Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 минута, adersa написа:

Мирчаа Чашков скоро ще вкара всички крадливи гербаджии в белене и Гешефф няма да може да ви помогне със закрила .

Винаги съм подозирал че с гагодраго сте един и същи ник и пишете с еднакви думи и лафове :)

Издаде се, комуне :giggle1:

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 5 минути, adersa написа:

Мирчаа Чашков скоро ще вкара всички крадливи гербаджии в белене и Гешефф няма да може да ви помогне със закрила .

и кой ще го направи- Рашков ли, които не желае да заобиколи Гешев

преди 9 минути, adersa написа:

и Гешефф

а за  това, този потребител каза и какъв си:)

преди 32 минути, miro20 написа:

Остави Миро . По важния въпрос е .. с колко ви метнаха новите измамници.

Опитваш се да манипулираш, поставяйки въпрос, и когато се оказа че с този въпрос за пореден път сам си си наврял таралежа в гащурите - следва "остави го Миро" :getout:

Не знам от възрастта ли, от десетнайстата доза боц ли, ама верно си станал елементарен. Така не си ми интересен :no-no:

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Опитваш се да манипулираш, поставяйки въпрос, и когато се оказа че с този въпрос за пореден път сам си си наврял таралежа в гащурите - следва "остави го Миро" :getout:

Не знам от възрастта ли, от десетнайстата доза боц ли, ама верно си станал елементарен. Така не си ми интересен :no-no:

Aха... Разбрах че теб те интересува повече Миро , отколкото с колко са те метнали кокорчовците :giggle1:

Жалка работа :) 

С тия фобии "Миро това Миро онова" съвсем се поболяха някои ... Че и не се усещате... :getout:

"промяната"  :

„Радева зима“: 70% от българските оранжерии спряха работа

Реалното увеличение ще е ясно до края на януари. За килограм хляб ще плащаме 2.30-2.50

Военният министър отиде да се ръкува с протестиращи срещу НАТО

Тези хора говорят едно с НАТО и ЕС, а в България, за да поддържат друг тип линия и да угодят на Русия и на своите благодетели, това е твърде опасно за националната сигурност и ориентацията ни

"просто Киро "  стана "върховен лидер "

/от подмокрения му женски антураж/

преди 33 минути, miro20 написа:

Aха... Разбрах че теб те интересува повече Миро , отколкото с колко са те метнали кокорчовците :giggle1:

Жалка работа :) 

С тия фобии "Миро това Миро онова" съвсем се поболяха някои ... Че и не се усещате... :getout:

Казвал съм ти много пъти, че мен ме интересува да не се разпространяват манипулации и спекулации. Тъй като ти си професионален трол и постоянно пускаш лъжи - нормално е да попадаш най-често в полезрението ми.

преди 12 часа, Тoни написа:

Имам пенсионери в семейството, овца.  

Като имаш, напиши промените, както аз направих. Вчера проверих на една приятелка досието в НОИ и по- нагоре съм описала видяното. Лудият учен се покри като му предложих и той да напише кое- как е било при него и сега как е. Не да хвърли едно число и да трябва да му вярваме.

За пръв път през последните 10 години е спаднала покупателната способност на сънародниците ни  и това си е реална и тъжна  промяна    https://btvnovinite.bg/bulgaria/inflacijata-izjade-polovinata-ot-planiranoto-uvelichenieto-na-minimalnata-zaplata.html?utm_source=self&utm_medium=article&utm_campaign=Related_Articles

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

и кой ще го направи- Рашков ли, които не желае да заобиколи Гешев

а за  това, този потребител каза и какъв си:)

Вие двамата с мирчата имате голямо въображение :giggle1:

Cпopeд вac още ĸoлĸo дългo щe изĸapa тoвa пpaвитeлcтвo? Щe ce пpимиpят ли oт Дeмoĸpaтичнa Бългapия дa ги cчитат  зa peĸoнcтpyĸтopи-възстановители  нa ĸoмyнизмa в Бългapия?  Oт пapтиятa нa Cлaви щe влязaт ли в дaлaвepaтa c инжeĸциитe или щe зaщитят имиджa cи нa aнтивaĸcъpи?  Някой въобще слуша ли какви ги говори всеки ден движещият се пеша премиер  "Просто Киро"? 

преди 12 часа, miro20 написа:

А добре. Мерси за идеята.Асенчо ще я оцени. През деня  работниците да спят, а да работят нощем. Заради нощната енергия.

Нали правилно съм те разбрал ? :)

Нищо не си разбрал, ама сега ... няма да се обучаваме! „ПУЦ“-а го закриха!

какво стана бе комунета нали бяхте против - май почнахте да си сметя позицията като бойко

Цитат

България ще стане член на Еврозоната на 1 януари 2024 година, потвърди министърът-председателят Кирил Петков в интервю за Bloomberg TV.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Казвал съм ти много пъти, че мен ме интересува да не се разпространяват манипулации и спекулации.

Не виждам да се "самосезираш " за тоновете лъжи и фейкове от вашата тролска групичка :) 

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Тъй като ти си професионален трол и постоянно пускаш лъжи - нормално е да попадаш най-често в полезрението ми.

Знам, знам.. единствената причина да те дразня е че нито една лъжа не можеш да ми цитираш. А само спекулации , лъжи и извъртане на думите ми .

:hush:

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

какво стана бе комунета нали бяхте против - май почнахте да си сметя позицията като бойко

Тия идиоти ни обещаха няколко моста и няколко тунела за 4 години което е пълен нонсенс. 

Аз съм ЗА приемане на еврото, но всичко което кажат мошенниците лъжци кокорчовци  подлежи на огромно съмнение.

Склонен съм че по скоро НЯМА да се случи , отколкото да приемем еврото.

Колкото Слави да изпрати македонец в косммоса... :giggle1:

преди 24 минути, miro20 написа:

Тия идиоти ни обещаха няколко моста и няколко тунела за 4 години което е пълен нонсенс. 

Аз съм ЗА приемане на еврото, но всичко което кажат мошенниците лъжци кокорчовци  подлежи на огромно съмнение.

Склонен съм че по скоро НЯМА да се случи , отколкото да приемем еврото.

Колкото Слави да изпрати македонец в косммоса... :giggle1:

неможахме да удържим инфлацията, а това бе условието на Европа

преди 56 минути, miro20 написа:

Знам, знам.. единствената причина да те дразня е че нито една лъжа не можеш да ми цитираш. А само спекулации , лъжи и извъртане на думите ми .

Това лъжа ли е:

на 5.01.2022 г. в 1:15, miro20 написа:

Из нета дори някои се оплакват че имат дори намаление от това което са получавали по правилата на "злия ГЕРБ и злия Борисов" .

Има ли намаление от това което са получавали по правилата на Борисов?

Тези думи твои ли са?

преди 39 минути, Без умствен капацитет написа:

неможахме да удържим инфлацията, а това бе условието на Европа

Спойо, бе... кокорчо ще я удържи :) 

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Това лъжа ли е:

на 5.01.2022 г. в 1:15, miro20 написа:

Из нета дори някои се оплакват че имат дори намаление от това което са получавали по правилата на "злия ГЕРБ и злия Борисов" .

Има ли намаление от това което са получавали по правилата на Борисов?

Тези думи твои ли са?

Разбира се.Защото видях такива оплаквания и питам.

Какъв ти е въпроса и проблема ?

преди 7 часа, miro20 написа:

Разбира се.Защото видях такива оплаквания и питам.

Какъв ти е въпроса и проблема ?

Знаех си. Тези думи не са твои. Видял си ги в нета :lol6:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Знаех си. Тези думи не са твои. Видял си ги в нета :lol6:

И кога съм казвал че са мои думи ? Не съмпенсионер и затова ПИТАМ.

Къф е проблема бре умньо :hit:

А да.. чудиш се за какво да се заяждаш .

трол. Айде по баира :toboggan:

на 6.01.2022 г. в 10:08, attj написа:

За пръв път през последните 10 години е спаднала покупателната способност на сънародниците ни  и това си е реална и тъжна  промяна    https://btvnovinite.bg/bulgaria/inflacijata-izjade-polovinata-ot-planiranoto-uvelichenieto-na-minimalnata-zaplata.html?utm_source=self&utm_medium=article&utm_campaign=Related_Articles

Ти да видиш!

Проблема е, че така е навсякъде не само в България.

И нали ревяхте, че нямало да вдигат МРЗ, а се оказва, че все пак ще се вдига!

преди 1 час, M.Николов написа:

Ти да видиш!

Проблема е, че така е навсякъде не само в България.

И нали ревяхте, че нямало да вдигат МРЗ, а се оказва, че все пак ще се вдига!

За всичко има виновни включително и за инфлацията.   И докъде докараха нещата с опорния план за възстановяване, с Еврофинансиранията и с бюджета на Бъргария!?  Мотаят се, а всичко си е взаимно свързано.  От днес половината пенсионери уравниловъчно са на минимални пенсии. 

Не знам къде се покри Лудият учен, дето се хвалеше как му се била вдигнала пенсията с 167 лева чисто? Аз заставам зад думите си, че на всички с 25 години стаж /недостигащ, поради "особеностите" на мутренските години/, пенсиите от 255 лева, станаха 314.50лв. Смятайте с колко са се повишили. За групичката, доволна от повишението, щото било повече от това, дето давал Баце, нека видят колко е инфлацията и да пресметнат кое- как е.

Не дойдоха приходи, които очаквахме, дефицитът за 2022 ще е по-голям.

Това призна изчезналия от хоризонта за повече от 10 дни ковчежник на #Просто#Киро – Асен Василев, вицепремиер.

Дефицитът за 2021 бе рекорден – над 4 млрд. лева. Очертава се, по думите на Василев, през 2022 да е по-голям. Колко? – Василев не казва.

Думите му са в остро противоречие с изнесената от НАП по-рано днес информация за рекорни приходи в хазната през 2021 – над 28 млрд. лева.

Къде са изчезнали въпросните рекордно събрани данъци от българите – #Просто#Киро също мълчи.

Миналата година е ПРОВАЛЕНА година и такава я направиха некадърните служебни правителства и "просто Киро". Сега очаквам да започнат да вдигат кредитите заради инфлацията и банките да изкфичат на умрало за необлужване . А с пенсиите -с една ръка дадоха с две взеха/с цените/. Ще  има Радева зима т е НИЩО добро . Дано да мине по-бързо!

„ Просто Киро “ е в несъответсвие  и не знае къде се намира, тъй като е пионка и кукла на конци на основния сценарист и кукловод на републиката Румен Радев. Киро е като марсианец, преди малко кацнал на планетата Земя. Не познава законите, нарушава конституцията. Но това не му пречи да взема решения  кой ще маха и кой не.
Щеше да маха кмета на София, допускам някой му сподели, че това е изборна служба. Да сменя Гешев и да поставя на негово място негов човек. Сега ще маха шефа на самостоятелния регулатор КЕВР, без да му пука, че той се избира от Народното събрание.
Киро е постоянно изумен от всичко което му се случва. Учуден от цените на тока, изумен от скока на газа, изумен, че България е парламентарна република. Че има конституция. И, че има по-умни хора в България от него. И по грамотни. Нищо, че не са приключили курс в Харвард. Дрънка нелепост след нелепост. Всичко е вятър и мъгла, само че облечено от пиарите му с такава патетика, че човек напряко ще се разплаче от трогване.
Целият кабинет е подобен. От Кировци. Вижте дрънканиците на Събев, на транспортния му министър, с четирите тунела, автомагистралите и „ ТУНЕЛ НАД ДУНАВ “. Срамно е да ни ръководят тези клоуни от петорната коалиция, ръководена и директно командвана от Румен Радев. Обидно е за българите. Докато се „ борят с корупцията “, „ Просто Киро “, Асен Василев и другите комедианти от  партия „ Продължаваме промяната “ ще си оправят играта и най-после ще си оберат чукалата. А сметката ще плащаме ние. Всъщност ние към този момент плащаме за „ смяната “ с минус 9 милиарда лв. от бюджета, изчезнали някъде за един месец, с бъдещи убийствени цени на ток, парно, газ, вода. С рекордната инфлация и безработица.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.