Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Естествено че ти няма да си по нарочването, защото работодателят ти не позволява да нарочиш Боко като политикът получавал подкупи, а ако нарочиш някой друг - ще станеш смешна.

По тази причина реши да си заровиш главата в пясъка  и да твърдиш че такова животно нема, поддържайки тезата, че ОФИЦИАЛЕН АКТ на Американският конгрес се базира на данни, получени от нашенски  "дупедавци които се тикат да ни изкарат като най - корумпираните в ЕС". 

Ми какво да ти кажа? И с тази си теза, пак си си смешна :topsecret2:

Аха, ти да видиш, как имало било работодател, който ще позволи да не тролиш по опорките, дето и на сън да те бутнат, изпяваш? Много си ми смешен, наистина.

Че и паметта ти я няма никаква и не задържаш информация, която ти е дадена преди малко. Това вече не е смешно, а жалко, щото не си на пенсионна възраст, а като те изгонят за несправяне с троленето, ще легнеш на социални помощи. Не си ми приятен и не искам да те хрантутят с моите данъци. 

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 2 часа, absurt написа:

Аха, ти да видиш, как имало било работодател, който ще позволи да не тролиш по опорките, дето и на сън да те бутнат, изпяваш? Много си ми смешен, наистина.

Че и паметта ти я няма никаква и не задържаш информация, която ти е дадена преди малко. Това вече не е смешно, а жалко, щото не си на пенсионна възраст, а като те изгонят за несправяне с троленето, ще легнеш на социални помощи. Не си ми приятен и не искам да те хрантутят с моите данъци. 

Истината боли... Не ти е лесно, но сама си си избрала тролската професия.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Истината боли... Не ти е лесно, но сама си си избрала тролската професия.

Тошев, Тошев, бирата ти идва много или полировката е необратима? 

преди 4 минути, absurt написа:

Тошев, Тошев, бирата ти идва много или полировката е необратима? 

Нямаш аргументи срещу мнението ми... и започваш да нападаш личността ми. Това не е признак на особено висока интелигентност:angry:

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Нямаш аргументи срещу мнението ми... и започваш да нападаш личността ми. Това не е признак на особено висока интелигентност:angry:

Хи,хи! Я, си виж поста по- горе, на чийто отговор изрева като вдовица! Ти за аргмент ли го имаш това? 

"Истината боли... Не ти е лесно, но сама си си избрала тролската професия".

Вземи мерки, пий нещо за опресняване на паметта, че на лошо си тръгнал.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Не ти е лесно, но сама си си избрала тролската професия.

Колко прекрасно описваш себе си :) Ти си тук само за тролене и заяжданици , обикноенно винаги с изкривяване на казаното и спекулриане със постовете на другите :)

Класически трол, разбира се, обвиняваш другите в тролене от "троска централа" . :giggle1:

Относно спора ви за американската посланничка, нещата са по простички . Те винаги ще излизат с такива "стандартни изявления" , винаги ще приветстват новото правителство, каквото и да е то .

Но имаме определени ФАКТИ , които толквоа се опитваш да извърташ. По закона Магнитски са санкционирани тези, които са много по близо до сегашната власт.

И Пеевски най сетне се върна в парламента, дето ГЕРБ толкова му пречеше, и Черепа е доста доволен от това че "изчегъртахте" и ГЕРБ и Горанов, остана Гешев. Но както виждаме по делата, приоритет на новата хунта е именно на първо място - Гешев. И третия санкциониран Желязков пък е виден кадър от '80-те започнал кариерата си в ДС и с голяма кариера из службите.

Прекрасен синхрон между санкционираните , пРезидлента и новото правителство.

Това е. Какво има още за умуване :) 

Миро20, според мен ти си решил да вземеш титлата клоун на годината. 😂

преди 19 минути, miro20 написа:

Колко прекрасно описваш себе си :) Ти си тук само за тролене и заяжданици , обикноенно винаги с изкривяване на казаното и спекулриане със постовете на другите :)

Класически трол, разбира се, обвиняваш другите в тролене от "троска централа" . :giggle1:

Относно спора ви за американската посланничка, нещата са по простички . Те винаги ще излизат с такива "стандартни изявления" , винаги ще приветстват новото правителство, каквото и да е то .

Но имаме определени ФАКТИ , които толквоа се опитваш да извърташ. По закона Магнитски са санкционирани тези, които са много по близо до сегашната власт.

И Пеевски най сетне се върна в парламента, дето ГЕРБ толкова му пречеше, и Черепа е доста доволен от това че "изчегъртахте" и ГЕРБ и Горанов, остана Гешев. Но както виждаме по делата, приоритет на новата хунта е именно на първо място - Гешев. И третия санкциониран Желязков пък е виден кадър от '80-те започнал кариерата си в ДС и с голяма кариера из службите.

Прекрасен синхрон между санкционираните , пРезидлента и новото правителство.

Това е. Какво има още за умуване :) 

Желязков, избран с гласовете на Герб ? :) 

Нещата наистина са простички. Американците отдавна са наясно, че Баце е мутра и наркотрафикант. ЦРУ си има доклад за него. 

преди 28 минути, absurt написа:

Хи,хи! Я, си виж поста по- горе, на чийто отговор изрева като вдовица! Ти за аргмент ли го имаш това? 

"Истината боли... Не ти е лесно, но сама си си избрала тролската професия".

Вземи мерки, пий нещо за опресняване на паметта, че на лошо си тръгнал.

Я, как видя само този пост. А за това, че срещу доклада Магнитски, с който хАмериканците казват че сме най-корумпирани в ЕС, аргументът ти е, че Мустафата и хАмериканският конгрес се информират от "дупедавци които се тикат да ни изкарат като най - корумпираните в ЕС". Ми смешно е и е обидно за логиката.

преди 25 минути, miro20 написа:

Кой е политическият лидер, който е подкупван от Черепа. Сигурно е един измежду лидерите на Евророма или Екогласност, защото от тях е зависело всичко в държавата.

Кой е пазил Пеевски от разследване? Може би Рашков е заповядал на бай Каскет да не пипа Шиши?

преди 31 минути, miro20 написа:

И Пеевски най сетне се върна в парламента, дето ГЕРБ толкова му пречеше

Пеевски и ДПСто нямат и едно гласуване против предложение на ГЕРБ. И в този парламент ще са комбина. 

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Кой е политическият лидер, който е подкупван от Черепа.

Като гледам... след една година от протестите на "юмручето" , напълно е възможно е това и да е фигуранта му Зелен Чорап. :) 

А че е политически субективен и обвързан Фигуранта.. е повече от ясно и видно.

Ако искаш питай хамериканците да ме опровергаят :giggle1:

преди 8 минути, Coco1 написа:

:lol6:

Може да бъде изображение с 2 души

Можеше и да е със текст " Не пипай Черепа ! " :) 

преди 21 минути, miro20 написа:

Като гледам... след една година от протестите на "юмручето" , напълно е възможно е това и да е фигуранта му Зелен Чорап. :) 

Черепа е подкупвал Радев? Че за какво? За да измете герберастката шайка, щото иначе без този хипотетичен подкуп Радев нямаше да си мръдне пръста ли? Това е все едно някой да подкупи Левски за да победи ЦСКА.

По въпроса с Шиши думичка не обелваш. Кой според теб е заповядвал на бай Каскет да не го пипа?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Черепа е подкупвал Радев? Че за какво?

Защото черепа си е част от Задкулисието, защото е може би единствения успешен милиардер оживял от '90-те , което без дебели връзки с ДС и червената политическа мафия , не може да стане.

Постепенно се е превърнал не само в техен продукт, но и управляващ и манипулиращ политици. Защо да не работят заедно със зеления Чорап ? Та  нали затова го наричам фигурант.

Защото не аз съм го казал, а Черепа си го нарече такъв свой фигурант

http://epicenter.bg/article/Bozhkov-kam-Ognyan-Stefanov--Ako-spechelim-vlastta--shte-napravim-Geshev-figurant-kato-prezidenta/222254/3/0

преди 1 минута, miro20 написа:

Защото черепа си е част от Задкулисието, защото е може би единствения успешен милиардер оживял от '90-те , което без дебели връзки с ДС и червената политическа мафия , не може да стане.

Забравяш Маджо, чийто бодигард управляваше държавата 12 години и поради тази причина никой не го е пипнал.

преди 4 минути, miro20 написа:

Защото не аз съм го казал, а Черепа си го нарече такъв свой фигурант

Черепа също така каза, че е давал подкупи на Боко (политически лидер), Менда и Горанов. 

преди 13 минути, ivottoshev написа:

По въпроса с Шиши думичка не обелваш. Кой според теб е заповядвал на бай Каскет да не го пипа?

преди 11 минути, Тoни написа:

E, не спечелиха властта. Дишай. 

Той диша, ама хапчетата за кръвно могат да не стигнат. Остана му да диша до пролетта, когато го лъжат, че правителството пада и Баце ще се върне да го спаси, ама какво ще прави след това..

• Автор

току-що, ivottoshev написа:
току-що, miro20 написа:

Забравяш Маджо, чийто бодигард управляваше държавата 12 години и поради тази причина никой не го е пипнал.

Да бяха само двамата ...

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Добре че ме подсети.. Разбира се че помня алоМаджото от ДеееБъ :) :)

Черепа също така каза, че е давал подкупи на Боко (политически лидер), Менда и Горанов. 

И ти ли не правиш разлика между публичен пи-ар, публични нападки и приказки, спрямо доверените разговори , фиксирани със СРС ?

Ако вЕрваш на първите... толквоа по зле за теб :) 

Трябва ли всяка твоя простотия да коментирам ?

За Гешев и глобалното затопляне няма ли да ме питаш ? :)

преди 6 часа, Тoни написа:

E, не спечелиха властта. Дишай. 

Напротив. Червената олигархична мафия и Задкулисие в момента управлява.

Много ми харесва как миро оплаква във всеки пост Горанов, като жертва на "Задкулисието" , а самия Горанов беше махнат от Борисов, заради връзки с Пеевски и ДПС. Иди ги разбери тия неща. 😂

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Нещата наистина са простички. Американците отдавна са наясно, че Баце е мутра и наркотрафикант. ЦРУ си има доклад за него. 

Боже, колко си проницателна! И да, защото са наясно, че е мутра, му дават пълен достъп до тайните на НАТО, ОЛАФ, и всички партньорски служби- SELEC, Европол, Интерпол, Фронтекс . Ето ти мнението на света за работата на нашите служби и лично на Борисов, на които защо ли, "мафиотът Баце", не е турил намордник?

• министъра на вътрешните работи на Кралство Испания за заслуги към испанската полиция – 22 септември 2003 година.[79]
  • Сребърен паметен медал“, от председателя на Националния организационен комитет за 100-годишнината от установяване на българо-американските дипломатически отношения, министърът на външните работи Соломон Паси.[79]
  • Почетен медал на френската полиция“, от името на президента на Френската република и от името на министъра на вътрешните работи, вътрешната сигурност и местните свободи.
  • Медал за бойно съдружие“, от заместник-директора на Федералната служба за сигурност на Руската федерация.[79]
  • Почетен жезъл“, от генералния директор на полицията на Испания.[79]
  • Сертификат за изключително добра работа и съществен принос в борбата против фалшивото евро – от директора на „Европол“ г-н Юрген Щорбек – през януари 2004 година.[79]
  • Сертификат от Министерството на вътрешните работи и Генералната дирекция на Турската национална полиция за изключително ценен принос в развитието на двустранните отношения между българската и турската полиция в борбата с организираната престъпност и корупцията.
  • Сертификат за благодарност за изключителен принос в борбата с наркотиците от Службата за борба с наркотиците (ДЕА) към Департамента на правосъдието на САЩ.[79]
  • Почетна титла Командир на „Ордена на Звездата на Италианската солидарност“, от президента на Италианската република – 13 юни 2006 г.[80]
  • Орден за заслуги в борбата с международния тероризъм от Федералната служба за сигурност на Руската федерация – октомври 2008 г.[81]
  • Кавалер на Големия Кръст на Ордена „За заслуги на Италианската република“, от министър-председателя на Италианската република – 15 октомври 2009 г.[82]
  • Европейската награда „Бронзов бик“ от Асоциацията на данъкоплатците в Европа (АДЕ) – 10 ноември 2009 г.[83]
  • Награда от Европол „за добро сътрудничество с българските служби за сигурност“ – 16 октомври 2010 г.[84]
  • Международна Награда на фондацията (Prix de la Fondation) на форума „Кран Монтана“ „за усилията му и ангажимента в борбата с корупцията и организираната престъпност в България“ – 29 октомври 2010 г.[85]

Има и още, но ме мързи да ти поднасям на тепсия неща, които са на един клик разстояние.

преди 4 часа, miro20 написа:

Добре че ме подсети.. Разбира се че помня алоМаджото от ДеееБъ :) :)

Значи Хр. Иванов е този, които е разпънал чадър над него, а не бившият му бодигард. Хр. Иванов го е страх от компроматите, с които Маджо разполага за него от времето в което са работили заедно, а не Боко :lol6:

И ти ли не правиш разлика между публичен пи-ар, публични нападки и приказки, спрямо доверените разговори , фиксирани със СРС ?

Черепа искаше да представи и доказателства, ама Прокуратурата не беше заинтересована. Нея я интересуваше да оповестява незаконно СРСта.

Трябва ли всяка твоя простотия да коментирам ?

За Гешев и глобалното затопляне няма ли да ме питаш ? :)

Ами вече шест месеца те питам и ти шест месеца не си ми отговорил нито веднъж, а всъщност всичко е много простичко - казваш веднъж завинаги кой според теб е заповядал пазил Шиши от разследване, и аз преставам да те питам. Само че единственият възможен отговор не ти харесва и за това шест месеца мълчиш кат пукел, или шикалкавиш както го правиш днес :laughing5:

преди 1 час, absurt написа:

Боже, колко си проницателна! И да, защото са наясно, че е мутра, му дават пълен достъп до тайните на НАТО, ОЛАФ, и всички партньорски служби- SELEC, Европол, Интерпол, Фронтекс . Ето ти мнението на света за работата на нашите служби и лично на Борисов, на които защо ли, "мафиотът Баце", не е турил намордник?

• министъра на вътрешните работи на Кралство Испания за заслуги към испанската полиция – 22 септември 2003 година.[79]
  • Сребърен паметен медал“, от председателя на Националния организационен комитет за 100-годишнината от установяване на българо-американските дипломатически отношения, министърът на външните работи Соломон Паси.[79]
  • Почетен медал на френската полиция“, от името на президента на Френската република и от името на министъра на вътрешните работи, вътрешната сигурност и местните свободи.
  • Медал за бойно съдружие“, от заместник-директора на Федералната служба за сигурност на Руската федерация.[79]
  • Почетен жезъл“, от генералния директор на полицията на Испания.[79]
  • Сертификат за изключително добра работа и съществен принос в борбата против фалшивото евро – от директора на „Европол“ г-н Юрген Щорбек – през януари 2004 година.[79]
  • Сертификат от Министерството на вътрешните работи и Генералната дирекция на Турската национална полиция за изключително ценен принос в развитието на двустранните отношения между българската и турската полиция в борбата с организираната престъпност и корупцията.
  • Сертификат за благодарност за изключителен принос в борбата с наркотиците от Службата за борба с наркотиците (ДЕА) към Департамента на правосъдието на САЩ.[79]
  • Почетна титла Командир на „Ордена на Звездата на Италианската солидарност“, от президента на Италианската република – 13 юни 2006 г.[80]
  • Орден за заслуги в борбата с международния тероризъм от Федералната служба за сигурност на Руската федерация – октомври 2008 г.[81]
  • Кавалер на Големия Кръст на Ордена „За заслуги на Италианската република“, от министър-председателя на Италианската република – 15 октомври 2009 г.[82]
  • Европейската награда „Бронзов бик“ от Асоциацията на данъкоплатците в Европа (АДЕ) – 10 ноември 2009 г.[83]
  • Награда от Европол „за добро сътрудничество с българските служби за сигурност“ – 16 октомври 2010 г.[84]
  • Международна Награда на фондацията (Prix de la Fondation) на форума „Кран Монтана“ „за усилията му и ангажимента в борбата с корупцията и организираната престъпност в България“ – 29 октомври 2010 г.[85]

Има и още, но ме мързи да ти поднасям на тепсия неща, които са на един клик разстояние.

Каква ти е тезата ? ЦРУ нещо са се объркали в доклада си ? Доклад въобще няма, всичко е хибридна атака от Путин ? 

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Каква ти е тезата ? ЦРУ нещо са се объркали в доклада си ? Доклад въобще няма, всичко е хибридна атака от Путин ? 

Ти си по тезите, а аз съм по доказателствата. 

Дадох ти проверими факти относно отношението на света и в частност- на САЩ към дейността на Борисов. Не само на правителството, а лично на неговата дейност.

"Сертификат за благодарност за изключителен принос в борбата с наркотиците от Службата за борба с наркотиците (ДЕА) към Департамента на правосъдието на САЩ."

Та, дали ЦРУ се е объркало или ДЕА, ти ще кажеш. Ти си по тълкуванията и манипулациите. Магнитски не беше ли също към Департамента на правосъдието  на САЩ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.