Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 8 часа, bigiadri написа:

Според мен вървим по сценария на Орешарски. Който тогава се е интересувал от политика ще забележи приликите. Единствено в това правителство до някъде е малко в час Василев , но и той трябва МНОГО да учи. Пък кой знае защо е в това правителство , след като си е измамник. А, Петков е един вятърничев човек , с привкус на клоун , който вдига пушилка за да вървят фоновите процеси, какъвто е и Рашков. Бъдещи бушони.

После  ще има нови спасители и стадото отново ще хукне след тях!

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Някой изненадан да има? СДС- стани да седна в действие.

преди 27 минути, attj написа:

После  ще има нови спасители и стадото отново ще хукне след тях!

Аз тоя път ще гласувам за ГЕРБ. Тях поне ги знам и няма как да се окажа излъган. Пък и ме пазят от комунистите. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Аз тоя път ще гласувам за ГЕРБ. Тях поне ги знам и няма как да се окажа излъган. Пък и ме пазят от комунистите. 

то в момента в парламента е миш маш

преди 14 минути, N1K17Y написа:

След Станишев с тройната коалиция съм гласувал за националисти от Атака и Воля, изглежда на дневен ред идват Възраждане.

преди 8 минути, attj написа:

След Станишев с тройната коалиция съм гласувал за националисти от Атака и Воля, изглежда на дневен ред идват Възраждане.

Кой друг, "патриоти" и проституки на Тиквата са ти любими ;) Тия, които всеки път се хващат на поредния "националист" се смеят на тия, които се хващат на поредните месии. 

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Кой друг, "патриоти" и проституки на Тиквата са ти любими ;) Тия, които всеки път се хващат на поредния "националист" се смеят на тия, които се хващат на поредните месии. 

Може ли да ми обясниш защо да ми пука?  Аз не съм беден човек и нищо не ми зависи от някакви временни политици.  Мога и да не гласувам.   Вече е време да спрете да сте като обсебени!

преди 37 минути, attj написа:

A Валерката пусна ли глас? 🤣

Цитат

националисти от Атака и Воля

И Воля!!!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!

преди 7 минути, attj написа:

Може ли да ми обясниш защо да ми пука?  Аз не съм беден човек и нищо не ми зависи от някакви временни политици.  Мога и да не гласувам.   Вече е време да спрете да сте като обсебени!

Затова не си спрял да ревеш всеки ден, как Кирчо/Радев/Рашков за нищо не ставал :) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Затова не си спрял да ревеш всеки ден, как Кирчо/Радев/Рашков за нищо не ставал :) 

Значи е време да намерите някои нови, които да стават.

преди 1 минута, attj написа:

Кво ти пука? 😂

преди 1 минута, Тoни написа:

Кво ти пука? 😂

Нима не очаквам и още внучета и внучки!?

преди 22 минути, attj написа:

Може би е време да потърсиш лекарска помощ. 

преди 2 минути, Тoни написа:

Може би е време да потърсиш лекарска помощ. 

Вие обсебените се замислете.  Аз от нищо не се оплаквам.  Бъдете здрави!

Ти с раздвоението се замисли. Сега пък не се оплаквал. От няколко месеца ревеш, после не ти пука, после не се оплакваш, после пак започваш да ревеш, после ти е все едно , после мислиш за внуци. Тотално си изтрещял. 

преди 16 минути, attj написа:

Нима не очаквам и още внучета и внучки!?

Нали не ти зависеше живота от политици ? Един качествен лъжец ли не могат да намерят в ПИК ?! Срамота. 

преди 21 минути, attj написа:

На мен не ми трябва и "да стават". Стига ми да са по-малко зле от "предишните". След 15 години смени, може пък и следващите да се сетят, че само с кражби, няма да изкарат дълго. 

преди 6 минути, Тoни написа:

Ти с раздвоението се замисли. Сега пък не се оплаквал. От няколко месеца ревеш, после не ти пука, после не се оплакваш, после пак започваш да ревеш, после ти е все едно , после мислиш за внуци. Тотално си изтрещял. 

Сега се чудя какво да правя с едни 100 000 Евро заради новите ни политици и тяхната инфлация.  Лично ти така изтрещявал ли си или това липсва в малкия град!?  Къде виждаш раздвоение -това е важно за внуците и внучките. Това е живота. Това не е голяма сума пари.

Гешев с писмо, подробно информиращ за всичките скандали и нападки към прокуратурата

https://breaking.bg/novini/pismo-na-glavniya-prokuror-ivan-geshev-do-evroinstituci-razkriva-skandalnata-istina-za-prevrata-v-balgariya-dokumenti/

Доста интересно четиво.

Няма нещо ново, просто синтезирано за всичките простотии на пРезилдентската хунта, мафията зад Фигуранта им, червеното Задкулисие и сегашното управление, работещо на пълна пара да унищожи всякаква законност  в България.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Гешев ни излага в Брюксел. Още едно основание да го отстранят. 

преди 53 минути, attj написа:

Сега се чудя какво да правя с едни 100 000 Евро заради новите ни политици и тяхната инфлация.  Лично ти така изтрещявал ли си или това липсва в малкия град!?  Къде виждаш раздвоение -това е важно за внуците и внучките. Това е живота. Това не е голяма сума пари.

Очаквам да кажеш, че нямаш внуци, нямаш пари и колко много ти пука. 

Ти си човек с големи проблеми. 

преди 2 минути, Тoни написа:

Ама не могат! А Гешев може да остреля чашков, когато реши - стига да има полза

преди 3 минути, Тoни написа:

Очаквам да кажеш, че нямаш внуци, нямаш пари и колко много ти пука. 

Ти си човек с големи проблеми. 

Нямам никакви други проблеми. Мисли за своите. Шматка безподобна незнаеща какво иска и как го иска...

Ще изчакам. След 5 минути ще си промениш мнението. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.