Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засекретената наука

Featured Replies

преди 51 минути, petie1 написа:

Има и по шарена ако искаш :)

И що реши, че съм от трети пол?! :) Щото съм от трета армия ли?! :) 

п.п. Армия, без лидер е помияр!!!  = яде помията на ... 

• Отговори 253
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Има доста засекретени неща. И не че толкоз се крият. Просто човечеството не е готово за тях.

• Мхм, я си помисли колко хора ще реагират нормално и колко ще откачат напълно!? Дори сега само заради един вирус има примрели от страх. А да помниш опашките в магазините от самото начало когато се ра

• Емил Костов
    Емил Костов

Не, не си готов. А колкото до масовата психоза и страх си спомни за простотията с календара на Майте и как светът щеше да свърши 2012 година. По това време в САЩ са били изкупени хранителните продукти

преди 31 минути, TheDirtyCleaner написа:

То и ние в Сандански имаме Пиринеум http://blog.nastanise.com/wp-content/uploads/2015/04/Park_Sandanski_16.jpg

Ама размерността не е в реални пропорции.

Хубав опит за заигравка със Захария-Съчиновата, или на Ян ван Хелзинг теорията, че Тиамат е била ударена и резултатът е Земята. Както и "обратното въртене" на Венера. Ама не беше така! Питай petie1 ! Той още се крие.

преди 4 минути, kipen написа:

То и ние в Сандански имаме Пиринеум http://blog.nastanise.com/wp-content/uploads/2015/04/Park_Sandanski_16.jpg

Ама размерността не е в реални пропорции.

Хубав опит за заигравка със Захария-Съчиновата, или на Ян ван Хелзинг теорията, че Тиамат е била ударена и резултатът е Земята. Както и "обратното въртене" на Венера. Ама не беше така! Питай petie1 ! Той още се крие.

Дейлихаха,какво очакваш?Иначе,съм виждал рисунка на Земята,без вода-всичко друго,но не и кръгла.По-скоро прилича,на незавършената "Звездата на смъртта".

преди 1 минута, TheDirtyCleaner написа:

Дейлихаха,какво очакваш?Иначе,съм виждал рисунка на Земята,без вода-всичко друго,но не и кръгла.По-скоро прилича,на незавършената "Звездата на смъртта".

Е нормално като си "махнал" водата.

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Евала! Тва със Звездата на смърта е :no-no:

Иначе, като малък се бях спазарил да изрисувам макета на Пирин в парка, а щото ми се виждаше малък - за 100лв. А па то с тези ми ти гънки и долове - две седмици на слънцето.  И като отидох да ми платят във фирмата, извършваща ремонта, двамата шефове ми се изгавриха и ми набиха канчето. После ми дадоха 150 лв. и ми казаха да се науча да се пазаря и да си правя сметка на труда и възможностите.

В смисъл, че Земята без вода, може и да си я нарисуваме, ама повърхнината й ще е доста над повърхнина на сфера с радиус - земния.

А в "нагъването" на мембраните на клетките, както и в "нагъването" на ДНК се реализира компресиране на инфо.

Как па досега не съм чел никъде като хипотеза, че в нагънатата земна повърхност, вкл. и под водата се съдържа генетичния код на човека. Явно цитолози не ги вълнуват конспирациите!

преди 32 минути, kipen написа:

А в "нагъването" на мембраните на клетките, както и в "нагъването" на ДНК се реализира компресиране на инфо.

Попадна ми една статия,преди време.Как червата,изпълняват функцията на"втори" мозък.Сравняваха гънки,строеж,разположение...Има и там,конспирации.

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Просто ще си замълча. Няма да ми стигнат патроните за картечницата.

Те патроните никога не стигат :)

преди 3 часа, dioib написа:

И що реши, че съм от трети пол?! :) Щото съм от трета армия ли?! :) 

п.п. Армия, без лидер е помияр!!!  = яде помията на ... 

Не защото пилотите си шарят самолетите с разни картинки :lol6:

преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

Попадна ми една статия,преди време.Как червата,изпълняват функцията на"втори" мозък.Сравняваха гънки,строеж,разположение...Има и там,конспирации.

И аз четох затова

преди 2 минути, petie1 написа:

Те патроните никога не стигат :)

Не защото пилотите си шарят самолетите с разни картинки :lol6:

И аз четох затова

Червата изпълнявали функцията на мозък. Отписвам се от тази тема начаса.

преди 4 часа, kipen написа:

Ноо ясно, че нема да издадеш каква е цената за полет с "Върджин".

Аа тва е тайна поне за десета степен масон хехе

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Е че аз ко съм крив че разни журналисти драскат такива смешки? :lol6:

преди 2 минути, petie1 написа:

Аа тва е тайна поне за десета степен масон хехе

Не се шегувай с масоните. Може да се окаже вредно за здравето ти. Те управляват света.

преди 7 минути, nikolaustirol написа:

Не се шегувай с масоните. Може да се окаже вредно за здравето ти. Те управляват света.

Аа добре

на 11.02.2022 г. в 16:41, Емил Костов написа:

Стига, бре! Стой ся...ще ти издам визията на руснаците за бъдещите им политики за храните и управлението на мелиоративни единици в селата. Както и програмата им за колонизиране на Марс.

Много интересно решение е черната дупка в тоалетната, но така се лишават от тор! Молко не са го измислили, но пък работят със замах! 

Кравата е яка

преди 21 часа, petie1 написа:

Ами аз ще почакам за тазиS1m0ne.jpg

Па нека ме "наказва"....

....смърт чрез "бонго-бонго"....

По- ме кефи от Ava in Ex Machina Ending

https://www.denofgeek.com/movies/alex-garland-changed-the-ex-machina-ending/

• Автор

Древние мегалиты: что от нас скрывает официальная история

https://zen.yandex.ru/media/history1science/drevnie-megality-chto-ot-nas-skryvaet-oficialnaia-istoriia-61fc03140c86866ef25274a8?&

Гледах "Книгата на тайните на Америка"  доста интересни неща казаха за НАСА хехе :)

Интересно е защо и двете свръхсили имат Космически сили?

• Автор
преди 56 минути, petie1 написа:

Гледах "Книгата на тайните на Америка"  доста интересни неща казаха за НАСА хехе :)

Интересно е защо и двете свръхсили имат Космически сили?

Всичко е ясно. Космически сили са необходими за отразяване на земни и извънземни атаки по орбитални обекти, както и атаки от орбита на наземни цели.

Въпросните космически сили са формирования, които разполагат с технологии далеч надвишаващи това, което знаем от официалните източници на информация.

преди 10 часа, ntm7iv написа:

Всичко е ясно. Космически сили са необходими за отразяване на земни и извънземни атаки по орбитални обекти, както и атаки от орбита на наземни цели.

Въпросните космически сили са формирования, които разполагат с технологии далеч надвишаващи това, което знаем от официалните източници на информация.

То май е най вече заради извънземните а за тук на нашата планета си имаме добрите стари ядрени глави

на 17.02.2022 г. в 21:40, petie1 написа:

То май е най вече заради извънземните а за тук на нашата планета си имаме добрите стари ядрени глави

Вие сте прави обаче откакто има в България протестиращи наистина  е много шумно преди нямаше такива работи... Живота беше нормален

на 11.02.2022 г. в 16:41, Емил Костов написа:

За разлика от главата корема си казва когато е празен. 

преди 42 минути, Happy people написа:

Кипен повдигна въпроса,за конспирации в микробиологията...Просто му подадох инфо,че и там има.Като четеш-осмисляй.И тогава давай мнение.

преди 11 часа, Happy people написа:

Вие сте прави обаче откакто има в България протестиращи наистина  е много шумно преди нямаше такива работи... Живота беше нормален

То цялата планета стана шумна :)

преди 1 час, Happy people написа:

Представяш ли си ква какафония ще е ако и главите вземат да сигнализират когат са празни

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.