Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, tonit1968 написа:

Евала , пиле, много си як. Куул направо. Ма постно някак си. Путин ще бъде разчекнат от 5 коня на съставните си части. Нали така? Малко му е, измисли нещо по-куул.

Точно сега му пишат наказанието! :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 41 минути, Hristo52 написа:

Русия е с Китай, Турция, Обединени арабски емирства, Индия.

Тва ми звучи малко като: Ние с нея сме гаджета от години, ама тя още не знае.

Някой сети ли се да има каже на тия, че са в съюз с Русия? И то срещу най- големите им икономически партньори САЩ и ЕС???

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

В Славутич местните са вдигнали въстание и са изгонили рашистките окупатори от селището.

Не слушаш достоверните хроники. Разни местни са се опитали да  насъскат населението и са организирали митинг. Съответно организаторите са били арестувани. Проведена е разяснителна беседа. Тези особено наглите са били арестувани и са предадени за следствие и 2 години почивка с държавна храна.

На останалото население е назначена временна управа за предотвратяване на нацистки изпълнения.

преди 4 минути, Филипов написа:

На останалото население е назначена временна управа за предотвратяване на нацистки изпълнения.

Пак ли си бил там и си снимал чугуне 

преди 4 минути, Филипов написа:

Проведена е разяснителна беседа.

Това в твое село ли се е случило 

преди 10 минути, Coco1 написа:

Ти си американец да не се обърка пак !?

Ми не, българче съм си. Просто знам езици. А и по българско славянските езици не са на мода. Куул е да спийкваш на енгилизки. Байдън да ни погали по главичките.

преди 19 часа, Реджеп Иведик написа:

Докато рашистите върнат Крим и Донбас

Замислил ли си се на бандеровците в Киев дали въобще им трябват при тях руснаците с  Крим и с Донбас?  Пак да се бунтуват и пак да стават дандании?   И пак ли АТО ще им провеждат? Та нали сега всички страдат точно заради подобни развития!?    Правилно е да се измисли как всичко това да се спре.

Ми не, българче съм си. Просто знам езици. А и по българско славянските езици не са на мода. Куул е да спийкваш на енгилизки. Байдън да ни погали по главичките.

Американецо пак си вдигнал градуса 

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Аа в компютърната литература руския е доста полезен та..

току-що, Coco1 написа:

Американецо пак си вдигнал градуса 

Пиле, що с лошо бе.Не виждаш ли как те поддържам и те издигам на пиедестал?

И бай гън ми е любимец голям. Кърти мифки направо. 

Пиле, що с лошо бе.Не виждаш ли как те поддържам и те издигам на пиедестал?

Висок ти е градуса американецо затва ти е лошо.

FOojMnxWYAw-mAo.jpeg?ssl=1

преди 1 минута, Coco1 написа:

Висок ти е градуса американецо затва ти е лошо.

FOojMnxWYAw-mAo.jpeg?ssl=1

Бе що да ми е лошо? възхищавам се на дълбоката ти мисъл и яките ти способности със фотошопа. Куул, много яко. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Що пет. Нали има две ръце и два крака...

А, ясно, извинявай

Жив и здрав да си бай гън, бързо зацепи. Влезнахте ли в Масква? Чакам с нетърпение да свалите мръсния Путин и Зеленски да стане император на цялата бивша рашка земя.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Ти ни кажи американецо.

Шутлер да не ви е наградил с менте водка 

Пия само ракия. Руски питиета вън. От време на време американска ракия, ама нашта най-убава.

преди 1 час, Hristo52 написа:

Ами ако не беше Русия много от нас можеше и да ги няма. Защото след евреите ние бяхме в плана на Хитлер. Ама да се приказва е много лесно. Всички сте майстори на това. Сега като почне недоимъка от енергия в цяла европа и високи цени, някои ще започнат да целуват задника на Москва. Да! Трябва само да почакам. Русия е с Китай, Турция, Обединени арабски емирства, Индия. Дреме му на Путин, той ще си постигне целите, ама някой други ще ревете!

Абе, ЗКПЧ, путин и русия ги няма вече. Китай ще ги отсири - на тях рубли не им трябват ()освен за тапети). Или си мислиш, че китайците ще откажат долара?

Пия само ракия. Руски питиета вън. От време на време американска ракия, ама нашта най-убава.

Ясно американецо, кот доди и менте да е, ама руско да е.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 1 минута, Coco1 написа:

Ясно американецо, кот доди и менте да е, ама руско да е.

Чете, пък не ъндъстейн?

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Абе, ЗКПЧ, путин и русия ги няма вече. Китай ще ги отсири - на тях рубли не им трябват ()освен за тапети). Или си мислиш, че китайците ще откажат долара?

Абе, скаутче, да не мислиш, че Китай е дупедавска нация като нас? Те също са империя и ако следиш по- внимателно отношенията им с янките през годините, ще схванеш колко са им на дневен ред доларите им. 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Как е на руски паляница ?

Какво е паляница? :) Аз не съм учил руски де ама по смисъл го разбирам :) Та както казах ми е полезен в компютрите да си чета за Линукс :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.