Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Няма налично описание на снимката.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Гадна работа.

Сега пак ми обясни как едното оправдава друото, че другата жена в темата не успя.

На теб и сто пъти да ти се каже, че едното не оправдава другото, все тая. Заравяш главата в пясъка и ревеш, що биели негрите. Второто е следствие от първото- светът не можа или не поиска да озапти американския мерак да управлява земята. Да налага своите интереси безогледно и от позиция на силата. Да бъде  единствената държава в света, която създава отвратителни прецеденти, без да й се противопостави някой. Всички мълчаха досега, приели че така е правилно. А, когато се намери държава, която да отговори със същото, вече действията й бяха определени като престъпни. Само нейните. И всеки, който се опита да припомни генезиса на днешната война, решаваш, че оправдава Путин. 

преди 1 час, A.com написа:

Някой знае ли как да се търси във форума дали опреелен потребител е използвал определена дума? Да се търси само в мнения на определен потребител.

1.

1646958448_.png.b6de4186e81e279280e7d860ed9ef19a.png

2.

747038771_2.png.1352cc3b3890b8451123c0b3add9e07b.png

3.

1482027385_3.png.a0d11570a94c14c6fc9dc9e981b6e3d2.png

преди 16 минути, absurt написа:

На теб и сто пъти да ти се каже, че едното не оправдава другото, все тая. 

От един месец не сте се спрели "ама те американците..." И затова пак питам.

Утре пак ще питам, след 2-3 дни пак ще питам понеже пак ще пишете "ама те американците..."

преди 1 час, A.com написа:

Няма злоба.

Добре.Аз съм ок.Кажи ми само,как видя някой Украинец-работник?Имам предвид,в България.Напълно неграмотни и крайно нагли(не ми се удебелява,да натъртя).Това е моето виждане-от първа ръка.

преди 1 минута, BANKATA написа:

От един месец не сте се спрели "ама те американците..." И затова пак питам.

Утре пак ще питам, след 2-3 дни пак ще питам понеже пак ще пишете "ама те американците..."

И не се сещаш ли, че докато американците не спрат да подклаждат войната, която подготвяха 10 години, тя няма да спре и невинните ще продължават да мрат? Затова ти пиша "те, американците", защото от тях зависи. Да зачетат интересите и на другите на масата за преговори, не да опъват ситуацията, докато се скъса. 

Ти упорито извиняваш американците от първия ден на войната. Защо? И не ми казвай, че не е вярно, защото не съм прочела грам укор към това, което правят. Само, като те натисне някой, от кумова срама обявяваш, че не одобряваш какви ги вършиха в Сирия, Ирак, Либия, Сърбия. И толкова. 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Хи,хи! Памперсът защо се меси във вътрешните работи на Русия? Всичко друго оправил, та ще сменя държавния им глава.Това да не му е Либия и Ирак!? Ще излезе, че американците въобще не са в час какво се случва.

преди 5 минути, absurt написа:

Ти упорито извиняваш американците от първия ден на войната. Защо? И не ми казвай, че не е вярно, защото не съм прочела грам укор към това, което правят. Само, като те натисне някой, от кумова срама обявяваш, че не одобряваш какви ги вършиха в Сирия, Ирак, Либия, Сърбия. И толкова. 

Той "операцията" в Сърбия я одобрява, само че не можа да ми отговори на това:

на 24.03.2022 г. в 15:00, ivottoshev написа:

Значи одобряваш използването на американска военна сила в защита на новоотцепените от Сърбия републики, но не одобряваш използването на Руска военна сила в защита на новоотцепените от Украйна републики? Защо? С какво едно Косово да е повече от ДНР или ЛНР? Защо едните да имат право да определят сами съдбата си, а другите да не могат? 

преди 2 минути, absurt написа:

И не се сещаш ли, че докато американците не спрат да подклаждат войната, която подготвяха 10 години, тя няма да спре и невинните ще продължават да мрат? Затова ти пиша "те, американците", защото от тях зависи. Да зачетат интересите и на другите на масата за преговори, не да опъват ситуацията, докато се скъса. 

Оправдания които лежат на думите на...агресора Путин.

Как пък все страните които се управляват от диктатори някой друг и се**е в гащите. 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Оправдания които лежат на думите на...агресора Путин.

Как пък все страните които се управляват от диктатори някой друг и се**е в гащите. 

Не ти се получи заобикалянето по тъча. Твоите оправдания да защитаваш действията наБайдън по съсипването на Украйна какви са? Как ще оправдаеш милиардите, оръжията и наемниците, които издържат, за да продължава войната? Как ще оправдаеш двуличието- няма да се намесим чрез НАТО, че да не ни подпука нас Путин, ама ще финансираме и доставяме оръжия, докато не остане читав украинец!!?

преди 5 минути, absurt написа:

Не ти се получи заобикалянето по тъча. Твоите оправдания да защитаваш действията наБайдън по съсипването на Украйна какви са? Как ще оправдаеш милиардите, оръжията и наемниците, които издържат, за да продължава войната? Как ще оправдаеш двуличието- няма да се намесим чрез НАТО, че да не ни подпука нас Путин, ама ще финансираме и доставяме оръжия, докато не остане читав украинец!!?

Пазят Европа. Както се вижда имало е защо да наливат пари. Заплахата се оказа реална.

Изпълняват и договорките от будапещенският меморандум.

преди 21 минути, The Rage написа:

Добре.Аз съм ок.Кажи ми само,как видя някой Украинец-работник?Имам предвид,в България.Напълно неграмотни и крайно нагли(не ми се удебелява,да натъртя).Това е моето виждане-от първа ръка.

Украинец-работник в България не съм виждал. Това какво общо има с темата?

преди 26 минути, ivottoshev написа:

1.

1646958448_.png.b6de4186e81e279280e7d860ed9ef19a.png

2.

747038771_2.png.1352cc3b3890b8451123c0b3add9e07b.png

3.

1482027385_3.png.a0d11570a94c14c6fc9dc9e981b6e3d2.png

Благодаря.

преди 9 минути, absurt написа:

действията наБайдън по съсипването на Украйна

Пак си се напушила :giggle1:

За теб всеки който е помагал на евреите срещу хитлеристкия геноцид е... "съсипване" ??

Митрофанова медал ще ти даде за тези простотии :yanim:

преди 26 минути, absurt написа:

докато американците не спрат да подклаждат войната, която подготвяха 10 години

Не знам какво е, но е добро... което се друсаш :lol6:

преди 4 минути, BANKATA написа:

Пазят Европа. Както се вижда имало е защо да наливат пари. Заплахата се оказа реална.

Изпълняват и договорките от будапещенският меморандум.

Глупости на търкалета- пазят Европа като я заливат с бежанци и сеят смърт, поддържайки огъня? Ти ще излезеш някакво тролче особена порода- перде, от най- плътните. 

Все съм срещала нечистоплътни индивиди, но ти смело крачиш към първото място.

преди 20 минути, BANKATA написа:

Аз не разбирам малоумниците които защитават въпросните диктаторски режими , репресии, геноцид и целия комплект античовешки изродщини.

преди 24 минути, absurt написа:

Хи,хи! Памперсът защо се меси във вътрешните работи на Русия? Всичко друго оправил, та ще сменя държавния им глава.Това да не му е Либия и Ирак!? Ще излезе, че американците въобще не са в час какво се случва.

Според теб всеки който е воювал срещу нацистите, и е искал свержението на Хитлер, това е... намеса във вътрешните работи на Германия ???

преди 59 минути, absurt написа:

На теб и сто пъти да ти се каже, че едното не оправдава другото, все тая. Заравяш главата в пясъка и ревеш, що биели негрите. Второто е следствие от първото- светът не можа или не поиска да озапти американския мерак да управлява земята. Да налага своите интереси безогледно и от позиция на силата. Да бъде  единствената държава в света, която създава отвратителни прецеденти, без да й се противопостави някой. Всички мълчаха досега, приели че така е правилно. А, когато се намери държава, която да отговори със същото, вече действията й бяха определени като престъпни. Само нейните. И всеки, който се опита да припомни генезиса на днешната война, решаваш, че оправдава Путин. 

"Генезиса" ти се базира на тоталната фейк рашистка дезинформация.

Както нацистите са орпавдавали геноцида , сриването на градове и държави от лицето на земята, и т.н. и т.н.

Ти нацистка ли си ?

преди 4 минути, A.com написа:

Украинец-работник в България не съм виждал. Това какво общо има с темата?

Много дюд.Разпространяват се,в Европа.И ние,сме първа спирка.Неграмотнии и нагли.Крайно,нагли!!!

преди 2 часа, absurt написа:

Ето нещо, за което  Аспектчето и сие, идея нямат.

Кой твърди че при Соца не е имало протести.... Долу войната във Виетнам! Протестно шествие против жестоката инвазия на САЩ...! Народна република България 60те.....

277522746_7181899978549469_4603395646803

Оле Божке...

Ти сериозно ли  представяш  това като аргумент ? Виетнам???

Да, помним помним.. даже се събираха помощи по заводите...  ходили сме и на първомайски манифестации  :giggle1:

Пила си пила.. въри си лягай :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.