Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 6 часа, Тoни написа:

Егати злобната бабка, братчееее ! Moже ли така да клеветиш? Имаш ли доказателства?

simon cowell facepalm GIF

Ако не е НИК17, изобщо нямаше да я чета. Кво обръщате внимание на кухи лейки като тая?

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

В Русе е най-мръсния въздух, който съм дишал. Човек, аз съм от този край и знам. Що за кочина е Русе.

Като спомена на едно място кочина и Русе, та се сетих за инж. Миро:giggle1:

преди 5 часа, bigiadri написа:

HTTPS://blitz.bg/ikonomika/golyama-promyana-pri-likhvite-po-krediti_news861846.html

Банките започнаха да опипват почвата.

Как да дерат по-яко кожи, вероятно....

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 9 часа, crazy katon написа:

Мисля, че правителството изпълни един от поетите ангажименти, т.е. преизчисляване и актуализация на пенсиите. Разбира се, ако взимаш пенсия 400 лв., то 120 лв., колкото беше добавката за три месеца е 30 % и никой не е обещавал такава индексация. 

От 1 юли тази година ще има ново увеличение на пенсиите поне с 6% за всички. Дали дотогава инфлацията и ръстът на цените няма да са „изяли“ това увеличение предварително, както много експерти прогнозират, остава да се види. Малкото пенсионери с високи пенсии отново ще са по-добре спрямо множеството с ниски пенсии.  

на 10.01.2022 г. в 7:45, bigiadri написа:

В БГ инфлацията е поради две причини. Едната е от вън -по-големите цени на газа и петрола и напечатените пари в ЕС и САЩ заради финансирането за пандемията. Другата причина обаче е ВЪТРЕШНА и тя е по-голямата компонента ,това е цената на тока ,която се дължи на НЕКАДЪРНОСТТА  на служебните правителства на първо място и тяхното производно Просто Киро. Няма причина да е висока цената ,след като в АЕЦ няма зареждане на гориво, въглищата са си наши , миньорите са със същите заплати, няма никаква промяна и в другите източници на енергия . Можеха да приемат при тези високи цени поне да спрат субсидирането на соларите и ветровите централи , но ЛОБИЗЪМ. Ако беше на власт ГЕРБ , ТОВА НЯМАШЕ ДА ГО ДОПУСНАТ! Това е ИСТИНАТА!

Има една много проста причина и тя е повишаването на цената в съседните страни.

преди 23 часа, bigiadri написа:

Аз освен че съм инженер , имам и икономическо образование все пак и мога да разсъждавам  по някакви подобни въпроси.

Ако си такъв инженер, какъвто си и икономист, майка плаче!:speak:

преди 12 часа, miro20 написа:

Уви, така е.

Аз очаквах нещо такова, но тия некадърници и далавераджии надминаха всякакви песимистични прогнози.....

Ей го и тоя смешник!

:giggle1:

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Има куролация

Просто Киро въведе в България и Киролация -обаче и това е временно.

преди 24 минути, M.Николов написа:

Куролация, киролация ......важното е, че поне знае за какво говори, за разлика от някои хора тук.

Никак не е убедителен и това е видно. А сега е и контактен в карантина.

преди 1 час, M.Николов написа:

Има една много проста причина и тя е повишаването на цената в съседните страни.

Ако си такъв инженер, какъвто си и икономист, майка плаче!:speak:

Ей го и тоя смешник!

:giggle1:

Куролация, киролация ......важното е, че поне знае за какво говори, за разлика от някои хора тук.

Кучетата си лаят, кервана си върви.

Ей го пак смешника дето си оправдава всяка простотия на "просто Киролация"

:)

преди 10 часа, karadzha написа:

та се сетих за инж. Миро

О да, за кого друг да се сетите... :)  Толкова ви боде Миро :)

преди 11 часа, Без умствен капацитет написа:

как си представяш борбата с корупцията с вицето да е Нинова - та то нейната партия измисли корупцията

николофффф гък не казва за нея :) :)

Не само корупция е етикет на партията и, но самата тя е уволнена заедно с Пеевски за корупция.

Сега е вицепремиер.

Вчера не е ходила на КСНС , следователно след карантиниране на Киролиращия и Асенчо офшорката /тоя при президента ходи по дънки/  сега тя поема властта :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ще е в карантина докато не си направи тест.

Целият съвет при Радев са контактни.   А Кирчо се опитва да разсъждава умно и да си поправя имиджа: Чуждите инвеститори загърбват България заради корупцията, изчистването минава през КПКОНПИ. Вече 9 месеца слушаме лъжливи и недоказани твърдения.  Капитал и Фрогнюз напразно се мъчат да му помпят имидж ,не става за премиер този човек    https://frognews.bg/novini/premierat-petkov-chujdite-investitori-zagarbvat-balgariia-zaradi-koruptsiiata-izchistvaneto-minava-prez-reformi-kpkonpi.html

• Автор
преди 36 минути, attj написа:

На Киро му наложиха забрана да говори      https://www.24chasa.bg/novini/article/10616987      

Киро освен да прави пиар кампания на ваксините и да се занимава с Мъкадония, друга задача няма ли? Нали все пак се води български премиер. Нещо да направи за България. Откъде да знам, какво?

Да си продаде киселото мляко от кокичета. В България има много кокичета.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Киро освен да прави пиар кампания на ваксините и да се занимава с Мъкадония, друга задача няма ли? 

Излиза, че шест часа при държавния глава са  убеждавали премиера  нищо да не обещава на Северна Македония.  И сега всички са контактни!  Той целият  съвет е  бил само заради Просто Киро!?      Нищо друго ново не са решили. Ето го Кирчо   https://www.informiran.net/просто-киро-безусловно-вкарване-на-ма/

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Киро освен да прави пиар кампания на ваксините и да се занимава с Мъкадония, друга задача няма ли? Нали все пак се води български премиер. Нещо да направи за България. Откъде да знам, какво?

Да си продаде киселото мляко от кокичета. В България има много кокичета.

И с парите ще купи една совалка на Мъск, нов внос, за да прати македонец в Космоса. 

преди 4 часа, M.Николов написа:

Кучетата си лаят, кервана си върви.

Да видим дали наистина знае? Когато се снима в празния язовир до празното шише от Кока кола, знаеше ли, че лъже или някой го беше заблудил? Когато продължаваше да държи на лъжата, знаеше ли че има поговорка "На лъжата краката са къси"? И когато служебната министърка Везиева, изпрати официалните документи в парламента- графици, таблици и снимки по часове и дати, с което потвърди, че язовирът е бил източен в рамките на 3 дни, за да може ПростоКиро- Куролациев да се снима там, той разбра ли че поговорките не никнат на гола поляна? А, ти дали разбра, че браниш със зъби и нокти един дребен мошеник?

И какво се вижда от тези графици, снимки и т.н.?

Ти обърна ли внимание, защото аз - да!

Да, имало е източване на язовира и нивото според приложената снимка е спаднало от 3,5м до към 3 м.

Когато Петков се снима, ти видя ли в язовира да има ниво от 3 м. вода?

И сега взеха му забраниха на премиера да прави Киролация в Северна Македония...

И какво се вижда от тези графици, снимки и т.н.?

Ти обърна ли внимание, защото аз - да!

Да, имало е източване на язовира и нивото според приложената снимка е спаднало от 3,5м до към 3 м.

Когато Петков се снима, ти видя ли в язовира да има ниво от 3 м. вода?

Ами, грешно си видял. Защо не си върнеш видеото, че да видиш в подробности?

цирка върви с пълна сила - Петков дал служебен министър да го провери Гешев

така че очаквам да се откажат от оставка на Гешев

КПКОНПИ: Има корупционни престъпления при тестовете за ученици

Отдавна е време за друг председател - поради изтекъл мандат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.