Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ние ще дойдем след вас!

Съобщение за терористите Укронази

Според Рус се подразбира, че нацисткият щаб се намира в Лондонското Сити и в САЩ.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, glen написа:

Ние ще дойдем след вас!

Съобщение за терористите Укронази

Според Рус се подразбира, че нацисткият щаб се намира в Лондонското Сити и в САЩ.

Няма значение къде се намира! След нас никой не може "да дойде"

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Още един дето си мисли, че САЩ няма да избомби понтоните. Само да се появи раснак и ще има бум-тряс

Е там са около 30000 броя и не се чува нещо да са започнали да бомбят. Виж ако не свалиш vr симулатора с играта Ukraine Wins може и да усетиш какво става.

преди 5 минути, maxthon написа:

Още един, който не знае що е то понтонен мост? Пък и не съм чул за разрушени мостове, а само за повредени.

Почвам да се питам, тук някакви пишлегари ли са се събрали, та нямат понятие от нищо, свързано с казарма, оръжие и каквото там се сетиш? Държат се като пубери, играли много компютърни игри, убедени че и в реала е така. И единственият военен филм, който са гледали, е "Спасяването на редник Райън".

Нацизмът не е инструмент за разпространение на омраза, той е най-злобната форма на фашизъм. САЩ продължиха там, където Хилтер спря.

преди 2 минути, teo-glavata написа:

След нас никой не може "да дойде"

Къде се слагаш барабар Петко с мъжете :)

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Кой стреля по тези деца в продължение на осем години? Путин или укрите?

Отговор: Русопитеците!

Павел Губарев – самозванный “народный губернатор Донбасса”. В молодости этот человек был членом ультраправой фашистской организации Русское Национальное Единство (РНЕ). Один из лидеров “антифашизма” Донбасса, по-видимому, ходил строем и кидал “зиги” с превеликим удовольствием. 

pavel.png

pavel2.png

Петр Баркашов – российский террорист и нацист, сын известного
российского нациста Александра Баркашова, возглавляющего “Российское
Национальное Единство”

petr.png

Антон Раевский – известный питерский нацист, участвовавший в весенних пророссийских акциях в Одессе (ау, одесские “антифашисты!”), На этом фото (ресурс “Думская.нет”) вы можете его увидеть в полной красе на митинге в Одессе вместе с его собратьями по духу и борьбе.

anton.png

После выдворения за пределы Украины, Антон Раевский снова в неё вернулся и стал донецким ополченцем. Этот организм с татуировкой Гитлера на плече приехал убивать украинских «фашистов». Антон Раевский тесно связан с российскими террористами, дествующими на Донбассе в составе группы “Варягъ”

anton2.png

Screenshot-from-2022-08-14-17-50-19.png

А вот еще один российский питерский террорист Сергей Зинченко из ультраправой организации “Русский Образ”, который также пришел убивать украинцев на Донбассе. Эмблему этой организации легко разглядеть у него на шевроне.

s.png

s2.png

Алексей Мильчаков, печально известный обществу защиты животных питерский живодёр, был также поклонником нацизма. Сейчас убивает украинцев на Донбассе в составе группы “Бэтмен”

s3.png

Ето ги убийците!!!

Ама какво ли аз знам. Вие русоробите сте фактор, но безмозъчен. :lol6:

Това и чакат, да направят понтонен мост и да тръгнат по него.

За това че мостовете са само повредени си прав, но до колко са сигурни за да минат танкове никой не знае.

преди 1 минута, absurt написа:

Почвам да се питам, тук някакви пишлегари ли са се събрали, та нямат понятие от нищо, свързано с казарма, оръжие и каквото там се сетиш? Държат се като пубери, играли много компютърни игри, убедени че и в реала е така. И единственият военен филм, който са гледали, е "Спасяването на редник Райън".

2 годинки в елхово - свързочник с ВОС 401-а! Бях в "секретна" - шифровчик. Познай, дали това не ми отвори вратата за САЩ :) Не, че ТЕ не знаеха 90% от "нещата"

преди 12 минути, maxthon написа:

Още един, който не знае що е то понтонен мост? Пък и не съм чул за разрушени мостове, а само за повредени.

Това са подробности. Резултатът е ,че тежко въоръжение ,транспортни снабдителни средства не могат да преминават!

преди 32 минути, bigiadri написа:

Украинците  си пазят хората.

Това е в графата - най-кратки вицове.

Затова украинските войници се криеха в жилищните сгради при цивилните. Много ги пазеха. И въпреки че от Мариупол искаха да се изтехлят от Киев не им разрешиха. Трябваше да умрат до последния войник. Много си пазят своите.

преди 5 минути, БаалБек написа:

Ето ги убийците!!!

Ама какво ли аз знам. Вие русоробите сте фактор, но безмозъчен. :lol6:

Доста агитационни материали ти е изпратил рожденника, който наскоро възвеличаваше :)

преди 5 минути, bigiadri написа:

Това са подробности. Резултатът е ,че тежко въоръжение ,транспортни снабдителни средства не могат да преминават!

Резултата е, че украинците всеки ден съобщават, че руснаците в това направление продължават да стрелят с каквото имат. Това как кореспондира с твърдението за прекъснато снабдяване оставям да си прецениш сам?

преди 1 минута, teo-glavata написа:

2 годинки в елхово - свързочник с ВОС 401-а! Бях в "секретна" - шифровчик. Познай, дали това не ми отвори вратата за САЩ :) Не, че ТЕ не знаеха 90% от "нещата"

Мамин златен безродник, той! Значи, отиде да изпееш каквото знаеш от тайните на държавата, че да ти отворят вратите в обетованата земя?

И като ти ги отвориха, и като отиде, какво направи, подложке ненагледна? Усра се като породист юрдек и се завърна тук да въртиш геврека. И да се дуеш по форумите с безродието си. Баси, вониш през екрана.1f92e.png.20016b87fcb7fb21b5c9fe940bd853e7.png

преди 9 минути, teo-glavata написа:

Бях в "секретна" - шифровчик. Познай, дали това не ми отвори вратата за САЩ :)

Така кажи. Станал си предател. След това е на една крачка до безродник.

преди 5 минути, vpvelev написа:

Никакъв не съм станал! Още тогава знаех, че няма да живея в бг. Дори си взех дипломата в бг и след това се изнесох - съвсем официално. Другото беше просто една опция. Геврека го въртях като студент, докато беше незаконно - далаверка с афро-тата, оито учеха тук - имаше кинта.

И защо да не съм тук, като си имам доходи? На далавера е сега. 

преди 7 часа, Coco1 написа:

Коле като кадър на Мосейково само  лъкове и прашки в тубата си виждал . Каквото ти кажат.

Какви глупости пишеш,ти изобщо чуваш ли петеля.

преди 22 минути, absurt написа:

Мамин златен безродник, той! Значи, отиде да изпееш каквото знаеш от тайните на държавата, че да ти отворят вратите в обетованата земя?

И като ти ги отвориха, и като отиде, какво направи, подложке ненагледна? Усра се като породист юрдек и се завърна тук да въртиш геврека. И да се дуеш по форумите с безродието си. Баси, вониш през екрана.1f92e.png.20016b87fcb7fb21b5c9fe940bd853e7.png

преди 20 минути, vpvelev написа:

Друг път като ви кажат че комунизма ви е изпил мозъците не се смейте, а се замислете.

преди 1 час, ivottoshev написа:

В източна Европа не пукна пушка, защото краварите обещаха на Русия да няма разширение на НАТО на изток. Поради тази причина руснаците изтеглиха мирно и тихо войниците от базите си най-вече в ГДР. Можеше и да не стане така, нали? 

😄 глупави измишльотини за умствено изостанали.

В източна Европа не пукна пушка, защото краварите обещаха на Русия да няма разширение на НАТО на изток. Поради тази причина руснаците изтеглиха мирно и тихо войниците от базите си най-вече в ГДР. Можеше и да не стане така, нали?  

Или пък на фалиралия СССр му трябваха пари.

https://epicenter.bg/article/Helmut-Kol-Gorbachov-prodade-GDR-na-tsenata-na-edin-sandvich-/101893/11/33

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Тези откачени , зомбирани укропитеци пак ли са се разпенили ?!  

Съпротивляват се, не ги е срам.

Доброго вечора, шановни пани та панове !

преди 4 часа, absurt написа:

С твоето IQ 27, ясно е, че толкова можеш. Само че, стигаш дотам, да не можеш да разбереш най- простото изречение. Написах ти, че над твоя пост, в който се жалваш, че не съм дала факти, е моят- с фактите. 

Не го гледа, не го чете, нали?  А, пак ревна, че те обиждам. Ми не, обиждаш маймуните, като си си сложил такава снимка.177479204_download(15).gif.603943961278f7a42288b12e53da5571.gif

А, Аглайка Епанчина, залята от поредната гореща вълна на климактериума, не може да си изпълни качествено опорките. И затова скача с тъпотии.download.gif.66937dfda97f8f98bf689a0eed283662.gif

Простено ти е, трудно се изкарват вече презрените центове. Не е като едно време- стагнация има и при тате ти Сорос.1147020538_download(1).gif.dcab42d7adc13b00115c569e482a6777.gif

Бълбукащата простотия, като била казвала нещо, всички трябвало да я слушат с отворена уста и да си водят бележки!download.gif.e9f56da4c105ec6a31b0852450f93efa.gif

Става, що не- нов форумен клоун се напъва за забелязване. Само два проблема виждам- от позата "приведен" със запада към междукрачието на господарите, трябва да викаш по- силно, че да те чуя. Или, да ти пратя микрофонче, по бедност.

Другият проблем е, че с Мирко и сие, по един калъп са ви  правили и латерните ви имат само една песен,дето я въртите денонощно. 1474810757_download(2).gif.e7e046b9a005878c5e413eae45cfc3d4.gifИ сте омръзнали на публиката. 

Като ти свършат "фактите" и можеш само да обиждаш. :) Жалка картинка.

Краварите обаче "забравиха" за това свое обещание и обкръжиха Русия със свои бази. 

По времето на пияницата Елцин, слабата Русия нямаше как да отстоява правата си и да се противопостави на влизането на България, Румъния и Прибалтика в НАТО. Е, това положение свърши и сега Украйна бере гайлето на болните краварски амбиции да командват света.

Я покажи обещанието. 

жокерче: Х лицето каза, че У лицето му е казал, че Z лицето ще му обещае, не е "обещание" 

преди 50 минути, insec написа:

😄 глупави измишльотини за умствено изостанали.

Тошката се повече надминава себе си. Навремето имаше един виц, за подобни изнасилвания на логиката.

Учителката казала:

- Деца, знаете ли, колко е добър чичко Ленин ?

- Не знаем, другарко.

– Веднъж, чичко Ленин се бръснел на пейката в парка с един много остър бръснач. Край него минали групичка малки деца. Те поздравили, "Добър ден, чичко Ленин". "Добър ден деца", отговорил им чичко Ленин. А можел и да ги заколи ако си иска, и никой нищо не може да му направи.

преди 1 час, vpvelev написа:

Те не разбраха, че Русия спечели войната още преди да я е започвала.

Малии, какви неща се научават тук. 6 месеца от скука ли си пращат монголските орки да мрат ? Пречистване на населението ? Или просто на почивка са за лятото :D 

преди 2 часа, vpvelev написа:

Русия спечели войната още преди да я е започвала

Да, във въображението на Касапина Путлер.

Той затуй нахлу и се обосра !!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.