Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 1 час, N47X написа:

При мен е съвсем просто. Кликваш като администратор и се отваря командния промпт и всичко се изтрива.EvenetVieverClean.bat

И при мен е просто. Каквото не дава Windows да се изтрива, го трия от Linux.

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

WinPaletter 1.0.8.4

Промените:

Цитат

New bugs fixes:

1- Fix issue of opening WinPaletter main form after opening a wpth file with settings of not opening application is checked #202
2- Fix bug in translator GUI text search #203
3- Fix increased memory usage on rendering cursors
4- Fix exception errors happening on applying cursors
5- Fix error on applying Windows 8.1 lock screen background and Windows 7 LogonUI background

Изтегляне:

https://github.com/Abdelrhman-AK/WinPaletter/releases/download/v1.0.8.4/WinPaletter.exe

https://github.com/Abdelrhman-AK/WinPaletter/releases/download/v1.0.8.4/WinPaletter.zip

Да напомня, че днес е вторият вторник от месец декември 2023 година. Актуализациите са включени - явно само кумулативни към съответната операционна система. Успех!

преди 1 час, Колев 74 написа:

Да напомня, че днес е вторият вторник от месец декември 2023 година. Актуализациите са включени - явно само кумулативни към съответната операционна система. Успех!

Бяха споменали, че този месец няма да има Patch Tuesday заради празниците, но явно не е съвсем така. Появи се KB5033372 при 10.

Да Жорко. И аз го четох и само заради това написах съобщението.  ❤️

Поговорка:

"На Микрософт и на мъжко магаре, никога не трябва да вярваш!"

преди 22 часа, В. Велев написа:

Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26016 (Canary Channel) | Windows Insider Blog

Основното е въвеждането на Windows Protected Print Mode:
https://www.elevenforum.com/t/enable-or-disable-windows-protected-print-mode-in-windows-11.20670/

преди 1 час, цър-вул написа:

Основното е въвеждането на Windows Protected Print Mode:
https://www.elevenforum.com/t/enable-or-disable-windows-protected-print-mode-in-windows-11.20670/

За съжаление моя дърт принтер Самсунг ML-2010PR го няма в класацията.

К'во ти пука - нали си имаш драйвър за него? 
И моят самсуняк (SCX-4300) не е първа младост, ама с драйвърите му си бачка под Win 11. Интересното е, че всичко за него не е в Samsung, на сървърите на НР

преди 9 минути, цър-вул написа:

Интересното е, че всичко за него не е в Samsung, на сървърите на НР

Те сега повечето неща се правят на едно място. И само се поръчват, който отвори нова фирма и си напише неговото име на тях. 

преди 8 часа, цър-вул написа:

К'во ти пука - нали си имаш драйвър за него? 
И моят самсуняк (SCX-4300) не е първа младост, ама с драйвърите му си бачка под Win 11. Интересното е, че всичко за него не е в Samsung, на сървърите на НР

Ама ти си го направил и си работиш с него? И не ми се похвали. А сменял ли си барабана му или си е с този, дето ти го пратих? Защото му пазя все още стария барабан. Скоро го открих прибран в гаража на комшийката.

преди 17 часа, цър-вул написа:

И моят самсуняк (SCX-4300)

А моят е ML-2165, за младост изобщо не може да се говори, но до сега не е създавал проблеми с уиндоус 11. Имам си 2023-12-16123510.png.64cec69101cc229149bcf6595d0ef30f.pngи до сега работи чудесно. Вече е с втора оригинална касета.

В момента говорим за друго, но нейсе. Вече ще може да се инсталират принтери (новите - описани са), без да е необходимо търсенето на драйвъри.

Пристигна и добавката на последния билд.

Следващия е чааааак догодина :)

Цитат

АКТУАЛИЗАЦИЯ 12/15: Започваме да пускаме кумулативна актуализация Build 26016.1012 (KB5034402). Тази актуализация не включва нищо ново и е предназначена да тества нашия обслужващ тръбопровод за изграждане в Канарския канал.

Здравейте Windows Insiders, днес пускаме Windows 11 Insider Preview Build 26016 на Canary Channel. Това ще бъде последният ни полет на Канарския канал до януари 2024 година.

s6Ourke.png

преди 11 часа, Колев 74 написа:

А сменял ли си барабана

Чисто нова съвместима касета за 3000 копия за има-няма 25 лева.

Сутринта я качих...

преди 2 минути, В. Велев написа:

да тества нашия обслужващ тръбопровод за изграждане в Канарския канал.

🤣

Убийствен превод...

току-що, цър-вул написа:

Убийствен превод...

На чичко Гугъл му е труден българския език. :)

И това ми е смешно:

"Това ще бъде последният ни полет на Канарския канал до януари 2024 година."

До догодина няма да има полети :)

Здравейте. 

Въпросът ми е дали е добра идея да се преинсталира Windows 11? 

Става дума за следната версия, която е видно, че не съм преинсталирал от септември месец миналата година 

Edition    Windows 11 Pro
Version    22H2
Installed on    ‎21.‎09.‎2022 ‎г.
OS build    22621.2861
Experience    Windows Feature Experience Pack 1000.22681.1000.0

Учудвам се, че толкова дълго време се задържа тази система, защото преди имах навик да преинсталирам едва ли не поне веднъж на два-три месеца и дори бях 

скапал един хард диск (сега съм с SSD). 

Работя дистанционно с този компютър към чужда фирма и редовно минава през него важна информация и отделно се правят парични преводи. 

Затова имам едно наум да се пазя от вируси и хакери, а знам че най-доброто "почистване" на компютъра е чрез пълна преинсталация. 

Иначе уж нямам проблеми със системата и компютъра си работи приемливо бързо. Единственият дребен кусур е появата на син екран с някаква грешка и подканяне да 

се рестартира. Това чудо идва през няколко седмици когато има наотворени много задачи и доколкото разбрах е недостиг на виртуална памет ( а уж имам предостатъчно). 

Правих някакви стъпки по една инструкция от интернет, но  явно не са помогнали, защото вчера пак се появи грешката след сигурно поне два месеца липса.

Имам си вградената защита на Windows 11, плюс платената версия на антивирусната 360 TS. Скоро й изтича абонамента и се чудя дали да не си купя един

Битдефендер, който е по-скъпичък, но го пробвах преди време безплатно за кратко време и ми се понрави. 

Много се отплеснах в обяснения и затова пак ще питам : Дали е добра идея да се преинсталира Windows 11 без да се налага, а с профилактична цел?

Просто сега имам нещо като отпуска до 3 януари и няма да работя с този компютър. Имам доста важни данни в него, които трябва да запазя на външен хард преди

преинсталацията и затова знам, че ще е голяма занимавка. Обаче след това поне до средата на лятото едва ли ще се намери време за подобни заигравки и ако нещо се скапе ще е доста гадно.

В такива моменти когато човек не е форсиран от събитията знаете, че трудно се взема категорично решение и затова се надявам на вашите експертни съвети. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.