Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, andiay написа:

"Глупак е моят татко - глупак ще съм и аз."

Именно. Добре се описа.

https://m.dw.com/bg/главният-прокурор-на-украйна-136-деца-са-убити-досега-във-войната/a-61267233

Главният прокурор на Украйна: 136 деца са убити досега във войната

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

Именно. Добре се описа.

Щом ти го казваш, нЕма как да не е така.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Усети ли се най накрая

Усетих, че пак памперса ти е за смяна.

преди 3 минути, andiay написа:

Щом ти го казваш, нЕма как да не е така.

Ти го каза, не ми слагай твои думи в моята уста. Ти го написа. Има го на черно и бяло.

7 годишно момиченце пее украинския химн. Момиченцето, което пееше песента от филма на леденото кралство в бомбоубежището.

преди 7 минути, absurt написа:

О, новопокръстеният антикомунист, бил силно религиозен? Вечер как е- първо удряш чело пред хамериканското знаме и БайДън, после целуваш иконата, молейки Бога да ти прости неистовата омраза към руснаците и жаждата за кръв? 

“Отче! прости им, ибо не ведают, что творят"

:hush:

току-що, Реджеп Иведик написа:

Тупой бля, като рашист на Чернобаевка

11:0 май вече ? :giggle1:

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Капитализъм е чудесен инструмент, с който можеш прекрасно да си изложиш своите качества на трудовия пазар и да се конкурираш. Знам, че ти в трудно да схванеш идеята на капитализма, може би защото при теб всичко е идвало по план. Спуснат от партията, независим от твоята квалификация и способности, както детското стихче.

<<Миньор е моят татко

миньор ще съм и аз>>

Именно затова сега България е неквалифицирана и евтина работна ръка.

Ивенно, защото си учил в капитализЪма, си толкова неграмотен и интелигентността ти е пострадала. Ще припомня как ти си се реализирал, за да е пример от първа ръка. Завършваш сладкарство- средно специално образование. Бягаш от България и се реализираш в развития капитализъм като чистач на клозети в Германия- в столицата й. Изкарваш курсове, разбира се. Как да държиш затоплената кърпичка, с която бършеш седалката след всяко посещение. Поверяват ти капиталистически обект за управление и поддръжка, евфемистично казано. С минимална заплата. Колко години си така, не знам, но явно толкова си можеш. За времето, от което идея нямаш, беше невъзможно образован човек да мие кенефи. За плочкаджия се искаше разряд. Колкото си разбрал, а то пак ще е почти нищо, толкова.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Изпревари ме на фотофиниша.

Тупой бля, като рашист на Чернобаевка

Путин не ме обича, но аз съм е..бати пича.

преди 2 минути, miro20 написа:

11:0 май вече ? :giggle1:

Да 11 та серия.

Май последна. Ся украинците са ги напънали при Херсон и не сварват да бягат през Антоновския мост

преди 3 минути, absurt написа:

Ивенно, защото си учил в капитализЪма, си толкова неграмотен и интелигентността ти е пострадала. Ще припомня как ти си се реализирал, за да е пример от първа ръка. Завършваш сладкарство- средно специално образование. Бягаш от България и се реализираш в развития капитализъм като чистач на клозети в Германия- в столицата й. Изкарваш курсове, разбира се. Как да държиш затоплената кърпичка, с която бършеш седалката след всяко посещение. Поверяват ти капиталистически обект за управление и поддръжка, евфемистично казано. С минимална заплата. Колко години си така, не знам, но явно толкова си можеш. За времето, от което идея нямаш, беше невъзможно образован човек да мие кенефи. За плочкаджия се искаше разряд. Колкото си разбрал, а то пак ще е почти нищо, толкова.

Как ме разсмя. 😀  Продължавай да се излагаш. 

Българите са казали.

<<Волът рие пръстта с рогата си и сяка че я фърля на небето, а тя пада на гърбът му.>>

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:
преди 4 минути, absurt написа:

Как ме разсмя. 😀  Продължавай да се излагаш. 

Българите са казали.

<<Волът рие пръстта с рогата си и сяка че я фърля на небето, а тя пада на гърбът му.>>

Цитат

За времето, от което идея нямаш, беше невъзможно образован човек да мие кенефи.

тая комунистка  още 30 г ще и трябват за да разбере че... именно фалита на соц системата заради некадърност, шуробаджанащина, кражби и корупция се срина, и затова образованите, умни и можещи хора потърсиха препитание и достойно заплащане на труда си в "злия Запад".

И не всеки мие кенефи . Аз ни един нямам от моите познати и роднини които са излезли, да са мили кенефи или чинии. Такива са които въобще нищо не могат да правят.

Жертва на пропагандата.:getout:

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Как ме разсмя. Продължавай да се излагаш. 

Българите са казали.

Волът рие пръстта с рогата си и сяка че я фърля на небето, а тя пада на гърбът му.

Разсмях те, ама весела нотка няма в писанието ти. Щото, фактите ти си ги дал- за себе си и реализацията си в Берлин. Не си очаквал, че така изглеждат от страната на образованите и с достойнство, хора.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Ти го каза, не ми слагай твои думи в моята уста. Ти го написа. Има го на черно и бяло.

Ти определено не схващаш какво четеш, няма изненада тук.

Да опитам да го разясня като за малко детенце, като това пеещото в клипа ти.

1, В първия ми пост израза е поставен в кавички - това какво означава според твоята мътна главица.

2. Вторият ми коментар е ироничен отговор на твоя пост и казва, че щом ти казваш нещо, то определено то няма никаква връзка с действителността.

Сега по-разбираемо ли е вече или трЕбат още разяснения?

току-що, miro20 написа:

тая комунистка  още 30 г ще и трябват за да разбере че... именно фалита на соц системата заради некадърност, шуробаджанащина, кражби и корупция се срина, и затова образованите, умни и можещи хора потърсиха препитание и достойно заплащане на труда си в "злия Запад".

И не всеки мие кенефи . Аз ни един нямам от моите познати и роднини които са излезли, да са мили кенефи или чинии. Такива са които въобще нищо не могат да правят.

Жертва на пропагандата.:getout:

Това уж антикомуне, ама кланящо се на два бога, така и не разбра, че отговарям на Аспекта на точно определен пост. Това, уж антикомуне, надуупено от суутрин до вечер на новия голям брат, така и не разбра, че не говорим за причините за фалита на соца, а че ОБРАЗОВАН ЧОВЕК, НИКОГА НЕ БИ СЕ УНИЖИЛ ДА МИЕ КЕНЕФИ, ПА АКО ЩЕ И ЗЛАТНИ ДА СА. Това, уж антикомуне, от подлагане и омраза, не е в състояние да осмисли кратък текст, написан с думи прости. TCGOZ.gif.27a90d8cc2e3130bfbc9bd38882760b0.gif

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

За тебе си личи по постовете, ама за баща ти не знаех.

Не се учудвам, то се предава по наследство.

Мда, всичко си личи по постовете, ама за този, който може да го различи.

Виж, при теб определено личи, че си виртуален Аслан.

Личи, че си бил комунист, макар и не по убеждение.

Личи, че мразиш и себе си за това, каква мишка си бил винаги.

Но пък във виртуала можеш поне за миг да се изживееш като Аслан.

Но това не отменя факта, че в реала си Назран.

За баща ти не знам, но ти си Назран.

Бегом за бомбите!

преди 11 минути, absurt написа:

Това уж антикомуне, ама кланящо се на два бога, така и не разбра, че отговарям на Аспекта на точно определен пост. Това, уж антикомуне, надуупено от суутрин до вечер на новия голям брат, така и не разбра, че не говорим за причините за фалита на соца, а че ОБРАЗОВАН ЧОВЕК, НИКОГА НЕ БИ СЕ УНИЖИЛ ДА МИЕ КЕНЕФИ, ПА АКО ЩЕ И ЗЛАТНИ ДА СА. Това, уж антикомуне, от подлагане и омраза, не е в състояние да осмисли кратък текст, написан с думи прости. TCGOZ.gif.27a90d8cc2e3130bfbc9bd38882760b0.gif

Ако си студент и нямаш пари за квартира, да си платиш семестъра, здравните и билета, храната, сметките, пак ли така ще разсъждаваш? Или по комунистически да помоли другар или тате?

<<^^ОБРАЗОВАН ЧОВЕК, НИКОГА НЕ БИ СЕ УНИЖИЛ ДА МИЕ КЕНЕФИ, ПА АКО ЩЕ И ЗЛАТНИ ДА СА.^^>

преди 12 минути, andiay написа:

Вторият ми коментар е ироничен отговор на твоя пост и казва, че щом ти казваш нещо, то определено то няма никаква връзка с действителността.

Ко ?

току-що, АСПЕКТ написа:

Ако си студент и нямаш пари за квартира, да си платиш семестъра, здравните и билета, храната, пак ли така ще разсъждаваш? ОБРАЗОВАН ЧОВЕК, НИКОГА НЕ БИ СЕ УНИЖИЛ ДА МИЕ КЕНЕФИ, ПА АКО ЩЕ И ЗЛАТНИ ДА СА.

Ма ти и студент ли си бре?

УжасТ!

И да образован човек, дори и като студент не би се хванал да мие тоалетни, не защото е срамно, а защото образованият човек винаги има по-добра алтернатива.

Сам съм плащал квартирата си като студент и тук, и в чужбина.

Сам съм се издържал от момента в който се уволних от казармата.

Никога не съм мил кенефи.

Но при положение, че образованието ти се дължи предимно на Уикито, то при теб това не ме учудва.

И не е срамно, но не е и повод за гордост.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.