Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 55 минути, васил козарев написа:

После не бил комунист. На руските подлоги все някой друг им е срал в гащите. Хиперинфлацията по времето на Виденов, драги, не е породена от Шорош, а от безконтролното печатане на пари. 

Невежий , ела да те запозная защо беше СВАЛЕН  Жан Виденов , да не се излагаш повече в неведението си !

Виденов беше свален, защото се противопостави на изискванията на престъпната двойка МВФ – Световна банка – (БАНДА)! Жан Виденов се оказва единствения Български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже, и отказва да изпълнява Плана Ран-Ът

https://thebulgariantimes.com/жан-виденов-беше-свален-защото-се-прот/

Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос

Сорос решава да му отмъсти, като ви спретне глад, студ, мизерия – и помогне да бъде свален от власт.

Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани, платени протестъри и др., + откровени промити мозъци-либерасти. $ помощта на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание и “цветната революция“ е факт.

“Майдана“ довежда до падането от власт на правителството на Жан Виденов.

Виденов беше брутално атакуван от ДЕМОНкратичните западни спекуланти, за да се съкруши опитът България да бъде независима. Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им мекерета, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат. После Мултигруп сключи договор с Русия (на Елцин и олигарсите), с който да посредничи в доставките на газ. Виденов се опъна. Мултигруп също направиха една цесия за милиарди, така че да издоят пари от „Кремиковци“ и „Булгаргаз“. Виденов се опъна и анулира цесията. След това, соросоидите отстраниха печелившия кандидат-президент на БСП (Георги Пирински – водещ в проучванията) и с невиждана пропаганда назначиха Петър Стоянов. Тази загуба на БСП беше използвана като момент, в който да започне валутна атака срещу лева, и срещу банковата система. Със сигурност Сорос е участвал, защото веднага после, след като дойдоха сините, той стана определящ фактор в политиката ни, съветник на президента и пр. (същото като това дето е сега в Украйна примерно). Жан Виденов отказа да разпродава, но и на руските олигарси (защото отказа да приеме газовата сделка на Мултигруп ), и го сполетя и невиждана валутно — банкова атака.

Като ви казвам , че изобщо не Знаете Истинските причини за политическите процеси , както и причините , довели България до сегашното й положение и ситуация , вие се сърдите ! 

Ами Четете бе ! Образовайте се малко ! Само с блеене и лаене не става ! Иска се и четене и Осмисляне и Осъзнаване  ! 

преди 1 час, васил козарев написа:

Мариоупол: 

Може да бъде изображение с 1 човек, дърво, път и небе

Може да бъде изображение с небе

Може да бъде изображение с небе

Може да бъде изображение с 1 човек и път

Може да бъде изображение с паметник, на открито и замък

Може да бъде изображение с паметник и на открито

Щатите ПОДКРЕПИХА преврата срещу РУСКАТА МАРИОНЕТКА ЯНУКОВИЧ. 

ДругарЮ, Зеленски не стана на Президент 2014-та, а пет години по-късно, в следствие на демократични избори.

Такава какафония от глупости и исторически не верни твърдения си изписал, че не си заслужава човек да ги коментира изобщо. 

А неидентифицираните зелени човечета в Крим, Донецк и Луганск не бяха редовна армия. 

https://www.facebook.com/762297508/videos/374221991366162/

Руски танк, денацифициращ селкси къщи. 

Руснаци разстреляха от танк 56 възрастни хора в гр.Кременная (Северодонецки район, Луганска област), а сега се опитват да скрият истината, съобщава Гайдай
Подробности: погребенията на пенсионерите нарочно се провеждат в Луганск, за да няма свидетели на ужасното престъпление на руската армия, съобщава ръководителят на Луганската ОВА Сергей Гайдай.
„Жителите на Кременная – както преселниците, така и тези, които са останали в окупация – си спомнят, как на 11 март руски танкисти стреляха от упор по старчески дом. 56 души, които са доживяваха живота си в тази институция, загинаха на място. Руснаците просто подкараха танка, поставиха го пред дома и започнаха да стрелят, докато не убиха всички.Тогава беше невъзможно да се стигне до мястото на трагедията - територията беше превзета от окупантите. Врагът не даде евакуационен коридор нито преди обстрела, нито след това“, разкри подробности за историята Гайдай

Източник : Бесарабски фронт 

Така лиииии ? 

Я ДА ВИДИМ КАКВО ОСТАВЯ БРУТАЛНОТО НАТО !!!!

https://www.facebook.com/mira.riediger/videos/4813555295377325/

Нещо да кажеш ???? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Сиренке, ако си със запушена уста, може човек да те изплющи. Ама започнеш ли с тия глупости си евава мамата положението... 

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Същото каквото заслужават криминалните престъпници, които Зеления освободи от затворите и им раздаде калашници.

Ми до ден днешен арабите убиват жените си с камъни, ако решат че са прегрешили. По времето, когато е ставало това с кулаците за което говориш, какво е било положението с робството в Кравария и Англия?

Не само арабите убиват жените си с камъни, ами и иранците. 

Разкулачването и колективизацията е през сталинизма. По това време робство в САЩ и Англия няма, драги.  Всъщност, в Европа след падането на Римската империя робовладелски строй няма. 

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Я обясни, като как точно лъже и маже страната, на чиято територия се водят бойните действия ?

За омбудсманката помниш ли? А дали тя е единствената лъжкиня в цялото ръководство на Украйна? Едва ли :getout:

преди 1 час, васил козарев написа:

Щатите ПОДКРЕПИХА преврата срещу РУСКАТА МАРИОНЕТКА ЯНУКОВИЧ. 

А руснаците осем години по-късно подкрепят преврата срещу американската марионетка Зеленски.

Що едните като се намесват във вътрешните работи на суверенна държава им правиш евала, а по другите плюеш?

При това забележи, че едните си развяват байрака на хиляди километри от дома, без да имат абсолютно нищо общо с укрите, докато другите все пак помагат на население, което от векове е тяхна кръв и говори техният език.

преди 15 минути, васил козарев написа:

Сиренке, ако си със запушена уста, може човек да те изплющи. Ама започнеш ли с тия глупости си евава мамата положението... 

Ти Джедай ли си ? 

Не Си !!!

Спри да фантазираш , че може да изплющиш Сирена ! 

преди 18 минути, васил козарев написа:

Разкулачването и колективизацията е през сталинизма. По това време робство в САЩ и Англия няма, драги.  Всъщност, в Европа след падането на Римската империя робовладелски строй няма. 

хахахаахахахахахахахахаахахаахахахааха

Не бе,този е бот.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

За омбудсманката помниш ли? А дали тя е единствената лъжкиня в цялото ръководство на Украйна? Едва ли :getout:

А руснаците осем години по-късно подкрепят преврата срещу американската марионетка Зеленски.

Що едните като се намесват във вътрешните работи на суверенна държава им правиш евала, а по другите плюеш?

При това забележи, че едните си развяват байрака на хиляди километри от дома, без да имат абсолютно нищо общо с укрите, докато другите все пак помагат на население, което от векове е тяхна кръв и говори техният език.

Защото, драги, хората на украйна им беше писнало от корупцията и извиването на ръце от Русия. И не Американците направиха този преврат, а хора като Порошенко, който навремето си продаде бизнеса в България. И преврата беше извършен от украински граждани. 

Съвсем друго е да влезеш с армия в Украйна, щото са тръгнали към ЕС и Нато. 

И сега ще ти го напиша така : Путин имаше 22 години да изгради икономически привлекателна държава, която да интегрира към себе си Украйна и балтийските страни. Икономически! Само че, затова трябваше да прави реформи, които щяха да са срещу интересите на подкрепящите го олигарси. Същият този олигархичен "елит", който разграбва Русия, иска да разграбва и страни като Украйна. 

преди 3 минути, The Rage написа:

Не бе,този е бот.

Докажи обратното, драги. Ако не го направиж си просто празнодумец. 

преди 3 минути, The Rage написа:

Не бе,този е бот.

:D Не е бот , виждала съм го гол до кръста ! Даже е симпатичен .

Обачееее - Ваксиниран  , Облъчен , Без Съзнание , член на "Тревопасното дружество " . :biggrin:

току-що, _sirena_ написа:

:D Не е бот , виждала съм го гол до кръста ! Даже е симпатичен .

Обачееее - Ваксиниран  , Облъчен , Без Съзнание , член на "Тревопасното дружество " . :biggrin:

А аз да споменавам ли, как съм те виждал? 

преди 59 минути, васил козарев написа:

...

Ха-ха,ревящата коза да мълчи,защото нищо не знае!
Погледни се в огледалото и ще видиш колко си "хубав"! Заради такива "многознайковци" страда България!
Отново се изказваш неподготвен,иначе неограничените ти фантазии,които бълваш,няма да се осъществят,то само с фантазии ако ставаше... !
Олигофренията ти от отдавна е започнала прелива и много ясно се вижда,как си се осрал в темата!
Да не говорим какво си направил в другите теми!

Мартин Карбовски: Врагът на народа вече е този, който напише нещо хубаво за Русия!

преди 2 минути, васил козарев написа:

Докажи обратното, драги. Ако не го направиж си просто празнодумец. 

Като изключим,личното ти влечение към Сирена-Видя ли какво си написал?Същото,като снощните тъпотии.Този път-няма да те завирам,в миша дупка.Ти,така и така,не си излизал,от там.

преди 11 минути, _sirena_ написа:

Ти Джедай ли си ? 

Не Си !!!

Спри да фантазираш , че може да изплющиш Сирена ! 

това важи и за теб:giggle1:

току-що, The Rage написа:

Като изключим,личното ти влечение към Сирена-Видя ли какво си написал?Същото,като снощните тъпотии.Този път-няма да те завирам,в миша дупка.Ти,така и така,не си излизал,от там.

Докажи обратното, драги. Празнословиш. 

преди 1 минута, васил козарев написа:

А аз да споменавам ли, как съм те виждал? 

В секси облекло ? И ? 

Аз съм поствала мои снимки тук в калдата и ме знаят !  :biggrin:  В профила ми в Сирена също има и в групата ми има даже по-интимни ...

Да ти дам да ми разгледаш и снимките и в другите ми профили по матрицата ? :biggrin:

Сашееее , Сирена не крие прелестите си и там не се чувствам уязвима ! 

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Ше ставаме и ние пушечно месо във войната на сащ с Русия

Баммм!

:giggle1: мн. си наивен

преди 38 минути, _sirena_ написа:

Нещо да кажеш ???? 

...много си зле .

преди 24 минути, ivottoshev написа:

През ден ли трябва да ти давам пояснения за обудсманката ? Или както винаги умишлено се правиш че си "забравил" ?

преди 1 минута, X-TEAM написа:

Ха-ха,ревящата коза да мълчи,защото нищо не знае!
Погледни се в огледалото и ще видиш колко си "хубав"! Заради такива "многознайковци" страда България!
Отново се изказваш неподготвен,иначе неограничените ти фантазии,които бълваш,няма да се осъществят,то само с фантазии не става!
Олигофренията ти от отдавна е започнала прелива и много ясно се вижда,как си се осрал в темата!
Да не говорим какво си направил в другите теми!

Мартин Карбовски: Врагът на народа вече е този, който напише нещо хубаво за Русия!

Многострадалната Геновева пак се включи с менструалните си проблеми. 

Никой не го интересуват хормоналните ти дисбаланси, нито психическите изкривявания. 

Полезен си, колкото и един фикус, но фикусът за разлика от тебе, не отделя в пространството оригни и пръдни. 

преди 1 минута, _sirena_ написа:

В секси облекло ? И ? 

Аз съм поствала мои снимки тук в калдата и ме знаят !  :biggrin:  В профила ми в Сирена също има и в групата ми има даже по-интимни ...

Да ти дам да ми разгледаш и снимките и в другите ми профили по матрицата ? :biggrin:

Сашееее , Сирена не крие прелестите си и там не се чувствам уязвима ! 

ти имаш група - групови терапии ли правиш психоложке:biggrin:

Сената на САЩ гласува предложение до правителството на САЩ, да обяви Русия за държава спонсор на тероризма.

Кликата на Съливан яко се обосра. Ошити са на чист американски!!!

Слава Украйни !!!

Смерть России !!!

Перемога !!!

преди 1 час, _nib_ написа:

Ликът на Зеленски от корицата на „Vogue” крещи, че войната в Украйна е пропаганда и манипулации

и това смяташ за сериозна статия ли ?

преди 36 минути, васил козарев написа:

Четири изречения-в нито едно,нищо смислено.

И ми се правиш на историк?Политолог?

току-що, The Rage написа:

Четири изречения-в нито едно,нищо смислено.

И ми се правиш на историк?Политолог?

Изпърдя се пълната невежа. Нещо различно от празнодумия, с което да покажеш, че не си като гъдулка?  

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

:giggle1: мн. си наивен

Не, просто свързах фактите. Ерджеп не ще да ходи да воюва срещу Русия в Украйна, щот знае че краварите и подлогите им, ще докарат войната направо в България.

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

ти имаш група - групови терапии ли правиш психоложке:biggrin:

Групови , с акцент към Кама Сутра ! 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.