Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Мен  лично, с нищо не ме е обидил, но му се чудя на акъла. Голям мъж, не на 20 години а да се драчи с хората , явно му доставя удоволствие, щото иначе - нищо не печели.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Белгиеца написа:

На 318 стр Кирилов го е пуснал преди тебе

Абе я върви у лево! Ти ли ще ми кажеш какво и кога да публикувам? Кой си ти бе? Какъв си? Ако не ти понася хайде чупката! Аман от такива бе! 

преди 7 минути, Белгиеца написа:

Бабке недоклатена

А гледам че си и възпитан? Белгиецо! а те...

Той не и искал мнението! Щото аз твоето го искам непрекъснато а?

преди 13 минути, Kolev72 написа:

Не е лично. Още по вече приятно да виждаш убити хора и разрушени градове. И на мен нищо не ми е имало до сега, както на теб.Ти си направо като бандеровците. А иначе като ти стиска, грабвай ятагана и в Русия - срещу Путин. Белким успееш да му отсечеш главата. Поне форумът ще миряса от теб.

И кое му е неутралното на това ? Що мене нападаш ?

Аз пускам стойностни материали и весели украински мелодийки за разтоварване.

Обидите и личностните нападки почват от вашата групичка.

Да не говорим, че повечето от вас изобщо не пишат по темата.

Докато аз съм безупречен.

Даже вчера, като видях, че съм лайкнал пост, с пристрастием, където цитират Нова, си направих труда да проверя и ви казах, че е фейк, макар информацията да беше за наш'те.

Е, вече дай Боже, е на път да стане истина.

Между другото, да не забравяме, че аз още от началото ви обясних, че Украйна ще спечели войната, като се аргументирах сериозно и научнообосновано.

Логично натам отиват работите.

преди 5 минути, Kolev72 написа:

Мен  лично, с нищо не ме е обидил, но му се чудя на акъла. Голям мъж, не на 20 години а да се драчи с хората , явно му доставя удоволствие, щото иначе - нищо не печели.

То годините на тялото нЕмат значение, възраста на акъла е определяща.

И той не се драка, аз се дракам и ми доставя някакво удоволствие, признавам си.

Той просто изживява мечтите си да бъде това, което сам знае, че никога нЕма да бъде.

Затова ми е и забавен.

преди 4 минути, Джугашвили написа:

Честито на печелившите!!! 

Превзехте ли Киев ?

преди 1 минута, andiay написа:

И той не се драка, аз се дракам

Много знаеш ти на кой свят се намираш...

току-що, Реджеп Иведик написа:

Мда, знам!

В реалния.

Много е различен от твоя, тъй да знаиш.

Бомбите?

Памперса?

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Превзехте ли Киев ?

Благодаря за горния коментар. Сега логично напиши, ти на кой свят се намираш, защото може би някои ще искат да се присъединят към теб! Нали си чувал поне, ако не знаеш, че ТЕЛЕГРАМ, не е под руска юристдикция? Центалата е в Англия.

"Превзехте ли Киев ?"  Предполагам , това си го написал за първи път, нали?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Не се обиждам, защо да се обиждам от такива? Хора, които всичко им е вървяло по план, спуснат от ЦК на партията. Членове на партията. Всички врати им бяха отворени.  Сега ги виждаме, способностите им. Карма.  Колелото на съдбата се завъртя.

В реални условия, в трудова конкуренция. Вече повече от 30 години. Колко са кадърни и способни. Прилагат наученото.

Даже и една кайсия не могат да оберат, тръгнали да се подиграват на кене.фите. То да не е кенефа на двора, дето клечат и си бършат с вестник << Работническо дело>>. Където комунистите не разрешаваха да имаш вътрешна баня, а трябва всяка неделя да ходиш на градска баня, при теляка. Сигурно и това е обидна професия.

От какви "такива", Аспектче, не се обиждаш? От хора с професия, постигнали комфорт на живота си и този на децата си, както по времето на соца, така и вече 30+ години след него ли? Хора, които с уменията си и парите, които им носят те, могат да наемат куп берачи на кайсии и още куп чистачи на кенефи? Достойнството, Аспектче, или го имаш, или го нямаш. Ти го нямаш, щом в Меката на капитализма, "в реални условия, в трудова конкуренция", си се доказал само като кадър в най- нисшата професия, най- слугинската и най- ниско платената, при все че имаш образование в сфера, в която кадърните хора стават световно известни. Такава, каквато тук само неграмотните цигани заемат. 

И да, нямаш причина да се обиждаш, щом си си избрал най- ниското стъпало и щом поддържаш една рядко срещаща се и крещяща историческа неграмотност- от далечното минало, до това- вчерашното тук.

току-що, Kolev72 написа:

Благодаря за горния коментар. Сега логично напиши, ти на кой свят се намираш, защото може би някои ще искат да се присъединят към теб! Нали си чувак поне, ако не знаеш, че ТЕЛЕГРАМ, не е под руска юристдикция? Центалата е в Англия.

Ти пък, той Реджепа е скъсал дипломата и на собствения си учител по логика.

На логика тръгнали да го учат те...

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Украинские войска под Киевом продолжают массово сдаваться в плен

На всички направления е почти същото, въпреки пропагандираните укро успехи.. Официално  ВСУ вече спря да обкръжава или настъпва в сводките си така велико ,но явно това още не е спуснато до тукашните троли 😏.. има време ще дойде и до тях... 

В Херсон се опитаха от Николаевския гарнизон да се промъкват по групички за да правят пакости в тила на руснаците,но лапнаха дървото без вазелин ,само наш байчо уж военен Фишист , не е зацепил още,ослепен да слуша и чете укрооската пропаганда 😄😄 .. Американски военни източници дори показват на дкарти кой докъде е, но нашите троли им е по вкуса да сънуват за победи и десетки уж загинали генерали ...мадам, ако не беше смешно щеше да е жалко направо , с тези техни напъни... Същите бяха и през 2014-2015та, ама явно забравиха вече как тогава пак се пенеха и дори Москва поставяха на колене смешниците, за други конфликти по света като Сирия, Либия , Карабах да не споменавам.. 😏😏

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Абе я върви у лево! Ти ли ще ми кажеш какво и кога да публикувам? Кой си ти бе? Какъв си? Ако не ти понася хайде чупката! Аман от такива бе! 

Във форум си. Няма да ти обяснявам какво означава. Като си толкова тънкообиден - ходи ти у лево и говори сам със себе си. Поне ще си в "интелигентна" компания.

преди 1 час, Богатир написа:

Днес в моя град..то всеки ден минават доста украински коли, от тук... но днес имаше интерсна случка.

Спря една сучка, с Нисан Кашкай, на задното стъкло залепени обидни думи против Русия...

Спря и влезе в магазина след мен, явно да си купи нещо ..Почна да бръщолеви на шльокавица..Никой нищо не и разбра..Започна да се нерви и обърна на руски..Взе си вода, шоколад, цигари ..и почна да вика Идите нахуй все..слава украина ..че като излезе собственика Донко, па и би два шамара и и я срита навън...обра си покупките крещейки истерично, обърна Нисана и подкара обратно към Румъния :biggrin:

Украински верек!

Горката жена, какво е преживяла сред русоробите. Аз, че съм българин, се държат така. Ужас! Тъмни балкански субекти.

☹️☹️☹️

защо ютуб изтриха видеото за залавянето на Зеленски в бункера,

ааааа щото това е бил двойник, а истинския още ден преди да влязат русите е дръпнат в Полша!

аман от дезинформация.

преди 9 минути, parmobil написа:

Във форум си. Няма да ти обяснявам какво означава. Като си толкова тънкообиден - ходи ти у лево и говори сам със себе си. Поне ще си в "интелигентна" компания.

Ти от ЗКПЧ с една мозъчна гънка, какво очакваш? Да мисли? Абсурт. Тия са останали в развитието си до нивото на маймуната

някой да направи анкета

-За Русия съм

-За Украйна съм

Неутралет

стига сме викали и крещяли

Много се любувам на израза "В Украйна няма как да има нацизъм, защото президентът им е евреин"...тоест, нацизъм има само когато се преследват евреите...Когато се преследват неевреи нацизъм няма как да има...Тоест, Хитлерова Германия е била нацистка, защото е преследвала евреите.Ако не ги преследваше, а преследваше само неарийските народи, и там нямаше да има никакъв нацизъм...Проста и ясна за възприемане "мисъл".

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Ти от ЗКПЧ с една мозъчна гънка, какво очакваш? Да мисли? Абсурт. Тия са останали в развитието си до нивото на маймуната

А ти успя ли вече да го стигнеш нивото на маймуната?

Да?

Не ти личи...

Ню Йорк Пост: Хънтър Байдън е намерил пари за биолаборатория в Украйна, потвърждават негови имейли | Glasove.com

Линк към оригинала Hunter Biden played role in funding US bio- labs contractor in Ukraine: e-mails (nypost.com)

Цитат

Russia’s assertion that President Biden’s son Hunter was “financing . . . biological laboratories in Ukraine” was based in truth, according to e-mails reviewed by The Post.

Скачайте на амбразурата. Ма Гласове , ма ала бала портокала...

преди 12 минути, Hristo52 написа:

Много се любувам на израза "В Украйна няма как да има нацизъм, защото президентът им е евреин"...тоест, нацизъм има само когато се преследват евреите...Когато се преследват неевреи нацизъм няма как да има...Тоест, Хитлерова Германия е била нацистка, защото е преследвала евреите.Ако не ги преследваше, а преследваше само неарийските народи, и там нямаше да има никакъв нацизъм...Проста и ясна за възприемане "мисъл".

Към нацизъм клони Путин и неговата държава Русия, защото имаме култ към личността и имаме една раса или народност, която уж превъзходства другите народи. Тази на русите.

Пропагандата, елиминиране на опозицията и хора различни с различно мнение от това на вожда. Изолирана държава, която се бори срещу другите държави от целият свят, срещу някакъв невидим враг.

Защото държава е в постоянна заплаха и е нужно тя да се защитава. Постоянна война и претенции за територии.

Решението на Путин да продава газ в рубли не е емоционално. То е отдавна подготвяно трасе за нов финансов ред

26.03.2022 admin Коментар 0

FB_IMG_1643182670249.jpg?resize=678%2C38

110
SHARES

Настъпва нов велик момент. Путинофили не могат да влизат в ЕС! Засега за руснаци важи, но кой знае, може скоро и за жители на ЕС да започне да важи. Както на неваксинираните се опитаха да вземат хляба, работата им, а на места се опитаха да ги заключат в домовете им, така и сега от тоталитарния евро-атлантически лагер очаквам русофилите и путинофилите да бъдат уволнявани и затваряни.

Следващата крачка по програмите на ненормалните либерални гниди може би ще бъде уволняването и заключването на тези, които се къпят всеки ден и ядат истинска храна, а не заготовките на Лайнен. Този евро-атлантически Запад се изврати до крайност, уродлив по природа, той прилича на огромен грозен тумор, расте необезпокояван, причинявайки смърт и разруха откъдето мине. Но! Това е минимален регионален проблем! Световното господство вече се изплъзва от ръцете му и сега ще го докажа.

Но преди това с поредната доза умиление да отчета напъните на евробюрократите, до един невежи, неграмотни и некадърни, всичките завършили „престижните“ глобалистки университети за произвеждане на бройлери с гумени глави. Само Андрей Слабаков е завършил ВИТИЗ, бившето НАТФИЗ.

Вчера, след като почти бяха матирани от Путин, ЕК водена от невероятния експерт гинеколожката Лайнен и роди…..създаване на европейски сили за сигурност в размер на 5000 души и още, внос на изключително скъпия и вреден за околната среда (Грето, слушаш ли ме?) американски шистов газ. Леле! Икономическите потенциали на Европа под диктата на ЕССР са велики, направо в 21-ви век, то е прогрес, то е растеж, то е чудо! Единственото, което гумените глави либерални глобални може да измисли е, да внася с танкери газ от щатите. Евала! Това е икономическо решение на нивото на средно специално училище! Трагедия сте еврофили, трагедия!

Сега същественото. Защото светът си живее живота, извън ЕССР и западния концлагер има живот. Ето неговите нови параметри.

Газ в рубли.
Петрол в юани.
Цифрови пари, които обезмислят SWIFT и ФДС.

В момента цифрови пари са нещо като реанимация за света от удушаващото влияние на печатницата за пари ФДС, чрез която се отвлякоха всички икономики в света. Работите и ви плащат и все не ви стигат парите? То е защото има една невидима сила, която стои между вас и вашите пари и постоянно създава условия вашите пари да не могат да ви послужат, постоянно да намалява тяхната стойност за сметка на усилване властта на невидимата сила над вас.

Записвайте си!
Всеки ден ще го пиша. Защото това е част от оформящата се нова реалност, в която Европа, Северна Америка и Австралия са ЗАДНИЯ ДВОР.

Решението на Путин да продава газ в рубли не е емоционално. То е отдавна подготвяно трасе за нов финансов ред, съобразено със съюзниците на Русия. Към тази група попада почти целия свят с изключение на малоумния Запад.

Това решение ще доведе до рублизация, със сигурност е смъртоносен пирон в ковчега на долара и Брестън-Уудската система. Край, финито! Рублизацивта засега ще е регионална, частични континентална, но когато дойде следващата зима в северното полукълбо, ще стане световен процес. Уверявам ви! Сега тук идва пролет и сичко е 6, Киро Идиота размахва крайниците си в ЕС говорейки със себеподобните си орангутани там, играейки си на управление на държавата България. Но идва зима след това и пак ще си говорим и за Путин, и за рублите и за това ОТКЪДЕ ДА СЕ СНАБДИМ С РУБЛИ.
Защото той въпросът има две нива.
1. Газ ще има срещу рубли.
2. А откъде ще вземем рублите?

Засега поведението и управлението на Европа е все още в зоната на глобално либералната розово зелено кафява мъгла.

Европейските обединени идиоти Киро, Шолц, Макрон, Лайнен, Борел и останалите с апломб „управляват“, „решават“, „ръководят“. Обаче в народите им клокочи зверско недоволство от тях и управленията, решенията и ръководствата им! Германският бизнес вече откритото застава срещу решенията за прекъсване на газовите доставки от Русия и фалита на Северен поток-2.

Същото е положението навсякъде. Европа я чакат тежки революционни дни. Неизбежно е с тези управляващи. Скъсването на отношения с Русия и опита за създаване на изкуствена нова Желязна завеса е тежка политическа грешка, която ще доведе до революции в бяла Европа. Народите навсякъде дават признаци, че не са съгласни с управлението на своите избрани или поставени управляващи. Мога смело да заявя, че в Европа се оформя видимо един феномен, условията за който се развиват с години – Деференцияция на обществата в ЕС по хоризонтален принцип, управляващата върхушка губи все повече подкрепата и доверието на управляваното мнозинство. Това е много сериозен обществен и социален процес! Който ще продължи да се развива и ще прерасне в бунтове и революции. И те ще бъдат АНТИГЛОБАЛНИ по своето същностно съдържание.

Русия обяви край на първа част от своята операция в Украйна.
Това означава, че украинската държава е разглобена и очаква решението за съдбата си – примирие с руските условия или безусловна капитулация.
Руската армия е унищожила основни точки на украинската армия, както и точки на нацбатите и чуждестранните наемници. Демилитаризирането на Украйна е почти завършено. Остава денацификацията. Всички призиви – Не на войната – са фактическа подкрепа за глобализма в Украйна и в света. Туморът трябва да се премахне, както и условията да се развива отново! Тумор се маха или с нож, или с вещества в терапия или храна, като и в двата случая ЗАГИВАТ КЛЕТКИ.

Това, което сега се прави по отношение на Украйна от страна на Запада, е да се подхранват туморните клетки и да не се позволява тяхното извеждане от организма. Никой нормален човек не е войнолюбец! Но има моменти, в които не може без жертви! Това го разбира всеки човек, който живее истински живот, а не изкуствен живот в измислени реалности. Природата умира всяка година и се ражда отново.

Мир ще се постигне.
Но светът ще живее при нови условия и тях няма да ги диктува повече гнездото на западните юдейски педераски кланове.

Анастасия Гешева

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.