Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Кое е с приоритет при такъв автоматичен избор... ?

Мислех че зоната е приоритет за времето. Ако дам региона да ми е България няма ли и интерфейса да стане на кирилица. Искам да е на английски.

преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Иначе, можеш да смениш сървъра за синхронизация, но се съмнявам проблема да е там.

Като натисна бутона Sync now и времето се синхронизира. Значи сървъра си работи. 

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 717,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 7 минути, vpvelev написа:

Мислех че зоната е приоритет за времето. Ако дам региона да ми е България няма ли и интерфейса да стане на кирилица. Искам да е на английски.

Не, това никога не е било така дори при предходните версии на Windows. Интерфейса за езика се инсталира допълнително.

• Автор
преди 16 минути, vpvelev написа:

Ако дам региона да ми е България няма ли и интерфейса да стане на кирилица. Искам да е на английски.

Интерфейса се задава независимо от тези настройки:

image.png

преди 22 минути, цър-вул написа:

Излезе ново издание на TweakNow WinSecret for Windows 11 2.3

https://tweaknow.com/Downloads/WinSecret230.zip

Най-после е обединил версиите за 10 и 11 в една. Преди два дни видях, че го е направил и за Plus версиите и се надявах да го пренесе и при безплатните. :)

на 5.09.2022 г. в 7:11, NEVADA написа:

се мъчи да инсталира някаква актуализация за телефон (?) и записва грешка

Трябва да се деактивира приложението за телефон. То работи във фонов режим и иска актуализации, а ако не е конфигурирано, дава грешка.

77.png

78.png

преди 32 минути, цър-вул написа:

Дано да не е като оная версия "фантом", която бяха пуснали и после изтеглиха набързо. :D

Прочетох из нета за проблем при един ъпдейт, но май нямаше решение. При мен ми дава че е завършена операцията по инсталирането, но на другия ден пак дава че има ъпдейт и то същия. Така вече близо месец, ама сега чак се оплаквам. 

kmWgF1t.png

А иначе самата фалшива тревога беше с номер - 1.373.1508.0 и беше поправена още в 1.373.1537.0

https://www.kaldata.com/it-новини/defender-разпознавал-за-кратко-приложения-на-390956.html

Още ли за да смениш пърформанса при лаптопа, трябва да влезеш в настройките и от там да го смениш? Не са ли направили промяна?

преди 1 час, цър-вул написа:

Обърни внимание на номера на версията, не на KB!

Това наистина не съм го направил. Следващия път ще го сравня със снимката.

П.П. И сега като написах горното реших да проверя и ето какво даде след около час откакто написах предния пост:

5Dat6j3.png

Предната беше ..193.0

Толкова бързо ли сменят версиите?

След час пак ще пробвам :)

преди 9 минути, цър-вул написа:

Мисля, че този номер показваше версията на базата данни на вирусните дефиниции

Може и това да е, но нямам спомен преди чак толкова често (през час) да идват новите.

преди 1 минута, цър-вул написа:

Работят хората

А аз се чудя защо нямам вируси :)

преди 1 минута, vpvelev написа:

А аз се чудя защо нямам вируси :)

Недей се чуди много! Минал си метър. :)

Виж последното видео срещу Magniber на 2 месеца:

преди 18 минути, цър-вул написа:

Мисля, че този номер показваше версията на базата данни на вирусните дефиниции

Точно това показва.

Друг получава ли вирусните дефиниции за дефендера през час-два?

При мен пристигна нова. Чак пък толкова да са се разработили от M$ и то в неделя вечерта...

LdJXQfv.png

Нарочно спрях Касперски. Абсолютно до същата версия се обнови defender-a:

Security Intelligence Update for Microsoft Defender Antivirus - KB2267602 (Version 1.375.202.0)

Image-352.png

Image-353.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.