Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 2 минути, Coco1 написа:

Мойре, ти не си ли поканена от другарката Комитова на моабет :giggle1:

Може да бъде изображение с 2 души и на закрито

Точно така си я представях, Мойра. Значи съм познала.772030049_download(7).gif.2e03c9ef7cbbe193da8d1e2d95c41dc5.gif

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 1 минута, absurt написа:

Точно така си я представях, Мойра. Значи съм познала.772030049_download(7).gif.2e03c9ef7cbbe193da8d1e2d95c41dc5.gif

Мда, за комунягите квото и да си представиш е вярно

преди 2 часа, Мойра написа:

ГРУ прехвърля своя възпитаник от Москва за резидентура в САЩ  ? Тука нали им се издъни мрежата за точене на секретни материали от НАТО ...

хм.. не знам дали е добре, но щом казваш  :) 

преди 4 минути, M.Николов написа:

Мирча, не разбра ли, че никой не чете тези парцали, дето ги рекламираш?

Ами,той е упорит,но за сметка на това е и нагъл...

Е, отива си най-доброто правителство на България, последвало няколко режима на мутрите, правителство от много партии и правителство без партии. Но то не си отива съвсем, някои от най-емблематичните остават и в новото. Кои? Ами тези, които смело чегъртаха изметта и ако не успяха съвсем, то поне започнаха. Да им пожелаем да продължат с това дело и на мястото на помията, която остана от гнусите да създадат нещо по-добро. Браво на това служебно правителство, то показа как да се работи и за да има сега редовно нормално правителство заслугата е негова, защото успя да организира честни избори (е, относително, онези криминалета не можеш ги спря да купуват гласове, мафията все още заема огромната част от държавата) и да покаже престъпленията на наглата, малоумна и себелюбива герберастка диктатура. Имаше и дупки, и невзрачници, но като цяло то свърши прекрасна работа. Благодаря им!

Надявам се следващото да бъде още по-добро. Успех!

преди 20 минути, crazy katon написа:

Е, отива си най-доброто правителство на България

този потребител не е на това мнение, а ти е харесал поста - явно трябва да поизтрезнее:D

на 12.12.2021 г. в 20:58, M.Николов написа:

Мирча, не разбра ли, че никой не чете тези парцали, дето ги рекламираш?

на 12.12.2021 г. в 21:04, Лудият Учен написа:

Ами,той е упорит,но за сметка на това е и нагъл...

пищете, пищете...  :)

много ясно че няма да ви харесват тези нелицеприятни неща, подкрепени и с документи включително :hush:

на 12.12.2021 г. в 23:38, crazy katon написа:

Е, отива си най-доброто правителство на България

Да, вероятно правителствата на ББ ще са най доброто, не знам... но със сигурност виждам как сега се връща червената мафия, червената мутроолигархия и Задкулисие.

преди 8 минути, miro20 написа:

Да, вероятно правителствата на ББ ще са най доброто, не знам... но със сигурност виждам как сега се връща червената мафия, червената мутроолигархия и Задкулисие.

Ей, направо ме убиваш с подобни простотии. 😂😂😂

Правителството на на ББ, дето трайно ни закотви на дъното на Европа във всяко едно отношение. 😁

Но пък сме номер едно по корупция.

Къде си Бойкоо, съсипаха я тая процъфтяваща държава тия хатварди! 😆

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

С Корнела ,уволнена за корупция и комунето Чашков от '90-те ,  ще постигнем нулева корупция !! С Премиер престъпил законите и Конституцията , който вчера се закле в нея ОТНОВО.

Ура УРа !!!! :)

Кое не разбра от "номер едно по корупция в Европа". 

Недей бърза толкова, може пък да станем номер две, кой знае. 😁

А да.. и с Пеевски, който това му е най комфортния парламент в цялата история.

Нали не забравяш как се заканваше на ГЕРБ

Не си забравил че е уволнен за корупция ЗАЕДНО с Корнела  от министерството на икономиката ?

Е сега победихте ГЕРБ.Разправихте се, изчегъртвате.... :)  Само черепа не знам кога ще си го върнете.. Като шеф на БКК , на ББР или на нова  ДКХ ? :)  

Само светло бъдеще ни очаква. И нулева корупция ! :) 

Яко си подхванал опорката с Пеевски и линка с изказването му преди 10г. Сигурно си си запазил целия пост на ноутпад.😂

Не. Кефя се  как тези твои любимци ще докарат нулева корупция :giggle1:

Не разбирам какво против имаш :) 

Надявам се, че новото правителство ще намали корупцията. Какво не ти харесва в това? 🤔🤔🤔

преди 2 часа, Тoни написа:

Надявам се, че новото правителство ще намали корупцията. Какво не ти харесва в това? 🤔🤔🤔

Надяваш се, че уволнените за корупция, ще са се поправили и сега ще я погнат и изтребят, пардон- изчегъртат? Бих попитала на колко години си, ама каза, че работиш. Значи, си пълнолетен. 

Визираш Нинова, но там не съм съвсем наясно как стоят нещата, а и те със Станишев отдавна са на нож.

Ама така се изказваш, все едно всички са били уволнявани за корупция в новия кабинет. 

Манипулаторка. 😁

А от самата Нинова очаквам да свърши много добра работа, защото това е последния и шанс да спаси политическата си кариера. 

преди 6 минути, absurt написа:

Надяваш се, че уволнените за корупция, ще са се поправили и сега ще я погнат и изтребят, пардон- изчегъртат? Бих попитала на колко години си, ама каза, че работиш. Значи, си пълнолетен. 

Когато се надяваше, че 90-тарска мутра се е поправил и ще вкара мутрите в затвора, ти на колко години беше ? 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Когато се надяваше, че 90-тарска мутра се е поправил и ще вкара мутрите в затвора, ти на колко години беше ? 

Тая 90- тарска мутра, не е уволнявана за корупция, нито е осъдена с влязла в сила присъда. Но пък, достатъчно кадърна се яви, за да го направи Царят Главен секретар на МВР. Така че, биографията му е била пред очите ми, когато съм гласувала за него. Сега, биографиите на "новите", така са редуцирани в Уикито, та са изкарани едните ангели същи. Само че, Тони може да намери в нета биографиите им и доказаните факти, стига да иска. Но, не иска, а такива като теб, правят всичко възможно да си остане сляп като къртица. Ти си вървиш по опорките, доволна от дългосрочната си служба и надявайки се, че ще докараш до пенсия в слугуване.

преди 2 часа, absurt написа:

Тая 90- тарска мутра, не е уволнявана за корупция, нито е осъдена с влязла в сила присъда. Но пък, достатъчно кадърна се яви, за да го направи Царят Главен секретар на МВР. Така че, биографията му е била пред очите ми, когато съм гласувала за него. Сега, биографиите на "новите", така са редуцирани в Уикито, та са изкарани едните ангели същи. Само че, Тони може да намери в нета биографиите им и доказаните факти, стига да иска. Но, не иска, а такива като теб, правят всичко възможно да си остане сляп като къртица. Ти си вървиш по опорките, доволна от дългосрочната си служба и надявайки се, че ще докараш до пенсия в слугуване.

Че ти не твърдиш ли, че Царят е мошенник, дошъл да краде България ? Ама е издигнал един честен човек за Главен секретар. Сташно шоу спретваш, като се пробваш да бягаш по тъча. Гледам те, че направо си те изяжда, директно да скочиш и да кажеш, че Господин Бойко Борисов не се е занимвал с мутренска дейност през 90-те. Мисирчо поне е срамежлив и си го признава, ама за него поне Той се е поправил и е станал честен след това. 

преди 19 часа, Тoни написа:

Да, то и някой нацист с аватар на Хитлер може да се надява че крайните националисти ще спасят евреите...

Ама някак си имам маааалко съмнения... :giggle1:

Особенно когато ВЕЧЕ имаме няколко примери от новата ни история че когато и да са идвали комунета на власт, нищо добро не очаква България.

Защо сега да е по различно, та те дори кадрите са старите... Задкулисието си е старото,ч енгесарско, даже дори не се прикривате. 17 агенти на ДС  официално предлагат Фигуранта си за президент !

А колко още подобни от червената мафия дирижират "отзад" ? 

все видни "борци с корупцията" :giggle1:

преди 17 часа, N1K17Y написа:

Че ти не твърдиш ли, че Царят е мошенник, дошъл да краде България ? Ама е издигнал един честен човек за Главен секретар. Сташно шоу спретваш, като се пробваш да бягаш по тъча. Гледам те, че направо си те изяжда, директно да скочиш и да кажеш, че Господин Бойко Борисов не се е занимвал с мутренска дейност през 90-те. Мисирчо поне е срамежлив и си го признава, ама за него поне Той се е поправил и е станал честен след това. 

Ами, не, русокоске Соросоидова, нищо не ме изяжда. Не съм наричала царя "мошеник", както и никой- в и извън страната, не го е правил, тъй като той не беше, а съм отбелязала, че "оправяйки ни", си взе и това, което не му се полага. Благодарение на дупедавците, които го доведохо на власт. Като ми приписваш измислиците си, само русавееш, не показваш наличие на работещи сиви клетки. Що се отнася до Баце, написах  просто и ясно, така че и бавноразвиващи да схванат- няма влязла в сила присъда, нито е уволняван за корупция. За да го назначат за Главен секретар на МВР, са го проверявали достатъчно. За да го наемат роднините на Тодор Живков- също. Така че, какво разнасят партенките и каква е истината- всеки може да прецени според умствения си багаж и обсесиите си. За теб съмнения нямам, като знам къде си на заплата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.