Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Просто Киро си е Прокопиевче.   Цацаров запорира имоти и както личи  ще е поредна изчегъртана политическа жертва. Задкулисието управлява.

преди 33 минути, JKirilov написа:

нищо политическо в статията - и мойра пускаше подобни боклуци от фрог

преди 25 минути, M.Николов написа:

Велика простотия.

"Блиц" естествено, Кирилов естествено.

Прокопиев има много повече имоти от Рашков.  Проверява ги точно Цацаров, не само конкретно на тези двамата.   Някой да се е запитал как се получава така за хора произхождащи от бедни комунистически семейства!?   Време е за събуждане на всички излъгани.

преди 12 часа, M.Николов написа:

Велика простотия.

Всъщност, не е простотия, а преведено на народен език за тези, които не разбраха какво стана в парламента. А, стана това- грубо нарушение в разделението на властите, чрез директно пресиране на едната от другата, което е в нарушение на  Конституцията. Точно със същата сила мога и аз да дойда у вас и да ти наредя да напуснеш я жена си, я жилището си, щото на мен така ми се иска. 

преди 7 минути, andreygg написа:

Ето Ви "промяната", пардон подмяната.

https://fakti.bg/bulgaria/645184-32-miliona-leva-bonusi-si-razdali-v-nap

Направо жълти стотинки! Баце барисич, сам(?), като че ли ги превари многократно :)

Не ми се чете, пък и може да го няма сметнато. Колко човека в НАП са получили бонуси и колко се пада средно на персона?

преди 13 часа, M.Николов написа:

Велика простотия.

Всъщност, точно това се пояснява от първото изречение в статията. Че е пълен абсурд.

Но го дава за да онагледи абсурдността на исканията за оставка на Гешев.

Ама де толкова акъл дори първотоизречение да прочетеш, камо лиосмислиш :getout:

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Направо жълти стотинки! Баце барисич, сам(?), като че ли ги превари многократно :)

Не ми се чете, пък и може да го няма сметнато. Колко човека в НАП са получили бонуси и колко се пада средно на персона?

Е колко да са стотинки... просто рекордни бонуси спрямо предишни години.  Как така задминаха Боко тиквата по раздавани бонуси, чак се чудя :) 

Нов морал а ?

А колко се пада средно , не се казва, може спеца Спецов по сламени човеци да си ги е взел всичките. Знам ли ?

:) 

То и с администрацията същата работа.. уж съкращения, уж оптимизации, а това което направиха да "изчегъртат" всички неудобни и да сложат 2.5 пъти повече свои хора

https://www.clubz.bg/122937-kiril_petkov_kabinetite_na_radev_uvolnili_1528_dushi_naznachili_25_pati_poveche

преди 1 час, andreygg написа:

В статията удобно пропускат че това е рекорд спрямо  последните години

https://www.facebook.com/gdboec/posts/2053606921474280

И още от Боец :

https://www.facebook.com/gdboec/posts/2054804358021203

ЗА КАКВО?
225 700 лв. бонуси в КЗЛД за 2021 г.! (документи)
Сега ние питаме КЗЛД – за какви „постигнати резултати“ и заслуги сте си раздали почти четвърт милион само за бонуси през 2021 г.? Каква и колко „работа“ свършихте? Чии поръчки изпълнихте? Къде обикаляхте с 12-те служебни автомобила и за какво „навъртяхте“ 163 000 км. на гърба на данъкоплатците? Кого „ударихте“ и кого запазихте? Оставяме на обществото и гражданите да преценят заслугите на КЗЛД и моралното им право за „допълнително материално стимулиране“ за постигнати резултати за десетки хиляди левове, включително и на фона на кризата с коронавируса и хилядите бизнеси, които загиват, или са в затруднение и стотиците хиляди граждани, които се чудят как да запазят работата си и да преживеят кризата!
преди 2 часа, andreygg написа:

Ти не беше ли доволен по времето на господин Борисов ? Щом е подмяна, значи пак трябва да си доволен. 

преди 37 минути, miro20 написа:

Всъщност, точно това се пояснява от първото изречение в статията. Че е пълен абсурд.

Но го дава за да онагледи абсурдността на исканията за оставка на Гешев.

Ама де толкова акъл дори първотоизречение да прочетеш, камо лиосмислиш :getout:

Е колко да са стотинки... просто рекордни бонуси спрямо предишни години.  Как така задминаха Боко тиквата по раздавани бонуси, чак се чудя :) 

Нов морал а ?

А колко се пада средно , не се казва, може спеца Спецов по сламени човеци да си ги е взел всичките. Знам ли ?

:) 

То и с администрацията същата работа.. уж съкращения, уж оптимизации, а това което направиха да "изчегъртат" всички неудобни и да сложат 2.5 пъти повече свои хора

https://www.clubz.bg/122937-kiril_petkov_kabinetite_na_radev_uvolnili_1528_dushi_naznachili_25_pati_poveche

В статията удобно пропускат че това е рекорд спрямо  последните години

https://www.facebook.com/gdboec/posts/2053606921474280

И още от Боец :

https://www.facebook.com/gdboec/posts/2054804358021203

ЗА КАКВО?
225 700 лв. бонуси в КЗЛД за 2021 г.! (документи)
Сега ние питаме КЗЛД – за какви „постигнати резултати“ и заслуги сте си раздали почти четвърт милион само за бонуси през 2021 г.? Каква и колко „работа“ свършихте? Чии поръчки изпълнихте? Къде обикаляхте с 12-те служебни автомобила и за какво „навъртяхте“ 163 000 км. на гърба на данъкоплатците? Кого „ударихте“ и кого запазихте? Оставяме на обществото и гражданите да преценят заслугите на КЗЛД и моралното им право за „допълнително материално стимулиране“ за постигнати резултати за десетки хиляди левове, включително и на фона на кризата с коронавируса и хилядите бизнеси, които загиват, или са в затруднение и стотиците хиляди граждани, които се чудят как да запазят работата си и да преживеят кризата!

"Рекорда" е с 2млн повече от 2019. А както сами отблеязахте в пик, и за пенсиите, и за заплатите, и за повечето събрани данъци, инфлацията е изяла и "рекорда" при бонусите :) И всъщност излиза, че са взели по-малко. Ама съм сигурен, че ти и дума няма да обелиш за инфлацията този път. 

И кой е казал че бонусите трябва да отразяват инфлацията ??? Бонус не е компенсация или подобни.

Ехооо балоните... по принцип бонуси може и да няма, и не са нещо задължително .

Ако ти си свикнало на бонуси , не знам.. очевидно си на хранилка...

преди 1 минута, miro20 написа:

И кой е казал че бонусите трябва да отразяват инфлацията ??? Бонус не е компенсация или подобни.

Ехооо балоните... по принцип бонуси може и да няма, и не са нещо задължително .

Ако ти си свикнало на бонуси , не знам.. очевидно си на хранилка...

За 30-те млн бонуси през 2019-та обели ли дума ? Знам, че не си. Лицемерче :) А всъщност, 2021-ва обявиха, че са събрали бая пари повече, та поне са заслужили донякъде. 

Виждам не ти изнася на пропагандата че не преди, а сега са РЕКОРДНИТЕ раздавания на пари на свои хора :giggle1:

Че не преди, а сега е раздута администрацията и замяна на предишни със свои хора.  Стани че да седна.

И не само стани че да седна, ами и се назначават 2.5 пъти повече https://www.clubz.bg/122937-kiril_petkov_kabinetite_na_radev_uvolnili_1528_dushi_naznachili_25_pati_poveche

Не преди , а сега са най раздутите министерства със колко бяха.. 17 съветници ,

не преди, а сега ако няма министерство за "коалиционен партньор" ,  то просто се СЪЗДАВА ново такова.

Не преди а сега ако няма място на камарата съпредседатели, се носи допълнително столче :)

payimage-512794 (1)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 минути, miro20 написа:

Виждам не ти изнася на пропагандата че не преди, а сега са РЕКОРДНИТЕ раздавания на пари на свои хора :giggle1:

Че не преди, а сега е раздута администрацията и замяна на предишни със свои хора.  Стани че да седна.

И не само стани че да седна, ами и се назначават 2.5 пъти повече https://www.clubz.bg/122937-kiril_petkov_kabinetite_na_radev_uvolnili_1528_dushi_naznachili_25_pati_poveche

Не преди , а сега са най раздутите министерства със колко бяха.. 17 съветници ,

не преди, а сега ако няма министерство за "коалиционен партньор" ,  то просто се СЪЗДАВА ново такова.

Не преди а сега ако няма място на камарата съпредседатели, се носи допълнително столче :)

payimage-512794 (1)

Аз виждам, че отново не ти изнася да ти посочват двуличието и да покажат, че си платен трол:giggle1:

преди 21 минути, N1K17Y написа:

За 30-те млн бонуси през 2019-та обели ли дума ? Знам, че не си. Лицемерче :) А всъщност, 2021-ва обявиха, че са събрали бая пари повече, та поне са заслужили донякъде. 

Голяма логика, ей! Значи, щом през 2019 предишните са си раздали 30 милиона, то е напълно нормално и тези да си раздадат едни 21 милиона, нищо че , според теб, управляват само от 2 месеца? И нищо, че държавата няма бюджет, а кара на бюджета на предишните, но с инфлация от почти 30% и ток невиждан и нечуван досега? Като теглим чертата, защо беше целия зор да се изчегъртват предишните? А, да- да дойдат твоите хора, на директната хранилка на янките.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Аз виждам, че отново не ти изнася да ти посочват двуличието и да покажат, че си платен трол:giggle1:

бла бла бла  ? :giggle1:

Виждам че бонусите ти харесват :) Виждам че не ти изнася да ти посочват двуличието и да ти покажат че си платена тролка с бонуси :)  

преди 44 минути, miro20 написа:

бла бла бла  ? :giggle1:

Виждам че бонусите ти харесват :) Виждам че не ти изнася да ти посочват двуличието и да ти покажат че си платена тролка с бонуси :)  

Харесват ми, защо не ? Само в Стара Загора са прибрали 50 милиона повече от 2020-та. Работят момчетата, да си раздават и бонуси, заслужили са си. Нека и 100 милиона бонуси да вземат, ако съберат 5 пъти повече приходи. Я кажи сега, защо не ти харесват бонусите, ама само от тази година. Преди това що нямаше проблем ? Да видим кой е двуличника. :) 

преди 48 минути, absurt написа:

Голяма логика, ей! Значи, щом през 2019 предишните са си раздали 30 милиона, то е напълно нормално и тези да си раздадат едни 21 милиона, нищо че , според теб, управляват само от 2 месеца? И нищо, че държавата няма бюджет, а кара на бюджета на предишните, но с инфлация от почти 30% и ток невиждан и нечуван досега? Като теглим чертата, защо беше целия зор да се изчегъртват предишните? А, да- да дойдат твоите хора, на директната хранилка на янките.

Точно така, напълно нормално е. Ей го, сама казваш, че са взели 9 милиона по-малко бонуси, като сметнеш 30% инфлация. Промяна. 

Не се сещам при боко тиквата да са изчевали за по малко от месец 9 млрд . И да лъжат пенсионерите с 50 лв отгоре за по заможните и минус 50 лв за тези с малки пенсии

Но това не е проблем за теб. Важно е бонусите на хрантутниците да вървят.

Видя ликак си личи кой е двуличничка на хранилка ? :) 

преди 21 минути, miro20 написа:

Не се сещам при боко тиквата да са изчевали за по малко от месец 9 млрд . И да лъжат пенсионерите с 50 лв отгоре за по заможните и минус 50 лв за тези с малки пенсии

Но това не е проблем за теб. Важно е бонусите на хрантутниците да вървят.

Видя ликак си личи кой е двуличничка на хранилка ? :) 

Аз те питах, досега що един път не си писал против бонусите в НАП, да се види за пореден път лицемерието ти и веднага смени темата към пенсиите :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.