Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

https://www.facebook.com/BGATLANTIC/posts/991045791485319

Нямали сме били позиция. Все още...
Това е дежурното оправдание, когато нищо не искаш да свършиш.
Това е пример за експертно написан отговор на военния министър, зад който се крие, на пръв поглед, нерешителност, но в основата си личи отдавна подготвена руска хибридна операция за неутрализиране на България като съюзник в НАТО и превръщането й в руски "троянски кон".
преди 11 часа, bigiadri написа:

В БГ инфлацията е поради две причини. Едната е от вън -по-големите цени на газа и петрола и напечатените пари в ЕС и САЩ заради финансирането за пандемията. Другата причина обаче е ВЪТРЕШНА и тя е по-голямата компонента ,това е цената на тока ,която се дължи на НЕКАДЪРНОСТТА  на служебните правителства на първо място и тяхното производно Просто Киро. Няма причина да е висока цената ,след като в АЕЦ няма зареждане на гориво, въглищата са си наши , миньорите са със същите заплати, няма никаква промяна и в другите източници на енергия . Можеха да приемат при тези високи цени поне да спрат субсидирането на соларите и ветровите централи , но ЛОБИЗЪМ. Ако беше на власт ГЕРБ , ТОВА НЯМАШЕ ДА ГО ДОПУСНАТ! Това е ИСТИНАТА! Другата причина ,която е УМИШЛЕНА е , да се обезценят вложените пари в банките на хората ,както стана през 90 -години  и също кредитите  в банките на големите кредитополучатели ,при тях условията за получаване не са като при малките кредити , а с клаузи и договаряне!Това обаче може да има последици , т. е. влошаване състоянието на банките , както се случи при Орешарски , тогава две банки затънаха , едната Първа Инвес. банка държавата подкрепи , другата фалира! Ако СЕГА/ в което не вярвам/ не се вземат ПРАВИЛНИТЕ решения  нищо добро не ни чака!

Уви, така е.

Аз очаквах нещо такова, но тия некадърници и далавераджии надминаха всякакви песимистични прогнози.....

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Срам- не срам, ама не знам, та обяснете ми. Що е то туй "куролация"?

преди 1 минута, absurt написа:

Бих ти обяснил, ама ... дама си все пак!  :wink12:

преди 1 минута, jhoro написа:

Бих ти обяснил, ама ... дама си все пак!  :wink12:

Ти, туй го прескочи, а ми обясни другото- дето вложи ПростоКиро........

преди 6 минути, absurt написа:

Ти, туй го прескочи, а ми обясни другото- дето вложи ПростоКиро........

Той самият не знае - аз ... как да знам?

Ако питаш за „Корелация“ - там мога да помагам!

преди 1 час, absurt написа:

Нещо безвъзвратно отминало за теб и част от младоста ти. 😆

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, absurt написа:

Просто казано се търси, къде има припокриване на повече от две неща. Използва се при GPS при домейна на времето, примерно.

преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

Просто казано се търси, къде има припокриване на повече от две неща. Използва се при GPS при домейна на времето, примерно.

По-просто казано - няма такъв термин!

преди 13 часа, bigiadri написа:

Знаят ги ПО–УМНИТЕ от мен! И Василев предполагам ги знае ,но изкушението е голямо. Дали да играе комбина и да задели няколко милиона за себе си или "Шубето е голям страх" ,силовите структури на Радев не му вдигнат мерника. Все пак той си е професионален измамник!

Тоест, нямаш представа какво приказваш, ама важното е да се плюе по правителството  :giggle1:

хехе :)  След КСНС председателя на НС е с коронавирус.

Следва останалите  да се карантинират, просто Киро да отложи ходенето до Македония, а Копейкин да не ходи на протеста на 12-ти :) 

интересна ситуацийка :) 

Плагиатства ли Кирето от ББ  :)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1255037955020295&id=100015423071226

:giggle1:

на 13.12.2021 г. в 21:34, georgi6 написа:

КостоФ аз лично съм с три "бъркоча" две февруари и март и трета бустерен бъркоч преди месец и половина и немам температура а отгоре на това съм жив.

Говори от първо лице а не от трето неопределено ако обичаш.

Споко, ш си хакнеш и 4-та, а може би и 5-та!

на 9.01.2022 г. в 21:38, M.Николов написа:

Ей, управляващите мораториум върху цените на ток, вода и парно за домакинствата наложиха , дават компенсации на бизнеса за скъпия ток, а тя ти обяснява как нищо не правели срещу инфлацията.

Ама щеше да ми е интересно да я видя, ако го нямаше този мораториум и ѝ бяха увеличили цените на всички тези услуги с по 30% минимум, както се очертаваше.

Да я питам тогава как е.

Преизчислят пенсиите, което не е правено от години, ама виждаш ли понеже добавката била намалена пак не било добре.

Не, че тя взема пенсия, ама ей така....по принцип.

Мисля, че правителството изпълни един от поетите ангажименти, т.е. преизчисляване и актуализация на пенсиите. Разбира се, ако взимаш пенсия 400 лв., то 120 лв., колкото беше добавката за три месеца е 30 % и никой не е обещавал такава индексация. При мен именно така нареченото преизчисляване изигра основна роля за увеличението, което наистина не е малко и беше направено точно от това правителство. Нека напомним че при първия мандат на мутренското управление, при "първоначалното пълнене на чекмеджето" нямаше никаква индексация на пенсиите 4 години. И съм съгласен, че това, което прави правителството не е правено от години.

Обаче мутрите още вилнеят по телевизиите му, а кухия, както разбрах, продължавал да ни съветва как да се управлява, държат другия кух все още за прокурор, вярно, че там нещата са трудни, но поне да започнат, не чистят кевъра и другите институции, които могат да рекетират населението с цените и именно оттам им създават проблеми. Затова е време да се захванат основно с почистването на държавата.

преди 3 минути, crazy katon написа:

, че това, което прави правителството не е правено от години.

то е нямало и толкова голямо поскъпване на храните

преди 24 минути, crazy katon написа:

Мисля, че правителството изпълни един от поетите ангажименти, т.е. преизчисляване и актуализация на пенсиите. Разбира се, ако взимаш пенсия 400 лв., то 120 лв., колкото беше добавката за три месеца е 30 % и никой не е обещавал такава индексация. При мен именно така нареченото преизчисляване изигра основна роля за увеличението, което наистина не е малко и беше направено точно от това правителство. Нека напомним че при първия мандат на мутренското управление, при "първоначалното пълнене на чекмеджето" нямаше никаква индексация на пенсиите 4 години. И съм съгласен, че това, което прави правителството не е правено от години.

Обаче мутрите още вилнеят по телевизиите му, а кухия, както разбрах, продължавал да ни съветва как да се управлява, държат другия кух все още за прокурор, вярно, че там нещата са трудни, но поне да започнат, не чистят кевъра и другите институции, които могат да рекетират населението с цените и именно оттам им създават проблеми. Затова е време да се захванат основно с почистването на държавата.

Нямам намаление на пенЦията, имам увеличение – 60,10 лъва. Т.е. взех точно толкова, колкото и декември месец + 10 стотинки (забравих ги, а НАП дебне отвсякъде).

Но правителството тръгна с фалстарт – не махна зелените СЕРтификати, подкупва със 75 лъва бедните пенсионери (знаете как), не се вижда нещо на фронта с борбата с корупцията (щеше да е приоритетна задача), с образованието да са се заели –също не и прочие.

Ако я карат тъй, пътници са още март месец.

Никога не съм гласувал за тези (ПП), въпреки че ме зарадва фактът, че биха ГЕРП на изборите, но... я вършат като кучето на нивата!

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

то е нямало и толкова голямо поскъпване на храните

ОФцо, олиото беше скъпо още при Боко, а останалите храни са поскъпнали наФсякъде по света! Ма си куха, че чак дрънчиш!:giggle1: Олиото, между другото, поскъпна спекулативно, ама Боко мълча като п*тка по въпроса!

преди 2 минути, karadzha написа:

Нямам намаление на пенЦията, имам увеличение – 60,10 лъва. Т.е. взех точно толкова, колкото и декември месец + 10 стотинки (забравих ги, а НАП дебне отвсякъде).

Но правителството тръгна с фалстарт – не махна зелените СЕРтификати, подкупва със 75 лъва бедните пенсионери (знаете как), не се вижда нещо на фронта с борбата с корупцията (щеше да е приоритетна задача), с образованието да са се заели –също не и прочие.

Никога не съм гласувал за тези (ПП), въпреки че ме зарадва фактът, че биха ГЕРП на изборите, но... я вършат като кучето на нивата!

Чакай - да видим по-сериозните неща!

Тези 10 стотинки или 10 лева ... не са интересни. Зелените сертификати не ме интересуват - имам „Жълта книжка“!

По-интересно е - ще махнат ли търтеите от администрацията, ще раздвижат ли бизнеса 1и работните места), ще направят ли нормални условия за цени и живот изобщо ... Ей такива неща.

преди 3 минути, karadzha написа:

как си представяш борбата с корупцията с вицето да е Нинова - та то нейната партия измисли корупцията

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

как си представяш борбата с корупцията с вицето да е Нинова - та то нейната партия измисли корупцията

Защо мислиш, че корупцията е „запазена територия“ - на партиен принцип?

преди 4 минути, jhoro написа:

По-интересно е - ще махнат ли търтеите от администрацията, ще раздвижат ли бизнеса 1и работните места), ще направят ли нормални условия за цени и живот изобщо ... Ей такива неща.

засега става ясно че Рашков не дава да се пипат пенсионерите в МВР

https://www.parliament.bg/bg/topical_nature/ID/38380

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

засега става ясно че Рашков не дава да се пипат пенсионерите в МВР

https://www.parliament.bg/bg/topical_nature/ID/38380

Не говоря за „работещи пенсионери“, а за млади ... нищоправещи!

преди 17 минути, karadzha написа:

ОФцо, олиото беше скъпо още при Боко, а останалите храни са поскъпнали наФсякъде по света! Ма си куха, че чак дрънчиш!:giggle1: Олиото, между другото, поскъпна спекулативно, ама Боко мълча като п*тка по въпроса!

нооооооооо,най много в България

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/PRC_FSC_IDX__custom_1875841/default/table?lang=en

a  в Норвегия и Малта дори е станало по евтино

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

нооооооооо,най много в България

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/PRC_FSC_IDX__custom_1875841/default/table?lang=en

a  в Норвегия и Малта дори е станало по евтино

То и преди в България си беше двойно (по курса за деня)!

преди 9 минути, jhoro написа:

То и преди в България си беше двойно (по курса за деня)!

имаш данни за всички страни в ЕС, дори някъде в тази таблица показваше и за изминалите години

преди псувахте ГЕРБ че в еди коя си страна олиото е с 5% по скъпо при нас

а сега като е с 25% по скъпо у нас - оправдаваш ПП

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

имаш данни за всички страни в ЕС, дори някъде в тази таблица показваше и за изминалите години

преди псувахте ГЕРБ че в еди коя си страна олиото е с 5% по скъпо при нас

а сега като е с 25% по скъпо у нас - оправдаваш ПП

И преди, и сега - е 200%! Я виж - в момента:

Тesco Pure Sunflower Oil 5 Litre Pet £ 5.10Sainsbury's Sunflower Oil 1L £1.09

При минимална ставка  8.91 на час! След 6 април - £9.50!

Колко струва в момента - в България? При какви доходи?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.