Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2021

Featured Replies

преди 51 минути, petie1 написа:

Довчера плюеше зеления чорап днес си му първа защитничка бахти фурнаджийската лопата дето си :)

Парите не миришат та затва си имаме и зелени звезди освен чорапи :biggrin:

Ако не беше Германия щеше да е друга страна и пак щеше да е така

Коя друга, бе? Франция няма имперски амбиции, Великобритания също вече е никоя, както и Испания и Италия. Русия ли ти е големият проблем? Щото на мен - не! Руснаците поне са нормални хора, са разлика от сбърканите нацисти.

Не знам за какви пари говориш. Да - не одобрявам че клекна на лайняния ЕС. Не трябваше.

Искам някой път да покаже сила и твърдост към Германия и лайняния ЕС.  Да ги видим онези какво ще направят!

• Отговори 553
  • Прегледи 32,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Поздравявам Президента Радев за победата на изборите  

• Плосък опит за манипулация, Тролчо. Вътрешните проучвания може да са били, че само 80% от герберастите ще гласуват за Хранимайко Герджиков. Никой не е знаел останалите 20% дали изобщо ще гласуват, кам

• Репликата с "родина-майка" беше на Карадайъ. Радев само го дипломатично го попита как така лидер на българска партия казва че неговата родина-майка е Турция. Всички УЖ български политици си траеха кат

Публикувани изображения

преди 1 час, Anneliese написа:

Коя друга, бе? Франция няма имперски амбиции, Великобритания също вече е никоя, както и Испания и Италия. Русия ли ти е големият проблем? Щото на мен - не! Руснаците поне са нормални хора, са разлика от сбърканите нацисти.

Не знам за какви пари говориш. Да - не одобрявам че клекна на лайняния ЕС. Не трябваше.

Искам някой път да покаже сила и твърдост към Германия и лайняния ЕС.  Да ги видим онези какво ще направят!

Не нямам проблен с никоя страна за разлика от теб и пак ти казвам  ако не бяха Германия и САЩ щяха да са други хехе нямам намерения да ти развивам алтернативни теории....

Е ти как мислиш че служебното правителство на Радев се врътна щот им опряха пистолет в главата от ЕС?

Не дрраги ми Смехурко просто им напълниха джобовете с пачки с много пачки

преди 5 часа, gagodrago написа:

Да припомним на лъжлив миро 20 с чии гласове беше избран Радев.

Изборите в Турция печели Цецка Цачева

И какво общо има кой е избран с това как се е намесвала  на Турция ? Казах - Намеса в една или друга степен .

Затова  отново да копна думите ми точно и коректно :

"Отделно че всички знаем че таква намеса винаги е имало, на всички избори. В една или друга степен.

Разликата в момента е че преди на мухльото му бе изгодно подкрепата на етническите турци и в България и от Турция, а сега , понеже се осра с гафа за "коя е родината-майка" , и ескалира етнически протестен вот и настроения в турците, и сега се чуди как изпозлвайки държавната машина и  силово министерство начело с комунето Чашков, да притиска и репресира ."

:hush:

Отделно нали знаеш че картинките ти с Герджиков и турското знаме са пълен фейк ?

:) 

И още малко подробности за секциите с които "протестърните " фейк проекти и мижитурки обслужихте ДПС  :

https://www.facebook.com/GerbBulgaria1/posts/1519119168451165

На всички крещящи политици, които днес истеризират относно гласовете от Турция искам да им напомня какво говориха преди 7 месеца.
🤝Тогава коалицията между ДБ, ИТН, ДПС и хората около Мая Манолова беше желязна.
☝От ГЕРБ бяхме против отпадането на ограничението от 35 секции извън ЕС и предупреждавахме, че това може да стане.
😔Уважаеми политици на "промяната" време е да погледнете надолу в земята и да се извините за неадекватните ви политики. Поне веднъж поемете отговорност.
➡️Това е стенограмата от 29 април 2021г, която за разлика от тях не лъже. Промените са в Изборния кодекс:
❗МАЯ МАНОЛОВА (ИСМВ): Рестрикциите в режима на образуване на секции не се отнасят и не влияят на вота в Турция и това е доказано с факти ... Извадих данни – в Турция, независимо от начина по който се образуват секциите има един таван, който е стигнат още през 2013 г. и който не се прескача
❗АРМАН БАБИКЯН (ИСМВ): Имам усещането, че се води разговор не за граждански права, а за това кой етнос е повече български гражданин и кой по-малко. Има само български граждани. И ако ще 1000 секции да се отворят в дадена страна – значи са 1000. Това, че на някой не му харесва политиката на Реджеп Ердоган, е негов въпрос, но не е български граждански въпрос...
❗МАРИЯ КАПОН (ИСМВ): Моля Ви всички да казвате „български граждани“, а не просто българи, защото българските граждани навсякъде са равни в правата си.
❗МАНОЛ ПЕЙКОВ (ДБ):Несправедливо е българите в чужбина да бъдат третирани различно от българите, които живеят тук. ... Също така това са лъжи – в Турция, щяха да бъдат открити само шест допълнителни секции, ако нямаше ограничение.
❗АНТОАНЕТА ЦОНЕВА (ДБ): В тази зала няма нито един човек, който може да посочи релевантни данни .... не може да представи числа, които да защитят това, че вотът от Турция може да залее българския вот, така че тук да се получи някакво, както ни плашат от тази част на залата, брутално изкривяване. Българските граждани, където и да се намират, трябва да имат равни права и ние сме длъжни да благодарим на всеки един български гражданин в България и извън България, който излезе и гласува на тези избори
❗ТОШКО ЙОРДАНОВ: И беше уникално глупаво съсредоточаването – все едно ще гласуват турци. Там е акцентът. Всъщност говорим за български граждани, които са по целия свят. Благодаря Ви.
❗ИВА МИТЕВА (ИТН): Не знам дали сте си направили труда да погледнете колко български граждани живеят в такива трети държави. В Северна Македония са около 76 хиляди; в Молдова са около 26 хиляди. Смятате ли, че само Турция е проблемът. Аз не смятам. Смятам, че Вие ограничавате правата на българските граждани по света – Великобритания, Америка и всички останали трети държави.
❗МИКА ЗАЙКОВА (ИТН): Нима по-малко българи са хората, които живеят в Турция или в Израел, или в Америка? Утре ще забраните на българските евреи да гласуват бе, защото са евреи. Как не Ви е срам?!
➡️ А за по-любознателните има и видео:
преди 6 часа, ivottoshev написа:

Когато Н. Василев беше предложен от Слави, ти плюеше по него само защото е бил част проваленото управление на НДСВ. Подиграваше се и питаше този път за колко дни ще ни оправи. До тук нещо излъгах ли? Не, нали?

Хранимайкото е бил три години зам. министър в същото това правителство (при това избран от квотата на ДПС). До тук нещо излъгах ли? Не, нали?

Сега защо не се подиграваш и с Плевню2 и не питаш и за него за колко дни ще ни оправи, а напротив, твърдиш че ще гласуваш за него? 

Какво се случи за тези няколко месеца та така коренно си промени мнението за хората, участвали в екипа на бай Цар?

тошеееффф , нали ти казах че нямамнамерение да обръщам внимание на всяка твоя простотия "облечена" в логика взета от вица за аквариума :) 

Това отдавна самия Герджиков го коментира :

Цитат

"В "Новото време" имаше толкова добри идеи, че човек нямаше как да не се увлече", коментира в ефира на Би Ти Ви проф. Анастас Герджиков. Той обяви, че макар и да е бил част от "Новото време", никога не е членувал в НДСВ. "Новото време" е създадена през 2004 г. от отцепили се от НДСВ депутати.

Професорът е бил зам.-министър на образованието (2001 г.-2003 г.) докато министър е проф. Владимир Атанасов в кабинета на Симеон Сакскобургготски с идването на власт на НДСВ, като в правителството има министри и на БСП, и на ДПС.

"Никога не съм бил член на НДСВ, никога не съм имал нещо общо с ДПС. Аз бях нещо като гражданска квота в правителството на НДСВ, министърът беше поискал да има експерт до него", твърди проф. Анастас Герджиков.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Защо ли всички емигранти предпочитат да емигрират в "лошата" Германия, а не в добрата Русия?! Защо ли всички бягат към "лошия" Запад, а не към добрия комунистически Изток?!

преди 4 часа, miro20 написа:

Това отдавна самия Герджиков го коментира :

Той може да коментира каквото си иска и да извърта нещата както му е удобно:

"Аз бях нещо като гражданска квота в правителството на НДСВ"  :giggle1:

Фактите са че е бил зам. министър в онзи провален кабинет, и то от квотата на ДПС.

Няма такава квота "нещо като". Не му харесва фактът че е бил с ДПСто и за това се опитва да се измъкне по този комичен начин.

преди 5 часа, miro20 написа:

тошеееффф , нали ти казах че нямамнамерение да обръщам внимание на всяка твоя простотия "облечена" в логика взета от вица за аквариума :) 

Ха-ха-ха, нямаш отговор на простичкият ми въпрос: "Какво се случи за тези няколко месеца, та си промени мнението за хората от екипа на бай Цар?" ....и дойде на помощ вица за аквариума, който се появява винаги когато си безсилен да защитиш тезата и позицията си. 

От както се боцна с двете дози, си станал два пъти по-елементарен. Замисли се преди да се боцнеш трети път :cool:

преди 1 час, ncl написа:

Не е от дозите. Иначе гласувах преди около час. Избирателната активност вероятно няма да е много висока.

И да гласуваме и да не гласуваме, изборните резултати отдавна са решени. Затова поставиха и машинките, за да могат да си манипулират вота както им харесва.

https://varnanovini.bg/2021/11/20/nidal-algafari-dosadna-greshka-103-vmest/?fbclid=IwAR1f2hvELj-xEaZYgbmRO83HoXHrpqsyEFNHd3815w2xSYzi4GrRjL5DUtM

О, да!

Само, че се забравя, че един от подписите е на представител на Герб в комисията.

Ама това са подробности.

Нали знаеш, че Нидал е член на инициативния комитет издигнал Герджиков за кандидат президент?

То бива спекулации, ама вие пред нищо не се спирате!

преди 2 часа, ivottoshev написа:

От както се боцна с двете дози, си станал два пъти по-елементарен. Замисли се преди да се боцнеш трети път :cool:

Добре че ми напомни. Разбира се че ще отида за трета .

А изсмуканите ти спекулации как е бил от ДПС, НДСВ са си чиста и кристална лъжа.

Колко пъти ще се осираш, не знам... не искам да намесвам здравословното ти състояние както ти  мен, само ще ти кажа за пореден път - гледай си ТЕЛК-а, пази си здравето, че с него шега не бива.

Хората може да са пристрастни по всякакви теми - футбол, политика, религия и т.н.  но здравето и живота се губят само веднъж. и необратимо.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Нали знаеш, че Нидал е член на инициативния комитет издигнал Герджиков за кандидат президент?

Е от кого очакваш да излизат нелицеприятни сигнали  ?? От екипа на мухльото ли ? От комунетата и Чашков ли ??

Разбира се че ще са от опозиционни хора .

преди 4 минути, M.Николов написа:

То бива спекулации, ама вие пред нищо не се спирате!

Кое е спекулацията ? Знам че не ти харесват ФАКТИТЕ, но очевидно има разминавания .

Харесва ти да те лъжат с машините ли ?

Що за простотия... :getout:

преди 31 минути, _Aumi_ написа:

И да гласуваме и да не гласуваме, изборните резултати отдавна са решени. Затова поставиха и машинките, за да могат да си манипулират вота както им харесва.

това го казах още когато ЗАБРАНИХА всякакъв друг вид гласуване, и ни принизиха провеждането на избори на нивото на Венецуела, Бутан, Индия.

Само това бе "лампичка" която трябваше да светне на обществото, ама уви...  някои им харесва да ги лъжат... като комунето николоффф :)

А цяла Европа са много прости нали ? че се отказаха от машинното. Ние сме най умни :getout:

преди 7 минути, miro20 написа:

Е от кого очакваш да излизат нелицеприятни сигнали  ??

Ми, нормално би било, ако е имало нещо нередно да е от членовете на тази комисия, не смяташ ли?

Да си чул нещо, защото аз не съм чул до сега нито един член на изборна комисия в България да е изразил съмнения в честността на вота!

Кръстникът на мафията с вицето на Радеф
Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи 'млади и умни българи знаете ли кои ca тези генерал любен гоцев възпитаник на москва ииано иванов Ð.Ð. ди кгб a това e: иляна йотова- вице президент на българия с румен радев това младо момиче e възпитаник и създадена от димитър иванов шеф на държавна сигурнос T и този който създаде и к мутрите -генерал любен стратег на бкп- бсп и олигархията и мафията в новото време'

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Защо ли всички емигранти предпочитат да емигрират в "лошата" Германия, а не в добрата Русия?! Защо ли всички бягат към "лошия" Запад, а не към добрия комунистически Изток?!

Защото, парата им е в основата на ценностната система. Защото предпочитат да избягат на готовото, което германците и "западът"  са постигнали, вместо да са сред тези, които искат да го постигнат със собствените си ръце и така да бъдат максимално независими.  

преди 7 минути, absurt написа:

Защото, парата им е в основата на ценностната система. Защото предпочитат да избягат на готовото, което германците и "западът"  са постигнали, вместо да са сред тези, които искат да го постигнат със собствените си ръце и така да бъдат максимално независими.  

А защо не го постигнаха толкова години като бяха затворени границите към лошия Запад?!

Излизане: 7:35 Връщане в къщи: 7:50

Облекло: Същото, плаши гадовете и носи късмет, досега три от три.

Аз си свърших работата, сега е ред на Българите, които искат промяна. Резултатите ще погледна довечера в 22 ч. и тогава ще направя изявление. :lol6:

Успех, България!!!

преди 1 час, _Aumi_ написа:

https://varnanovini.bg/2021/11/20/nidal-algafari-dosadna-greshka-103-vmest/?fbclid=IwAR1f2hvELj-xEaZYgbmRO83HoXHrpqsyEFNHd3815w2xSYzi4GrRjL5DUtM

ДПС-ГЕРБ затова си мобилизират избирателите и купуват циганските вотове, защото няма смисъл ;)  

И после, каквито са добри хора, просто ти казват че няма смисъл да се гласува, за да си спестиш 30-те минути. Не за друго.

преди 15 минути, absurt написа:

Или пък искат да живеят в 21-ви век, където крепостните селяни ги няма, вместо да робуват на олигарси :hush:

С тия природни ресурси, Русия трябва да е по-добре за живеене от половин Европа. 

преди 10 минути, N1K17Y написа:

ДПС-ГЕРБ затова си мобилизират избирателите и купуват циганските вотове, защото няма смисъл ;)  

И после, каквито са добри хора, просто ти казват че няма смисъл да се гласува, за да си спестиш 30-те минути. Не за друго.

https://segabg.com/category-bulgaria/slavi-trifonov-statukvoto-iska-da-ne-glasuvate

преди 57 минути, M.Николов написа:

Ми, нормално би било, ако е имало нещо нередно да е от членовете на тази комисия, не смяташ ли?

Да си чул нещо, защото аз не съм чул до сега нито един член на изборна комисия в България да е изразил съмнения в честността на вота!

Абе аз още чакам някой да публикува протоколите от броенето на разписки от по по предните избори :giggle1:

Нали и ти бе цитирал че ЩЕ СЕ броят, а резултати никой не публикува.

Така и сегашните.

преди 13 минути, M.Николов написа:

Успех на Радев, успех на България!

Името му и България не се съчетават с думата успех. :)

Сега най вероятно ще бъде преизбран благодарение на "полезните идиоти" , ниската активност и твърдия  електорат, но това не вещае нищо добро за България.

Защос е радвате на всичко което авторитарно, и доказано вредно за България , аз идея си нямам. Кой успя толкова да ви промие мозъците и да ви втълпи с фейкове и лъжи тази неистова омраза към  ГЕРБ и ББ, че  сте слепи за още по големия авторитаризъм и диктаторство на старите комунета и червена мутроолигархия ?? Които дане забравяме, първа цел след изборите им е овладяване и на съдебната власт.

преди 2 минути, M.Николов написа:

За Слави знаем.. той си има причина да мрази ББ .... не му даде един терен в Сф :giggle1:

Отделно е леко странно да агитира за този , който му отне най много електорат .Но и кво му пука...  те толквоа се изложиха чалгарите че още една излагация е все тая...

преди 7 минути, miro20 написа:

Абе аз още чакам някой да публикува протоколите от броенето на разписки от по по предните избори

Ти може да очакваш и ЦИК да ти иска лично разрешение за да обяви резултатите, ама ще си останеш с очакванията.

:giggle1:

Има си хора, които са проверили нещата и са приели, че всичко е било редовно.

Ти кой беше, че да ти представят протоколите?

преди 34 минути, _Aumi_ написа:

А защо не го постигнаха толкова години като бяха затворени границите към лошия Запад?!

По 3 причини, за които се сещам. Салфетката, на която сме записани в списъка на Сталин- осигурена ни от тези, които преди това ни бомбардираха и смляха София, а сега им се навеждаме усилено, щото са ни новите големи братя; липсата на план Маршал, по който възстановиха икономиките на страните от запада, както и рестрикциите на КОКОМ. 

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ти може да очакваш и ЦИК да ти иска лично разрешение за да обяви резултатите, ама ще си останеш с очакванията.

:giggle1:

Има си хора, които са проверили нещата и са приели, че всичко е било редовно.

Ти кой беше, че да ти представят протоколите?

Не на мен да предоставят бре комуне.  Да публикуват !

Теб не ти ли е интересно ? или те е страх да не лъснат фрапиращи противоречия в броенето :)

Почнаха и прогнозите за надбягвания на зебрите :) 

Все пак има надежда демокрацията да победи  над Зелените чорапи.

https://www.clubz.bg/121036-1000_chasa_bez_promyana_vav_vremennoto_klasirane

За съжаление, към същия час от предишните избори , активността е по ниска.

преди 12 минути, miro20 написа:

ГЕРБ и ББ, че  сте слепи за още по големия авторитаризъм и диктаторство на старите комунета и червена мутроолигархия

Не не сме слепи да не прогледнем че авторитаризам и диктатура и мутроолигархията това е Борисов и ГЕРБ .А какви са Борисов Цачева и сие а май комунисти а миро или комунистите от ГЕРБ ще борът с комунистите едва ли

И затова ли избирате още по отявлени комунисти, и то не само комунисти, а да ви ръководят агенти на ДС от репресивните служби ??

Та нали точно това е прословутото Задкулисие бре. точно това е "статуквото" имутрите, създадени от същата тази ДС , преформатирала се и прегрупирала се сега зад мухльото фигурант.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.