Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, Profruit написа:

ДВЕПМСБ?

А СБ какво значи?

ПП. Ааа, май "скапани боклуци".

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Щом си имала отговор, а аз не съм го разбрал, защо питаш същото в тази тема, бе бабо :giggle1:

И за троленето се иска акъл, не е като да мяташ плоски обиди. 

Да съм те питала нещо теб, че да се напъваш да схванеш поста ми? Не съм, затова се успокой и като не схващаш, просто отмини. И вземи малко Феминорм, да ти вкара хормоните и емоциите в по- нормални рамки, че чак жал ми става за теб.

преди 35 минути, absurt написа:

Да съм те питала нещо теб, че да се напъваш да схванеш поста ми? Не съм, затова се успокой и като не схващаш, просто отмини. И вземи малко Феминорм, да ти вкара хормоните и емоциите в по- нормални рамки, че чак жал ми става за теб.

завиждаш, че другите все още имат хормони:D

@БаалБек, това долу за теб ли е писано? Разпозна ли се?

Когато Путин се срещна с Ердоган преди няколко седмици, градските либерални рапони изпушиха от гняв, лигите им потекоха и почнаха да изкарват картата за "мюсюлмански братя" на преден план, и ехидно да сочат с пръст как Путин не може да е представител на православието ( какво общо има политически срещи с подобни съждения, един господ знае).
Когато преди няколко дни същият този шеф на Мюсюлманските братя се срещна със Зеленски, градският либерален зоопланктон мълчеше като гръмнат заек.
Когато Турция, натовски съюзник, нахлу отново в Сирия за да бие кюрдите, градските либерални кукумявки не си отвориха човките, мълчат и за това, че САЩ също са окупирали 1/3 от страната, от която изнасят ресурсите ѝ. Нахлуват където си искат и когато си поискат, стига да има петрол и суровини. Но иначе получават ментални диарии, ако друга държава нахлуе за да предпази етническото ѝ население и си върне териториите, подарени от комунистическите ѝ лидери.
Движението BLM се появи по сигнал по времето на Тръмп и веднага задействал първосигналните главици на градските либерали, които героизираха чернокож наркопласьор, насочвал в миналото пистолет срещу бременна жена. След Тръмп се случиха десетки подобни инциденти с чернокожи, но либералните вече са заспали. Иначе същите амеби никак не им пука за африканците, експлоатацията и децата в мините за колтан, например.
И ето днес. Убита е дъщерята на Дугин, който неправилно градските цитоплазми са го обявили за идеолог на Путин, макар и единствената причина да е популярен, е защото пише предимно на английски, и либералните лобоподи сияят от щастие и се радват на смъртта на беззащитна жена, журналист. Радват се така, както джихадистите се радват на убийствата за техните "каузи".
Няма по-големи лицемери от градските либерални плазмодии. Деградирали, самозабравили се послушноци. Той няма морал, няма рационални доводи, няма последователност, няма етика, няма познания, той вече знае всичко и не му трябва да чете. Всичко при него е опростено. Реагира първосигнално, следва инструкциите. Но знаем какво има.
Има двойни стандарти и много лицемерие. Врещи истерично по сигнал, така няма нужда да мисли или разсъждава, а само да мрази и пищи.
Просто гняс.
Дахер Ламот
току-що, ivottoshev написа:

Когато Путин се срещна с Ердоган преди няколко седмици, градските либерални рапони изпушиха от гняв, лигите им потекоха и почнаха да изкарват картата за "мюсюлмански братя" на преден план, и ехидно да сочат с пръст как Путин не може да е представител на православието ( какво общо има политически срещи с подобни съждения, един господ знае).
Когато преди няколко дни същият този шеф на Мюсюлманските братя се срещна със Зеленски, градският либерален зоопланктон мълчеше като гръмнат заек.
Когато Турция, натовски съюзник, нахлу отново в Сирия за да бие кюрдите, градските либерални кукумявки не си отвориха човките, мълчат и за това, че САЩ също са окупирали 1/3 от страната, от която изнасят ресурсите ѝ. Нахлуват където си искат и когато си поискат, стига да има петрол и суровини. Но иначе получават ментални диарии, ако друга държава нахлуе за да предпази етническото ѝ население и си върне териториите, подарени от комунистическите ѝ лидери.
Движението BLM се появи по сигнал по времето на Тръмп и веднага задействал първосигналните главици на градските либерали, които героизираха чернокож наркопласьор, насочвал в миналото пистолет срещу бременна жена. След Тръмп се случиха десетки подобни инциденти с чернокожи, но либералните вече са заспали. Иначе същите амеби никак не им пука за африканците, експлоатацията и децата в мините за колтан, например.
И ето днес. Убита е дъщерята на Дугин, който неправилно градските цитоплазми са го обявили за идеолог на Путин, макар и единствената причина да е популярен, е защото пише предимно на английски, и либералните лобоподи сияят от щастие и се радват на смъртта на беззащитна жена, журналист. Радват се така, както джихадистите се радват на убийствата за техните "каузи".
Няма по-големи лицемери от градските либерални плазмодии. Деградирали, самозабравили се послушноци. Той няма морал, няма рационални доводи, няма последователност, няма етика, няма познания, той вече знае всичко и не му трябва да чете. Всичко при него е опростено. Реагира първосигнално, следва инструкциите. Но знаем какво има.
Има двойни стандарти и много лицемерие. Врещи истерично по сигнал, така няма нужда да мисли или разсъждава, а само да мрази и пищи.
Просто гняс.
Дахер Ламот

Според мен всички фили и фоби на двете антагонистично настроени световни империи, са „От един дол дренки“ – С промити от пропаганда мозъци.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Просто гняс.
Дахер Ламот

Във ФБ е пълно с русопитеки които се радват на всяка новина за убити украинци. Трябва ли и вас да ви слагам под "общия знаменател"?

Когато попитали едно африканско племе, какво е понятието им за добро и зло, те отговорили: Добро е ако нападнем съседно племе, избием мъжете им, изнасилим жените им, поробим децата им и окараме добитъка им. Зло е ако те направят така с нас. Не виждам по различно мислене въф филите и фобите на Русия и САЩ.

Не знам какво е направил Дугин, че съдбата така се отнесе с него. Но това изказване през 2011г. не е хубаво!

Yung.png

преди 46 минути, милко пендов написа:

Според мен всички фили и фоби на двете антагонистично настроени световни империи, са „От един дол дренки“

"Да се коментират изявленията на управниците на една страна агресор в първия ден на агресията е занимание, което предизвиква у мен погнуса. Между нас и тази власт са скъсани всякакви връзки. Наивно е да се надяваме, че съвестта ще се пробуди у някого от организаторите на тази агресия. Всеки, който е против войната, ще бъде оплюван, най-мекото обвинение ще е в страхливост и позорен пацифизъм, най-суровото – в предателство към родината и екстремизъм. Всеки, който излезе с плакат, ще бъде преследван по законите на военното положение. Както и преди, предчувствам радикално обновление на Русия. Но не вярвах, че то ще бъде купено на такава цена. Напълно съм убеден, че Русия е способна да се възстанови и да продължи пътя си, но сега страната е болна от рак, а изходите от рака, както знаете, са различни. Може и да не го преживееш..."

Д.Биков

преди 14 минути, БаалБек написа:

Yung.png

След такова изказване се сещам за мисълта:

Внимавай какво си пожелаваш! Защото може и да се сбъдне...

преди 2 часа, absurt написа:

Който чете, сам да си преценя кой какво схващал. А аз, ще продължавам да ти се подигравам на тъпотиите, които ръсаш през 3 коментара. Предполагам това Феми е лекарството, което приемаш за женската си истерия, нямам нужда нито да ползвам, нито да знам какво пиеш и какво си слагаш, що се буташ да си разказваш личния живот в политическите теми, само ти си знаеш. 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Просто гняс.
Дахер Ламот

Тамън викам баси скуката тоя текст и опа, петият защитаващ отрепките на цивилацията дойде да се преброи гордо.

преди 29 минути, N1K17Y написа:

Тамън викам баси скуката тоя текст и опа, петият защитаващ отрепките на цивилацията дойде да се преброи гордо.

Никога не съм защитавал краварите!

298763522_3265053570440396_8231803761028051520_n.jpg.f407eeb4edf0d239738361f01d7d2b40.jpg

Русия публикува видео на заподозрян атентатор с кола бомба в Москва

Вовк влиза в Руската федерация

Вовк влиза в сградата, в която е живяла Дария Дугина

Вовк напуска Русия за Естония

Екранни снимки на Вовк в нейния Minicooper след Дугина

https://youtu.be/MjxZhzbTx64

Посолството на САЩ в Киев призова американците спешно да напуснат Украйна

Посолството на САЩ в Киев призова американските граждани спешно да напуснат Украйна. Съответният призив е публикуван на сайта на дипломатическата мисия. 

Както следва от съдържанието на съобщението, американските дипломати не изключват скоро да бъдат нанесени "атаки срещу гражданска инфраструктура и държавни институции" на

Припомняме, че това не е първото подобно обръщение на американското посолство към гражданите на страната им. Така миналия месец дипломатите призоваха гражданите на САЩ да не посещават Украйна, а онези американци, които вече са на територията на тази страна, незабавно да я напуснат.

Сред съветите към хората от Съединените щати, които остават в Украйна, дипломатите изброяват: не се присъединявайте към тълпи, не участвайте в "организирани дейности", незабавно потърсете прикритие, когато звучат сирени за въздушна атака или силни експлозии, и не се приближавайте до останките .

преди 17 минути, dimy написа:

Посолството на САЩ в Киев призова американските граждани спешно да напуснат Украйна

image.thumb.png.365879f167c5fdb28f67499787622dfc.png

Събитие: Държавният департамент разполага с информация, че Русия засилва усилията за започване на стачки срещу гражданската инфраструктура и правителствените съоръжения на Украйна през следващите дни. Руските стачки в Украйна представляват продължаваща заплаха за цивилните лица и гражданската инфраструктура. Посолството на САЩ настоятелно призовава гражданите на САЩ да заминат от Украйна сега, като използват частни налични възможности за наземен транспорт, ако е безопасно да го направят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.