Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ето нещо, за което  Аспектчето и сие, идея нямат.

Кой твърди че при Соца не е имало протести.... Долу войната във Виетнам! Протестно шествие против жестоката инвазия на САЩ...! Народна република България 60те.....

277522746_7181899978549469_4603395646803

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, това е правилото. Печели който има по силен боен дух.

Украинците имат по силен боен дух. Много по силен. Рашистите не знаят защо са там

Нимой да се пуашиш. Фанахме се за зелено. Охлюви, коприва.

Нищо лично.Само да питам-Ти срещал ли си Украинец,на живо?Стискал ли му ръката?

Ето го бона, сега излизам.

Ако някой мисли, че лъжа. Дата е 26.03.2022 в 19 часа и 26. Забранено е без да питам управителя да снимам вътре в магазина.

Няма погледнах още веднъж, няма.

PXL_20220326_183041687~2.jpg

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Обещах да напиша, в момента съм в Кауфланд и няма захар, брашно и олио.

В Лидл днес ги има -ама ограничават до 3 броя на клиент.

преди 9 минути, The Rage написа:

Много издишаш дюд.Беше обратното-всичко можеш да си купиш но,няма от къде.

има време до този момент

преди 39 минути, A.com написа:

Не скачам. Споделям поредната смешка.

Поредната смешка - Путин казал, че все още не е решил за Шойгу - чайче или прозорец.

Как така на целия свят. Нали половината свят е с нея - Китай, Индия, останлите от Брикс и т.н.

Путин се опълчи на Украйна. Колко пъти се написа, не само в тази тема, че САЩ подлъгали Украйна и ги изоставили, както били направили и с Грузия през 2008. Обаче, реакцията на Европа, САЩ и няколко други незначителни държави доведе до "опълчила се на целият свят", ама това е пост фактум.

---

Да питам запознатите - истина ли е, че Путин иска Индия да плаща за доставения газ в евро?

Следя темата.Виждам колко си...Нахъсан.Кажи ми само-от къде?От къде се озлоби?

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Еми начи полуниця. Не ми се удава украинския, ма трябва май да го учим...

Попитах те на украински защо се преструваш на украинец!?  Навремето карах стаж-следдипломна квалификация в техния строителен университет в Киев.  Още беше   СССР. 

преди 6 минути, The Rage написа:

Нищо лично.Само да питам-Ти срещал ли си Украинец,на живо?Стискал ли му ръката?

Гледай хохли ли са, чохли ли са, гледай Реджеп – одно и тоже:) Ако си виждал украинец, все едно си видял Реджо:)

Взаимен компромис

Зеленски с оферта: Киев се отказва от НАТО, ако Русия спре огъня

BNews.bg

http://www.bnews.bg/uploads/images/6/155-191850-1_wide.jpg

Украинският президент Володимир Зеленски предложи взаимен компромис между Украйна и Русия. Киев е готов да не търси членство в НАТО, ако Русия се съгласи на прекратяване на огъня и изтегляне на войските си, съобщава "Асошиейтед прес".

"Това е компромис за всички - за Запада, който не знае какво да прави с нас по отношение на НАТО, за Украйна, която гарантира сигурността си, и за Русия, която не иска да продължи разширяването на НАТО", обобщи украинския президент пред местен телевизионен канал.

По-рано украинският държавен глава предложи конфликтът с Русия да бъде решен на национален референдум, като гражданите дадат мнението си по всички компромиси, които страната е готова да направи в името на края на войната. 

"Всички компромиси, договорени с Русия за прекратяване на войната, ще трябва да бъдат гласувани от украинците на референдум. Отговорът е много прост. Всички вече разбираме. Не сме приети (в НАТО - бел. ред.), защото се страхуват от Русия. Това е всичко. И трябва да се успокоим, да кажем "Добре, други гаранции за сигурност", заяви той, цитиран от "Ройтерс".

Според него по този начин въпросите за гарантиране на сигурността ще бъдат свързани с конституционни промени и промени в украинското законодателство.

Нито една от страните няма превъзходство над другата
Зеленски обясни, че въпросите, които могат да бъдат повдигнати на евентуален референдум, биха могли да засягат територии, окупирани от руските сили, включително Крим, или гаранциите за сигурност, предлагани на Украйна от държави в замяна на членство в НАТО.

"Обясних на всички преговарящи групи - когато говорите за всички тези промени, а те могат да бъдат исторически, ние няма къде да ходим, ще стигнем до референдум. Хората ще трябва да отговорят на определени формати на компромис. И какви ще бъдат те. Това е въпрос на нашия разговор и разбирателство между Украйна и Русия", коментира той.

преди 8 минути, dimy написа:

Взаимен компромис

Зеленски с оферта: Киев се отказва от НАТО, ако Русия спре огъня

BNews.bg

Украинският президент Володимир Зеленски предложи взаимен компромис между Украйна и Русия. Киев е готов да не търси членство в НАТО, ако Русия се съгласи на прекратяване на огъня и изтегляне на войските си, съобщава "Асошиейтед прес".

"Това е компромис за всички - за Запада, който не знае какво да прави с нас по отношение на НАТО, за Украйна, която гарантира сигурността си, и за Русия, която не иска да продължи разширяването на НАТО", обобщи украинския президент пред местен телевизионен канал.

По-рано украинският държавен глава предложи конфликтът с Русия да бъде решен на национален референдум, като гражданите дадат мнението си по всички компромиси, които страната е готова да направи в името на края на войната. 

"Всички компромиси, договорени с Русия за прекратяване на войната, ще трябва да бъдат гласувани от украинците на референдум. Отговорът е много прост. Всички вече разбираме. Не сме приети (в НАТО - бел. ред.), защото се страхуват от Русия. Това е всичко. И трябва да се успокоим, да кажем "Добре, други гаранции за сигурност", заяви той, цитиран от "Ройтерс".

Според него по този начин въпросите за гарантиране на сигурността ще бъдат свързани с конституционни промени и промени в украинското законодателство.

Нито една от страните няма превъзходство над другата
Зеленски обясни, че въпросите, които могат да бъдат повдигнати на евентуален референдум, биха могли да засягат територии, окупирани от руските сили, включително Крим, или гаранциите за сигурност, предлагани на Украйна от държави в замяна на членство в НАТО.

"Обясних на всички преговарящи групи - когато говорите за всички тези промени, а те могат да бъдат исторически, ние няма къде да ходим, ще стигнем до референдум. Хората ще трябва да отговорят на определени формати на компромис. И какви ще бъдат те. Това е въпрос на нашия разговор и разбирателство между Украйна и Русия", коментира той.

и огъня ще се прекрати...

и войските ще се изтеглят....

....ама когато си свършат работата която трябва да се свърши-денацификацията и демилитаризацията.....

зеления продажник остава да живей нейде по света с наградата си за мир....

а останалото от Украйна-най-миролюбивата страна в света...

преди 23 минути, absurt написа:

Кой твърди че при Соца не е имало протести.... Долу войната във Виетнам! Протестно шествие против жестоката инвазия на САЩ...! Народна република България 60те.....

Такива изсмукани от пръстите неща, то и при нацизма е имало наченки на протести. Но всички знаем, как завършват. 

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Отнощенията са пари! Няма значение валутата а количеството. Като дойде в юани, ще му мисля - не ми пука, дори да закрия бизнеса. Аз мога и без този бизнес, ама 4-мата работяги не могат

Текст от една велика песен

Is this the real life?
Is this just fantasy?
Caught in a landslide,
No escape from reality.

Все едно е писан за теб.

Миличкото гущерче мечтаещо да бъде дракон.

преди 28 минути, absurt написа:

Дам. Имаше много протести против Америка, пртив ционизма...  :D

преди 1 час, insec написа:

аз не ги знам законите на войната, ала по- трудно ми е да си представя как така русия ще спечели - естествено, че запада, САЩ, ЕС, НАТО, ще се застъпят за Украйна, като как си го е представял Путин, че ще му мине номера, на какво е разчитал.

Може би на "дайте да си траем, че оставаме без руски газ".

преди 21 минути, The Rage написа:

Следя темата.Виждам колко си...Нахъсан.Кажи ми само-от къде?От къде се озлоби?

Няма злоба.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Такива изсмукани от пръстите неща, то и при нацизма е имало наченки на протести. Но всички знаем, как завършват. 

Понеже не ми се разговаря с високоинтелигнти хора, ще кажеш ли на госпожата, че при Соца имаше протести. Протестираха в Прага 1968 и в Унгария 1956.

---

Някой знае ли как да се търси във форума дали опреелен потребител е използвал определена дума? Да се търси само в мнения на определен потребител.

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

Дам. Имаше много протести против Америка, пртив ционизма...  :D

И песни имаше дори, и песенен конкурс против войната.  Накрая и самите американци се вдигнаха, та беше прекратена. А, от оранжевата отрова, с която засипваха страната, измряха купища - сред американските войници също. А, те бяха наборници- за нежелание да се отиде във Виетнам, се лежеше в затвора. Справка- Касиус Клей, който там "попадна на хора" и стана......мюсулманина Мохамед Али. И досега не могат да си обеззаразят земята, виетнамците. За напалма да не говорим

19541330_303.jpg

преди 45 минути, Филипов написа:

Вадим пак лъже като разпран. В Изюм се водят улични боеве, все още никой няма съществено преимущество.

Освен това руското командване пак е променило плана, за да е сичко по план. Сега твърдят, че никога са нямали намерение да превземат нищо освен ЛДНР.

преди 32 минути, absurt написа:

И песни имаше дори, и песенен конкурс против войната.  Накрая и самите американци се вдигнаха, та беше прекратена. А, от оранжевата отрова, с която засипваха страната, измряха купища - сред американските войници също. А, те бяха наборници- за нежелание да се отиде във Виетнам, се лежеше в затвора. Справка- Касиус Клей, който там "попадна на хора" и стана......мюсулманина Мохамед Али. И досега не могат да си обеззаразят земята, виетнамците. За напалма да не говорим

19541330_303.jpg

Гадна работа.

Сега пак ми обясни как едното оправдава друото, че другата жена в темата не успя.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ягода на украински. На руски е клубника.

Закачка си имаме в темата, явно си гастрольор.

Да за мен тази "война" е неразбираема и странна а темата ми се вижда тюрло гювеч и аз мисля кат дядо Стефчо за "войната" :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.