Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Събирателен образ на разните там Козыревци, мирковци, пармобили, драконовци, Реджеповци и какви ли още не Ганьовци, които се мъчат да громят Руската федерация...

upload-1.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, васил козарев написа:

Диалог с разни индивиди, които пляскат всевъзможни глуповини, особено по исторически въпроси, е невъзможно да водя.  

Горепосоченото от мен, е факт, драги. Като не вярваш проверявай какви са водителите по българския национален въпрос и по църковния. Ратай и неграмотни селяни няма да срещнеш. 

Първо-гарантирам ти,че не съм "разни индивиди".

Второ-драг съм,на много малко хора.

Трето-Къде ги четеш тези извори?Знаеш ли,колко идиотски изглеждаш?

Още малко ще кажеш-че чорбаджиите,са основали комитети и са водили съпротива...

Само истински пълен...Да речем-невежа,може да го каже това.

Лелееее,направо са ви взели акъла.Отвсякъде.

Аз се чудя-от къде тази страст,по укрите.

Промити мозъци.

преди 3 минути, gagodrago написа:

Събирателен образ на разните там Козыревци, мирковци, пармобили, драконовци, Реджеповци и какви ли още не Ганьовци, които се мъчат да громят Руската федерация...

upload-1.jpg

пяак си предписваш собствените недъзи на други - явно живота те е озлобил към другите

преди 4 минути, gagodrago написа:

upload-1.jpg

По- добре булгар, булгар, отколкото мужик, мужик...

току-що, The Rage написа:

Промити мозъци.

Истински пълен невежа, си ти, драги. Политическата емиграция в Румъния е или от т.нар. "чорбаджии" - съсредоточени в Добродетелната дружина; или от наследници на търговци, занаятчии, учители - групирани в БРЦК.  Иван Касабов с чието пълномощно Левски започва втората си обиколка, определено не е беден. 

За черковниците в Цариград да споменавам ли, че не са нито бедни, нито неграмотни ратаи. 

преди 38 минути, ivottoshev написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Сравнението е за теб. как сенапъваш да  отричаш в стил " земята е плоска' и не вярваш на никакви сайтове :) 

затапен унижен фейкомет.

Относно сайта "свобода" , няма нужда да казвам че е уважаван, издаван на няколко езика и т.н.

Там глупости като твоята пропаганда и фейкове  няма да чуеш . :hush:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ако фактологията, която се описва не беше изсмукана от пръстите на някакъв украински трол, подобни материали щеше да има и в други (достоверни) източници. Ти обаче вече трети месец подобно инфо от нормален сайт не успяваш да намериш. Също както няма да намериш в нормален сайт и тезата че земята е плоска!

Много добро сравнение направи между твоето инфо и "плоската земя". Още веднъж те поздравявам, че успя да се самозатапиш по такъв красив начин  :wors:

човече, някакъв фетиш към собстветната си простотия ли имаш ? Не мога да разбера , като се самоцитираш 1001 пъти, това по малко тъпо ли ще стане ?

:)

Едва ли ...

Нищо от сайта не можеш да обориш . Какви други достоверни източници искаш ? Хвани което искаш от хронологията за която се говори в сайта "свобода"  и оборвай. !

Ако можеш ! ама неможеш !

Продължваш с простотиите " не вярвам на нищо, а само "че Земята е плоска и се крепи на слонове " :)

Доообрееее...

преди 8 минути, gagodrago написа:

upload-1.jpg

Когато от тъпота няма какво полезно да кажеш, пускат тъпи картинки. 

С пъдарина Тодор Живков сте си лика прилика колхозниците тук. 

преди 6 минути, The Rage написа:

Промити мозъци.

Ще ми е много интереснооткъде направи логическа връза между "укри' и блгарщината под османско иго .

защото аз пък виждам далеч по ярка зависимост - тезикоито не познават българската история, Възрожденци и руска имперска политика спрямо България , сте най промитите кухи мозъци, жертви на рашистката пропаганда.

Странно защо в темите сте точно едни и същи "опониращи" .

ах да, забравих и другата ви характерна обща черта - промити червени комунета.

преди 1 минута, васил козарев написа:

Истински пълен невежа, си ти, драги. Политическата емиграция в Румъния е или от т.нар. "чорбаджии" - съсредоточени в Добродетелната дружина; или от наследници на търговци, занаятчии, учители - групирани в БРЦК.  Иван Касабов с чието пълномощно Левски започва втората си обиколка, определено не е беден. 

За черковниците в Цариград да споменавам ли, че не са нито бедни, нито неграмотни ратаи. 

Явно,сме чели различни книги...

Пич,много си объркан-съжалявам те.Промили са ти мозъчето,още като малък...Да не си от тези,които казват,че не е имало робство?А е било съжителство?

Дано прогледнеш.

преди 14 минути, gagodrago написа:

upload-1.jpg

От твоята уста го приемам като комплимент.

И да, докато има хора, които мислят, че "братушките" са дошли при нас заради сините ни очи, ще има хора, които ще ви се усмихват иронично.

преди 14 минути, gagodrago написа:

upload-1.jpg

Ама верно си е комплимент.

Защото вие ,промитите комунета путинисти, българи няма как да се наречете.

Явно,сме чели различни книги...

Пич,много си объркан-съжалявам те.Промили са ти мозъчето,още като малък...Да не си от тези,които казват,че не е имало робство?А е било съжителство?

Дано прогледнеш.

Пич, изплиска пак една кофа глуповетини с претенции за правдивост. Какви по произход са българите в Добродетелната дружина ? В прочем, движещата сила там, братята Христо и Евлоги Георгиеви са братовчеди на Ботйо Петков. :D 

Иван Касабов - завършил във Виена юрист, практикуващ в Румъния професията си. Масон. 

За останалите да те разпитвам, ли пИч? 

Тошкович, който в Одеса учредява българско настоятелство  и подпомага ученето на млади българчета там, дарява пари на българското нац. борба, е крупен търговец. 

преди 1 минута, miro20 написа:

Ще ми е много интереснооткъде направи логическа връза между "укри' и блгарщината под османско иго .

защото аз пък виждам далеч по ярка зависимост - тезикоито не познават българската история, Възрожденци и руска имперска политика спрямо България , сте най промитите кухи мозъци, жертви на рашистката пропаганда.

Странно защо в темите сте точно едни и същи "опониращи" .

ах да, забравих и другата ви характерна обща черта - промити червени комунета.

Какво стана бе?Корнах ли те?Най-накрая,се засегна.Мижитурка!Мога и по лошо.

Така може да говориш,на баба си.При мен не вървят,тези простотии.

Четете с козарев и се просветлете.Че от такива плужеци като вас,все си патим.

Тоя издал оня,другият вярва че паралиите са били хайдути...хахахахаахахаахахаахахах

Осран невежа.Ти и още няколко шизо-ихо,тук.

Пич, изплиска пак една кофа глуповетини с претенции за правдивост. Какви по произход са българите в Добродетелната дружина ? В прочем, движещата сила там, братята Христо и Евлоги Георгиеви са братовчеди на Ботйо Петков. :D 

Иван Касабов - завършил във Виена юрист, практикуващ в Румъния професията си. Масон. 

За останалите да те разпитвам, ли пИч? 

Тошкович, който в Одеса учредява българско настоятелство  и подпомага ученето на млади българчета там, дарява пари на българското нац. борба, е крупен търговец. 

Е,дружините,от какви са съставени?

От цялата буржоа?

Ми те,не останаха предатели-според теб.

преди 3 минути, The Rage написа:

Тоя издал оня,другият вярва че паралиите са били хайдути...хахахахаахахаахахаахахах

В разговорния език и до днес хайдутин, преминало в диалектното айдук, хайдук, мн.ч. обикновено хайдуци (не хайдути) продължава още да се употребява синонимно (в официалното си властово значение от османско време) вместо „крадец“, „разбойник“.

Това, че "паралиите са хайдути" го твърдите точно вие, комунистите, драги. Ако обичаш на преписвай недъзите си на околните. 

преди 5 минути, The Rage написа:

От "плужеци" като теб все си патим, драги. Едни такива преди 44-та вършиха атентати в България по Московска заповед. 

преди 15 минути, miro20 написа:

Нищо от сайта не можеш да обориш . Какви други достоверни източници искаш ? Хвани което искаш от хронологията за която се говори в сайта "свобода"  и оборвай. !

Продължваш с простотиите " не вярвам на нищо, а само "че Земята е плоска и се крепи на слонове " :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ако фактологията, която се описва не беше изсмукана от пръстите на някакъв украински трол, подобни материали щеше да има и в други (достоверни) източници. Ти обаче вече трети месец подобно инфо от нормален сайт не успяваш да намериш. Също както няма да намериш в нормален сайт и тезата че земята е плоска!

Много добро сравнение направи между твоето инфо и "плоската земя". Още веднъж те поздравявам, че успя да се самозатапиш по такъв красив начин  :wors:

преди 7 минути, The Rage написа:

От цялата буржоа?

Чорбаджиите, които са били предатели действително, и за които имаме документи, че да сме убедени, са много малко. 

Повечето са съпричастни по някакъв начин или към националния въпрос (добродетелна дружина, таен комитет) или към черковните борби в Цариград. 

преди 2 минути, васил козарев написа:

В разговорния език и до днес хайдутин, преминало в диалектното айдук, хайдук, мн.ч. обикновено хайдуци (не хайдути) продължава още да се употребява синонимно (в официалното си властово значение от османско време) вместо „крадец“, „разбойник“.

Това, че "паралиите са хайдути" го твърдите точно вие, комунистите, драги. Ако обичаш на преписвай недъзите си на околните. 

От "плужеци" като теб все си патим, драги. Едни такива преди 44-та вършиха атентати в България по Московска заповед. 

Малиииии,много си зле.Така като гледам-ти си най зле.

Хайдутин и айдук,са две много различни неща/думи.

Пълен невежа.

Чети,още.Ама много.И правилните книги.

току-що, ivottoshev написа:
преди 20 минути, miro20 написа:

Покажи още  

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Изписа и повтори 1001 твои простотии и нито един коментар по статията от "свобода" .

Класика. Насран и унижен за 1001 път :)

преди 10 минути, The Rage написа:

От цялата буржоа?

Я пак ? Какво си корнал бре ? какво си засегнал бе ? На кого викаш мижитурка бре :)

Пил си пил, върви си лягай.

Осран невежа, шизо-ихо, плужеци ?

Историята не познавате, българския род и история не познавате, руската политика не познавате , Възрожденците не познавате, нищо не знаете.

А се перите с гаменщините си .

ми не вървиш... :) 

Зачудих се, дали тукашните комунета знаят, че бащата на комунизма в България- Димитър Благоев, е бил отявлен русофоб? Знаете ли бе?

преди 2 минути, The Rage написа:

Я цитирай еднаправилна книга че ми стана любопитно? :)

Пълен невежа.

Айдук е диалектно на Хайдут, комунистически неграмотнико. 

Правилните книги ще рече комунистическите глупости и налагащите руската версия на историята ни. Такива парцали нямам намерение да чета.

От какъв произход са водителите на Националните и Черковните борби? Отговори. Ама не можеш, защото си нискочел илитерат. 

току-що, Радул написа:

Зачудих се, дали тукашните комунета знаят, че бащата на комунизма в България- Димитър Благоев, е бил отявлен русофоб? Знаете ли бе?

Не,не знаят.

договори с Русия, които са изцяло във вреда за България. 

То други има ли ?

преди 2 минути, The Rage написа:

Пълен невежа.

Не си внимавал в часовете по история 7-8 клас.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.