Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, andiay написа:

Е, аз просто ти предложих вариант за по-лесно сбъдване на желанието ти за весело клипче с предаване на призовка за армията...

Мое уикенда да скокнеш до Банско, тамън 2 в 1...

Там има доволно количество украинци и украинки, а мое и руснаци да видиш...

Приготви и двата вида призовки и действай...

За още по-гуляма забава, мое и да разменяш призовките...

После чрез клипчетата, мое и да напрайш нов тв формат, нъл си гъст с медиите...

Може дори и в неделя...

Има ама не се въргалят по улиците ,а? И този дето си говорим с него е по-актуално гъст с медиите, ако ме разбираш. И тази смешка не ми се получи...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, kosyo написа:

Има ама не се въргалят по улиците ,а? И този дето си говорим с него е по-актуално гъст с медиите, ако ме разбираш. И тази смешка не ми се получи.

Е, сега мое и да не са въргалят, че зима е, макър че мое и да са варгалят...

Летото сам ги виждал да са варгалят по пейки и беседки по пътя към хижа Вихрен...

А и на къмпинга до кръчмето "Байкушева мура"...

Пробвай, те на снег и зима са свикнали....

Ония в Пукет нимой ги стреснеш...

Ма тук в Банско...

преди 29 минути, M.Николов написа:
преди 1 час, miro20 написа:

ватенките рашистки подлоги вярвате само на това което ви е изгодно.

Подлога ще казваш единствено на сина на майка си, ясен ли съм?

Кой ти е виновен че си такъв ? Покажи ми кога не си защитавал рашистката дезинформационна пропаганда. Поне един пример !

:)

Отделно че - Цитирам и показвам рашистки източници които ви опровергават, оно си плямпа неговото ... :) 

Последно - колко е помощта на САЩ към Украйна ?

Още веднъж да ти затворя мръсната рашистка устичка :

IMMEDIATE RELEASE
Fact Sheet on U.S. Security Assistance to Ukraine
August 14, 2023
The United States has committed more than $43.7 billion in security assistance to Ukraine since
the beginning of the Biden Administration, including more than $43 billion since the beginning
of Russia’s unprovoked and brutal invasion on February 24, 2022.

https://media.defense.gov/2023/Aug/14/2003280324/-1/-1/1/UKRAINE_FACT_SHEET_PDA 44_.PDF

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, andiay написа:

Е, сега мое и да не са въргалят, че зима е, макър че мое и да са варгалят...

Летото сам ги виждал да са варгалят по пейки и беседки по пътя към хижа Вихрен...

А и на къмпинга до кръчмето "Байкушева мура"...

Пробвай, те на снег и зима са свикнали....

Ония в Пукет нимой ги стреснеш...

Ма тук в Банско...

Ми явно този не ги е виждал това,  след като му е направило впечатление в Пукет как е... Продължавай май ще ми се получи смешката този път.

преди 3 минути, andiay написа:

току-що, kosyo написа:

Ми явно този не ги е виждал това,  след като му е направило впечатление в Пукет как е... Продължавай май ще ми се получи смешката този път.

Ми явно този не го е виждал това,  след като му е направило впечатление в Пукет как е... Продължавай май ще ми се получи смешката този път.

Ка бе, повторението е майка на знанието и баща на нещо си...

Но... майката йе важна, щот кат написал поета - "Почитай майка си дете, бащата е случаен"....

Ми да си слага очила бре, кът не вижда...

Аз ти предлагам още един вариант, където ти да си поел юздите...

Но... щом държиш друг да обере славата, твоя воля...

преди 25 минути, miro20 написа:

Кой ти е виновен че си такъв ?

Казах ти вече кой е такъв.

Познаваш ли сина на майка си?

В статията пише - "68-те милиарда долара военна и свързана с нея помощ"!

Забелязваш ли, че освен военна е посочена и друга помощ?

Толкова ли ти е трудно да проумееш елементарни неща?

:hit:

преди 28 минути, miro20 написа:

Последно - колко е помощта на САЩ към Украйна ?

Чети към август 2023-а...

https://www.csis.org/analysis/aid-ukraine-administration-requests-more-money-and-faces-political-battles-ahead

Цитат

President Biden has asked Congress for an additional $24 billion for the war in Ukraine, bringing the total aid to $135 billion. Such aid is critical, not just for military operations but for easing the war’s humanitarian impact.

ИИ превод...

Цитат

Президентът Байдън поиска от Конгреса допълнителни 24 милиарда долара за войната в Украйна, с което общата помощ ще достигне 135 милиарда долара. Подобна помощ е от решаващо значение не само за военни операции, но и за облекчаване на хуманитарното въздействие на войната. 

Сега от 125 000 000 000 извади 24 000 000 000...

Ще се справиш ли?

Искаш ли графика по разбивки?

За да (както самия ти казваш)....

преди 36 минути, miro20 написа:

Още веднъж да ти затворя мръсната рашистка устичка

Тъй де, нъл веч призна, че си ватенка мурзилка, доверяваща се на РИА новости....

преди 7 часа, miro20 написа:

И те питам - покажи ми поне една жертва ПРЕДИ нахлуването на рашистките военни в Крим и Донбас , което да оправдае това нахлуване ?

И отговора е - НЯМА . Няма нито една жертва в Крим и Донбас ПРЕДИ рашисткото нахлуване.

Сам казваш, че всичко започва с Майдана и преди това проблеми в Крим и Донбас няма. Това твои думи ли са:

на 23.09.2023 г. в 15:34, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

С радост пускам поредната дезинформация

Миро руснаците са виновни - много.

Поискали си статуса на велика сила. Е върнаха го.

Значи могат да правят каквото си искат - например да ограничат добива на нефт от днес.

А саудитите да минат на плащания в риали .

Все хубави за американската империя новинки.

ПП

Косе има ли дрон който може да смени Путин ?

Оказа се че не е Садам, не е и Кадафи - коооофтииии

IMG_20231201_070408_155.jpg

преди 7 часа, andiay написа:

Ка бе, повторението е майка на знанието и баща на нещо си...

Но... майката йе важна, щот кат написал поета - "Почитай майка си дете, бащата е случаен"....

Ми да си слага очила бре, кът не вижда...

Аз ти предлагам още един вариант, където ти да си поел юздите...

Но... щом държиш друг да обере славата, твоя воля...

Любимата ми вогонска поезия. Не се справи с отговора и мина на нея. Човека каза че всъщност идеята не е лоша-за  украинската призовка. Ще видим какво ще направим. Благодаря все пак за идеята.

преди 6 минути, kirko12 написа:

Значи могат да правят каквото си искат - например да ограничат добива на нефт от днес.

Филтрите за танковете и за Су-то да не забравиш. А за Су-25 нещо викат не е наред между другото. Продължавате да изоставате обаче.

Рибар е велик просто:

https://t.me/rybar/54631

Всички атаки са отблъснатиз обаче загубили малко територия по левия бряг. Уникален е просто.

Горките хорица от енергото:

Един дрон и БМП-ти се превърна в локомотив.

Добро утро, ето актуална информация по отношение на ситуацията на бойното поле в Украйна:

преди 1 час, kirko12 написа:

ПП

Косе има ли дрон който може да смени Путин ?

Оказа се че не е Садам, не е и Кадафи - коооофтииии

То от Януари, 2024г. държави, износващи нефт, като Иран например, ще влизат в групата БРИКС, което е основната конкуренция срещу американската хегемония.

И ако наложат своя единна валута, това ще прекрати американската хегемония.

Тук има повече данни, ако се интересуваш: https://en.m.wikipedia.org/wiki/BRICS

Относно членството в групата:

Screenshot_2023-12-01-08-44-47-700_com.opera.browser-edit.thumb.jpg.6401098f46b69fc4787ba5610d9010f4.jpg

Хегемонията няма да изчезне - прекалено много пари са дали за приятели и оръжие.

Но ще трябва да забравят за времето когато контролираха цените и фалираха цели държави през долара.

Както се каза - приземяване, приземяване, приземяване.

Ако намерят и 45 годишен президент - леле майкоу - Америка пак ще е велика

преди 51 минути, kosyo написа:

Любимата ми вогонска поезия

Имах си аз да не е...

Нъл знайш, аз ко праа, ако я чуя?

Кърпата йе винаги пуд ръка...

Но... за момента слушам само Марвин...

преди 59 минути, kosyo написа:

Не се справи с отговора и мина на нея

С отговор на кой вапрос?

И не минах на, а подминах плахия опит на Марвин да имитира вогонска поезия...

преди 1 час, kosyo написа:

Човека каза че всъщност идеята не е лоша-за  украинската призовка.

Ка бе - Чуека каза, пари нема - действайте...

Ще видим какво ще направим.

Е, аз ти предложих да видиш какво ти правиш...

Щот нъл знайш - на вука врата му е дебел, щот сам си варши раутата...

Но... щом не си уверен в себе си...

Ти си решаваш...

За сичко ли тъй прайш - чекаш друг да свърши раутата, а ти да видиш резултата?

Хм, на вуаьорство ми мяза туй...

Благодаря все пак за идеята.

Моля, пак запувядай...

Кът пионерче сам - винаги гутов да услужа на Блъди Марвин... 

Имах си аз да не е...

Нъл знайш, аз ко праа, ако я чуя?

Кърпата йе винаги пуд ръка...

Но... за момента слушам само Марвин...

С отговор на кой вапрос?

И не минах на, а подминах плахия опит на Марвин да имитира вогонска поезия...

Ка бе - Чуека каза, пари нема - действайте...

Е, аз ти предложих да видиш какво ти правиш...

Щот нъл знайш - на вука врата му е дебел, щот сам си варши раутата...

Но... щом не си уверен в себе си...

Ти си решаваш...

За сичко ли тъй прайш - чекаш друг да свърши раутата, а ти да видиш резултата?

Хм, на вуаьорство ми мяза туй...

Моля, пак запувядай...

Кът пионерче сам - винаги гутов да услужа на Блъди Марвин... 

Говори се, че Грухтос останал „разочарован“ от приема на стихотворението си и тъкмо се канел да започне да чете дванадесеттомната си епопея, озаглавена „Любимите ми гърголения в банята“, когато собственото му дебело черво при отчаян опит да спаси живота на хората и цивилизацията, скокнало право нагоре, минало през гърлото му и заседнало в мозъка му.

Атом отгоре:

Бързички са ти я комарчета.

Някакво сборище на Град-ове:

https://x.com/sternenko/status/1730475671267205326?s=20

За Су-то преди да го пуснет ( ако се наемете де) прочетете какво пише fighertbombera по въпроса

Абе косьо ще ме умориш 

където има асфалтирани шосета всички издухват квадрокоптера - той развива в идеални условия 60-80км/ч

Аман вече от тая фиксидея - водещия оператор от руска страна е "натракал" 50 цели за 12 дни около Авдеевка, руснаците обучават по 500 човека само в една школа, за производството да не говорим.

Дай от неква сериозна точка  - аман вече с тия видеа от Белгородска област

Впрочем - от днес гривната е освободена - всеки може да купува колкото иска долари :)

Да видим това как ще се отрази на далаверата

току-що, kosyo написа:

Говори се, че Грухтос останал „разочарован“ от приема на стихотворението си и тъкмо се канел да започне да чете дванадесеттомната си епопея, озаглавена „Любимите ми гърголения в банята“, когато собственото му дебело черво при отчаян опит да спаси живота на хората и цивилизацията, скокнало право нагоре, минало през гърлото му и заседнало в мозъка му.

Ми аз за туй не си падам по вогонскътъ пуезия...

И кърпата винаги я държа пуд ръка...

Ма на теб кът ти йе лубима...

Е, пуне знайш ко та чака...

преди 2 минути, kirko12 написа:

Абе косьо ще ме умориш 

където има асфалтирани шосета всички издухват квадрокоптера - той развива в идеални условия 60-80км/ч

Аман вече от тая фиксидея - водещия оператор от руска страна е "натракал" 50 цели за 12 дни около Авдеевка, руснаците обучават по 500 човека само в една школа, за производството да не говорим.

Дай от неква сериозна точка  - аман вече с тия видеа от Белгородска област

Впрочем - от днес гривната е освободена - всеки може да купува колкото иска долари :)

Да видим това как ще се отрази на далаверата

Аз си чакам едно видео от май месец от тебе..няма значение от коя област..  Много слаб , няма ли някой по-силен в отбора че дори не ми е забавно с тебе. В началото да - ама сега скука.

Ми аз за туй не си падам по вогонскътъ пуезия...

И кърпата винаги я държа пуд ръка...

Ма на теб кът ти йе лубима...

Е, пуне знайш ко та чака...

"Известно е, че поезията на вогоните е на трето място сред най-бездарните в цялата Вселена....

Най-бездарната от всички възможни поезия загина заедно със своя творец @andy  от Плевен,България, по време на унищожаването на Земята."

току-що, kosyo написа:

"Известно е, че поезията на вогоните е на трето място сред най-бездарните в цялата Вселена....

Най-бездарната от всички възможни поезия загина заедно със своя творец @andy  от Плевен,България, по време на унищожаването на Земята."

Е, тоз Анди от Пуевен не сам го срещал, но па и не ми требе, казах ти, не си падам пу таквиз поезии...

Щом е загинал - R.I.P....

Но... па най-бездарната от сички имитации вав Вселената е тук вав форума и ма забавлява...

Баси якият парен локомотив

Баси якото унищожение. Сега ще чакаме ли няколко дена да видим думата на бота дали ще се окаже истина?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 9 минути, maxthon написа:

Баси якото унищожение. Сега ще чакаме ли няколко дена да видим думата на бота дали ще се окаже истина?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Не е ли як?

Пуф, паф, пуф, паф и така до МАсква.

Актуална информация относно положението на фронта в Украйна и борбата на Русия срещу колониалния режим в Киев към 01.12.2023

Вместо нападателни действия, украинското прокси ще извършва вече предимно защитни действия в полза на териториите, които контролира. Украинското прокси взе това решение, след като Русия започна бързо да освобождава територии в области като Купянск и Авдийвка, да си възвръща позициите в Запорожка област, да увеличава военната си сила на бойното поле и да използва по-големи и по-силни бомби, повече дронове и подвижни системи за въздушна отбрана срещу украински дронове и военни самолети.

След около 6 месеца липса на успехи в контра-настъпление на украинското прокси (прокси армията на НАТО в Украйна), въпросното прокси най-накрая се отказа да опитва да преодолее защитните линии на териториите, които се присъединиха към Русия след референдума за присъединяване.

преди 8 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Актуална информация относно положението на фронта в Украйна и борбата на Русия срещу колониалния режим в Киев към 01.12.2023

Вместо нападателни действия, украинското прокси ще извършва вече предимно защитни действия в полза на териториите, които контролира. Украинското прокси взе това решение, след като Русия започна бързо да освобождава територии в области като Купянск и Авдийвка, да си възвръща позициите в Запорожка област, да увеличава военната си сила на бойното поле и да използва по-големи и по-силни бомби, повече дронове и подвижни системи за въздушна отбрана срещу украински дронове и военни самолети.

След около 6 месеца липса на успехи в контра-настъпление на украинското прокси (прокси армията на НАТО в Украйна), въпросното прокси най-накрая се отказа да опитва да преодолее защитните линии на териториите, които се присъединиха към Русия след референдума за присъединяване.

Колко пък да са "освободили" в Авдиевка ?

Дай да го видим това "бързо", че едно е даповтаряш кремълските опорки на фашистите, друго е да покажеш някакви конкретни данни.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.