Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Менкай си ги с двойно зареждане - хем вълка сит, хем агнето цяло.

Въпроса е, че имам сложен линукс като втора система. Мисля, че преди години правих опит с 8-ца и 7ца. След това, 7цата беше деактивирана, за сметка на 8-цата. И, Joss,  какво е мнението ти, че правим байпас на tpm проверката  за да сложа 11? 

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 717,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 51 минути, S197 написа:

Чудя се дали пак да мина на 11 или да си седя на 7 цата?

Аз лично бих те посъветвал без съжаление да махаш 7-цата и смело напред с 11-ката.

Фън Шуй - умрелите бивши живи неща и непотребните предмети - в случая 7-цта - са носители на негативна енергия. :)

• Автор
преди 43 минути, S197 написа:

И, Joss,  какво е мнението ти, че правим байпас на tpm проверката  за да сложа 11? 

Мнението ми е, че всички ограничения са изсмукани от пръстите, щом могат да се заобикалят. Преодолимото препятствие не е препятствие.

Вярно е, че 7 е с по-красив изглед от всички ОС след нея, но пък и последните сини екрани които съм срещал са на машини със 7. 10 е абсолютно безпроблемен, а 11 е единствено една идея по-тегав, образно казано. Това са моите наблюдения.

преди 4 часа, S197 написа:

Чудя се дали пак да мина на 11 или да си седя на 7 цата?

За какво ти е да минаваш, след като сам каза, че не ти харесва? И аз съм като теб: Ти не харесваш  11-ката, а аз жена си. И ако реша, мога да си я сменя с друга жена, но не зная на каква ще попадна.

преди 1 час, Kolev72 написа:

За какво ти е да минаваш, след като сам каза, че не ти харесва? И аз съм като теб: Ти не харесваш  11-ката, а аз жена си. И ако реша, мога да си я сменя с друга жена, но не зная на каква ще попадна.

Единствения проблем за мен, реално е, че след време ще спрат поддръжката на антивирусната ми, за тази система.

PS: Oтносно жената: " Ако една жена стяга много колана на мъжа си, то той ще си намери друга дупка". Това ми каза веднъж майстора на колата, както и други мъдрости.

TweakNow WinSecret Plus for Windows 11 3.9.1
Промените:

Spoiler

- Change Update Notification Level (Windows Secret -> Others).
Note: available on Windows 11 22H2 only.

https://tweaknow.com/Downloads/WinSecretPlus391.zip

Тия дни боцнах една флашка с Windows и викам ще сложа 10ката. Тръгва инсталацията, ама гледам нещо не е наред: няма я Кортана и другите глупости... викам си "хмм..." Накрая гледам старт бутона по средата... прав бях, че нещо не е наред.

Untitled.jpg

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

И що не си на 22Н2 ? 

Защото последния път като го сложих, имах проблеми. Не си спомням от какво естество.

Дано не ми се обидиш, но проблема при теб може да е от две места - или от инсталацията, която правиш или от компютъра ти. Четвърти месец пробвам  новите 11-ки, де каквото срещна - няма проблеми!

Без Замунда, разбира се.

Имам един въпрос към по напредналите и вече повече време тестващите,ако сложа 11ката(официално не я поддържам заради тмп и глупостите му) При излизането на тия обновявания,да речем примерно от 22h1 към 22h2 ще има ли ъпейт,или за всеки така да го кажем голям ъпдейт и смяна на номера на OS ще иска на нова сметка да го прейнсталирам.

преди 49 минути, Kolev72 написа:

Дано не ми се обидиш, но проблема при теб може да е от две места - или от инсталацията, която правиш или от компютъра ти. Четвърти месец пробвам  новите 11-ки, де каквото срещна - няма проблеми!

Без Замунда, разбира се.

ISO-то е от сайта на MS. Инсталацията мина успешно. Писаха се разни работи тогава за този ъпдейт. Дали го махнаха след това не съм чел.

преди 1 минута, Евгени Богданов написа:

Имам един въпрос към по напредналите и вече повече време тестващите,ако сложа 11ката(официално не я поддържам заради тмп и глупостите му) При излизането на тия обновявания,да речем примерно от 22h1 към 22h2 ще има ли ъпейт,или за всеки така да го кажем голям ъпдейт и смяна на номера на OS ще иска на нова сметка да го прейнсталирам.

Ще си имаш  всеки нов ъпдет без никаква преинсталация. Не се притеснявай. И аз ги нямам Tpm и другите изисквания, но без проблем си работя вече година и половинна с нея - Win 11. Дори компа на който е инсталирана не покрива  това, които се иска.

преди 5 минути, S197 написа:

ISO-то е от сайта на MS. Инсталацията мина успешно. Писаха се разни работи тогава за този ъпдейт. Дали го махнаха след това не съм чел.

Оправиха го.

преди 3 минути, Евгени Богданов написа:

Тук има некъв байпас, за да тръгне ъпдейта, но през флашката:

https://github.com/AveYo/MediaCreationTool.bat/blob/main/bypass11/Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update.cmd

преди 7 минути, Kolev72 написа:

Ще си имаш  всеки нов ъпдет без никаква преинсталация. Не се притеснявай. И аз ги нямам Tpm и другите изисквания, но без проблем си работя вече година и половинна с нея - Win 11. Дори компа на който е инсталирана не покрива  това, които се иска.

Оправиха го.

Аз защо го нямам този 22h2? Дори и като опционален.

преди 7 минути, S197 написа:

Тук има некъв байпас, за да тръгне ъпдейта, но през флашката:

https://github.com/AveYo/MediaCreationTool.bat/blob/main/bypass11/Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update.cmd

Аз защо го нямам този 22h2? Дори и като опционален.

Въпросът ти е към...Микрософт. Аз не зная.

на 17.11.2022 г. в 22:11, Kolev72 написа:

Kolev72 жена ти знае ли какви работи пишеш по форумите!?🤣😂

Spoiler

То и мойта не знае де...

преди 6 часа, ivaylo71 написа:

Kolev72 жена ти знае ли какви работи пишеш по форумите!?🤣😂

Затвори скритото съдържание

То и мойта не знае де...

Знае всичко. Тя, с този кусур ме взе преди 50 години.

Значи преди време когато сложих тоа джам, имах лаг в интерфейса, при различни операции. Сега пак го имам. Нещо в драйверите ли е или си е от системата, според вас?

• Автор
преди 5 часа, S197 написа:

Значи преди време когато сложих тоа джам, имах лаг в интерфейса, при различни операции. Сега пак го имам. Нещо в драйверите ли е или си е от системата, според вас?

Махни отметките на тези визуални ефекти:

image.png

При мен не е спирал да работи

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Махни отметките на тези визуални ефекти:

Напълно достатъчно е да отметне радиобутона - systempropertiesadvanced >Производителност>[Настройки...] 
image.png.96e6579f83c89b0208d52d0fe31c8e8d.png

• Автор
преди 19 минути, цър-вул написа:

При мен не е спирал да работи

Напълно достатъчно е да отметне радиобутона - systempropertiesadvanced >Производителност>[Настройки...] 
image.png.96e6579f83c89b0208d52d0fe31c8e8d.png

Не е същото. Шрифтовете пикселизират, прозореца при преместване е празен... Анимациите са тези, които създават впечатлението за лаг.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.