Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Аз те питах, досега що един път не си писал против бонусите в НАП, да се види за пореден път лицемерието ти и веднага смени темата към пенсиите :) 

Какво да пиша като сега е рекордното раздаване /или присвояване защото не се знае дали са раздадени, а не присвоени от няколко Спецовци :)  /  , и  то в разгара на една от най големите кризи , фалити на фирми , обедняващи пенсионери и растяща инфлация.

Точно това е наглост до безбожие. Наглост от новата хунта далавераджии и мошенници които ни управляват.

Това че защитаваш такива съсипници и рекордни бонуси , показва твоето двуличие. Няма лошо да си признаеш ако намазваш от баницата, но не ми го давай като пример за добра политика и управление.

:hush:

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 5 минути, miro20 написа:

Какво да пиша като сега е рекордното раздаване /или присвояване защото не се знае дали са раздадени, а не присвоени от няколко Спецовци :)  /  , и  то в разгара на една от най големите кризи , фалити на фирми , обедняващи пенсионери и растяща инфлация.

Точно това е наглост до безбожие. Наглост от новата хунта далавераджии и мошенници които ни управляват.

Това че защитаваш такива съсипници и рекордни бонуси , показва твоето двуличие. Няма лошо да си признаеш ако намазваш от баницата, но не ми го давай като пример за добра политика и управление.

:hush:

Ааа, значи чакаш само рекордни цифри, за да се сетиш да пишеш против тях. А за рекордното 3 милиарда увеличение на приходите в сравнено с 2020-та ще пишеш ли ? :) Като казваш пенсионери, пенсионерите имат рекордни доходи, след като се махна Тиквата. По твоята логика :)

преди 1 час, miro20 написа:

Какво да пиша като сега е рекордното раздаване /или присвояване...

Много са огладнели и сега като са на ясла ЯКО ще си "взимат". Редят светкавични схеми  и са напълно безконтролни!

Остава: БОГ да пази България!

Така е. Мафията доволна.

Само Черепа леко изнервен, но заради личната му вендета срещу Гешев

https://www.facebook.com/martinkarbovskiofficial/posts/482012766616409

Трябва ли да се оглеждам кой най много реве срещу Гешев ? :)  Толкова са прозрачни и очевидни нещата с тези нагли мафиоти че... наистина трябва само на Бог да се осланяме вече....

Методи Лалов "прозря" че ... ДеееБъъ са авторитарна организация, че листи и постове се раздават по недемократичен начин и т.н. и т.н.

https://zonanews.bg/politika/metodi-lalov-da-balgariya-e-avtoritarna-organizatsiya?fbclid=IwAR3EFr2X4qtJKoWtASDF5RfIx-nEmrRQLk3cqWF21Wcx1rV82r0Mrt9U8l4

:giggle1:

преди 7 минути, _nib_ написа:

Бате, не остана ли поне една свободна медия, която казва истината, когато никой друг не смее, освен кабеларката на Далавери Симеонов, че все негови клипове пускаш ? 

преди 11 часа, absurt написа:

Всъщност, не е простотия

Да бяхте прочели поне коментарите под статията!

"Всичките ли герберски ибрикчий са такива простаци?"

"Глупости с претенция за оригиналност..."

"Пълен олигофрен ! Световно неизвестен тъпак , който иска внимание. Олигофрен !"

"Какъв Българин и писател си ти неизвестен Христо? Пишеш тъпотии, които само в Блиц може да прочетем, като новина. "

:wub:

преди 1 час, M.Николов написа:

такива са само тези които мислят като това което си написал

преди 1 час, M.Николов написа:

Да бяхте прочели поне коментарите под статията!

"Глупости с претенция за оригиналност..."

"Пълен олигофрен ! Световно неизвестен тъпак , който иска внимание. Олигофрен !"

"Какъв Българин и писател си ти неизвестен Христо? Пишеш тъпотии, които само в Блиц може да прочетем, като новина. "

:wub:

ти по такива коментари ли се водиш ?

:) 

ми там ти е мястото бре.. :hit:

Гледам тук уважавани от мен хора се бъзикат с "харвардите". Нима забравиха кухарите, които 12 години ликвидираха всичко нормално в България. Ако не са доволни от мерките по здравната криза, нека се огледат наоколо, не живеем на изолиран остров, на някои места в псевдодемокрациите те граничат с фашизъм. И нека само за момент си представят какво щяха да правят ония. Сега щеше да е ред на третото "отвори ми, затвори ми, само един остави ми", всеки ден ще започва с нощ, където един череп ще ви плаши, че ще мрете, друг лукумчев ще ви разтяга как масово правели проверки (аз две години съм по моловете, не съм ги видял, само веднъж чух, че са се появили с телевизия, с полиция, за музика нищо не чух, но и това е възможно, като им знаем капацитета), министърът на повикване от джипа ще прави инспекция по пътищата (какви пътища - вече видяхме), докато хората мрат по стълбите, а телевизиите му масово ще ви зомбират. Това, последното, всъщност е в ход и сега, и как иначе "свободните" медии още не са свободни и ни сервират математици, които ни страхуват пак по същия начин. Помислете само за това и ще разберете колко е хубаво, че ги няма.

Кажете каква е алтернативата. Връщането на ония на власт не е такава. Помнете това, когато пълните кошницата на герберастите.

преди 12 минути, crazy katon написа:

Гледам тук уважавани от мен хора се бъзикат с "харвардите". Нима забравиха кухарите, които 12 години ликвидираха всичко нормално в България. Ако не са доволни от мерките по здравната криза, нека се огледат наоколо, не живеем на изолиран остров, на някои места в псевдодемокрациите те граничат с фашизъм. И нека само за момент си представят какво щяха да правят ония. Сега щеше да е ред на третото "отвори ми, затвори ми, само един остави ми", всеки ден ще започва с нощ, където един череп ще ви плаши, че ще мрете, друг лукумчев ще ви разтяга как масово правели проверки (аз две години съм по моловете, не съм ги видял, само веднъж чух, че са се появили с телевизия, с полиция, за музика нищо не чух, но и това е възможно, като им знаем капацитета), министърът на повикване от джипа ще прави инспекция по пътищата (какви пътища - вече видяхме), докато хората мрат по стълбите, а телевизиите му масово ще ви зомбират. Това, последното, всъщност е в ход и сега, и как иначе "свободните" медии още не са свободни и ни сервират математици, които ни страхуват пак по същия начин. Помислете само за това и ще разберете колко е хубаво, че ги няма.

Кажете каква е алтернативата. Връщането на ония на власт не е такава. Помнете това, когато пълните кошницата на герберастите.

само един от цялото ято

преди 15 минути, crazy katon написа:

Нима забравиха кухарите, които 12 години ликвидираха всичко нормално в България.

Е такива кухари като сегашните не бяхме виждали . Далавераджии, мошенници, документни измамници лъжци  с офшорки, фалирали собствени фирми за милиони, продаващи кухи фирми , и не на последно място .. кадри на ДС и Задкулисието . Прекрасна картинка.

Десетократни по зле от кое да е правителство на ГЕРБ.

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Бате, не остана ли поне една свободна медия, която казва истината, когато никой друг не смее, освен кабеларката на Далавери Симеонов, че все негови клипове пускаш ? 

аз в България свободна медия не знам да има....

първите-бнт, нова, бтв-са винаги с власта...който и да я е взел...

останалите са тенденциозни...партийни...купени...продадени-валерката...манерката

преди 36 минути, miro20 написа:

Е такива кухари като сегашните не бяхме виждали . Далавераджии, мошенници, документни измамници лъжци  с офшорки, фалирали собствени фирми за милиони, продаващи кухи фирми , и не на последно място .. кадри на ДС и Задкулисието . Прекрасна картинка.

Десетократни по зле от кое да е правителство на ГЕРБ.

Поне не са наркотрафиканти и мутри, с доклади от ЦРУ и строящи газопроводи на Путин за 3 милиард :giggle1: Промяната е огромна. 

А 9 млрд за месец ги няма, и никой не знае къде са ти за 3 млрд в полза на диверсификацията и срещу монополите , дето са видими ми говориш :) Борисов поне газопровод и реверсивни връзки  построи, който при същите тези мошенници нямаше и да го има.  

Та тъй де. В пъти по зле.

Коментар на Rashel Levi: “Споко! Още не сме стигнали дъното. Нарушаването на Конституцията, диалозите между Костадин и Ицо, икономическата и здравната криза, небивалата инфлация, огромните сметки, полицейщината, унижените медии, фалиралите бизнеси, безхаберните заеми в милиарди, изтеглени само за месец, спрените строежи, провалът на плана за възстановяване, пререканията в отбора на "почтените", езиковите и правописните проблеми на Харвард, гаврата с пенсионерите съвсем не са дъно. Още ще има - по много от всичко.
Не искам да ви плаша, но е безпощадно ясно, че дъно няма. Всичко, което НЕ е демокрация, е бездънно като възможности.”

преди 30 минути, _nib_ написа:

аз в България свободна медия не знам да има....

първите-бнт, нова, бтв-са винаги с власта...който и да я е взел...

останалите са тенденциозни...партийни...купени...продадени-валерката...манерката

съгласен съм - гледат си интереса

преди 2 часа, miro20 написа:

А 9 млрд за месец ги няма, и никой не знае къде са ти за 3 млрд в полза на диверсификацията и срещу монополите , дето са видими ми говориш :) Борисов поне газопровод и реверсивни връзки  построи, който при същите тези мошенници нямаше и да го има.  

Та тъй де. В пъти по зле.

Коментар на Rashel Levi: “Споко! Още не сме стигнали дъното. Нарушаването на Конституцията, диалозите между Костадин и Ицо, икономическата и здравната криза, небивалата инфлация, огромните сметки, полицейщината, унижените медии, фалиралите бизнеси, безхаберните заеми в милиарди, изтеглени само за месец, спрените строежи, провалът на плана за възстановяване, пререканията в отбора на "почтените", езиковите и правописните проблеми на Харвард, гаврата с пенсионерите съвсем не са дъно. Още ще има - по много от всичко.
Не искам да ви плаша, но е безпощадно ясно, че дъно няма. Всичко, което НЕ е демокрация, е бездънно като възможности.”

Хаха, преди 2 години ти беше останала и капка срам и гузно не обелваше дума за Руския поток. Сега и тази капчица си загубил и го обявяваш, че е в ползва на диверсификацията :lol6:Когато и да мисля, че си стигнал дъното, винаги грабваш лопатата и почваш да копаеш отново. 

преди 9 часа, crazy katon написа:

Гледам тук уважавани от мен хора се бъзикат с "харвардите". 

Много лъжат те и са повече като виденовисти, не са като герберите.  Кирчо казва, че токът няма да поскъпва- пък виж какво става    https://nova.bg/news/view/2022/01/17/353403/заради-високите-цени-режим-на-тока-в-редица-населени-места-у-нас/

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Поне не са наркотрафиканти и мутри, с доклади от ЦРУ и строящи газопроводи на Путин за 3 милиард :giggle1: Промяната е огромна. 

Глупости на търкалета повтаряш като замаяна. Колкото и да драпаш, няма да те повишат в нещо повече от обикновен трол- соросоид, нищо че твоите окупираха властта. Ще се пръснат откъм гърба, янките, че България успя да направи трасета за газ, които имат възможността да поемат и прекарат гориво от различни места. И да, от Русия също, която ни е на хвърлей място и е фрашкана с природни ресурси. Що не тръгнеш да олайваш германците, че колкото и да са наведени гърбом на янките, все пак не захвърлят новия газопровод, заради чужди интереси? Кефиш се, от кризата в която се намираме и в която твоите хора ни набутват все по- дълбоко, че така да ни редуцират, докато останем лелеяната територия, на която господарите ти да си разположат ракетите и така да оградят Русия и откъм Черно море изцяло. Много закъсняваш с атаката по оста "национал-социалисти бяхте още от времето на Л. Живкова", която искаше излишно да лансира България с културната й история. Давай, че по тази линия нещо си попресъхнала, а тя е от основните внушения срещу всеки, който прояви обич и мисъл за интересите на България.

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Хаха, преди 2 години ти беше останала и капка срам и гузно не обелваше дума за Руския поток. Сега и тази капчица си загубил и го обявяваш, че е в ползва на диверсификацията :lol6:Когато и да мисля, че си стигнал дъното, винаги грабваш лопатата и почваш да копаеш отново. 

Винаги съм коментирал когато е имало новини , и най вече в темата за ЮП или за енергийните и ядрени проекти  :hush:

Това че сега плюете единственото и максималното което можеше да се направи за диверсификацията от ГЕРБ, си е ваш проблем :)

"гроздето винаги ще ви е кисело" .

За връзката с Гърция наприемр, с интерес ще следя как Кирето лъжеца ще се справи със забавянето от гръцка страна.

Повтарям, от гръцка страна :hush:

пп

И да, смятам че е напълно в полза на диверсификацията на страната ни .

Защото влезе в страната ни по същите правила, които Брюксел изискваше от Газпром още при ЮП.

Рашистите се врътнаха и спряха ЮП "уж" да ни натрият носа,  изхарчиха още десетки милиарди за да заобиколят през Турция, и ... влязоха по същите правила, важащи за ЮП

Та... припомням че поправилата на руснаците какъвто го искаха ЮП , ние нямаше да имаме собственост и разпореждане върху него .

"евентуални" дивиденти щяхме да получаваме при запълненост 100% което /гледайки потреблението/ е на кукуво лято. Но някои се хващаха на тази въдица.

Всичко което минава по ЮП щеше да се определя изцяло и само от руска страна ,без никакви варианти за алтернативна газ .Просто ще сме безгласен придатък на руска територия/тръба към Европа.

Точно за това ЕС /не България а ЕС /  скочи и  за щастие, не се съгласи с този проект.

Сега колкото и да се спекулира че ама то и сега тръбата била резервирана от руска газ, но никой вече не може да диктува самостоятелно това, и се осъществява задължителен капацитет и за алтернативна . Зависи кое ще ни е изгодно и на нас.

Колкото да плюете и извъртате, тези неща са очевидни и правилни :hush:

преди 1 час, absurt написа:

Глупости на търкалета повтаряш като замаяна. Колкото и да драпаш, няма да те повишат в нещо повече от обикновен трол- соросоид, нищо че твоите окупираха властта. Ще се пръснат откъм гърба, янките, че България успя да направи трасета за газ, които имат възможността да поемат и прекарат гориво от различни места. И да, от Русия също, която ни е на хвърлей място и е фрашкана с природни ресурси. Що не тръгнеш да олайваш германците, че колкото и да са наведени гърбом на янките, все пак не захвърлят новия газопровод, заради чужди интереси? Кефиш се, от кризата в която се намираме и в която твоите хора ни набутват все по- дълбоко, че така да ни редуцират, докато останем лелеяната територия, на която господарите ти да си разположат ракетите и така да оградят Русия и откъм Черно море изцяло. Много закъсняваш с атаката по оста "национал-социалисти бяхте още от времето на Л. Живкова", която искаше излишно да лансира България с културната й история. Давай, че по тази линия нещо си попресъхнала, а тя е от основните внушения срещу всеки, който прояви обич и мисъл за интересите на България.

Германците печелят от техния газопровод. Нашето е просто 3 милиарда подарък за Путин. Или такса спокойствие :) Нищо, след 15 години ще видим и ние печалба. Евентуално. 

преди 32 минути, miro20 написа:

Винаги съм коментирал когато е имало новини , и най вече в темата за ЮП или за енергийните и ядрени проекти  :hush:

Това че сега плюете единственото и максималното което можеше да се направи за диверсификацията от ГЕРБ, си е ваш проблем :)

"гроздето винаги ще ви е кисело" .

За връзката с Гърция наприемр, с интерес ще следя как Кирето лъжеца ще се справи със забавянето от гръцка страна.

Повтарям, от гръцка страна :hush:

пп

И да, смятам че е напълно в полза на диверсификацията на страната ни .

Защото влезе в страната ни по същите правила, които Брюксел изискваше от Газпром още при ЮП.

Рашистите се врътнаха и спряха ЮП "уж" да ни натрият носа,  изхарчиха още десетки милиарди за да заобиколят през Турция, и ... влязоха по същите правила, важащи за ЮП

Та... припомням че поправилата на руснаците какъвто го искаха ЮП , ние нямаше да имаме собственост и разпореждане върху него .

"евентуални" дивиденти щяхме да получаваме при запълненост 100% което /гледайки потреблението/ е на кукуво лято. Но някои се хващаха на тази въдица.

Всичко което минава по ЮП щеше да се определя изцяло и само от руска страна ,без никакви варианти за алтернативна газ .Просто ще сме безгласен придатък на руска територия/тръба към Европа.

Точно за това ЕС /не България а ЕС /  скочи и  за щастие, не се съгласи с този проект.

Сега колкото и да се спекулира че ама то и сега тръбата била резервирана от руска газ, но никой вече не може да диктува самостоятелно това, и се осъществява задължителен капацитет и за алтернативна . Зависи кое ще ни е изгодно и на нас.

Колкото да плюете и извъртате, тези неща са очевидни и правилни :hush:

Смениха фирмата от руска на арабска, но управлявана от руснаци и няма проблем :)  Това, че лъжеш, че не можеше да се направи нищо повече не го прави истина. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Нашето е просто 3 милиарда подарък за Путин.

Подарък щеше да е ако се бе реализирал руския вариант на ЮП. Сега тръбата си е българска собственост, а кое и как се управлява е изцяло по справедливите  европейски пазарни   правила, а не монопола на рашистите :hush:

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Това, че лъжеш, че не можеше да се направи нищо повече не го прави истина. 

Ами знам и всички видяхме през последните години  против какъв натиск се работеше за тази диверсификация.

Едно знам със сигурност - АКО на власт бяха червени партии и комунета , нищо от направеното за сегашната диверсификация , нямаше да бъде реализирано.

Лъжливата промяна на Петков и Василев започва с уреждане на техни хора на всякакви постове и после пак всичко си е като по старому    https://www.mediapool.bg/shefat-na-nap-rumen-spetsov-e-otkazal-da-saobshti-razmera-na-bonusite-si-news331135.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.