Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 42 минути, Лудар написа:

Абе Путин не е ли направил днес некъв гениален ход, да изкара стотина милиарда. Гледам рублата вече е 0,013 лева (1,3 стотинки) и си мисля дали вече и най- бедните руснаци са милионери. Русия ще е първата държава със 100% милионери...

Споко, като дойде времето за зареждаяне на силозите със зърно, тогава ще те питам колко е!!! Ах, ама тонът му стана над 340 долара!!! Там пък всичко се плащало в рубли!!! Ама откъде да ги вземем тия рубли, след като са изключени от банковата разплащателна система??? Сега усещаш ли къде ще е студа и глада след няколко месеца??? И тоива не е ход на Путин, а евробюрократите си го направиха сами с техните санкции!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, A.com написа:

Аз отдавна цитирах как в Ереван пристигат над 40 самолета дневно от РФ с руски "туристи" :)  :)  

Всеки се спасява като може.  в Грузия също има наплив , официално споменават за 20 хил  наплив от РФ.

Всички известни артисти и заможни хора или са се покрили или избягали също.

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Споко, като дойде времето за зареждаяне на силозите със зърно, тогава ще те питам колко е!!! Ах, ама тонът на житото стана над 340 долара!!! Там пък всичко се плащало в рубли!!! Ама откъде да ги вземем тия рубли, след като са изключени от банковата разплащателна система??? Сега усещаш ли къде ще е студа и глада след няколко месеца??? И това не е ход на Путин, а евробюрократите си го направиха сами с техните санкции!!!

преди 8 минути, _nib_ написа:

КАк активирахте наново всичката рашистка пропаганда :)  

Като по команда. От Кремъл. Едновременно и по всички тролски фронтове  :giggle1:

преди 15 минути, Джугашвили написа:

Споко, като дойде времето за зареждаяне на силозите със зърно, тогава ще те питам колко е!!! Ах, ама тонът му стана над 340 долара!!! Там пък всичко се плащало в рубли!!! Ама откъде да ги вземем тия рубли, след като са изключени от банковата разплащателна система??? Сега усещаш ли къде ще е студа и глада след няколко месеца??? И тоива не е ход на Путин, а евробюрократите си го направиха сами с техните санкции!!!

Ти що не гледаш мача с Норич? Може да ни е последен.

А студа и глада ще са си пак там, където винаги са били- в Русия.

преди 16 минути, Джугашвили написа:

Добре, че ти си на сигурно в Германия, а там няма евробюрократи да те оставят на глад и студ. 

преди 6 минути, Лудар написа:

Ти що не гледаш мача с Норич? Може да ни е последен.

А студа и глада ще са си пак там, където винаги са били- в Русия.

Те не го дават!!! А студа и глада няма да са там, където си посочил!!! Дизелчето удари 2,40 евро вече!!!

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Добре, че ти си на сигурно в Германия, а там няма евробюрократи да те оставят на глад и студ. 

Хич не е сигурно!!! Виж какво съм писал по-горе!!!

Начи, аз не мога да си кача в кютюкб видео как режа на котката опашката, щот ше ме изядат с парцалите и ще ме изтрият мигновено, ама войната може да гледаме? Достъпно и за децата дори. Нема знак+18, или да пише предупреждение, че не е за хора предразположени към инфаркт или инсулт.

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Те не го дават!!! А студа и глада няма да са там, където си посочил!!! Дизелчето удари 2,40 евро вече!!!

Естествено, че го дават. Водим с 2- 0 на полувремето. Livetv.sx

Студа и глада винаги са били там. Ви- на- ги...

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Начи, аз не мога да си кача в кютюкб видео как режа на котката опашката, щот ше ме изядат с парцалите и ще ме изтрият мигновено, ама войната може да гледаме? Достъпно и за децата дори. Нема знак+18, или да пише предупреждение, че не е за хора предразположени към инфаркт или инсулт.

Това са новите комунисти!!! Навремето се славеха като интернационалисти, сега се изучиха и за да заблудят хората че не са комунисти, започнаха да се наричат глобалисти!!!

преди 4 минути, Джугашвили написа:

Ми какво чакаш ? Айде газ към матушката, че да си на топло и нахранен. 

Ей го, казва всичко за "русофилите". Гладен и премръзнал ще е, ама в Россия няма да стъпи :) 

преди 30 минути, herkules2 написа:

Не исках да си давам мнението в тази тема, но като гледам как някои потребители се напъват да хулят Путин и да възхваляват САЩ и запада, просто ги съжалявам. В Украйна след майдана не остана нищо хубаво. Някога ходихме на екскурзия до Кишинев-Одеса организирана от училището в което учех. Прекрасни хора, говорещи руски и приятелски братски отнасящи се към нас. Какво стана след Майдана? САЩ решиха, че всичко им е позволено. Сложиха проамериканско правителство след оранжевата революция, която направиха и чрез третото поколение бандеровци започнаха да тероризират руското население, стигайки до геноцид. Те отдавна по план предизвикаха Русия да защити руснаците на тази територия, която винаги е била руска. Войната я искаха най-много американците, с надежда да изопъчат фактите и светът да се обърне срещу Русия. Само че, не са познали. В момента Русия е много по-силна от тях и не се страхува от нищо, а и близо 3/5, че и повече от света е на страната на Русия и не одобрява санкциите на колективния запад, които са много по-вредни за самите тях. Путин не воюва срущу украинците, а иска да освободи Украйна от крайно про-фашистките изверги в правителството, избили над 14 000 невинни етнически руснаци от 2013 г. до сега! Ако беше обявил реално война на Украйна нямаше да се занимава изобщо с украйнската бандитска армия и да пази цивилното население, което бандеровци избиват и ползват като жив щит, а щеше да ги приключи за седмица, като бомбардира навред де що живо мърда по образец на Чърчил за България и  после да засели огромната земя с руски поданици, на която масово ще се садят картофи! 

Може и да си прав, въпрос на гледна точка, но Путю не трябваше да действа така по американски, аз мисля че Украйна като васал на НАТО и запада, все пак не може да бъде реална заплаха за Русия, колкото и да е близо НАТО до Русия, тя няма да посмее да воюва със нея, защото добре знае че това ще е 3 световна и няма да има нито победен нито победител. А това че фашизираните украински организации тормозели руския етнос в украйна, Путю можеше да разположи там милиции които да ги защитават, имам предвид в отделилите се независими републики, Донецк и Луданск. Сега с тази военна инвазия на Путю ще патят много народи, не само украйнци но май и всички бивши държави от времето на соца, които са енергийно зависими от Русия. Западняците ще се оправят защото държавите им са богати и все нещо ще измислят което да замени руските енергоносители, ама ние ще патим много като поскъпне газта на путю, също и руският народ ще превие гръб от икономическите санкции.

преди 2 минути, Лудар написа:

Естествено, че го дават. Водим с 2- 0 на полувремето. Livetv.sx

Студа и глада винаги са били там. Ви- на- ги...

Изчакай няколко месеца само!!! Тогава ще видиш олиото колко ще струва, бензина, колко ще е, хляба на каква цена ще е...ориентирай се към село, ако имаш!!! Голям глад и студ се задават!!! Нямам предвид само България, а цяла Европа!!!

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Ми какво чакаш ? Айде газ към матушката, че да си на топло и нахранен. 

Ей го, казва всичко за "русофилите". Гладен и премръзнал ще е, ама в Россия няма да стъпи :) 

Когато ти заминеш за США, тогава аз отивам в матушка Россия!!!

преди 44 минути, miro20 написа:

Не ми се коментират всички глупости които се плямпат тук , но  бих ти дал насока за размисъл

- Путлер още 2016 г създаде преторианската си армия - Россгвардия.

Подчинена единствено на него.

Виж какви причини се дискутираха в далечната 2016 г :

Втората причина изглеждаше малко вероятна.

Я сега се огледай какво става в РФ  ? :) 

Абсолютно мачкане , цензура и "подавление на беспорядките" .

Извод ? Нещата фашиста си ги е планирал много отдавна .

пп

Личния състав на преторианската армия на Путлер - росгвардията е 340 хил .

Не 60 хил :)

Подобна лична армия имаше мисля и Кадафи, но нали го ликвидираха въпреки това.

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Изчакай няколко месеца само!!! Тогава ще видиш олиото колко ще струва, бензина, колко ще е, хляба на каква цена ще е...ориентирай се към село, ако имаш!!! Голям глад и студ се задават!!! Нямам предвид само България, а цяла Европа!!!

Да вземем да благодарим на г-н Путин.

Но по-важното е че много хора ще полчат душевен оргазъм.

преди 2 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Подобна лична армия имаше мисля и Кадафи, но нали го ликвидираха въпреки това.

Игор Коломойски не създаде ли Азов, Десен сектор, Айдар и още 1-2 паравоенни формирования??? Че и президент си назначи - Зеленский (също евреин)

преди 8 минути, Джугашвили написа:

За богатите държави в европа няма да е така, най много до година две ще има покачване на цените но няма да е трайно. Но да не сме пророци, нищо не е предсказуемо на този етап.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Да вземем да благодарим на г-н Путин.

Но по-важното е че много хора ще полчат душевен оргазъм.

Ти нещо не си в час май!!! За кое да благодариш на Путин??? Затова, че някой евробюрократ със заплата от 20 000-30 000 евро заплата на месец решава, че няма да тръгува с него, без да си е направил сметката???

преди 17 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Може и да си прав, въпрос на гледна точка, но Путю не трябваше да действа така по американски, аз мисля че Украйна като васал на НАТО и запада, все пак не може да бъде реална заплаха за Русия, колкото и да е близо НАТО до Русия, тя няма да посмее да воюва със нея, защото добре знае че това ще е 3 световна и няма да има нито победен нито победител. А това че фашизираните украински организации тормозели руския етнос в украйна, Путю можеше да разположи там милиции които да ги защитават

Можеше, ако искаше да ги защитава. Дреме му на Путю за някакви крепостни селяни, човека си гледа бензиностанцията.

И в Сърбия ли еропейските бюрократи имат пръст ?

Русия и Украйна са най-големите производите на слънчоглед. Сега са във военна операция заради проблем с пишката на един другар. Та от там идват и проблема с цените.

преди 22 часа, andiay написа:

Хм, би ли споделил какъв е бил този избор?

Между другото този въпрос се отнася за всички пишещи в темата - Как бихте постъпили вие, ако бяхте на мястото на Путин?

И преди някой да започне с щампите "путлерист", "рашист", "русороб", "комунист" и т.н., да кажа, че никога не съм симпатизирал на Путин, нито пък Русия е била или ще бъде някога страната на мечтите ми, а антикомунист съм бил тогава, когато тази дума имаше съдържание и съм си носил последствията от това, за разлика от почти всички днешни "антикомунисти".

Политическите ми убеждения са достатъчно дяснолиберални, за да не понасям вътрешно управници като Путин.

Та, как бихте постъпили, ако бяхте на мястото на Путин?

Не знам - не разбирам от толкова голяма политика . Но със сигурност не бих постъпил така ,както постъпи Путин , ама разни хора ,разни идеали .

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Можеше, ако искаше да ги защитава. Дреме му на Путю за някакви крепостни селяни, човека си гледа бензиностанцията.

Точно така е, затова Путю трябва да изчезне от лицето на земята час по скоро , защото иначе ще страдат много хора. Той обаче цели пожизнен мандат, но май ще му излезнат криви сметките.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.