Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

Нова актуализация на Win 11 - 22000. 434  Първата, за новата година.

Преставам да пиша във форума по вече. На всички мои приятели пожелавам здраве радост и щастие. А вие сте твърде много!

Успех, ПРИЯТЕЛИ!

ScreenShot023.jpg

ScreenShot024.jpg

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 746,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Това не е вярно, Владо! Ако IMAGE-а е направен преди да бъде спряна услугата като възстановиш пак няма да е спряна. Това ще е валидно само ако вече си направил IMAGE на спряна услуга, но тогава това щ

Публикувани изображения

• Автор
преди 12 часа, Kolev71 написа:

Преставам да пиша във форума по вече

Не разбрах кое те е довело до това решение, но дано да има основателна причина. Ако има някакъв проблем, трябва да се обсъди и коментира.

преди 10 часа, цър-вул написа:

Явно с този билд са забранили тотално всички начини да преместиш таскбара в горна позиция. 

преди 19 часа, Joss Bomon написа:

Не разбрах кое те е довело до това решение, но дано да има основателна причина. Ако има някакъв проблем, трябва да се обсъди и коментира.

Цървулана още от старият му профил колко пъти уж , че спира и пак се връща :giggle1:

преди 1 минута, цър-вул написа:

Даа, @adersa, трудно е да си тъп! Как може да се обръщаш така към @Kolev71? Човек, който може да ти е и дядо или поне баща!

цър-вул

Беше към теб поста ми

Ми, като ти казвам, че си тъп, не вярваш. @Joss Bomon се обръщаше към @Kolev71...А ти ни в клин, ни в ръкав...

преди 26 минути, trifonivanov написа:

Явно с този билд са забранили тотално всички начини да преместиш таскбара в горна позиция. 

Не е описано като пипана функционалност. Може да се окаже слледствие от някоя кръпка.

Колеги, как да накарам шибания Windows 11 на не ми променя постоянно езиците? Работя постоянно - пиша на Български и на Английски, но постоянно се "диплят" за клавиатурна подредба UK Egnlish, US International , Englis US, Bulgarian, тоест сами разбирате, че това предизвиква неудобство да натискам повече от веднъж "Alt + Shift".

Веднъж ги премахнах и пак след няма и 24 часа "цъфнаха" пак.

Благодаря!

преди 1 час, Viiipeer написа:

Колеги, как да накарам шибания Windows 11 на не ми променя постоянно езиците? Работя постоянно - пиша на Български и на Английски, но постоянно се "диплят" за клавиатурна подредба UK Egnlish, US International , Englis US, Bulgarian, тоест сами разбирате, че това предизвиква неудобство да натискам повече от веднъж "Alt + Shift".

Благодаря!

И при мен се бяха появили 2 български и 2 английски, но като махнах тия, които не ми трябват и вече не се появиха. Не зная защо при теб пак се връщат.

Назад в темата май се дискутираше тоя проблем или беше в темата за Windows 10. Не помня къде точно.

преди 1 час, Viiipeer написа:

Благодаря!

Виж тази и тази статии

Mictosoft издаде кръпка за отстраняване на проблемите с VPN и Hyper-V след кумулативната актуализация от 11.1.2022.

Windows 11 & Windows Server 2022

преди 30 минути, цър-вул написа:

Обновен БГ инерфейса - в магазина.

Не знам защо, ама жена ми кара с финалната стабилна версия и като влезе в настройки на Windows Defender всичко е туш! Всичко е на енгилизки там! Нормално ли е? Или Майкрософт са забраванковци.

преди 13 минути, цър-вул написа:

Ти му говориш, той си приказва - проблемът е в твоя (на жена ти) талавиз.
Аз ли да й обноя езиковия пакет?

Ами тя си обновява редовно. Проверка за актуализация: Вашият компютър е актуален. Да ти кажа - няма да му слагам езикови пакети, а умишлено ще преинсталирам с даденото от тях финално издание с български интерфейс. Дали пак ще се лута на енгилизки?

преди 3 минути, Клонинга написа:

Проверка за актуализация: Вашият компютър е актуален.

Алоу, програмиста! Магазинът не се проверява за актуализации през Windows Update! Има си собствен механизъм!механизъм

преди 1 час, цър-вул написа:

Алоу, програмиста! Магазинът не се проверява за актуализации през Windows Update! Има си собствен механизъм!механизъм

дай повече инфо моля   че и аз не съм запознат как се прави

image.png.e56336c30591515501722c9f07bef40b.png

image.png.c7427b622a0b5f6e2c691ee2b3648219.png

Излиза,че дефендера е част от магазина ли?Аз от август месец,откакто съм сложил 11ката, никакви езици никъде не съм обновявал, още по-малко пък магазинерски,но и никъде не съм се сблъсквал с проблеми от типа някъде да се появява шльокавица.

Това със смяната на езици от Боза 11 без мое разрешение ме влудява....Има ли някой с перманентно решение?

преди 11 часа, цър-вул написа:

Алоу, програмиста! Магазинът не се проверява за актуализации през Windows Update! Има си собствен механизъм!

Kой ти говори на теб за Магазина??? Говоря за Windows Update, не за Магазин! Говорим за защитата на системата, а тя е на НЕразбираем език! Айде малко да се опомниш? В билда пишеше финалното издание на Windows 11, минаха месеци, обновяваше си версиите, но интерфейса така си и остана забравен на английски! Иначе знаят да го впишат кой номер е, ама не знаят да го докарат до същия автентичен еквивалент! Ъпдейтите им куцат!!! На един дават едно, на друг дават друго. Цялата работа ако е такава, да не се обвинявате, че от вас нещо зависи и да спорите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.