Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 31 минути, halek написа:

С това горните ти писания още повече олекват. Празни приказки на човек който не разбира какво се случва и не знае как да се решат проблемите.

https://www.dotbg.bg/article/10609311

Ето и една пушилка от Василев.

Един индикатор  за процесите ,на които инфлацията   е попътен вятър са бумът на строителството и цените на имотите  ,особено в София и големите градове ,където хората са по-разстропани и по-ориентирани!

Това което казвам е мое виждане и с него НЕ изказвам  никакви претенции.Всеки е свободен да го тълкува както си иска. Аз освен че съм инженер , имам и икономическо образование все пак и мога да разсъждавам  по някакви подобни въпроси.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Aми, Кирчо е учил в България само до 7-ми клас!
Нали така каза баща му – "когато дойде в Канада беше на 14 години, дете" .                                                                                         3AЩO TPЯБBA EДHO ПPABИTEЛCTBO , BEДHAГA CЛEД KATO ДOЙДE HA BЛACT , ДA OПУKA BCИЧKИ HAЛИЧHИ CPEДCTBA”, 3AПИTA BACИЛEB   https://novinii.com/новина/николай-василев-удари-кабинета-на-киро-скоростта-на-промяната-е-1-млрд-лева-на-ден-това-е-държавен-социализъм-от-най-лош-тип_3859890.html

преди 14 часа, N1K17Y написа:

Кажи нещо, че съм травестит пак, логиката наистина не е силна страна, ама за теб. Още ти помня заключението, че нито една държава няма демократично избрана власт, но си толкова зле с логиката, че дори не осъзна, че го каза. 

Не ме интересува какво си, как не го разбра, ами все се буташ да ми споделяш поредните си състояния и превъплащения? И, Аглайке, когато и каквото искам да кажа, го казвам ясно и точно. Средно интелигентните разбират. Тия, с по- ниските камбанарийки, търсите под вола- теле, а ти дори се опитваш да ми обясняваш, какво- според русата ти главица, съм била казала. Смешна си.76574989_download(16).gif.c775c5452653a47daec357837c1781a6.gif

преди 2 часа, absurt написа:

Не ме интересува какво си, как не го разбра, ами все се буташ да ми споделяш поредните си състояния и превъплащения? И, Аглайке, когато и каквото искам да кажа, го казвам ясно и точно. Средно интелигентните разбират. Тия, с по- ниските камбанарийки, търсите под вола- теле, а ти дори се опитваш да ми обясняваш, какво- според русата ти главица, съм била казала. Смешна си.76574989_download(16).gif.c775c5452653a47daec357837c1781a6.gif

Ох, не я интересувало горката. Която във всеки коментар ме пита мъж ли съм или жена :giggle1:

на 6.01.2022 г. в 15:24, absurt написа:

Аглайке, ти що не кажеш днес и ей в този момент, като жена ли се чувстваш или като мъж, че да знам как да те загладя, дето все си вреш гагата дето не ти е работа?258495717_download(3).gif.77b6965f54d2e7686137594a8e9770c5.gif

на 13.12.2021 г. в 13:03, absurt написа:

Питахте ме вие- няколкото души- мъже и жени, че и травестити, събрани под русата ти косица. И отговорих, че няма да задоволя патологичното ви любопитство. Но, нали трябва трафик да правите- продължавайте да питате. 

на 5.12.2021 г. в 16:00, absurt написа:

Аглайке, Аглайке, бива ли така? Първо беше жена- в оня форум, после мъж- в този форум, а сега се оказва, че си била травестит!? Лоша работа е това- въртоглава. Не ти завиждам, честно. Ама вече не те и съжалявам- каквото сама си направиш и Господ не може. 59044009_download(16).gif.efe06e0fcb2e9025ba8fa350824dd3ca.gif

на 1.12.2021 г. в 13:16, absurt написа:

Еха, дотам ли я докара- да питаш съфорумците кой ти е в стаята? Поне себе си не виждаш ли или не помниш ли, ако в момента се изживяваш като мъж? А, портрета на стената, пред който биеш чело, не виждаш ли? Бегай и легай на диванчето, докато не си закъсняла безвъзвратно.

на 11.12.2021 г. в 11:18, absurt написа:

Много си нещастна, Аглайке, ама много! Дори не си заслужава човек да се занимава с теб. Ти не знаеш кога си мъж и кога- жена, как да разбереш кой лети и кой пълзи? Друг разказ е, че чичко ти Сорос направо ти е изрязал бузките, та си седиш усмихната и готова. 

на 30.11.2021 г. в 13:19, absurt написа:

Аглайка, по- абсурдна персона от теб, тук няма. Реши ли вече кога си жена и кога мъж? Сутрин и вечер ли сменяш пола или си флуидна по всяко време на деня?

Ще е интересно да разбера дали си селска клюкарка и лъжкиня само когато си жена или си и мъжка клюкарка и лъжкиня?

ПП. Дали ще дочакам линк към мой пост, в който да твърдя небивалиците, които ми приписваш, русокоске?

Професионално изкривяване ли е да лъжеш като господин Борисов или и на теб ти форматират мозъка всяка вечер ? Знам, че те наричам лелка и баба, ама ти е рано да те хваща деменцията.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ох, не я интересувало горката. Която във всеки коментар ме пита мъж ли съм или жена :giggle1:

Професионално изкривяване ли е да лъжеш като господин Борисов или и на теб ти форматират мозъка всяка вечер ? Знам, че те наричам лелка и баба, ама ти е рано да те хваща деменцията.

Много добре си направила, че си дала няколко мои поста на едно място. Може пък и да ти се набие в очи, че всички са написани в отговор на твои изцепки. И тъй като пак не си запомнила какво пиша, а си фантазираш повишен интерес, ще те подсетя- За мен, си жената Аглая Епанчина, с която сме контактували преди време в друг форум. Ти ми се представи, ти копира мой и твой пост. И тъй като тук  се представяш като мъж, пък и ми обясняваше, как аз съм се чудела дали ме преследваш във вид на травестит, се налага от време на време, от уважение към флуидната ти природа, да се осведомявам с кой от половете ти контактувам. Толкова за деменцията, Епанчина. А, ти ме наричай както искаш- не си далече от моята възраст, та каквото за мен, такова и за теб.

преди 17 часа, M.Николов написа:

И ти ги разбираш нещата, колкото и колежката ти.

https://fakti.bg/bulgaria/643423-asen-vasilev-poskapvaneto-sled-moratoriuma-moje-i-da-e-0-

ти на политик ли вярваш или на евростат

преди 2 часа, absurt написа:

Много добре си направила, че си дала няколко мои поста на едно място. Може пък и да ти се набие в очи, че всички са написани в отговор на твои изцепки. И тъй като пак не си запомнила какво пиша, а си фантазираш повишен интерес, ще те подсетя- За мен, си жената Аглая Епанчина, с която сме контактували преди време в друг форум. Ти ми се представи, ти копира мой и твой пост. И тъй като тук  се представяш като мъж, пък и ми обясняваше, как аз съм се чудела дали ме преследваш във вид на травестит, се налага от време на време, от уважение към флуидната ти природа, да се осведомявам с кой от половете ти контактувам. Толкова за деменцията, Епанчина. А, ти ме наричай както искаш- не си далече от моята възраст, та каквото за мен, такова и за теб.

Всеки може да цъкне на коментарите ти и да види на какво отговаряш, на какви "изцепки" и имат ли нещо общо с пола или идентичността ми, освен че само за това говориш, защото нямаш какво друго да кажеш. Ще спреш ли да лъжеш ? :giggle1:  Става патологично вече. Търси си колежката при мамите, няма я тука. 

• Автор

По-големи санкции за замърсителите, видеонаблюдение и проверки посред нощите... Това са мерките, които ще предприеме министъра.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

По-големи санкции за замърсителите, видеонаблюдение и проверки посред нощите... Това са мерките, които ще предприеме министъра.

ама те не могат да ги хванат още, а и видео наблюдението незнам какво ще покаже, то не показва от къде духа вятъра, какви са показателите на въздуха - тоз просто си чеше езика

• Автор
преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

ама те не могат да ги хванат още, а и видео наблюдението незнам какво ще покаже, то не показва от къде духа вятъра, какви са показателите на въздуха - тоз просто си чеше езика

Борисов какво направи 12 години за екологията в България? Какво предприе? Какво направи за природата на България? За розовото масло, за животновъдството ... тези типични неща за България.

виж как Рашков на официално запитване не казва колко полицаи са работещи пенсионери - казва само колко са цивилните пенсионери - бяга от въпроса като истинско комуне

https://www.parliament.bg/bg/topical_nature/ID/38380

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Всеки може да цъкне на коментарите ти и да види на какво отговаряш, на какви "изцепки" и имат ли нещо общо с пола или идентичността ми, освен че само за това говориш, защото нямаш какво друго да кажеш. Ще спреш ли да лъжеш ? :giggle1:  Става патологично вече. Търси си колежката при мамите, няма я тука. 

Добре, бе, Аглайке, както кажеш! Айде, спирай да се занимаваш с мен, колко пъти да те помоля? Намери си подир някого другиго да подтичваш. Не си ми колежка, не си ми никаква, права си за всичко, аз съм грешна за всичко. TCGOZ.gif.9e67cc0b820e96cab6ce5982e481fb75.gif 

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Борисов какво направи 12 години за екологията в България?

а аз да питам 8 месеца какво направи, служебния кабинет за екологията в България?

и стига сънува този борисов, това е в замлището на Русе и отговаря кмета им, а и основния им замърсител е от Румъния

помниш ли преди пуснах линк как мисля че бе полша е глобена затова че замърсява въздуха на град в друга страна от ЕС, имала ТЕЦ на границата

просто и ние трябва да съдим Румъния пред Европа - оюа не министъра да си чеше езика пред медиите

• Автор
преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а аз да питам 8 месеца какво направи, служебния кабинет за екологията в България?

и стига сънува този борисов, това е в замлището на Русе и отговаря кмета им, а и основния им замърсител е от Румъния

помниш ли птеди пуснах линк как мисля че бе полша е глобена затова че замърсява въздуха на град в друга страна от ЕС, имала ТЕЦ на границата

просто и ние трябва да съдим Румъния пред Европа - оюа не министъра да си чеше езика пред медиите

В Румъния въздухът е чист. Проблемът е в България.

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

виж как Рашков на официално запитване не казва колко полицаи са работещи пенсионери - казва само колко са цивилните пенсионери - бяга от въпроса като истинско комуне

https://www.parliament.bg/bg/topical_nature/ID/38380

Ти пък сега...   На тях, както и на Рашков, не им стигат парите и не искат да са бедни пенсионери.

• Автор

Ето в момента е пак мръсен въздуха. В Гюргево е чист въздуха.

https://aqicn.org/map/ruse/de/

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

В Румъния въздухът е чист. Проблемът е в България.

я помисли какво има в гюргево

• Автор
преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

я помисли какво има в гюргево

Има нормален град. Какво да има? Минеш ли моста и вече си в Европа. В Гюргево, Румъния. От другата страна е някаква страна от 3 свят. Даже 5 свят.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Ето в момента е пак мръсен въздуха. В Гюргево е чист въздуха.

https://aqicn.org/map/ruse/de/

да съгласен съм че и в Русе има замърсители - но и лукоил се води в Бургас, но в града е чист въздуха - това значи ли че лукоил не е замърсител - и то вероятно е доста голям в страната ни

• Автор
преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

да съгласен съм че и в Русе има замърсители - го и лукоил се води в Бургас, но в града е чист въздуха - това значи ли че лукоил не е замърсител - и то вероятно е доста голям в страната ни

В Русе е най-мръсния въздух, който съм дишал. Човек, аз съм от този край и знам. Що за кочина е Русе.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

В Русе е най-мръсния въздух, който съм дишал. Човек, аз съм от този край и знам. Що за кочина е Русе.

случая в Русе е подобен - но ние сме на мнение да не си разваляме отношенията с съседите - задова пасуваме, кой какво казал по медиите е все тая, трябват действия

ЕС наложи глоба на Полша от 1 млн. евро на ден до ...

май не е това новината

ето е

Защо Полша ще трябва да плаща по половин милион

Има така наречената "роза на ветровете " ,т.е. какво е направлението на местните ветрове. По нашите ширини преобладават севернозападните ветрове. Поради тази причина Русе е потърпевш от горене на странищата например, както казва министърът ,в  Румъния , от заводите в Гюргево  и от всякакво замърсяване на въздуха отвъд Дунав. На времето от Русе тръгна промяната и то беше от целулозния комбинат/ако не се лъжа/ в Румъния. То това казва и министъра. Русе предполагам страда и от трафикът за Дунав мост. По  принцип темата екология в БГ е болна тема  и тя е за цялата страна.

https://blitz.bg/ikonomika/golyama-promyana-pri-likhvite-po-krediti_news861846.html

Банките започнаха да опипват почвата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.