Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засекретената наука

Featured Replies

Ти не си ми прочел другите постове, да видиш колко бедна ти е представата за майтап

• Отговори 253
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Има доста засекретени неща. И не че толкоз се крият. Просто човечеството не е готово за тях.

• Мхм, я си помисли колко хора ще реагират нормално и колко ще откачат напълно!? Дори сега само заради един вирус има примрели от страх. А да помниш опашките в магазините от самото начало когато се ра

• Емил Костов
    Емил Костов

Не, не си готов. А колкото до масовата психоза и страх си спомни за простотията с календара на Майте и как светът щеше да свърши 2012 година. По това време в САЩ са били изкупени хранителните продукти

преди 12 минути, Anneliese написа:

Къде ли? Вашите идеи не са по  по - различни от тези на обществото "Туле". Направо си се прекръстете на "Фен общество "Туле", много ще ви отива.

О забравих че на теб навсякъде ти се превиждат нацисти, айде отивай да гледаш за Троя че пак да ме веселиш как била отречена

В "Старгейт СГ-1" руснаците и американците си сътрудничат а всичко останало е цирк за пред света.... Ами ако наистина е така?

• Автор
преди 31 минути, petie1 написа:

В "Старгейт СГ-1" руснаците и американците си сътрудничат а всичко останало е цирк за пред света.... Ами ако наистина е така?

Ако не сега то съвсем до скоро съм сигурен, че е било точно така.

Иначе сега едно е сигурно. Руснаците си сътрудничат с Китай а във военно отношение напълно вероятно е Руснаците вече да превъзхождат Американците.

Малко извън темата но сега борбата е между две а вече и три суперсили за икономическо завлядяване и влияние в Европа. Всичко останало, което се случва сега са просто различни средства за постигането на една и съща цел.

Много вероятно е в съвсем скоро вереме да видим големи европейски страни да преминат на страната на Русия и Китай.

преди 11 часа, ntm7iv написа:

Моля чатърите и заяждачите да напуснат темата. Има други теми създадени за такива забавления!

Казах ти.Остава и оня рамус да дойде.

преди 12 часа, kipen написа:

Хич няма да те харесат наште високички и едрички. Сигурно си бял и не можеш да скачаш, еле па да забиваш....Язък, че сме полигамни. Явно си фен на ревността и притежаването...и е нормално да тръпнеш за идването на онази, орионката, дето си знае за Бен...

Тоз "Бен Хасар" ими ли и друга фамилия? .... "Кеноби"?   

...........Или си е просто онзи от Сатурн с армията му дето има и опитомен ancient Behemoth, който удря без значение на бронята, а на руската кракната тройка(ver. 3.57), като поседи една седмица в армията ти с капитана и става 8-ми левъл. 

........или е неква кодирана форма за напомняне на приключение с Албена в Хисаря, дето само ти и тя-запозната си знаете?

Ти си по зле и от диода.Да не мислиш,че като ръсиш простотии на кило и си много начетен?Или че това,може да мине за шега?Обсъждаме нещо,което ни интересува.При това-приятелски.Не търсим на някого кусурите.Върви се занимавай със стрейнджъра...

преди 52 минути, petie1 написа:

Ако наистина е така Робърт Лъдлъм вече е на антарктида в базата. В "Кръгът на Матерезе", та и в "Клопката на Тривейн", човека толкова добре е описал подобна ситуация...и само интернационалната нацистка организация от сюжетите му се губи...и за това се включва Анка, за мистификация...

Иначе не Русия има проблем с НАТО! Ние европейците имаме.... най-големия военен контингент на щатите извън самите щати е във Франкфурт..... Всеки нов канцлер на Германия отива да му съгласуват указа за назначаване в Белия Дом, както е по задължение още след 1945г. (малко като "тринадесетата република на СССР - България"). "Шефът на руското разузнаване посети САЩ" ..и не е бил само той, ами и другите двама от "голямото трио" на службите на Русия....ама са били в Лас Вегас на купон.

Цяла флотилия от руски бойни кораби си премина през Ламанша та и Гибралтар, за да стигне до средиземно море по повод конфликта в Сирия....

преди 24 минути, TheDirtyCleaner написа:

Ти си по зле и от диода.Да не мислиш,че като ръсиш простотии на кило и си много начетен?Или че това,може да мине за шега?Обсъждаме нещо,което ни интересува.При това-приятелски.

Явно за теб "не е шега"...щото си много сериозен и хич не си "зле". Е няма как па и да си коментираме "приятелски"....прекалено ще да е.... а аз къде съм в целия ти филм? Сред "неначетените", "простаците"(дето не се присъединяват към интересното ти), "по-злетата" или "неприятелите"....ако съм сред всички - изобщо не съм "зле", ами ме изкара феномен...от Сириус, щото съм рус.  ...поне прочети за антигравитационните разработки на Подклетнов....кът ти е интересно да си обсъждаш или поне виж на д-р Тренчев разработката с плазмата от вода.... че нещо "знаещата за Бен" не дойде на повика ти, едва ли и рамусчето, но пък Анка ти е налична, както и Хисаря.

преди 6 минути, kipen написа:

Явно за теб "не е шега"...щото си много сериозен и хич не си "зле". Е няма как па и да си коментираме "приятелски"....прекалено ще да е.... а аз къде съм в целия ти филм? Сред "неначетените", "простаците"(дето не се присъединяват към интересното ти), "по-злетата" или "неприятелите"....ако съм сред всички - изобщо не съм "зле", ами ме изкара феномен...от Сириус, щото съм рус.  ...поне прочети за антигравитационните разработки на Подклетнов....кът ти е интересно да си обсъждаш или поне виж на д-р Тренчев разработката с плазмата от вода....

Знам каквото знам.Каквото ми трябва-ще го науча.И на теб ще ти кажа-не ме познаваш,за да ми правиш психологически портрет.Или да ме оприличаваш.И изобщо,не съм сериозен.Вие ебавате мамата,на всяка тема,до която се докоснете,с вашите мании,да определяте хората.Моят филм-си е мой,твоят-си е твой.Както аз не се намесвам в твоя и спазвам дистанция,така трябва да постъпиш и ти.Между другото, играеш камък в пустинята.

Надявам се,да не ме закачаш повече.

преди 5 минути, TheDirtyCleaner написа:

И на теб ще ти кажа-не ме познаваш,за да ми правиш психологически портрет.Или да ме оприличаваш.И изобщо,не съм сериозен.

Това последното навърза предните....щото определено началото на "портретите" го даде ти, щото не можеш да носиш на шеги, но пък щом си несериозен - бива... 

Всеки е в правото си да си противоречи.... един път сериозно, един път несериозно, как дойде...или както поиска автора на темата, дето има претенция, че е сериозна, а пък почва с филм и аналогии на филма с нещо дето той е решил.... с тия ми ти псевдо научни подходи дето са го обучили в обществото "Туле", за да може да ни разконспирира с Ането.

Е антиподът, че няма как да сме измислили форма и да сме установили ефект, който да използваме продуктивно, да не би да е сериозен?!?

Възпроизвеждаме това, което е в колективното ни несъзнавано.....значе някога сме го правили! Не ти ли звучи по-правдоподобно от "извънземни",дето не откриваме?!?

Охооо, и ти не "потегли" на конспирацията "президент" и споменаване във форум - блокиран за проверка пост......

Аман от начинаещи конспиратори, полит-коректни, такива... :lol6::tease:

А за поста ми подхождаш по еврейски.... те режат без да знаят колко голем ще му порасне на пинокио, но по некое време доста се предлагат калмари в ресторантите...

Някой път филтърът откача. И при мен се случва подобно нещо, така че не се ядосвай. Ще мине малко време и ще ти се одобри.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Някой път филтърът откача. И при мен се случва подобно нещо, така че не се ядосвай. Ще мине малко време и ще ти се одобри.

Човеко кефиш ме и ти. Как мога да се ядосвам при това положение?  ...а те вече го одобриха поста. Поздравления за поста ти с новината за мехура с изкривено време-пространство....и аз го бях постнал в задържания ми пост и добре, че го задържаха(явно да проверят линковете за авторски права) - та да мога да си поредактирам, за да не се повтаряме.

преди 2 минути, kipen написа:

Човеко кефиш ме и ти. Как мога да се ядосвам при това положение?  ...а те вече го одобриха поста. Поздравления за поста ти с новината за мехура с изкривено време-пространство....и аз го бях постнал в задържания ми пост и добре, че го задържаха(явно да проверят линковете за авторски права) - та да мога да си поредактирам, за да не се повтаряме.

Е казвам го в общия случай, просто да не се чудиш понякога защо така се получава. Иначе клипчета или филмчета има много ( лошото е,че са на английски и руски и не всеки знае тези езици). Просто не ми е за цел да ги събирам или да ги записвам. От интерес ги гледам. За авторски права не съм следил, защото те са пуснати в youtube и никой не се е оплакал, а знаеш че там си е здрава цензура.

преди 27 минути, Емил Костов написа:

Просто не ми е за цел да ги събирам или да ги записвам.

А би трябвало, ...поне от оптимизационна гледна точка, а пък и плейлистите го позволяват, както и букмаркването в браузърите. 

Аз, примерно, бях чел една важна статия за златото, но не я бях букмаркнал и като ми се наложи да си аргументирам твърдение, два дена не можах да я открия.

А златото, като кондуктор в анти-гравитационен двигател е интересно колко е и колко се добива и е налично....ама явно не е било за ремонти на "извънземни кораби". "Базел-3: Революция, която отново никой не забеляза"

п.п.

преди 27 минути, Емил Костов написа:

За авторски права не съм следил, защото те са пуснати в youtube

В задържания пост бях линкнал и научна статия, но пък бях спазил изискванията и явно е имало нужда от проверка...според филтъра

преди 6 часа, ntm7iv написа:

Ако не сега то съвсем до скоро съм сигурен, че е било точно така.

Иначе сега едно е сигурно. Руснаците си сътрудничат с Китай а във военно отношение напълно вероятно е Руснаците вече да превъзхождат Американците.

Малко извън темата но сега борбата е между две а вече и три суперсили за икономическо завлядяване и влияние в Европа. Всичко останало, което се случва сега са просто различни средства за постигането на една и съща цел.

Много вероятно е в съвсем скоро вереме да видим големи европейски страни да преминат на страната на Русия и Китай.

Не мисля че е така иначе нямаше да има развита наука за каквато си говорим в темата без сътрудничеството между двете свръхсили Россиа и США и не смятам че едната е по напред от другата на еднакво ниво са а ако бяха на различни нива този дет им е дал технологията и знанията ще се погрижи бързо бързо да ги изравни.... Китай изобщо не ги слагам в сметката дори смятам че Третата Световна ще се води между Русия и САЩ срещу Китай (те тоя сценарий са  го играли срещу нацистка Германия) като причината ще бъдат ресурсите в Сибир :)

• Автор
преди 39 минути, petie1 написа:

Не мисля че е така иначе нямаше да има развита наука за каквато си говорим в темата без сътрудничеството между двете свръхсили Россиа и США и не смятам че едната е по напред от другата на еднакво ниво са а ако бяха на различни нива този дет им е дал технологията и знанията ще се погрижи бързо бързо да ги изравни.... Китай изобщо не ги слагам в сметката дори смятам че Третата Световна ще се води между Русия и САЩ срещу Китай (те тоя сценарий са  го играли срещу нацистка Германия) като причината ще бъдат ресурсите в Сибир :)

Явно Руснаците са си намерили по-технологични съюзници. Фак е, че вече много американски военни са притеснени от новите военни технологии на руснаците.

Те вече разполагат със средства за водене на електрона война от много високо ниво. Имат напълно автономни бойни единици, които се управляват дистанционно от изкуствен интелект. Последния им бомбардировач, който е двуместен е с изключителни летателни характеристики. Втория пилот непосредствено се грижи за функционирането на летателен дрон, който е в тандем с бомбардировача и е с технологията stelts. И това не е научна фантастика а факти.

преди 19 минути, ntm7iv написа:

Явно Руснаците са си намерили по-технологични съюзници. Фак е, че вече много американски военни са притеснени от новите военни технологии на руснаците.

Те вече разполагат със средства за водене на електрона война от много високо ниво. Имат напълно автономни бойни единици, които се управляват дистанционно от изкуствен интелект. Последния им бомбардировач, който е двуместен е с изключителни летателни характеристики. Втория пилот непосредствено се грижи за функционирането на летателен дрон, който е в тандем с бомбардировача и е с технологията stelts. И това не е научна фантастика а факти.

Отсега да знаеш, че изкуствен интелект няма. И двете сили САЩ и Русия имат еднакви бойни единици и съоръжения. При един военен конфликт ще се извадят ядрените оръжия и тогава ще стане страшно. Да не говорим, че и Китай ще застане зад Русия.

преди 33 минути, Емил Костов написа:

Отсега да знаеш, че изкуствен интелект няма. И двете сили САЩ и Русия имат еднакви бойни единици и съоръжения. При един военен конфликт ще се извадят ядрените оръжия и тогава ще стане страшно. Да не говорим, че и Китай ще застане зад Русия.

От разговорите с моите китайски колеги имам определени съмнения дали Китай ще подкрепи Русия. Още повече, че те вече са воювали едни срещу други. Причината и тогава, и сега е, че китайците смятат голяма част от Източен Сибир за своя територия. 

преди 2 минути, nikolaustirol написа:

От разговорите с моите китайски колеги имам определени съмнения дали Китай ще подкрепи Русия. Още повече, че те вече са воювали едни срещу други. Причината и тогава, и сега е, че китайците смятат голяма част от Източен Сибир за своя територия. 

Ти се моли да не стане, че ако пуснат ядрените бомби няма да остане и бактерия жива на Земята. И това го знаят всички. Просто в момента правят театри и циркове. Колкото до Китай, макар че са се карали с Русия, винаги са били съюзници.

Е определено темата е сериозна! Даже не е за маса, а за две маси... и четири фази.

Ама иначе на мен ми се правят забележки:lol6:Почнахме от "стартрек" и "засекретена наука", а ся на геополитика.... та и Анка даже "замълча", смаяна вероятно...

преди 13 минути, kipen написа:

Е определено темата е сериозна! Даже не е за маса, а за две маси... и четири фази.

Ама иначе на мен ми се правят забележки:lol6:Почнахме от "стартрек" и "засекретена наука", а ся на геополитика.... та и Анка даже "замълча", смаяна вероятно...

Колко да е сериозна една тема в един форум. Просто се изказват мнения и това е.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Еми и аз тва се питам и сам си отговарям, ама поне носа на бъзик...

• Автор

Каквито и разногласия или конфликти да са имали в миналото са си останали в миналото. В общ интерес и на Русия и на Китай е да бъдат в съюз.

Колкото до засекретената наука, геополитиката и военните технологии са косвено свързани.

ПП.

Просто е дразнещо, когато повечето участници се опитват да коментират сериозни теми, двама или трима други да ползват темата за чат и забавление.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Сакън! Че, то и постовете на Anneliese са мнение.

преди 2 минути, nikolaustirol написа:

Сакън! Че, то и постовете на Anneliese са мнение.

Е реално погледнато са мнение. Не можеш да го отречеш.

преди 35 минути, Емил Костов написа:

Колко да е сериозна една тема в един форум. 

Точно толкова колкото е сериозен автора ѝ, или постващия, темата е пряко зависима от участниците в нея. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.