Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Имам нормален достъп    https://www.dnevnik.bg/allnews/today/

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 6 минути, adersa написа:

Охоо Кокорчо вече и сайтове неудобни ли блокирва

Не знам, не съм ясновидец и нямам връзки в службите да ме информират. Като всеки човек сънувам, имам и някаква закърняла интуиция. Дори май мога да разсъждавам.

преди 8 минути, attj написа:

Имам нормален достъп    https://www.dnevnik.bg/allnews/today/

И аз преди малко успях да вляза и по времето докато четях нещо пак спря:

You

Browser Working

Budapest

Cloudflare Working

m.dnevnik.bg

Host Error

За четворната коалиция Гешев е по-важен от бюджета на държавата -ето друг обективен сайт   https://fakti.bg/bulgaria/644725-geshev-za-poiskanata-mu-ostavka-ne-e-den-za-krizisen-piar      Просто Киро и компания не знаят на кои са началници  и на кои не са    https://fakti.bg/bulgaria/644744-prokuraturata-za-iskanata-ostavka-na-geshev-politicheski-akt-narushavasht-razdelenieto-na-vlastite

преди 46 минути, Sliderum2 написа:

Нееееще! Дневника днес пак е блокиран и не мога да го отворя. Вчера са сезирали прокуратурата за ddos атаки, ама ако ги прави тия атаки ГДБОП, в лицето на секцията дето се занимава с интернеДа, киберсигурност ли се наричаше нещо си, щото Дневник може да е станал неудобен на кирчо и кокорчо, не виждам некой прокурор кво може да направи. Некой да не вземе да ме набеждава че нещо твърдя. Всичко това е преразказ на квото съм сънувал нощес!

Като гледам в последно време какви тролове са плъзнали да пишат там, на някой друг са неудобни  ;) 

преди 10 минути, attj написа:

За четворната коалиция Гешев е по-важен от бюджета на държавата -ето друг обективен сайт   https://fakti.bg/bulgaria/644725-geshev-za-poiskanata-mu-ostavka-ne-e-den-za-krizisen-piar      Просто Киро и компания не знаят на кои са началници  и на кои не са    https://fakti.bg/bulgaria/644744-prokuraturata-za-iskanata-ostavka-na-geshev-politicheski-akt-narushavasht-razdelenieto-na-vlastite

Да си подаде оставката и да видим колко ПР е 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Да си подаде оставката и да видим колко ПР е 

Осъденият от Конституционния съд Просто Киро да си дава оставката -поради пълна некомпетентност да бъде премиер!   Гешев да си го преценяват тези от ВСС.

А бре, нали един от проблемите за които имаше протести цяло лято беше изборът на бай Каскет? Избор от един кандидат. Е, сега кикорчовците какво направиха? Избират председател на ВСС… и кандидатът отново е само един. Че то и тук вони на ''назначение на послушко'' а не на ''избор''

Какво се случи с демократичните принципи? Такива ли ще са реформите на съдебната система, прокламирани от Хр. Иванов и ДБ?!? 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

А бре, нали един от проблемите за които имаше протести цяло лято беше изборът на бай Каскет? Избор от един кандидат. Е, сега кикорчовците какво направиха? Избират председател на ВСС… и кандидатът отново е само един. Че то и тук вони на ''назначение на послушко'' а не на ''избор''

Какво се случи с демократичните принципи? Такива ли ще са реформите на съдебната система, прокламирани от Хр. Иванов и ДБ?!? 

Тошев, Тошев, добре че най- сетне се усъмни, че вече бях изгубила надежда! За тази подмяна пиша от началото на протестите. За съжаление, помня кой и с какво ни лъга през годините, а помня и КОЙ-КОЙ е бил в политиката и живота, и какво е правил през годините. А , което не помня- търся и чета, защото първия път, когато ме излъжат, те са виновни. Но, следващите пъти, ако позволя да ме залъжат и излъжат- аз съм си виновна, че се поставям в ролята на шарана, кълвящ на гола кука.

преди 10 минути, absurt написа:

Тошев… .

Защо реши че съм гласувал за кикорчовците? Не всеки, който е против ГЕРБ е последовател на Кирчо & Кокорчо

Каскета при всички случаи требе да си ходи, дали ще е за ръчичка с кабинета, или с част от състава на кабинета?

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Каскета при всички случаи требе да си ходи, дали ще е за ръчичка с кабинета, или с част от състава на кабинета?

Нека сезират ВСС с факти и доказателства.   Глупаво е в парламента да правят противоконституционни изявления и искания.  Уж са се клели в конституцията, а се излагат като Киро.

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Защо реши че съм гласувал за кикорчовците? Не всеки, който е против ГЕРБ е последовател на Кирчо & Кокорчо

А, ще се сетиш! Защо реши, че всеки, който е против КирчоКокорчовци, е за ГЕРБ? И не, дори не съм коментирала за кого си гласувал, а съм опровергавала защити без доказателства, както и одобрението ти на въздухарски обещания и заклинания. 

Седя, седя и мисля по повод протестите като явление и тяхната ефективност...
Протестите, дами и господа, особено мирните, не водят до никакви съществени изменения. Те са само начин да се поддържа илюзията за демократичност...тоест, че нещо зависи от народа...
Тези, които управляват протестите (винаги има такива) ги ползват, за да скрият действията си зад някакъв ефимерен народен гняв.В една или друга посока.
Промените идват, когато тези, които ни управляват, решат да има такива ...
Няколко примера...
1989...Народът свалил комунизма, значи...Дрън-дрън! Комунистите решиха да станат капиталисти, а народът само изигра ролята на миманс.Е, те станаха капиталисти, а народът - както всеки път!-го издуха...
1997...Новите социалисти сдадоха властта на капиталистите не защото народът, нали...а защото им бе наредено да я сдадат...
2001...Отнякъде изникна цар и...да! Народът го сложи...ха-ха-ха...отгоре на държавата. Щото цар, бе!
2009...Бойко взе властта, защото така бе наредено от тези, които ни управляват...
2021...Бойко сдаде властта, не защото....хайде, няма да се повтарям, а защото тези, които ни управляват, решиха че вече е време за смяна...Направиха се две-три хватки "для отвода глаз" и, на... имаме ново правителство....което има очевидно следните най-важни задачи, спуснати му отгоре...
1.Ваксинация до дупка,
2.Македония в ЕС
3.Зелената сделка.
4.Нови американски бази на наша територия.
Какво мисли народът по тези въпроси, няма никакво значение...Животът на новото правителство ще зависи само от решимостта му да реши правилно ( според тези, които ни управляват) тези въпроси. Ако не успее, ще го сменят...и протести ще има пак...малко преди да го сменят...
Пък вие си протестирайте, колкото си искате!...
Кога е ставало това, което е поискал народът, а?!...Еле па нашия... Европата се тресе от протести (не като нашите малобройни) срещу ваксинацията и мерките например... и какво?!...Ще я направят със сигурност задължителна. При това съвсем скоро...
А сега ще ви посоча трите пъти в по-ново време, при които се е осъществявала наистина голяма промяна...1917 (в резултат от 1914), 1945 (в резултат от 1941) и 1989...Спомнете си какво е ставало тогава...
Сега е на ход следващата много голяма промяна...за която пак никой не ни пита...

Ице, иди се оплачи в посолството на сащ, че не ти отърва как си управляват марионажа у нас. Може пък да решат да го променят така, че да е малко по-добре за народа тук.

преди 14 минути, Hristo52 написа:
Протестите, дами и господа, особено мирните, не водят до никакви съществени изменения. Те са само начин да се поддържа илюзията за демократичност...тоест, че нещо зависи от народа...
Тези, които управляват протестите (винаги има такива) ги ползват, за да скрият действията си зад някакъв ефимерен народен гняв.В една или друга посока.
Няколко примера...
1989...Народът свалил комунизма, значи...Дрън-дрън! Комунистите решиха да станат капиталисти, а народът само изигра ролята на миманс.Е, те станаха капиталисти, а народът - както всеки път!-го издуха...
1997...Новите социалисти сдадоха властта на капиталистите не защото народът, нали...а защото им бе наредено да я сдадат...
2001...Отнякъде изникна цар и...да! Народът го сложи...ха-ха-ха...отгоре на държавата. Щото цар, бе!
2009...Бойко взе властта, защото така бе наредено от тези, които ни управляват...
2021...Бойко сдаде властта, не защото....хайде, няма да се повтарям, а защото тези, които ни управляват, решиха че вече е време за смяна...Направиха се две-три хватки "для отвода глаз" и, на... имаме ново правителство....което има очевидно следните най-важни задачи, спуснати му отгоре...
1.Ваксинация до дупка,
2.Македония в ЕС
3.Зелената сделка.
Какво мисли народът по тези въпроси, няма никакво значение...Животът на новото правителство ще зависи само от решимостта му да реши правилно ( според тези, които ни управляват) тези въпроси. Ако не успее, ще го сменят...и протести ще има пак...малко преди да го сменят...
Кога е ставало това, което е поискал народът, а?!...Еле па нашия... Европата се тресе от протести (не като нашите малобройни) срещу ваксинацията и мерките например... и какво?!...Ще я направят със сигурност задължителна. При това съвсем скоро...
А сега ще ви посоча трите пъти в по-ново време, при които се е осъществявала наистина голяма промяна...1917 (в резултат от 1914), 1945 (в резултат от 1941) и 1989...Спомнете си какво е ставало тогава...
Сега е на ход следващата много голяма промяна...за която пак никой не ни пита...

Народа гласува на изборите. Ся, това че народа ни е прост... Друг проблем е. 

преди 12 минути, Hristo52 написа:
Няколко примера...
1.Ваксинация до дупка,
2.Македония в ЕС
3.Зелената сделка.

Когато си прав, прав си! За съжаление, непреживелите "промените" и "прехода", не вярват на патилите. И кълват на гола кука, и вярват че всичко започва от тях- тук и сега.

Sliderum2 има хора, които са преживели този момент- директното всекивечерно посещение в американското посолство от баш "революционерите"- Филип Димитров, Костов, Димитър Луджев и сие. 

преди 10 минути, adersa написа:

Депутатите вече се наработиха , скараха се и отиват да си гледат фирмите :giggle1:

А, ПростоКиро се завлече в МС, въпреки че не му е изтекла карантината. А, да, нали заяви че ще въведат новата - 7 дневна, със задна дата. И пак не излизат сметките- на 10.01.2022 беше свикан съвета, нали?

ПП. Освен ако е оборудвал вкъщи кабинет, поразително приличащ на този- в министерския съвет?

преди 2 часа, absurt написа:

ПП. Освен ако е оборудвал вкъщи кабинет, поразително приличащ на този- в министерския съвет?

Колко му е - да се спретне едно студио! Хората цели градове пресъздават, ти за една стая се чудиш!

Докато се оставяте - друг да ви управлява - все няма да сте доволни!

Няма налично описание на снимката.

преди 8 минути, jhoro написа:

Колко му е - да се спретне едно студио! Хората цели градове пресъздават, ти за една стая се чудиш!

Докато се оставяте - друг да ви управлява - все няма да сте доволни!

Мен не че учудва- за 3 дни изпразни цял язовир, за да се снима с празната бутилка от кола и да си направи реклама, та колко му е и да си спретне кабинет. Лошото е, че чистките вървят с пълна сила. На това попаднах и не само е жалко- срамота е.

https://breaking.bg/novini/prof-nikolaj-ovcharov-az-sam-edin-ot-izchegartanite/?fbclid=IwAR0DdQwWNJviJJ64kZQtRJ4Bn1fr01zcYkOkNLROFg_FtM0iR0tR9OzaZUs

преди 11 минути, absurt написа:

Лошото е, че чистките вървят с пълна сила. На това попаднах и не само е жалко- срамота е.

„Чистотата е здраве!“

преди 2 часа, absurt написа:

А, ПростоКиро се завлече в МС, въпреки че не му е изтекла карантината. А, да, нали заяви че ще въведат новата - 7 дневна, със задна дата. И пак не излизат сметките- на 10.01.2022 беше свикан съвета, нали?

Ами той вчера ли беше, оня ден ли спомена че му изтича в петък. Ся, кой петък не знам, дали услужливо не са почнали броенето от достатъчно задна дата. Ама в тоя случай требе да карантинират още бая народ, с които се е срещал като потенциално заразен от тия минус дни.

преди 5 часа, adersa написа:

Охоо Кокорчо вече и сайтове неудобни ли блокирва

За да остане само един, на в-к Дума, та спокойно да си чете, поне един език да научи без куролации... :)

преди 43 минути, Sliderum2 написа:

Ами той вчера ли беше, оня ден ли спомена че му изтича в петък. Ся, кой петък не знам, дали услужливо не са почнали броенето от достатъчно задна дата. Ама в тоя случай требе да карантинират още бая народ, с които се е срещал като потенциално заразен от тия минус дни.

Да, специално за всичките 28 души са въвели 5 дневна карантина, със задна дата. Няма как да бъде в петък в МС, ако се спазва закона, а не се променя когато им скимне.

преди 7 минути, absurt написа:

Да, специално за всичките 28 души са въвели 5 дневна карантина, със задна дата. Няма как да бъде в петък в МС, ако се спазва закона, а не се променя когато им скимне.

Е това е ъпсурд бе, кви са тия да си променят сроковете на карантиниране специално за себе си? 

Кирчо пак наприказва днес странности в курулационна карантина.  Не съм разследван, нито съм се провалил на контрол за надеждност – всяко такова прибързано изказване, направено с цел печелене на временни политически дивиденти, ще се окаже клевета“, пише Цацаров    https://www.burevestnik.bg/Мнения и коментари/Цацаров--Има-упражнен-натиск-върху-ДАНС-от-Кирил-Петков-и-Бойко-Рашков/n9708

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.