Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, vpvelev написа:

@Реджеп Иведикдавай сводките от фронта, че се отклонихме от темата, а през това време украинците може да са стигнали до Москва :)

Кратун, украинците няма да стигнат до масква. Не е и това борбата им! Но виж, едни други хора ще стигнат - е тогава ви се .........нали си знаете

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, vpvelev написа:

@Реджеп Иведикдавай сводките от фронта, че се отклонихме от темата, а през това време украинците може да са стигнали до Москва :)

Даже в устрема,са я задминали.

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

Мога още да ти помогна, ако желаеш. Станахме плацдарм на краварската стратегия против Русия и те си разквартируваха армията в 6 бази, все едно са си у тях. Почти съм уверен, че тайно са внесени и ядрени оръжия за нападение срещу Русия. Ракетите ще излетят от България, макар и не от българска територия.

Руска империя, СССР, РФ кога не са си били у дома в България за последните 140-150 г.?

Пичове, поинтересувайте се от история. Ама не от учебниците, издавани в последните 70 -ина години у нас. Защото си имам неостри, възрастни познати, които не знаят, че във втората световна са участвали и други страни освен СССР-Германия.

преди 5 минути, The Rage написа:

Даже в устрема,са я задминали.

Направо ще се спрат в Сибир :)

преди 1 минута, parmobil написа:

Руска империя, СССР, РФ кога не са си били у дома в България за последните 140-150 г.?

Пичове, поинтересувайте се от история. Ама не от учебниците, издавани в последните 70 -ина години у нас. Защото си имам неостри, възрастни познати, които не знаят, че във втората световна са участвали и други страни освен СССР-Германия.

Е, те масово нямат понятие от предмета на своята любов. Да не говорим, че не правят разлики между културна и политическа филия/фобия. За тях или си русофил или русофоб, средно положение няма. 

А един "русофоб" като мен, си е направил и все още си прави труда да чете, що е това нещо Русия - културно, политически, социално, исторически и прочее. 

Те го карат на заученото и набитото по време на средното си образование. 

току-що, vpvelev написа:

Направо ще се спрат в Сибир :)

В Сибир ще имате проблем с китайците. 

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Кратун, украинците няма да стигнат до масква. Не е и това борбата им! Но виж, едни други хора ще стигнат - е тогава ви се .........нали си знаете

Кои? Твоите хора ли бе каунь? Краварите? Гледай отсега нататък какво ще става. Още май не ти се вярва.

Каква война, каква Украйна? Сега половината свят се бие с другата. Доброто (Русия) с Лошото (САЩ).

преди 29 минути, vpvelev написа:

Помолих те да напишеш нещо умно и твое. Това ли е?

Като комуняга няма как да видиш умното никога. Чугуна дедко ти пречи. 

преди 6 минути, vpvelev написа:

Кои? Твоите хора ли бе каунь? Краварите? Гледай отсега нататък какво ще става. Още май не ти се вярва.

ПОследното, което видях (sms-a от банката) ми хареса. И какво ще стане от сега, а? Ще стане нормалното, което трябваше да стане още преди 30-50 години. Заличава се рассия в този вид и на вече освободената територия се прави нова, нормална държава със съответните задължения

преди 6 минути, Coco1 написа:

Не ме приеха в БКП, защото дядо ми преди 9-ти е бил кмет. И ни водеха фашисти.

Така че за комунисти и чугуни по-далече, ако обичате.

Сигурен съм, че другите като теб, които плюете социализЪма и сте били на подходяща възраст сте били членове на БКП. Те сега най-много плюят социализЪма, защото ги е яд че и тогава и сега са били нагаждачи и подлизурковци нато червения дракон например.

П.П. И все пак исландската водка е по-мека от руската.

преди 5 минути, vpvelev написа:

Каква война, каква Украйна? Сега половината свят се бие с другата. Доброто (Русия) с Лошото (САЩ).

Доброто:

Image_6750885_500_0.jpg

Освещаване на ракети Топол М*

*РТ-2 Топол М (SS-27 според класификацията на НАТО) са междуконтенентални балестични ядрени ракети. 

Колко е в синхрон с Християнската еклектика, с Православното мислене и миролюбие, всеки сам да си отговори. 

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

ПОследното, което видях (sms-a от банката) ми хареса. И какво ще стане от сега, а? Ще стане нормалното, което трябваше да стане още преди 30-50 години. Заличава се рассия в този вид и на вече освободената територия се прави нова, нормална държава със съответните задължения

Кой?Кажи ми кой,ще го направи?

За това време,в което продължава войната-шансове,бол.По време на война-си най-уязвим.

Не виждам/чувам,някой да да е поел,крачката.

Ако я има-сигурен съм,ще я направят.

Напротив-ослушваха се...После-телефони.Да не говоря,че парите продължават да текат.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Вземи да ни разясниш кога Бандерия ще убеди казаците да са в Украйна - пак да им провеждат военна операция АТО.

Сигурен съм, че другите като теб, които плюете социализЪма и сте били на подходяща възраст сте били членове на БКП. Те сега най-много плюят социализЪма, защото ги е яд че и тогава и сега са били нагаждачи и подлизурковци нато червения дракон например.

Стига лъгало ве комунистче толкова си плитък че идея си нямаш.

Кофти за такива като тебе.

току-що, attj написа:

Вземи да ни разясниш кога Бандерия ще убеди казаците да са в Украйна - пак да им провеждат военна операция АТО.

Дедиди80 те търси щи слагал бялата риза много си се губел

преди 3 минути, Coco1 написа:

Стига лъгало ве комунистче толкова си плитък че идея си нямаш.

Кофти за такива като тебе.

Как разбра че лъжа?

От наблюденията ми досега, най-много плюят комунизма бивши членове на БКП. Признай си ти такъв ли си?

П.П. Всъщност ти не можеш да повярваш, защо защитавам Русия, а не съм комунист. Това показва че си слаба работа в мисленето. И ти си се втренчил във войната Украйна-Русия и друго не виждаш.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Дедиди80 те търси щи слагал бялата риза много си се губел

Нищо сериозно ли не схващаш?   Все да си папагал как е?   

току-що, vpvelev написа:

Как разбра че лъжа?

От наблюденията ми досега, най-много плюят комунизма бивши членове на БКП. Признай си ти такъв ли си?

Комуниста с чугуна бил наблюдавал :giggle1:

преди 1 минута, attj написа:

Нищо сериозно ли не схващаш?   Все да си папагал как е?   

Дедиди80 ше пусне снимки от интерната как те натискат руските казаци по ъглите

преди 3 минути, Coco1 написа:

Комуниста с чугуна бил наблюдавал :giggle1:

Забравих, че разговарям с папагал. Какво му пиша, а той само едно си повтаря. Папагал (да ме извинят птиците).

П.П. Явно си папагал-комунист. Нервен стана и не искаш да си признаеш. Беше ли член на БКП?

преди 12 минути, vpvelev написа:

преди 4 минути, vpvelev написа:

П.П. Всъщност ти не можеш да повярваш, защо защитавам Русия, а не съм комунист.

Е само си се натискал да ставаш член на комунистическата партия. Без да си комунист. :D

Украинските казаци са воювали срещу болшевиките на Ленин и срещу русите на Петър Първи - за свобода на Украйна!   Коко отде да знае такива неща...

току-що, васил козарев написа:

Е само си се натискал да ставаш член на комунистическата партия. Без да си комунист. :D

Да, ама за твое нещастие не съм се натискал.

Ти по собствено желание ли стана член на БКП.

Сега ще ви изловя всички членове на БКП. Вие най-много плюете соца.

преди 3 минути, attj написа:

Украинските казаци са воювали срещу болшевиките на Ленин и срещу русите на Петър Първи - за свобода на Украйна!   Коко отде да знае такива неща...

Сега, ако трябва да сме обективни - Украйна е съвременен топоним. Запорожка сеч се е наричала някога областта, която се е бунтувала срещу Империята. 

Забравих, че разговарям с папагал. Какво му пиша, а той само едно си повтаря. Папагал (да ме извинят птиците).

П.П. Явно си папагал-комунист. Нервен стана и не искаш да си признаеш. Беше ли член на БКП?

Комуниста русороб се бил изнервил :giggle1: Ми слагай от тия лигавите емотки или ти забраниха 

току-що, Coco1 написа:

Комуниста русороб се бил изнервил :giggle1: Ми слагай от тия лигавите емотки или ти забраниха 

Признай си. Не е страшно. Ще се извиниш с акъла си. Толкова ти е бил тогава и сега :)

преди 1 минута, attj написа:

Как посмя да го напишеш?!? Нали Хрущёв беше направил Украѝна, според някои от тук пишещите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.