Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засекретената наука

Featured Replies

преди 5 минути, petie1 написа:

Аа наскоро даваха че през 2015 американски военни са атакували НЛО с форма на пирамида над жилищен район

Това не е вярно! Никога не съм чел новина, ние да сме стреляли по НЛО!

Ето ви последния случай за който се реагира!

https://pan.bg/view_article-5-551054-velikobritaniya-vdigna-po-trevoga-iztrebiteli-zaradi-neidentificiran-letatel.html

Сега кажете кой ще вдигне бойни изтребители, ей така, сигурно им е струвало над 200 000 паунда това изпълнение!

• Отговори 253
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Има доста засекретени неща. И не че толкоз се крият. Просто човечеството не е готово за тях.

• Мхм, я си помисли колко хора ще реагират нормално и колко ще откачат напълно!? Дори сега само заради един вирус има примрели от страх. А да помниш опашките в магазините от самото начало когато се ра

• Емил Костов
    Емил Костов

Не, не си готов. А колкото до масовата психоза и страх си спомни за простотията с календара на Майте и как светът щеше да свърши 2012 година. По това време в САЩ са били изкупени хранителните продукти

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Това не е вярно!

Ето ви последния случай за който се реагира!

Е уж има доста свидетели на тази случка ама де да знам

преди 7 минути, TheDirtyCleaner написа:

Те не могат да се разберат,помежду си.Питай трима Египтолози-три различни отговора,ще получиш.На мен по ми е интересно-Пума Пунку.Толкова време,не могат да измислят инструментите,с които са правени елементите.

То не е само това а аз самия писах за "колона 7" че не могат да разгадаят как е направена а и някои от храмовете на маите и ацтеките

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Има, извънземни има, те не са злонамерени, аз до колкото съм чел Американските форуми, те са хора като нас!

Нещо не ми се струва логично да са хора като нас. Що се отнася до намеренията им - хубаво е да бъдем подготвени за всичко.

преди 2 минути, ncl написа:

Нещо не ми се струва логично да са хора като нас. Що се отнася до намеренията им - хубаво е да бъдем подготвени за всичко.

Ами какви са? Гущери със пипала на октопод и седем чейнета със по 200 зъба ли? :hush: Дето строят космически апарати? :getout:

Ха Добър Ден!

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Ами какви са? Гущери със пипала на октопод и седем чейнета със по 200 зъба ли? :hush: Дето строят космически апарати? :getout:

Ха Добър Ден!

Винаги ми е било чудно,как някой с ръце като "Пришълеца"(любима поредица),ще направи космически кораб.

преди 3 минути, TheDirtyCleaner написа:

Винаги ми е било чудно,как някой с ръце като "Пришълеца"(любима поредица),ще направи космически кораб.

Ще те попитам нещо.

Ти колко процента от мозъка си изпозваш? Да кажем че средно използваме около 20%, ако някой от нас успее да използва два пъти повече, ще е най.умният на планетата Земя, ще е най богатия, ще е най, най от всички останали. А сега си представи да използваш 100%? Гущер ли ще си? Зелен хуманоид, дрън дрън, че пляс. :) И как ние сме на 200 000 години, а намират артефакти от хора на по 2 000 000 два милиона години?

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Ще те попитам нещо.

Ти колко процента от мозъка си изпозваш? Да кажем че средно използваме около 20%, ако някой от нас успее да използва два пъти повече, ще е най.умният на планетата Земя, ще е най богатия, ще е най, най от всички останали. А сега си представи да използваш 100%? Гущер ли ще си? Зелен хуманоид, дрън дрън, че пляс. :) И как ние сме на 200 000 години, а намират артефакти от хора на по 2 000 000 два милиона години?

Мисля че процента,е около десет.Както и да е.Със сигурност-трябва да е изправен.Да е силен поне,колкото нас.Цвят,лице,височина...Са без значение.Преди време,попаднах на една снимка-масов гроб,на хора с рога(не като на елен:),но си имаха).Доста яки и високи.И много древни.

В една друга тема, попитах за динозаврите. Сега пак ще попитам.  След като са измрели, което е факт, как така всички останки ги намираме в някакви ями? Не е ли странно? Науката мълчи, никой няма обяснение защо ги намираме в гробове?

Когато се предполага че човека не е съществувал, преди един милион години е паднал метеорит, той е избил динозаврите. Добре, съгласен съм на тази ТЕОРИЯ, тези динозаври са започнали да копаят дупки, и са се хвърляли в тях ли?:ohmy:

Не е ли странно, различни видове динозаври в една яма, умрели по едно и също време? Около нея няма нищо друго, и как така само динозаврите??? Другите животни са оцелели, а динозаврите не са? Има само теории, но няма нищо което да каже какво се е случило!

Дали не сме ние, хората тези които сме сложили края им на съществуване?

Във много музеи има изложени артефакти направени от човек, под тях има табелки със надпис, Произход Неизвестен!

П.П. Ето ви една нова новина, от вчера по Нова Телевизия, за най-дългия динозавър.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/6-otkritiia-koito-promeniat-predstavite-ni-za-dinozavrite-6137397

Пак е открит в яма????????? С различни видове други? Това е така на всеки континент, учените нямат обяснение.

преди 13 минути, ДзВяРа! написа:

В една друга тема, попитах за динозаврите. Сега пак ще попитам.  След като са измрели, което е факт, как така всички останки ги намираме в някакви ями? Не е ли странно? Науката мълчи, никой няма обяснение защо ги намираме в гробове?

Когато се предполага че човека не е съществувал, преди един милион години е паднал метеорит, той е избил динозаврите. Добре, съгласен съм на тази ТЕОРИЯ, тези динозаври са започнали да копаят дупки, и са се хвърляли в тях ли?:ohmy:

Не е ли странно, различни видове динозаври в една яма? Около нея няма нищо друго, и как така само динозаврите??? Другите животни са оцелели, а динозаврите не са? Има само теории, но няма нищо което да каже какво се е случило!

Във много музеи има изложени артефакти направени от човек, под тях има табелки със надпис, Произход Неизвестен!

Последно четох за тях,че има общо,с кислорода.Загадки има много.Конспирации-още повече.

От време на време,имам чувството че целият свят,е една игра.Като "Age of Empire".Изпращаш някакви да се бият и не ти пука,кой ще умре.

преди 4 минути, TheDirtyCleaner написа:

Последно четох за тях,че има общо,с кислорода.Загадки има много.Конспирации-още повече.

От време на време,имам чувството че целият свят,е една игра.Като "Age of Empire".Изпращаш някакви да се бият и не ти пука,кой ще умре.

Така е, но да оставим динозаврите, нещо по-съвремено ще те попитам, в Египет са открити черепи, които са срязани и след това са се сраснали?

Правителството на Египет крие всичко това, но не може да прикрие че са се извършвали мозъчни операции преди 4000 години? И не само там са намерени такива черепи, и на други континети ги има.

Винаги ми е било интересно за камата на Тутанкамон? Казват че е направено от паднал метеорит, тогава не са обработвали и използвали желязо. Приемам това като отговор на въпроса, как е направен ножа на на Тутанкамон. Но винаги ми е било интересно, от къде са взели формата, днес всеки от нас има в къщи такъв нож. Със същата форма, дръжка и размери, как така е едно към едно? Форма, размери, кания, острие, без да гледаме материала?

За този период, това си е било оръжие от бъдещето! От къде са знаели как точно да го направят, кой им е казал, та те са нямали тоалетна, а нож са направили от непознат за тях материал! Шах и Мат!

Кой им е казал да добиват и обработват ЗЛАТО? Златото се добива много трудно, желязото се добива лесно и го има навсякъде, защо точно злато? Дали случайно на някой му е хрумнало да добива и обработва злато, при положение че има желязо във всеки камък. Във всяка скала, навсякъде е, нещо не се вързва. И накрая със приматите ги сравняваме.

преди 2 часа, TheDirtyCleaner написа:

Мисля че процента,е около десет.Както и да е.Със сигурност-трябва да е изправен.Да е силен поне,колкото нас.Цвят,лице,височина...Са без значение.

И поне половината имат цици!

преди 2 часа, TheDirtyCleaner написа:

Доста яки и високи.

Може и нисички и слабички, но пък могат волево да движат всичките си мускули, вкл.вагиналните като абисинките в етиопско. Иначе кви извънземни ше сме.

Само да не ми се цупите и после да се чудите, що някой от нас са добронамерени, но пък и лоши. Нали ncl? Няма смисъл да се подготвяш за всичко. Виж една забележка ти направих и отлетя в шушулката на индуцираното ти поле от защитни огледала, отразяващи изкривено реалността. 

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Ти колко процента от мозъка си изпозваш?

Когато питам или когато спя? Ти поне си дзвер и мога да ти кажа, че другите не са готови...само един декларира, че е готов ама него го обучиха от ПР отдела ни.  Та, значи - използваме целия си мозък, ама не едновременно, щото ще се спържи.

Не знам как е при гоаулдите и вулканците, щото те са в отделна мрежа, ама са свързани сите и нема интимност. Виж при нас, дето сме ви направили по наше подобие, редуваме зоните, за да има индивидуални мисли. Само двама от тукашния форум успяха да ни вземат от стадото, но сме ги оставили да се справят сами, щото единия е духовен и корав боец и чете посвещенията на храма, а другия е астралновиждащ и никой чужд разум не може да му влияе, но и на двамата им превзеха умовете, заради амбициите им да властват над другите. За останалите с потенциал да се отскубнат от проследяването ни използваме технологията Voice to skull, дето я разконспирираха напоследък и почнахада си слагат шапки за блокиране на излъчването, ушити в бангладеш от дъщерна фирма на Джани Версаче, които си го прибрахме с лодка, веднага след като го гръмнаха и се получи посланието до всички дизайнери, че нашта мода ще е водеща(единствено на мормоните им позволяваме да живеят извъв мрежата. Към момента се борим за един от нашия вид, който се е шейпшифтнал в тялото на инвалидизирано момиче някъде в полите на западна Стара планина, но там се очаква принцесата-войн да я преведе през течното огледало на хуауея й, за да може да я ръкоположи за войн на светлината и да съсипе антарктидската база на имплантиращите, че те прекалиха с техните органични чипове. Не ни послушаха, че е по-адекватно да се ползват устройства за паспортиране, които всеки да носи гордо в ръка и да поставя на масата(особено в Буда Бар на Несебър), за да се лови сигнала по-лесно.  Афродитка и Нарцис даже измислиха и маркетинговата стратегия как да бъде модно и скъпо като аксесоар и го наложихме чрез fashion TV и отговорния канал за балканския регион- Планета и Фен ТВ. А тия антарктидци големи дебили - все трябва да е по метода на техния д-р Менгеле, дето още навремето направи бая поразии сред популацията на ацтеките, дето ги караше все да се кълцат и режат и само кървави ритуали възприемаха последствие. Уж Кастанеда го обучихме да им обясни кои са летачите, и че искат само кръв, ама нещо не можаха да я разберат подавката с Дон Хуан. 

Наскоро един от наште дори за малко да се изпусне и да проговори, но за негов късмет се свързахме веднага, щото тангрическата линия я наблюдаваме по засилено. Ето виж как за малко да се издаде

Добре, че го спряхме, че можеше даже и да издаде защо събираме злато на прах за антигравитационните ни драйвове при порталните прекачвания.

преди 18 минути, kipen написа:

И поне половината имат цици!

:)

Веднага се сетих за Иванчо - видял падаща звезда, но за момент се разсеял. В резултат получил колело с цици! :wink12:

преди 4 часа, petie1 написа:

И между другото и според мен с пирамидите някои неща не пасват с традиционата египтология

преди 4 часа, petie1 написа:

Аа наскоро даваха че през 2015 американски военни са атакували НЛО с форма на пирамида над жилищен район

Стига си отплесквал темата по ваште пирамиди! Фукльо! Ние направихме Баалбек, за да може всички посетители да кацаме, а вие си итипосахте отгоре малките камъчета, за да прикриете. И после старгейта само да си пускате вашата линия. Тоя Гьобелс за кво го пуснахте да ги баламосва заедно с д-р Менгеле. Айде разкрийте се! Вече му дойде времето.

преди 11 часа, ntm7iv написа:

Аз лично съм готов.

Ти може да си готов, но не са те викнали, за да те подложат на изпит. ;) 

В тази "секретна наука" ..... :) ..... :) .... :) .... :) .... ъъъ ... :) .... прочие ... успях да изляза от "мъжки цикъл" ... = по-скоро със засекретени знания се допускат да се запознаят избрани и поканени. ;) 

Портата към други светове принципно е срутена приблизително преди 15 000 години ... Самото оборудване е "разпиляно", а мястото е добре пазено в тайна със заложени митове и легенди които да отклоняват вниманието на любопитните, за да не злоупотребят "плебеите" с въпросните знания и способи и доведат до деспот в този свят. Важна част е в Русия. 

От там идват няколко научни фантастични произведения, някои филмирани. Едно от тях е "Трудно е да си Бог'. 

Виц: Дъще дай вестник. Мамо ма, има таблет. Ползвай го. Мухата така и не разбра каква високо технологична вещ я уби. 

Друго такова произведение е "Пикник край пътя" и ред други подобни и т.н. намекват, че определено някои знания са опасни за човечеството, защото може да доведе до това то да се себе-унищожи както е описано в "Какво сънуват псиборгите". 

Хм ... имаме си един Сакско и ние ... :) 

Както и да е ... в основата обаче е до колко твоето пси е гъвкаво и може да понесе определени натоварвания?! 

Защото тези знания могат да те доведат до лудост и ... се изкушиш да правиш недопустими експерименти и т.н. и прочие ... = Парвенютата дебнат, а сред тях има и психопати. ;) 

• Автор
преди 7 часа, ДзВяРа! написа:

Не е ли странно, различни видове динозаври в една яма, умрели по едно и също време? Около нея няма нищо друго, и как така само динозаврите??? Другите животни са оцелели, а динозаврите не са? Има само теории, но няма нищо което да каже какво се е случило!

П.П. Ето ви една нова новина, от вчера по Нова Телевизия, за най-дългия динозавър.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/6-otkritiia-koito-promeniat-predstavite-ni-za-dinozavrite-6137397

Пак е открит в яма????????? С различни видове други? Това е така на всеки континент, учените нямат обяснение.

Най-логичното обяснение е, че на планетата в онзи момент се е появила доминираща раса, която е разчистила земята от динозаврите, за да я направи благоприятна за обитание.

преди 2 часа, dioib написа:

по-скоро със засекретени знания се допускат да се запознаят избрани и поканени. ;) 

Това е точно така!

преди 15 минути, ntm7iv написа:

доминираща раса

Съсловие .... не раса!!! 

Замисли се колко раси има към момента?! Кое е общото помежду им?! ;) 

п.п. Прочети "Галактическа болница" евентуално и виж летящите динозаври ... ;) 

Намесиха се,психо-величията.Очаквам включване от Бен Хасар.За мозъчните операции.Тя е много запозната.

преди 7 минути, TheDirtyCleaner написа:

мозъчните операции

Лоботомия: малко история и страшни снимки - Алтернативен изглед | Тайните  на историята 2022

Ко речи?! :) 

преди 9 часа, ДзВяРа! написа:

Това не е вярно! Никога не съм чел новина, ние да сме стреляли по НЛО!

Значи си много назад с материала,по тази тема и имаш много още да научаваш.Гледах вчера,един от последните епизоди на документалния сериал „Извънземни от миналото“.Темата беше за 10-те най-големи конспирации за НЛО,от последните десетилетия.В него се застъпват 100% от въпросите,зададени в тази тема.Заглавието на сериала,на някои не им звучи съвременно,поради която причина,не им се гледа този документал,с уж стара тематика.Но трябва да им кажа,че в последните сезони,разглеждат случаи,не само от далечното минало,но успоредно с тях има станали само преди няколко години.Който има кабелна телевизия и гледа канала Hystory,дават переодично епизоди от него,преведени със субтитри.

преди 6 минути, dioib написа:

Лоботомия: малко история и страшни снимки - Алтернативен изглед | Тайните  на историята 2022

Ко речи?! :) 

Изобщо не си разбрал,за какво става въпрос.Пак!

преди 5 минути, TheDirtyCleaner написа:

Изобщо не си разбрал,за какво става въпрос.Пак!

Какво съм разбрал едва ли ще го споделя, но за сметка на това виждам ко правиш! :) 

преди 26 минути, dioib написа:

Какво съм разбрал едва ли ще го споделя, но за сметка на това виждам ко правиш! :) 

Точно,че не си разбрал нищо и няма нищо,за споделяне.Виждаш,както видя комунизма 45 години.Сори @ntm7iv че ти таковах темата...Но,тези всичките са с обсесивно-компулсивни разстройства.Кажи една дума(недай си боже,срещу тях) и ще получиш дъжд,от неразбрани слова(те също не ги разбират,но се правят на велики философи).Сега са се хванали за-"нисички и слабички".

преди 5 минути, TheDirtyCleaner написа:

Сори

:offtopic_s:И що се включваш с някаква Бен прочие туа?! :) 

После сориии, мъ веч си пусна аааамчикъ ... и на де заоооораораааашшшшшш?! Мъ?!

преди 9 минути, dioib написа:

:offtopic_s:И що се включваш с някаква Бен прочие туа?! :) 

После сориии, мъ веч си пусна аааамчикъ ... и на де заоооораораааашшшшшш?! Мъ?!

Превключи рязко,на ултра-къси вълни.И пак,не знаеш за кого говоря.(не е за теб)

п.п.Направи си буквите на клавиатурата по големи.Като се налюскаш и не ти се разбира,нищо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.