Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засекретената наука

Featured Replies

Понеже в различни теми стана на въпрос за това, че науката и нейния напредък не е това, което ни се представя от средствата за масова информация.

На тази тема има посветени не само книги но и една голяма фантастична сага, която всеки фен на жанра е задължително да е гледал.  Говорим за сагата Старгейт. Там в много голяма степен е засегната темата. 

Хората живеят в обичайното си ежедневие а зад гърба им съществува една немислима за тях реалност, в която други хора вече живеят години наред.

Между другото по-задълбочено запознатите със сериала и серията пълнометражни филми може да са забелязали, че режисьорите на сериала в някой серии и филми правят не еднозначни препратки и намеци, че всъщност може би наистина нещата не са такива, каквито ни се представят.

Ето една доста интересна статия за феновете, където се дава една версия, алтернатива за скритата наука:

Който има проблем с руския да ползва преводач. :)

Звёздные Врата | Всё о линейном крейсере "Прометей"

scale_1200

• Отговори 253
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Има доста засекретени неща. И не че толкоз се крият. Просто човечеството не е готово за тях.

• Мхм, я си помисли колко хора ще реагират нормално и колко ще откачат напълно!? Дори сега само заради един вирус има примрели от страх. А да помниш опашките в магазините от самото начало когато се ра

• Емил Костов
    Емил Костов

Не, не си готов. А колкото до масовата психоза и страх си спомни за простотията с календара на Майте и как светът щеше да свърши 2012 година. По това време в САЩ са били изкупени хранителните продукти

Има доста засекретени неща. И не че толкоз се крият. Просто човечеството не е готово за тях.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Аз лично съм готов. :)

А иначе си мисля, че дори и да кацне някъде непознат космически кораб или да се появят извънземни по-улиците ще има много хора, които дори няма да го отразят.

А и това за масовата паника и че хората не са готови са просто приказки за оправдание. Добра или лоша истината трябва да бъде разкрита. И кой въобще и с какви права ще решава вместо хората дали са готови или не?

преди 2 минути, ntm7iv написа:

А иначе си мисля, че дори и да кацне някъде непознат космически кораб или да се появят извънземни по-улиците ще има много хора, които дори няма да го отразят.

А и това за масовата паника и че хората не са готови са просто приказки за оправдание. Добра или лоша истината трябва да бъде разкрита. И кой въобще и с какви права ще решава вместо хората дали са готови или не?

Не, не си готов. А колкото до масовата психоза и страх си спомни за простотията с календара на Майте и как светът щеше да свърши 2012 година. По това време в САЩ са били изкупени хранителните продукти и водата в магазините, както са били продаден доста от пещери, където хората да си правили складове и скривалища.

• Автор
преди 9 минути, JKirilov написа:

Само ако продължиш да си пиеш редовно хапчетата! ;)

Те такива като теб индианци ще им гледам сеира след време. Темета е за научна фантастика и конспирации. Ако нещо имаш проблем с мен не е тук мястото! Все се опитвах да ти дам шанс, като свестен човек ама ти за пореден път си доказваш, че си...

преди 15 минути, Емил Костов написа:

Не, не си готов. А колкото до масовата психоза и страх си спомни за простотията с календара на Майте и как светът щеше да свърши 2012 година. По това време в САЩ са били изкупени хранителните продукти и водата в магазините, както са били продаден доста от пещери, където хората да си правили складове и скривалища.

Е то винаги има разни откаченяци, които могат да направят страшни идиотщини. Има обаче и разумни хора, които не реагират така и си мисля, че те са болшинството.

преди 18 минути, JKirilov написа:

Само ако продължиш да си пиеш редовно хапчетата! ;)

Въпроса е кое хапче?

Преди двайсетина години се говореше, че умишлено се правят повече фантастични филми с извънземни за да свикнат хората с мисълта за такива и "евентуална" бъдеща среща с тях. Реално и аз нямам нищо против да кацнат още утре извънземни тук.

преди 23 минути, ntm7iv написа:

Мхм, я си помисли колко хора ще реагират нормално и колко ще откачат напълно!?
Дори сега само заради един вирус има примрели от страх. А да помниш опашките в магазините от самото начало когато се разбра че вируса е вече в Европа? Пълни колички талетна хартия и консерви и опашка от поне 30 човека на всяка каса. И това само щото идвал бил Ковид.

Я се сети ся какво ще настане ако вземат да изтърсят в новините че са кацнали извънземни и има от тях сред нас.
Неведнъж съм казвал - Хората сме абсолютни идиоти, но има много такива които бият всякакви рекорди, затова въпреки че съм много любопитен да срещна извъземен разум(миролюбив) по-добре ако изобщо има такива контакти който ги завързал да си трае.
А колкото многобройните науични открития които умишлено се крият и/или отричат с цел някой да си пълни гушата, горе вече казах нещо за идиотите.

• Автор

И още сто години да минат винаги ще има някои който да казва, че хората не са готови. Истината е, че според разбиранията на "вездесъщите", хората никога няма да са готови.

От друга страна за съжаление историята е доказала, че глупавите и необразовани хора са болшинството и те диктуват правилата и заради тях се правят повечето неща. По някога се случва, че същите тези завличат със себе си и другата част от обществото, които поради една или друга причина решават, така да се каже да се прежалят.

Ето още една фантастична теория за произхода на пирамидите според същия сериал :)

Звёздные Врата | Все корабли Гоа’улдов

scale_1200

преди 4 минути, plmen88 написа:

Преди двайсетина години се говореше, че умишлено се правят повече фантастични филми с извънземни за да свикнат хората с мисълта за такива и "евентуална" бъдеща среща с тях. Реално и аз нямам нищо против да кацнат още утре извънземни тук.

И аз съм на същото мнение и да това е вятрно. Фантастичните сериали са все повече и повече и това не е случайно. Обработва се общественото мнение.

През 2016 година,в Мадрид видях на живо летяща чиния,увиснала неподвижно в района на летището.Бяхме една голяма група наблюдатели в центъра на града,гледащи към нея.Коментирахме я по между си,около 10-тина минути.След това,чинията се премести много бързо,едва я проследихме,до другия край на Мадрид,постоя там една минута неподвижно и със огромна скорост отлетя в далечината.Очаквах да споменат нещо в новините,на следващия ден или седмица,но абсолютно нищо нямаше.Когато съм го коментирал някъде,никой не иска да повярва.Затова вярвам,че има милиони свидетели на всевъзможни случки,но хората искат доказателства,които не винаги могат да им се дадат.Аз снимах чинията тогава,но на снимката излизаше като петно,без подробности...

Веднъж-дваж,съм се замислял-какво ще стане ако се случи,обратното.Да можем да летим,медупланетно и да се натъкнем,на да речем"неандерталска цивилизация".Роби,циркове,панаири,зоо,прислуги,експерименти...

преди 10 минути, ncl написа:

Дори и да има извънземни, не се знае дали са добронамерени.

Ако имат технологията,да стигнат Земята и са недобронамерени-едва ли,ще ни се церемонят.

преди 18 минути, ncl написа:

Дори и да има извънземни, не се знае дали са добронамерени.

Извънземни има,както добронамерени,така и враждебни към нас хората.

Помните ли преди години сериала "До краен предел"? Всяка серия показваше унищожението на цивилизацията ни, като филмите никога не завършваха с щастлив край, а най-честите бяха тези с недобронамерени извънземни. Беше страхотен филм на базата на днешните бози. 

Ухааа кой от всичките Старгейтове? Щот последния си беше резил за франчайза...

Иначе съм чел че военната медицина е много по напред от цивилната така че не ми се мисли какво още крият по базите и лабораториите

П.С тук гледам учената от БрИНСПФ се хилила кат репа което е типично за нея

преди 9 минути, petie1 написа:

Щот последния си беше резил за франчайза...

Беше като край.Изсмукан от пръстите,заради феновете.Някакви религиозни откачалки,надигнали страшна врява.

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Беше като край.Изсмукан от пръстите,заради феновете.Някакви религиозни откачалки,надигнали страшна врява.

Да така беше колко псувах ама... И между другото и според мен с пирамидите някои неща не пасват с традиционата египтология

Има, извънземни има, те не са злонамерени, аз до колкото съм чел Американските форуми, те са хора като нас! Затова ги крият, засекретяват, и не ги нападат, има много срещи на военни със НЛО, неиндифецирани летящи обекти. Как военен самолет, изтребител среща НЛО и не открива огън?

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Има, извънземни има, те не са злонамерени, аз до колкото съм чел Американските форуми, те са хора като нас! Затова ги крият, засекретяват, и не ги нападат, има много срещи на военни със НЛО, неиндифецирани летящи обекти. Как военен самолет, изтребител среща НЛО и не открива огън?

Аа наскоро даваха че през 2015 американски военни са атакували НЛО с форма на пирамида над жилищен район

преди 17 минути, petie1 написа:

традиционата египтология

Те не могат да се разберат,помежду си.Питай трима Египтолози-три различни отговора,ще получиш.На мен по ми е интересно-Пума Пунку.Толкова време,не могат да измислят инструментите,с които са правени елементите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.