Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 4 минути, ncl написа:

Ако няма друг начин - да.

Начини винаги има.
Иначе - и аз бих ги срещнал. В компанията на инспектор от „Инспекция по труда“!

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 52 минути, ncl написа:

Ако няма друг начин - да.

Винаги има и някакви други различни начини.

преди 52 минути, jhoro написа:

Иначе - и аз бих ги срещнал. В компанията на инспектор от „Инспекция по труда“!

Повярвай ми - не искаш - особено в присъствието на "Инспекция по труда" - тия всичките са с по 3-4 деца и безработен/на съприга/съпруг

преди 5 минути, ncl написа:

Изглежда някои са измислили начин и вълка да е сит и агнето да е цяло. Супер.

Мислиш ли Кирил Петков за способен в това направление?    

преди 3 минути, attj написа:

Мислиш ли Кирил Петков за способен в това направление?    

аз мисля че е способен - но коалиционните му партньори, не му позволяват да се разгърне

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

аз мисля че е способен - но коалиционните му партньори, не му позволяват да се разгърне

Накъде да се разгръща!?  

преди 9 минути, attj написа:

Накъде да се разгръща!?  

все пак е живял в Канада, има друго мислене - и вярвам че ще реагира доста добре на лоши случки - все едно да очакваш нещо ново от Рашков

той от преди си е свикнал да казва това което искаш да чуеш - и продължава в този дух, нещо реално ще промени ли с думи, без факти, няма как да стане

Да го сравняваме с Рашков е лошо като самоубийство.  Премиерът е млад и има време за промени.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Всъщност, няма време - той сам издърпа шплента на "лимонката"

Той Кирчо се е самоубил още когато е бил принуден да приеме Рашков за министър на МВР.  Кокорчо вероятно би бил разумен премиер, но те от задкулисието и това дори сгрешиха...

преди 2 минути, attj написа:

Той Кирчо се е самоубил още когато е бил принуден да приеме Рашков за министър на МВР.  Кокорчо вероятно би бил разумен премиер, но те от задкулисието и това дори сгрешиха...

Ами то...заради кУрнелия виж какви неща станаха.... аз не бях тук и не си спомням точно коя година стана, но ако Добрев не беше върнал мандата тогава.... не знам. Те тия се "самоубиха", като члгаря - по собствено желание

преди 17 минути, attj написа:

Да го сравняваме с Рашков е лошо като самоубийство.  Премиерът е млад и има време за промени.

млад ама министрите дърти и изкуфели

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Ами то...заради кУрнелия виж какви неща станаха.... аз не бях тук и не си спомням точно коя година стана, но ако Добрев не беше върнал мандата тогава.... не знам. Те тия се "самоубиха", като члгаря - по собствено желание

Корнелия си е внедрена Костовистка да разруши БСП отвътре.  Сина на Добрев го отлюспиха, а другите уж още са живи...

преди 11 минути, attj написа:

Сина на Добрев го отлюспиха, а другите уж още са живи...

ОК! Не знаех, че това е издънката на кривата череша. А другите... колко да са живи? 

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

ОК! Не знаех, че това е издънката на кривата череша. А другите... колко да са живи? 

Виж например Румен Радев -вдъхновителят на кабинета на Петков.  Докара Недялко Йорданов да твори стихове заради разединението в България... 

преди 3 часа, ncl написа:

Цената не се ли определя от КЕВР, която е независима?!

Мдаа, тя и прокуратурата е независима, и медиите, и това, и онова, но след "12 години в робство" нищо в България не е независимо, дори и тя. Нали затова "Продължаваме промяната" за да сменим и кевъра, и гестапотурата, и това, и онова, докато добием поне малко по-приемлив вид. То, което си е тъпо, си е тъпо, но поне да не участва в управлението, а то сега на всички нива все кухари са назначили герберастите.

преди 24 минути, crazy katon написа:

Мдаа, тя и прокуратурата е независима, и медиите, и това, и онова, но след "12 години в робство" нищо в България не е независимо, дори и тя.

сигурен ли си че са 12, мисля че са доста повече

хахаха :) Какво нещо е пропагандата и промивката на мозъци. Такива капаци сложи на някои че виждат само  "12 години робство" :) :)

Въпреки че това са обективно погледнато едни от успешните за България , години.

Браво ! На пропагандата  и манипулаторите де. Които успяха да убедят шараните че бялото е черно и обратно.

Не браво на шараните  дето се връзват на това. :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Относно болезнената тема за пенсиите , ето подробнообяснено :

https://trud.bg/големите-пенсии-с-над-100-лв-отгоре/

Най голямо увеличение ще имат тези с най високите пенсии, а тези с най ниските почти никакво.

Това не мисля че  е нормално , особенно на фона на фрапиращо увеличените  цени и разходи.

Из нета дори някои се оплакват че имат дори намаление от това което са получавали по правилата на "злия ГЕРБ и злия Борисов" .

:) 

Пенсионерите тук да споделят  правилно ли са изчислили от Труд.

преди 34 минути, miro20 написа:

Относно болезнената тема за пенсиите , ето подробнообяснено :

https://trud.bg/големите-пенсии-с-над-100-лв-отгоре/

Най голямо увеличение ще имат тези с най високите пенсии, а тези с най ниските почти никакво.

Това не мисля че  е нормално , особенно на фона на фрапиращо увеличените  цени и разходи.

Из нета дори някои се оплакват че имат дори намаление от това което са получавали по правилата на "злия ГЕРБ и злия Борисов" .

:) 

Пенсионерите тук да споделят  правилно ли са изчислили от Труд.

Ми не. Всичките им изчисления са на базата на добавката от 120лв. При всички положения ще взимат повече от колкото по времето на Борисов, чиято добавка беше 50лв.

на 3.01.2022 г. в 20:21, Реджеп Иведик написа:

Николоффф да се яви по служба !!!

Кирчоикокорчо се заканил да съди умрелите бе !

https://fb.watch/aiZZaH8rZo/

Кажи на учителя си по логика да си скъса дипломата и да я изяде.

:D

Ех тоя Кацаров....  Нима някой е изненадан ? Кой ще чегърта чегъртащите мошенници ? :) 

https://breaking.bg/novini/kpkonpi-e-otkrila-danni-za-korupciya-v-sdelkata-za-uchenicheskite-testove-pri-kacarov/?fbclid=IwAR2_LmnYBFVeL8hYLdBJYOOwqXHZH7Tp5PNRbbba2S9Y-N1EuWUD2ivARBc

Установено е, че определени търговски дружества са били толерирани и определени доставки са били забавени, в резултат на което са били облагодетелствани фирми и това е довело до ощетяване на бюджета на МЗ.

Ако сте пропуснали новината и за бившата министърка която разобличи лъжата с язовира на Кирето лъжеца , сега тя е съветничка на г-жа Лъжа /Вицето на лъжеца-Корнела/

https://breaking.bg/novini/ministarkata-koyato-razkri-izmamata-s-petkov-i-iztocheniya-yazovir-stana-savetnichka-na-ninova/

пп

И още от екипа на г-жа Лъжа, за другаря Калоян Методиев, мн добре обяснено от :

https://www.facebook.com/sonia.koltuklieva/posts/10226149055929937

На някои хора може да им се стори бутафорно, но аз мисля да го приема сериозно.
Поредното приятелско назначение в кабинета “Петков” е на Калоян Методиев като началник-кабинет на министъра на икономиката и индустрията Корнелия Нинова.
Интересна история… Калоян Методиев се върна от Лондон, където живееше със съпругата си - служителка в консулския отдел на българското посолство, за да стане началник-кабинет на президента Румен Радев. Невероятно, но факт, той беше насѝлен да подаде оставка, защото беше си позволил да отиде да отпразнува в тесен кръг преизбирането на Корнелия Нинова за председател ня БСП. На същата тази Корнелия Нинова, която измъкна пенсионирания генерал Румен Радев от кварталното кафене в ЖК “Дружба” и го предложи за президент… За подобни скандални случаи, храбрият български народ е измислил поговорката: “Кой ти извади окото? Брат ми”.
Калоян Методиев направи някаква агенция, която разсмиваше публиката с прогнозите, че БСП ще стане първа политическа сила. А Корнелия Нинова трябваше да преживее унижението на изборния разгром, да преглътне категоричното нежелание на Румен Радев и Слави Трифонов (с когото се смяташе за близка покрай олигарха Георги Гергов) да бъде подкрепена за председател на 47-я парламент.
Е, тя е вряла-и-кипяла в политически интриги; просто извика Кирил и Асен посреднощ на “Позитано” 20, за да им изясни, че без нея правителство няма да има. И стана вицепремиер/министър на икономиката.
Сега, с назначаването на Калоян Методиев в третия служебен кабинет на президента, Корнелия Нинова предизвиква за втори път Румен Радев, след като на 30 декември изключи от БСП неговия ревностен поддръжник Кирил Добрев.
… Корнелия Нинова изравни ли резултата или поведе на Румен Радев?

Ох, то човек не успява да насмогне на глупостите на кокорчовците измамници :)

https://www.facebook.com/GerbBulgaria1/posts/1550094032020345

“...До края на мандата да бъдат построени нови 4-5 моста над река Дунав, 3 тунела под Стара планина и още куп важни проекти”
Томислав Дончев: Ако трябва да сме любезни, това е свръхамбициозна политическа заявка, ако не трябва да сме толкова любезни, прилича на приказки „без водомер” (както казваше един хижар на х. „Тъжа”)
Не е нито едно от двете.
Един голям инфраструктурен обект не може да се осъществи за 4 години. В най- добрият случай, той може да се подготви за толкова и евентуално да се построи за още толкова.
Преди да започне да се строи, трябва да се извърви дълъг път: да се избере трасе, процедури по ЗУТ, процедури свързани с опазване на околната среда, трябва да се отчуждят имоти (голям проект не е само радост, пътят минава през ниви, села, градове, улици, дворове, къщи), трябва да се избере проектант, той трябва да изготви проект, което също не се случва за няколко месеца, чак след това трябва да се избере изпълнител за строителството и чак след това, той ще започне да строи. Тук изобщо не коментирам проект, който трябва да свързва две държави, какъвто е случаят с мостовете, където всичко е по- сложно и дълго.
За пример- Дунав Мост 2- от избора на консултант по проекта, до откриването му са изминали 10 години, като самото строителство отнема 6 години.
Още един пример- само процедурата по избор на изпълнител за тунела под вр. Шипка тече от края на 2019 година....и още няма избран изпълнител.
И всички процедури не са бюрократични детайли, всяка от тях гарантира, че правата на собствениците на имоти по трасето са гарантирани, че няма да вреди върху биоразнообразието и околната среда и т.н. Изобщо не коментираме трафик- анализи, изобщо не коментираме процедурите свързани с осигуряването на финансирането, което е отделна тема.
И затова, „4-5 моста над река Дунав, 3 тунела под Стара планина” или са приказки на хора, коите не знаят какво правят или са „игра с публиката”. И това е, когато искаме да бъдем любезни.
преди 5 часа, ivottoshev написа:

Ми не. Всичките им изчисления са на базата на добавката от 120лв. При всички положения ще взимат повече от колкото по времето на Борисов, чиято добавка беше 50лв.

Има една малка подробност! Цените не са Борисови!

За Асен Василев изглежда ЗУТ е съвсем непознат - човекът няма представа за изискванията на закона и за реалните срокове.  Затова така представени нещата изглеждат смешни       https://www.actualno.com/politics/novi-pet-mosta-nad-dunav-i-tri-tunela-pod-stara-planina-do-kraja-na-mandata-uverjavat-upravljavashtite-news_1691785.html

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.