Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, crazy katon написа:

Със сигурност убитите от (не)нацистите ще бъдат много повече от жертвите в резултат на удари срещу тях на руската армия, само в Мариупол се съмнявам, че вече са няколко хиляди. Също така много вече са ликвидирани от престъпниците, освободени и въоръжени от "демократичното" правителство в окрайна, което скоро ще се скрие при по(д)ляците.

Вижте, изроди, (отнася се за всички, подкрепящи (не)фашизма в окрайна) ако искате война заради някакви ваши свински човешки ценности, ще я получите, но защо ние трябва да умираме заедно с вас?! Живейте си там многото полове, избирайте си други полови органи, но не ни карайте да умираме за извратената ви демокрация. Поживял съм си, и добре, и зле, но не залагайте живота на тези, които още гледат живота с широко отворени очи, а не като вас, изроди - със широко затворени.

Ти първо се замисли поне малко, може ли да е едновременно вярно всичко, което си написал.

Няма две неща, които да не си противоречат едно с друго.

Защо вярваш на евтина пропаганда. Глава на раменете си нямаш ли ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Русия тотално си изгуби ума, не знае, къде се намира.

:)

https://nova.bg/news/view/2022/03/24/362356/русия-официално-поиска-домакинство-на-евро-2028-и-евро-2032/

"Разбираме, че имаме минимални шансове, но сме длъжни да опитаме.

Това не ни струва нищо", каза президентът на Руския футболен съюз Александър Дюков.

преди 5 часа, Тhе Monstеr написа:

Както казах, средната възраст на русофилите е 65+. Броят им съвсем нормално намалява. Младите и работещите българи, не искат и да чуят за Русия. А след тази агресия и доста от дъртите се освестиха.

Не забравяй за поговорката "Врагът на моя враг е мой приятел"

Тези, които истински обичат Русия може и да са малко, но тези, които мразят наглярите от хАмерика, които разпалиха безброй войни и все се измъкват безнаказано са доста повече. Аз лично не крия че съм от вторите.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

ащо вярваш на евтина пропаганда. Глава на раменете си нямаш ли ?

сутринта се събуди херсон наш  , а сега гледай какво казват гадните медии

Цитат

Чернигов е обкръжен, отрязан е маршрутът за хуманитарна помощ и евакуация на ранени

гадните руснаци  ватенки и ушанки 

на 24.03.2022 г. в 13:56, _nib_ написа:

Преди точно 23 г. започнаха бомбардировките на НАТО срещу Югославия

Извън темата,но по някаква ирония точно на датата светът се отърва от едно зло-Мадлин Олбрайт!

Тя лично е участвала в избора на цели по време на бомбардировките на Югославия от силите на НАТО.
И по нейна лична инициатива сирийците бяха заловени за експерименти и трансплантации на органи.
С такива същества ли трябва да се преговаря?
Плюя на манталитета и цивилизоваността им!

преди 2 часа, vpvelev написа:

И как ще варим ракия? УЖЪС.

Язе си имам 30 кила "Сладея" на около лев и триесе от примоциата на кауфланд миналият месец :linedance:    

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Тези, които истински обичат Русия ....

са много, но повечето истински ненавиждат путин и неговата престъпна политика. Масово и творците, и интелектуалците на Русия все са били преследвани от властимащите - и това въобще не е от идването на путин насам. Няма друга държава в цялата история, която да е родила такова дисиденство, каквото Русия. Тази огромна държава със изобилието си от природни богатства, лесно опиянява всеки, който се качи на трона.

Два типа са хората, които обичат Русия - едните, заради личности, като Тарковски и Булгаков, а другите заради сатрапи, като Сталин и Путин. И никога, ама никога тия два типа хора няма да намерят консенсус помежду си, няма смисъл да се опитват даже.

п.п. а дали обичам или мразя друга държава, няма никаква роля за отношението ми към Русия.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Русия тотално си изгуби ума, не знае, къде се намира.

:)

https://nova.bg/news/view/2022/03/24/362356/русия-официално-поиска-домакинство-на-евро-2028-и-евро-2032/

"Разбираме, че имаме минимални шансове, но сме длъжни да опитаме.

Това не ни струва нищо", каза президентът на Руския футболен съюз Александър Дюков.

чета, гледам, пак чета, пак гледам, почесвам се, пак чета - баси, какво им става на тия  :cantbelieve: :speak:

преди 24 минути, insec написа:

са много, но повечето истински ненавиждат путин и неговата престъпна политика. Масово и творците, и интелектуалците на Русия все са били преследвани от властимащите - и това въобще не е от идването на путин насам. Няма друга държава в цялата история, която да е родила такова дисиденство, каквото Русия. Тази огромна държава със изобилието си от природни богатства, лесно опиянява всеки, който се качи на трона.

Два типа са хората, които обичат Русия - едните, заради личности, като Тарковски и Булгаков, а другите заради сатрапи, като Сталин и Путин. И никога, ама никога тия два типа хора няма да намерят консенсус помежду си, няма смисъл да се опитват даже.

п.п. а дали обичам или мразя друга държава, няма никаква роля за отношението ми към Русия.

За този коментар от мен получаваш пълно одобрение. За неразбралите , които ме смятат за човек, който обича Русия - да , обичам я но не тази Русия на Сталин и Путин. Последните двама не представляват народа на Руската федерация.  Убийствата, разрушенията на цели градове в 21 век, това един нормален човек не може да си го позволи. Още по вече - президент! 

преди 3 часа, Banesc написа:

у берлин не ходиш ли

провери дали има олио в магазините 

Той се е запасил с олио и не му трябват магазини:)

преди 4 часа, Филипов написа:

Прекрасно интервю, радвам се, че имаше субтитри. Дано да не я изгонят, по - запомнящ се посланик на Русия в България не сме имали!

Обаче не споделям нейния оптимизъм за някои неща.

1. Лично аз не бих подминава с безразличие и не бих подценявала ставащото в Латвия и Естония. Нацизмът е изключително опасен и възраждането му е буквално нова заплаха за истинската човешка цивилизация.

2.Не мисля, че културата на отмяната ще е краткотрайна.

Тъжно ми е, че никой не разбира сериозността на опасността от нацизма. Мен винаги много ме е било страх от неговото възраждане, явно имам шесто чувство за тия неща. Този нацизъм няма да изчезне без война, не, че обичам войните. Но тия не ни оставят избор. Изборът е между свят със нацизъм и свят без нацизъм. Аз избирам второто.

Да, Франция си пази историята, което е похвално. Англия обаче минава границите на разума. Смятат да свалят паметници на Уинстън Чърчил.......... Май пак ще си повтарят историята...............

Жалко, мен ме е яд много - не успях да посетя Франция, да Видя Париж, и в Нидерландия ми се ходеше, в Амстердам. И във Англия, Лондон..............

Само се надявам в Амстердам да не са така откачени на тема история. И дано там да няма нацисти..............Заради "английската игра" Нидерландия губи голяма част от членовете на съпротивата си, а документите за нея ще ги разсекретят чак през 40  - те години на този век. Ако не изчезнат в ТСВ. :(

Ох, дано Путин да направи нещо, защото не искам светът да остане без Париж, Амстердам и Лондон. Там има толкова много история..................

преди 4 часа, glen написа:

Извън темата,но по някаква ирония точно на датата светът се отърва от едно зло-Мадлин Олбрайт!

Тя лично е участвала в избора на цели по време на бомбардировките на Югославия от силите на НАТО.
И по нейна лична инициатива сирийците бяха заловени за експерименти и трансплантации на органи.
С такива същества ли трябва да се преговаря?
Плюя на манталитета и цивилизоваността им!

Тази винаги ми е изглеждала зловещо,като вещица.

Невероятно съвпадение да умре на тази дата.

Подобно нещо стана с Гудрун Химлер - дъщерята на Хайнрих Химлер. Починала е на 24 май 2018. На свещена за славяните дата. Славяните, които баща и искаше да избие, и срещукоито тя е работила. Мисля, че Гудрун Химлер има немалка "заслуга" за падането на СССР и Източния блок.:angry:

Човекът превърнал Мариупол в руини е ликвидиран!
Яков Владимирович Резанцев
Командир на 49-та общоармия на Южното военно окръг генерал-лейтенант
мъртъв
Може да бъде изображение с 1 човек

Започна атаката на Херсон. Северозападната част на града е под контрола на Збройни Сили Украини.

Върви зачистка на касапите, пленници не се вземат.

Аз казах ли ви, казах ли ви, казах ли ви, а, а, а ?????????????????????????????????????????????????????????????????

Рашистки топ командири, които дадоха фира през войната. Засега

Аз хем ви казах още отначалото, че тъй както тръгнаха като аслани, ще измрат като обосрани ???

Върви зачистката на Херсон

"Хер сон"

Екатерина Велика

на 24.03.2022 г. в 21:54, insec написа:

Шойгуту зачезна ...

"Шойгуту" плаши. Вече трети ден не вдига слушалката към Пентагона. Даже НЩ Герасимов също. И двамата били болни, болки в сърцето, не било време за медийни изяви и прочие дрън-дрън. Приемам версията за чайче от сибирски шишарки.

Шойгуту не е никакъв военен, а на гърдите му толкова медали все едно всеки ден е превземал Берлин. Повече от на Брежнев. Шойгуту се оказва тотален плей-бой, а родния му град - град на ужасите. Тотална мизерия, разпад, алкохолизъм, дрога, битови престъпления.

Вчера Жирика заминал на концерт на Кобзон.  Кофти сигнали от вертикалата на Кремъл. Един по един капат като гнили круши. Все по-тъжно за плешивото човече, което си прави маникюр и педикюр, да остава без хавери в бункера с километричните маси.

9-ти май тропа на вратата и чудно с какво ще парадират в Киев, при толкова танковете избушени като рибни консерви.

преди 2 часа, Anneliese написа:

...

Подобно нещо стана с Гудрун Химлер - дъщерята на Хайнрих Химлер. Починала е на 24 май 2018. На свещена за славяните дата.

Сталин умря на Песах. На Песах - свещена дата за евреите и какво? Знаеш ли какво е "Груз 200" ?

Поредни сигнал че войната не върви хич по план за руснаците:

https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2022/03/26/moskva-planira-da-prehvyrli-chasti-ot-voiskite-si-v-gruziia-da-pomagat-v-ukraina.524697

Сега най-вероятно и в Грузия ще се надигнат.

"Добрата новина за всички, които не успяха да научат английски език е:
-Уже не надо!..."

Много добре казано::yanim:

Цитат

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш!

Ако НАТО не вкара сериозна военно оборудване, украинците без ПВО и без ВВС как смяташ ще си постигнат целите!? Ако ставаше само с Javelin и Stinger, от които не се знае и каква част оцелява, защото руснаците  всекидневно им бомбят доставките и военните складове, то украинците досега да са превъртяли войната.

Тук всеки ден се качват клипчета на руски загуби, но е пълна тишина, че украинците поне в материално отношение губят многократно повече военно оборудване, складове за горива, заводи от военно-промишления комплекс, въобще всичко, което им помага военно - всекидневно се неутрализира. 

Днес от руска страна пак беше повторено, че без \"без демилитаризация, денацификация, признаване на Крим и Донбас - подписването на споразумение с Киев е малко вероятно\".

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.