, щом продължават да те държат, че да ги излагаш, ама каквито те- такива и троловете им. 

малоумничке казах ти че мога да различавам истината от лъжата така че спри да се опитваш да ми пробутваш фейковете .Казах ти че за разлика от теб имам хубава работа и не работа като теб за жълти стотинки но ти си налягай парцалите защото скоро могат да те уволнят и от тролската централа на ГЕРБ поради некадърност

преди 26 минути, miro20 написа:

Е не четеш ли :

...Планът беше готов през април. Предварителната оценка на европейската комисия беше положителна. В стремежа си да няма нищо общо с предишното управление, служебният кабинет не направи нищо, освен да седне и да пише очевидно нещо, което не е достатъчно добро, за да бъде одобрено от Европейската комисия. Не очаквах да е толкова зле. ...

Ама разбира се, ГЕРБ написали страхотен план, готов за директно одобрение, ама комунистите дойдоха и го съспиаха. Само дете гърбавия план се изчерпваше със саниране и строене на пътища :lol6:

преди 7 минути, ninov написа:

малоумничке казах ти че мога да различавам истината от лъжата така че спри да се опитваш да ми пробутваш фейковете .Казах ти че за разлика от теб имам хубава работа и не работа като теб за жълти стотинки но ти си налягай парцалите защото скоро могат да те уволнят и от тролската централа на ГЕРБ поради некадърност

Каза, каза, неграмотнико, ама доказателствата ти сочат обратното. Че, на всичкото отгоре повтаряш каквото съм ти написала, обърнато към мен. А, покритието къде е, неграмотно тролче? 3 линка към различни източници, при наличието на още много, ти дадох, защото не те бива и информация да си потърсиш. И какво- нищо и половина- опровержение с факти, както биха направили интелигентните и грамотните- йок. Празни твърдения- като тези, за хубавата работа, дето си бил работел, че и хубавите пари, дето си взимал. Щото, бизнесмените у нас, това търсят- някой дето не може ни да чете, ни да пише, ни да разбира, че да му дадат по- висока заплата. СмЕх!1075570130_download(16).gif.a26dc2bf74a8c3b0bc1f0342ae8482e5.gif

преди 1 час, ninov написа:

защо мълчиш за подаръка на Борисов на Гергов а 

защото е напълно законно направено - според Рашков:biggrin:

преди 40 минути, N1K17Y написа:

Ама разбира се, ГЕРБ написали страхотен план, готов за директно одобрение, ама комунистите дойдоха и го съспиаха. Само дете гърбавия план се изчерпваше със саниране и строене на пътища :lol6:

плана бе променен от служебните - и най много критики от ЕК събра - енергетиката и правосъдието - където служебните правиха най много промени - ГЕРБ не управлява от 8 месеца, не забравяй този факт

преди 2 часа, M.Николов написа:

По-точно, дори след поправка плана на Герб не става за нищо, особено в област "Енергетика"!

Хи,хи! Че да го бяха поправили кадърно, а не левашки, та да го направят съвсем неприемлив. Защо не го внесоха както го бяха изработили предишните и те да си носят отговорността, ако Брюксел не го хареса? С такива защитници като теб, новите нямат нужда от врагове.

преди 2 часа, M.Николов написа:

По-точно, дори след поправка плана на Герб не става за нищо, особено в област "Енергетика"!

..Планът беше готов през април. Предварителната оценка на европейската комисия беше положителна.

:hush:

Това което наново са писали малоумниците от хунтата.... :

...В стремежа си да няма нищо общо с предишното управление, служебният кабинет не направи нищо, освен да седне и да пише очевидно нещо, което не е достатъчно добро, за да бъде одобрено от Европейската комисия. Не очаквах да е толкова зле. ...

преди 4 минути, miro20 написа:

Предварителната оценка на европейската комисия беше положителна.

Къде мога да я прочета тази положителна оценка?

:)

Или просто да повярвам на някой си.

Ще ми цитираш ли във варианта на Герб как е решен въпроса с главния прокурор?

А кога и как ще бъдат закрити "Мариците"?

И още, и още.......

преди 9 минути, M.Николов написа:

бе дала пари за саниране - нъл тъй, безплатно за хората

преди 7 минути, M.Николов написа:

И още, и още.......

А, защо ти не цитираш доклада на ГЕРБ, за да видим как не е бил решен нито един от въпросите, които си описал? Цитирай и решението на същите въпроси от новите, а накрая- забележките на Брюксел, че да видим кой крив, кой- прав.

преди 26 минути, M.Николов написа:

И още, и още.......

И аз искам да прочета положителната оценка. 

преди 17 минути, M.Николов написа:

Севде, ама ти жива ли си?

Не бях те забелязал.

Тролче, нещо по същество да успееш да кажеш? Реторичен въпрос.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.