Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, absurt написа:

Абе, скаутче, да не мислиш, че Китай е дупедавска нация като нас? Те също са империя и ако следиш по- внимателно отношенията им с янките през годините, ще схванеш колко са им на дневен ред доларите им. 

Ами няма какво да следя последните години, бе чугунена главо! Нали виждам про-форма фактурата си от четвъртък - в USD e!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

zx780_4328669.jpg

Какво ли си мислят? За Макрон е ясно-  "Безнадежден случай".....

А, португалецът е наивник, който все още се пробва да опонира......

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Много е ял черен хайвер, пил е водка и се забавлявал с полка. Руска вечер. Много емоции.

https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Varshava-ima-pravo-da pretendira-za-Kaliningrad-tvardi-polski-genera_773198.html

Варшава има право да претендира за Калининград, твърди полски генерал

Само в мечтите им.

Да не вземат да си спомнят какво значи западната дума за помощи колко значи тя. Защото, ако опитат да ударят Калининград, и руснаците отвърнат, ония бързо ще разберат, че НАТО и САЩ пръста няма а си мръднат за тях, както навремето не го направиха Великобритания и Франция. Ще вземат да си спомнят август 1944. И ще реват.

Глупаци, готови са да пожертваот Варшава и малкото оцеляла полска история, заради решението им да престъпят договорките от след Втората световна война.

Да ходят да си взимат Лвов ида не си и помислят за Калининград.

И да внимават, че от германска страна четох, че имат амбиции за Гданск (Данциг).

Поляците просто са уникално ПРОСТИ!

преди 2 минути, Anneliese написа:

Защото, ако опитат да ударят Калининград,

Скоро ли се върна от поредното си пребиваване в Калининград 

преди 6 минути, absurt написа:

Пак ли се опитваш да мислиш

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Ако си студент и нямаш пари за квартира, да си платиш семестъра, здравните и билета, храната, сметките, пак ли така ще разсъждаваш? Или по комунистически да помоли другар или тате?

<<^^ОБРАЗОВАН ЧОВЕК, НИКОГА НЕ БИ СЕ УНИЖИЛ ДА МИЕ КЕНЕФИ, ПА АКО ЩЕ И ЗЛАТНИ ДА СА.^^>

И наричаш това нормално? Аз - не!

Аз не знам България да е унижавала така чужди студенти!

Леле, направо съм в екстаз от мъдростта на хората в тоя форум. супер сте. Само така!

преди 5 минути, Anneliese написа:

Аз просто съм уникално ПРОСТА!

Като всички нацита с тапети от рубли :)

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Леле, направо съм в екстаз от мъдростта на хората в тоя форум. супер сте. Само така!

Аз па баш от тоя форум научих че копютрите били предачни машини справка форумното наци дет се върнала от Калиниград

преди 4 часа, Тhе Monstеr написа:

Каква соц тирада... Няма отърване от комунистическото мислене. Образования човек имал в ръцете си дипломата и бам нагоре по стълбата.

Дипломата не дава никакво право. Образованият човек в капитализма, да има в ръцете си дипломата му е от най- маловажните неща. Важно му е да има в ГЛАВАТА СИ ЗНАНИЯТА. Те са нещото което отваря вратите към друг свят! Бил Гейтс беше вече милиардер, имаше диплома на среднист, но имаше знания на енциклопедия.

Бил Гейтс е една силно съмнителна личност. Не го величай, ако обичаш. На мен ми прилича на пълен психопат.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ти кога беше студент/ка?

Е че как да не е била? Цяла нова компютърна теория написа ти не била студентка :)

преди 26 минути, NewRedDragon написа:

Ами няма какво да следя последните години, бе чугунена главо! Нали виждам про-форма фактурата си от четвъртък - в USD e!

Ти не бъркай своята мижава фактура с тази на Газпром с Китай например.. Хората си имат вече съглашения с няколко страни за търговия в свои си валути.. С Индия и Турция също, както и с други страни от средна Азия ..  саудитите в момента работят с Китай за организиране продажба на петрола си за юани..та такива неща..мдам

преди 4 минути, Anneliese написа:

Бил Гейтс е една силно съмнителна личност. Не го величай, ако обичаш. На мен ми прилича на пълен психопат.

На теб всички нормални ти приличат на психопати.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Кат не го харесваш Били Гея що му ползваш ОС? :)

преди 1 минута, Moriati написа:

Ти не бъркай своята мижава фактура с тази на Газпром с Китай например.. Хората си имат вече съглашения с няколко страни за търговия в свои си валути.. С Индия и Турция също, както и с други страни от средна Азия ..  саудитите в момента работят с Китай за организиране продажба на петрола си за юани..та такива неща..мдам

Аз не бъркам! И не ми пука нито за газпром, нито за никого. Бензин има ли - има. От къде ще е суровината не ме интересува. Нито дали ще е 2 или евра килото

преди 45 минути, Coco1 написа:

Не ти е пълен цитата нещо

Топ чугун в София - Булевард “Дондуков”, 25 март 2022 г..

Може да бъде изображение с 1 човек и на открито

По скоро топ тъп коментиращ 😄😄 Нещо се обърка явно,това не е руска униформа...

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Аз не бъркам! И не ми пука нито за газпром, нито за никого. Бензин има ли - има. От къде ще е суровината не ме интересува. Нито дали ще е 2 или евра килото

Бъркаш ,понеже гледайки от мижавата си камбанария ,си мислиш че и света е такъв... Не е, просто ти си късоглед и неинформиран...

преди 26 минути, absurt написа:

zx780_4328669.jpg

Ето, вече четеш мисли по снимка... Българската психиатрия, търпи много сериозна критика за бездействието си.

преди 45 минути, NewRedDragon написа:

За отношения говоря, гумена главо. Щом ще си разменяме любезности. И моите са в долари, щото още е първата официална валута. Кога ще ги получа в юани, ще видим.  Както и да е- не мога да обяснявам едно и също по сто пъти, а то да отскача......

преди 11 часа, Coco1 написа:
Яков Владимирович Резанцев
Командир на 49-та общоармия на Южното военно окръг генерал-лейтенант
мъртъв

Вече излезе една приказка(не е свързана точно със смъртта на въпсотния генерал), че в руските ВС вече има ново звание: генерал-покойник.

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Не се ли знаеше че в градовете с рускоговорящи хора се провеждаше геноцит от така наречените нацистки движения в Украйна.

Думата "геноцид" за нищо я нямате.

-- Малко забавление :)

Хищник дебне своята жертва:

https://pbs.twimg.com/media/FOuBFezXIAQztXl?format=jpg&name=900x900

-

https://pbs.twimg.com/media/FOrXrdhWUAIROQa?format=jpg&name=medium

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.