Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, БаалБек написа:

Руският президент Владимир Путин беше най-важният оратор в пленарното заседание в третия ден на XXV Петербургски международен икономически форум (ПМИФ) в Санкт Петербург, съобщи РИА Новости. Във форума участваха президентът на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, новоназченият представител на талибаните в Москва Джамал Насир Гарвал и, по думите на телевизионния канал Москва 24, и други чуждестранни лидери.

Корифеите на икономиката пристигнаха на Международния икономически форум с Санкт Петербург. Афганистан ще помогне на Русия да преодолее изоставането в областта на високите технологии.

Screenshot-1.png

Ще присъстват над 1500 ТОП Мениджъри от Афганистан, Северна Корея и други мощни икономически сили!!!

image.png

Ами, бълбукащата, нека ти обясня, щото, явно си функционално неграмотна и не схващаш какво четеш, а правиш дебилни опити за ирония. 

Та, в материалчето, което си пуснала, че и гарнирала със снимки, никъде не се споменават афганистанци и севернокорейци. Споменават се 2 други страни и това, което си подчертала. Дори манипулация да направиш, се иска интелигентност, каквато не притежаваш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, bigiadri написа:

Вносът на газ в ЕС ЕДИНСТВЕНО не е забранен. Дори и Украйна пази тръбопровода за да НЕ създаде проблем на ЕС. Вносът на газ се спира от Путин.

Няма значение. Като има забрана за внос на едно място, това дава ефект в цял свят. Санкциите също водят до увеличаване на цените. Кой наложи санкции, Путин ли наложи санкциите? Ако не е Путин, не е той виновен тогава.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Ще приключи, когато САЩ имат интерес да приключи. путин и расия са само понятия, без покритие

Защо изглежда, че подкрепяш идеята за еднополюсен свят, тероризъм, погубване на държави и петролно-доларова хегемония, която е никога не е в твой интерес?

https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=15&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

Не е нормално да подкрепяш световния ред, който деиндустриализира и денационализира държавата в която живееш. Наистина ли ти харесва това?

преди 1 час, absurt написа:

Ти, да не се заблуждаваш, че кой- каквото казва и прави, е за да те заинтересува? Каква ти е личната изгода от тракането на клавиатурата тук и от бълването на омраза? Изтрепа врага, завзе територии, все от името и за славата на краварите. Сега, какво следва?

Няма никаква изгода няма от това да трака клавиатурата и да бълва злоба срещу Русия. Прави го, за да си излее гнева върху нещо. Русия му е удобна мишена. Путин му е удобна мишена, тъй като Путин е далеч и не може да се защити.

преди 11 минути, FatMan9 написа:

Не е нормално да подкрепяш световния ред, който деиндустриализира и денационализира държавата в която живееш. Наистина ли ти харесва това?

Не е нормално да подкрепяш изнасилвачи, убийци и мародери.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Кои са "изнасилвачите", "убийците", и "мародерите"? Какво ще кажеш за воините започнати от САЩ, воините в които има намеса и подклаждане от САЩ, и държавните преврати причинени от САЩ, главния източник на финансиране на анти-Руските медии, които ти така гледаш с интерес?

Ясно е, че си срещу Русия в този дебат. В такъв случай, имам една молба. Може ли да ми обясниш какво, според теб, е трябвало да направи Путин, че да се избегне войната? Как трябва, според теб, човек да реагира като държавата му става обект на подривна дейност от страна на САЩ, с цел рушене на икономиката и елиминиране на конкуренцията, която е рублата срещу долара, и петролно-доларова хегемония?

https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=15&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

Също виждам, и че не си наясно с престъпленията на Украйна. Прочети това, че да се информираш: tribunal.ru

преди 19 минути, BANKATA написа:

на него може пък да му харесва да гледа такива неща - и да това не е нормално

преди 9 минути, Hristo52 написа:

и кой е източника на това - журналетата на блиц, те са на терен и водят стриктно счетоводство оръжията на терен

преди 3 часа, Радул написа:

Глей ся, ако не ти харесва отговора ми, проблема си е твой. И само ще се задълбочава.

Некви задълбочавания се случват , ала само в твоята глава и в твоята Интерпретация .

Дишай спокойно .... мила , нежна и добра съм . :weather2:

преди 13 минути, BANKATA написа:

Я виж ти! Иванчо от вицовете пак направил изказване! Ти имаш ли представа колко такива неща вършиха Американците във Виетнам, в Лаос, в Камбоджа, в Ливан. Че и до сега има виетнамци живи с американски бащи, и всичко това се доказа и документира на времето. А по руснаците само се плюва и говори! А престанете да дрънкате глупости, все едно САЩ е света вода не напита. Или просто всички мърсотии на САЩ през годините трябва да отричате или да омаловажавате? Аз не разбирам какви хора сте бе? Нямате ли чест, срам, да защитавате върло тия които са с най-големите престъпления през годините! Или сте просто кьорави говеда които не желаят да виждат истината поради мозъчна недостатъчност!

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Некви задълбочавания се случват , ала само в твоята глава и в твоята Интерпретация .

и ти как разбра че задълбава - след задълбочен анализ ли:D

преди 10 минути, FatMan9 написа:

Кои са "изнасилвачите", "убийците", и "мародерите"? Какво ще кажеш за воините започнати от САЩ, воините в които има намеса и подклаждане от САЩ, и държавните преврати причинени от САЩ, главния източник на финансиране на анти-Руските медии, които ти така гледаш с интерес?

Ясно е, че си срещу Русия в този дебат. В такъв случай, имам една молба. Може ли да ми обясниш какво, според теб, е трябвало да направи Путин, че да се избегне войната? Как трябва, според теб, човек да реагира като държавата му става обект на подривна дейност от страна на САЩ, с цел рушене на икономиката и елиминиране на конкуренцията, която е рублата срещу долара, и петролно-доларова хегемония?

Също виждам, и че не си наясно с престъпленията на Украйна. Прочети това, че да се информираш: tribunal.ru

Нали говорим за руско-украинската война, какво веднага "ама САЩ...."

В темите за войните на САЩ, ще коментираме САЩ.

Не разбрах какво мислиш за изнасилванията на руските войници в Украйна?

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Дишам бе, мен обеднения уран във въздуха не ме притеснява. :D

току-що, Радул написа:

Дишам бе, мен обеднения уран във въздуха не ме притеснява. :D

Така е ! Не си само ти - всички Зомби не ги притеснява :biggrin:

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Я виж ти! Иванчо от вицовете пак направил изказване! Ти имаш ли представа колко такива неща вършиха Американците във Виетнам, в Лаос, в Камбоджа, в Ливан. Че и до сега има виетнамци живи с американски бащи, и всичко това се доказа и документира на времето. А по руснаците само се плюва и говори! А престанете да дрънкате глупости, все едно САЩ е света вода не напита. Или просто всички мърсотии на САЩ през годините трябва да отричате или да омаловажавате? Аз не разбирам какви хора сте бе? Нямате ли чест, срам, да защитавате върло тия които са с най-големите престъпления през годините! Или сте просто кьорави говеда които не желаят да виждат истината поради мозъчна недостатъчност!

Някъде да съм твърдял че САЩ са света вода не напита?

Или щом не харесвам руските зверства в Украйна подкрепям американските.

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

журналетата на блиц, те са на терен и водят стриктно счетоводство оръжията на терен

ОВцо ти какво искаш, нещо хамериканско ли? Свободна европа? От кога БЛИЦ ви стана толкова противна а? От когато почна да пише неща които не ви харесват а? 

Не беше ли БЛИЦ светая светих по времето на Тиквата? Когато всички празни кофи тука го цитирахте под път и над път! :giggle1:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

и ти как разбра че задълбава - след задълбочен анализ ли:D

овца , кога ще те научим да четеш , рожбе ? 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Това което пишеш не е доказано!  За мародерства и изнасилвания а е про американска пропаганда. Как така виждате треските в очите на другите, а гредата в собствените си очи не виждате?

преди 1 минута, _sirena_ написа:

въпреки това и ти вдишваш урана:D

преди 2 минути, Hristo52 написа:

От кога БЛИЦ ви стана толкова противна а?

лично аз - не ползвам блиц и не давам линкове към нея

току-що, Без умствен капацитет написа:

въпреки това и ти вдишваш урана:D

Всичко вдигам аз ! Най-вече "мъжки достойнства "!  :biggrin:

Не казвай на никой, но не съм зомби. Тва е сценичен... макиаж.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Това което пишеш не е доказано!  За мародерства и изнасилвания а е про американска пропаганда.

то не е доказано, и че САЩ го прави но го твърдите

току-що, Радул написа:

Не казвай на никой, но не съм зомби. Тва е сценичен... макиаж.

Не си са ваксинирал ???? 

Ам що не каза по-рано бре ... Цял чувал шамари изяде ... тцттцтцтц

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Всичко вдигам аз ! Най-вече "мъжки достойнства "!  :biggrin:

:D само дето казваш че си недосконата -

Не си са ваксинирал ???? 

Ам що не каза по-рано бре ... Цял чувал шамари изяде ... тцттцтцтц

О, ваксинирах се естествено. Наесен пак. Имах предвид торбичките под очите. 😆

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

:D само дето казваш че си недосконата -

Къде казвам , че ги консумирам ?  

Затова казвам - трябва да се научиш да четеш първо , после да говорим. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.