Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, _sirena_ написа:

Подозирам , че Козарев е мазохист !  Моряшки бой му опъваме и седи блажено и се облизва ! 

Не стига , че ваксиниран , не стига , че Облъчен , ами и извратен ! 

Навря се тук в тази тема от чисто Мазохистични Подбуди !   

Кой знае как лъска в несвяст , докато го бием :speak:

Съдейки по фамилията, сигурно и с козички се занимава. Вече, как се занимава, не ща да си позволя да предполагам. Но пък, добре че не е Пръчев 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, _sirena_ написа:

Ясно ! Наврял си се в тази тема щото е една от двете , в които пиша и търсиш контакт , как да ме изплющиш !  :biggrin:

само сергеев може да те изплющи и има правилни възгледи 

преди 5 минути, gagodrago написа:

----------------------

Козырев, намали психотропните вещества. Няма нужда да одим да воюваме на руска страна...

Официално съобщение от Вашингтон

До пуделите н а С А Щ

В о й н а т а  е  з а г у б е н а !

На САЩ започва да им писва целия този хаос, освен това се страхуват евроидиотите да не дадат ядрени оръжия на нациките в Украйна, което би довело до глобална катастрофа. А в САЩ има много богаташи със прескъпи луксозни къщи и имения, които има какво да губят.

Вероятно скоро ще им спрат кинтите и оръжията, и ще наредят на украинския наркокомандващ Зеленски да приклучва и да подписва мир с руснаците.

В САЩ скоро се очаква Гражданска война , аз дадох материали по-напред .. Всеки 4-ти американец има оръжие и е готов да воюва срещу режима на деменцията !   Американците започват да се Пробуждат и Осъзнават , че корабът им Потъва !

преди 57 минути, The Rage написа:

хахахаахахахахахахахахаахахаахахахааха

Не бе,този е бот.

Не обиждай ботовете. Те са по-умни от тоя :)

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Съдейки по фамилията, сигурно и с козички се занимава. Вече, как се занимава, не ща да си позволя да предполагам. Но пък, добре че не е Пръчев 

На некъв овчар ми прилича на мен ...:rolleyes:

преди 3 минути, Banesc написа:

само сергеев може да те изплющи и има правилни възгледи 

А Възраждане ? Ще гласуваш ли за тях и ше убедиш ли цял Перник да гласува за тях ?  :indoorplants:

преди 2 часа, vpvelev написа:

Колко на брой бяха?

Ми вие/любителите на путин/казвате ,че славно се биете срещу милионна украинска армия и благодарение на големия героизъм"освобождавате "Украйна!

преди 1 минута, bigiadri написа:

Ми вие/любителите на путин/казвате ,че славно се биете срещу милионна украинска армия и благодарение на големия героизъм"освобождавате "Украйна!

Ти дари ли една заплата за Украйна?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

И с тая не-умна псевдо мисъл вместо да блеснеш колко си хитър и оригинален, само свидетелстваш за личната си некадърност, жалкост, простащина и моронизъм. 

Освен това, очеизвидно имаш и влечение към определени занимания с представители на фауната, вероятно преди да заспиш правиш опити да ръкоблудстваш. 

Правиш опити, защото си импотентен. Всичките ти коментари са доказателство за невъзможността ти да вдигнеш самолета. Както не успяваш да еректираш, така си и негоден за всякаква оригиналност, остроуми и мислене. Всичко, което излиза от клавиатурата ти, метафорично е, един мек, дърт чучур. Отдавна умрял и неспособен на нищо. 

преди 7 минути, vpvelev написа:

Не обиждай ботовете. Те са по-умни от тоя :)

От теб определено са. Но в сравнение с теб и котката е изключително интелигентни животни. И определено не са русофили. 

преди 39 минути, miro20 написа:

Ако познавахте историята щеше д ави е срам от глупстите които плямпате.

Имам 6 по история.

@miro20(Миро ново двайсе) ти дари ли една заплата за Украйна?

преди 6 минути, _sirena_ написа:

А Възраждане ? Ще гласуваш ли за тях и ше убедиш ли цял Перник да гласува за тях ?  

не ми вдъхват много доверие

имаше там  ваксиниран се предсатвяше за неваксиниран

нещо и бсп каза че  са искали да купуват нови ф16

някаква  шахматиска хвалеше кирчо и кокорчо  че били свършили нещо полезно но не  каза какво полезно са свършили

да не си писана в листите на възраждане ?

изобличаването

преди 19 минути, gagodrago написа:

----------------------

Козырев, намали психотропните вещества

само това повтавяш за другите - казаш ти не си предписвай психическите проблеми на други, ще се върна назад и за днес ще ти докладвам всеки пост в който си му казал защото прекаляваш

преди 2 минути, Banesc написа:

не ми вдъхват много доверие

имаше там  ваксиниран се предсатвяше за неваксиниран

нещо и бсп каза че  са искали да купуват нови ф16

някаква  шахматиска хвалеше кирчо и кокорчо  че били свършили нещо полезно но не  каза какво полезно са свършили

да не си писана в листите на възраждане ?

изобличаването

Ти не разбра ли , че ги плюят всячески , защото искат да ги очернят ? 

Мен ще слушаш !  Аз ги следя под Лупа и знам кой какво прави ! 

Не съм им в листите , а Стоя Зад Тях ! 

василка се опитва да ми прави психопортрет. Помощ! Сега не знам как да се справя с това описание. Дайте идея как да се вместя в него.

току-що, X-TEAM написа:

Ще ти дам един плешив с два куфара!

А! Значи без акъл си и без топки. 

То тука двама-трима пълни евнУси си мислите, че сте много креативни и забавни. 

Пък пълни шУнди.

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

само това повтавяш за другите - казаш ти не си предписвай психическите проблеми на други, ще се върна назад и за днес ще ти докладвам всеки пост в който си му казал защото прекаляваш

клюкарка 

току-що, Sliderum2 написа:

василка се опитва да ми прави психопортрет. Помощ! Сега не знам как да се справя с това описание. Дайте идея как да се вместя в него.

Ти си доказано негоден. Четири прости изречения. На глупавият никой не му е виновен, че е глупав и негоден. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Изправи го и го удари в масата .. :D

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

Не, не ги докладвай. Остави гуситата да ачкат и да ни забавляват с глупост и простотия. 

преди 2 минути, васил козарев написа:

Не, не ги докладвай. Остави гуситата да ачкат и да ни забавляват с глупост и простотия. 

Какво е "гуси " ? И "ачкат " ? 

току-що, васил козарев написа:

Едно грухтящо с навирена зурличка. 

Бе знаех си аз , че си овчар ....:lock:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.