Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Старшинка, цитираш Доктор Менгеле, дето искаше насила да ни ваксинира бе !!!

Сгодихте се нали, като видяхте зора ?

И на масата да ги наредите рашист, ваксинатор, рашист, ваксинатор, рашист, ваксинатор.

А ако видиш Трюдо и Байдън, ще им стиснеш ли ръката заради оръжията, които пращат за укрите, или ще ги весиш заради ваксините, които пращат за всички?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Знаете ли каква е разликата между "партизанин" и "терорист"?!...Тя е само в това на кого симпатизират журналистите...Затова и ако арабин заколи човек, подиграл се с момиче от арабските райони в Париж, то той е терорист. Като акцента е върху действието, а не върху причината...

Ако украинска диверсионна група взриви нещо в Крим (или убие някой руснак), то това са партизани. Ако руска диверсионна група взриви нещо в Киев или Харков, те ще бъдат наречени терористи...Много е просто.

преди 14 минути, Hristo52 написа:

Ако руска диверсионна група взриви нещо в Киев или Харков, те ще бъдат наречени терористи...Много е просто.

За прост човек е така.

преди 15 минути, Hristo52 написа:

Ако украинска диверсионна група взриви нещо в Крим (или убие някой руснак), то това са партизани. Ако руска диверсионна група взриви нещо в Киев или Харков, те ще бъдат наречени терористи...Много е просто.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

На вас българите, се ви е най ясно онуй, което не ви е по специалността.

Как разбра какво съм казал, като не ти стига акъла разбереш какво съм написал ?

Попитах, сега като експерт чий здник целуваш?

Дайте да погледнем Шипченските боеве през погледа на съвременния историк-либерал...Ето, поглеждаме...

Нека не се подлъгваме по Вазов, дами и господа! Човекът е провинциалист, не е бил в състояние да види цялостната картина...

Та...Извинявайте, но да ми се славословят на ангро, че и с придихание, моля ви се, хора (опълченците)...помогнали категорично в най-решителния момент на най -заклетия български душманин през вековете (Русия,бе!) да устиска и впоследствие да спечели войната...е проява на вопиющо и подлежащо на порицание невежество.С какво са по-различни те от онези терористи, слуги на Кремъл отпреди 09.09.1944, питам?!...Ами с нищо...долни слуги на чужди имперски интереси...това са те!Имам предвид и опълченците...Изправили са се срещу законната власт по нашите земи-тази на НВ Султана...И дайте сега да им се възхищаваме...Кога ще се осъзнаеш, народе-е-е-е?!...

Крайно време е ние-либералите да изберем един от двата варианта...или низвергваме руснаците со се помагачите им, или...айде, че не ми се говори...Щото и между нас(либералите) има черни овце...

Щото какво се очертава?! От една страна низвергваме както е редно руснаците, а от друга всяка година по това време славим техните помагачи?! Ми не е редно. Непростима липса на принципи е това...

Както не е редно и да се славят терористите Раковски, Левски, Каблешков, Волов, Ст.Караджа, Х.Димитър...за Бенковски да не говорим...Това са...хм... личности, които само са пречели на законната власт на НВ Султана да ощастливи народите на империята...потрошвали са мостовете на разбирателство, прокарвани с усилия от законната власт..., между отделните етноси в нея...Тази война е върнала българите 100 години назад в развитието им...Да не говорим, че е нарушила правата на държавообразуващия народ на турската империя...Никой не се сеща какво са изпитвали майките и децата на невинните турски войници, гинещи по ония нагорещени камъняци...в защита на родината от руския миризлив ботуш...по това време-направо смрадлив...Не може така, осъзнайте се!

преди 1 час, Hristo52 написа:

За съжаление това е истинския морал на много българи, които мога да нарека единствено човешки отрепки! И тази иска да е депутат и да се грижи за България? Пази боже!

Проф. Ангелов шокиран от злорадството на кандидат депутатка от ДБ за смъртта на Даря Дугина.

Capture-2.jpg.71a9f80790114e8b9a058fb708018f36.jpg

Опа, ето го третият :giggle1:

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Дайте да погледнем Шипченските боеве през погледа на съвременния историк-либерал...Ето, поглеждаме...

Нека не се подлъгваме по Вазов, дами и господа! Човекът е провинциалист, не е бил в състояние да види цялостната картина...

Та...Извинявайте, но да ми се славословят на ангро, че и с придихание, моля ви се, хора (опълченците)...помогнали категорично в най-решителния момент на най -заклетия български душманин през вековете (Русия,бе!) да устиска и впоследствие да спечели войната...е проява на вопиющо и подлежащо на порицание невежество.С какво са по-различни те от онези терористи, слуги на Кремъл отпреди 09.09.1944, питам?!...Ами с нищо...долни слуги на чужди имперски интереси...това са те!Имам предвид и опълченците...Изправили са се срещу законната власт по нашите земи-тази на НВ Султана...И дайте сега да им се възхищаваме...Кога ще се осъзнаеш, народе-е-е-е?!...

Крайно време е ние-либералите да изберем един от двата варианта...или низвергваме руснаците со се помагачите им, или...айде, че не ми се говори...Щото и между нас(либералите) има черни овце...

Щото какво се очертава?! От една страна низвергваме както е редно руснаците, а от друга всяка година по това време славим техните помагачи?! Ми не е редно. Непростима липса на принципи е това...

Както не е редно и да се славят терористите Раковски, Левски, Каблешков, Волов, Ст.Караджа, Х.Димитър...за Бенковски да не говорим...Това са...хм... личности, които само са пречели на законната власт на НВ Султана да ощастливи народите на империята...потрошвали са мостовете на разбирателство, прокарвани с усилия от законната власт..., между отделните етноси в нея...Тази война е върнала българите 100 години назад в развитието им...Да не говорим, че е нарушила правата на държавообразуващия народ на турската империя...Никой не се сеща какво са изпитвали майките и децата на невинните турски войници, гинещи по ония нагорещени камъняци...в защита на родината от руския миризлив ботуш...по това време-направо смрадлив...Не може така, осъзнайте се!

Вазов не е бил прост роб, като теб

Цитат

Вий някога знаме Христово

развяхте за благо човешко –

строшихте ни игото тежко,

а днеска ни носите ново!

преди 58 минути, Hristo52 написа:

Не се подлъгвайте,но не защото е провинциалист,те и Шипченските боеве не са се водили в столицата ви.

Истината е ,че Вазов е бил извън България по време на тези събития и не е свидетел на нищо което е описал в романа си"Под игото"  и стиховете в "Епопея на забравените"

преди 1 час, Hristo52 написа:

Знаете ли каква е разликата между "партизанин" и "терорист"?!...Тя е само в това на кого симпатизират журналистите...Затова и ако арабин заколи човек, подиграл се с момиче от арабските райони в Париж, то той е терорист. Като акцента е върху действието, а не върху причината...

Партизаните са терористи чиято кауза е спечелена.

преди 1 час, bulljo написа:

тоя защо е с розов костюм да не е джендер от нато я малко се стегнете и бъдете обективни 

след 7 часа ще  видите Саня какво ви е приготвил от Флорида

преди 16 минути, BANKATA написа:

Партизаните са терористи чиято кауза е спечелена.

Това и за 9.09.1944 ли важи ?

преди 12 минути, Banesc написа:

тоя защо е с розов костюм да не е джендер от нато я малко се стегнете и бъдете обективни 

след 7 часа ще  видите Саня какво ви е приготвил от Флорида

Остай ти Саня, той само температурата у Флорида може да озвучи във фаренхайти, ракията готова ли е, двойна преварка, действай че Сергеев изтрезня.

Путин нарече руския трикольор свещен символ за всички поколения граждани.  Но!

zname.png

"Хочу поздравить россиян с днем их флага. Ведь именно под этим флагом РОА - Русская освободительная армия, это исторически сложившееся название вооружённых сил Комитета Освобождения Народов России (КОНР), воевала на стороне Третьего рейха. Да, именно с этим флагом власовцы воевали в рядах нацистов и исполняли приказы Гитлера. Теперь с этим флагом воюют рашисты. Ну, поздравляю с преемственностью, рашисты!"

Борислав Береза - историк

Превод:

"Искам да поздравя руснаците с деня на знамето им. Именно под това знаме РОА - Руската освободителна армия, исторически наложилото се име на въоръжените сили на Комитета за освобождение на народите на Русия (КОНР), воюва на страната на Третия райх. Именно с това знаме власовците се бият в редиците на нацистите и изпълняват заповедите на Хитлер. Сега рашистите се бият с това знаме. Е, поздравявам ви с приемствеността, рашисти!"

преди 9 минути, bulljo написа:

ракията готова ли е, двойна преварка, действай че Сергеев изтрезня.

Сергеев ми е казал никаква двойна преварварка

маха се първия литър ако има метилов алкохол, събира се до  като падне до 40 градуса

и   от 40 до 20 градуса се събира за патока и се сипва в следващия казан 

С всяка преварка ароматът на питието и тежките алкохоли, предизвикващи болене на глава сутринта, намаляват; вдига се градусът.

До мярка е.

преди 3 часа, valkiria1 написа:

...

Ало, Гълъбово! Вярно си като конска муха. Задушаваш ме! Това не е чат за виртуална любов, а класическа ревност!

spacer.png

Не е важно фамилия на коча! Важна е майката! Ферщейн! Това според вашите "умници".

Тръмп е троянски кон на пу. Дращи мемоари и в тях плюе по Нетанияху. Когато му съобщил намерението, че ще признае Ерусалим за столица, Биби не откликнал с възторг, а с раздражение. Факт! Но от "дайвинги" и дращене по покрива на хасиендата на моя добър приятел Рамзес III откъде такова инфо у тебе!

Zтивен Zигал си изпроси паспорт от уралското джудже. Какво чакаш? Щом ти е на сърце кремълското милиционерче тичкай и ще добавиш още едно тескере.

ХАХАХА! Хайде всички американофили, еврофили и НАТОфили, от октомври да спрат да ползват отопление, осветление, продукти правени с газ и т.н. Енергията пак си става Руска!

Кабинетът обяви за вече неизбежно да преговаря с "Газпром експорт".

Американофилчетата да хващат направо за "краварника" и да целуват(знае се къде) чичко Памперс! :giggle1:

преди 11 минути, Hristo52 написа:

Енергията пак си става Руска!

Енергията (разбирай газа) никога не е преставала да е руска по нашите ширини. Но явно аз говоря (пиша в случая)  на стените. Всъщност може и те да разберат какво говоря. Цената може напълно възможно да се договори и на около 40-50 долара за мегават за ужас на всички некъпани (както напоследък ги наричат) и разбира се от Газпром, но явно никой не го интересува това освен бизнеса.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Опа, ето го третият :giggle1:

Вазов не е бил прост роб, като теб

Вазов не е бил и подлога-като теб. 

Виждаш ли се колко струваш? И колко струват тия, дето са ти вдигнали палец на одобрение? Дано нямате деца, всички изроди, които се радвате на смъртта на децата на другите.

преди 5 минути, absurt написа:

Дано нямате деца, всички изроди, които се радвате на смъртта на децата на другите.

Още едно доказателство, че много българи са без морал и просто човешки отрепки! Борисов на времето излезе прав.... "Лош човешки материал" ....

преди 11 минути, Hristo52 написа:

ХАХАХА! Хайде всички американофили, еврофили и НАТОфили, от октомври да спрат да ползват отопление, осветление, продукти правени с газ и т.н. Енергията пак си става Руска!

Кабинетът обяви за вече неизбежно да преговаря с "Газпром експорт".

Американофилчетата да хващат направо за "краварника" и да целуват(знае се къде) чичко Памперс! :giggle1:

Мисля си, то хубаво нашите пак се заплакват, мият зъбки и заемат поза, ама ако чичко Газпром каже, че му е писнало от въшката, дето не си знае мястото, а все тича да се изпъчи на чело, "кво прайм"?

Щото, ние сме толкова пренебрежим пазар за тях, та дали с нас или без нас- все тая. 

преди 13 минути, absurt написа:

Вазов не е бил и подлога-като теб. 

Виждаш ли се колко струваш? И колко струват тия, дето са ти вдигнали палец на одобрение? Дано нямате деца, всички изроди, които се радвате на смъртта на децата на другите.

Ей я четвъртата. Де да можеш да го пожелая и на вас, изродите защитаващи най-големите отрепки на света ;) 

преди 9 минути, Profruit написа:

Ало, Гълъбово! Вярно си като конска муха. Задушаваш ме! Това не е чат за виртуална любов, а класическа ревност!

Ами я люблю тебя до слез ,бе Къдельо, Филчо и пр🤣...нали такава ти беше по едно време версията, само дето тогава легендата беше ,че съм от Ямбол....

И да,всеки път в който лъжеш,манипулираш,измисляш и пр...патологии които си развил ,ще ти дишам във врата,когато имам време и ми е кеф пък ти си го приемай както искаш,въобще не ми пречи....

преди 12 минути, Profruit написа:

Не е важно фамилия на коча! Важна е майката! Ферщейн! Това според вашите "умници".

За Симонян откровено лъжеш и се чудиш как да мажеш. Има достатъчно написано за биографията на желязната лейди на руската журналистика.

Арменка от до .......какви евреи ти се привиждат зад храстите е известно само на твоята параноя.

https://bg.topinfoweb.com/71917109-biografiya-margarita-simonyanl-772

преди 16 минути, Profruit написа:

Тръмп е троянски кон на пу. Дращи мемоари и в тях плюе по Нетанияху. Когато му съобщил намерението, че ще признае Ерусалим за столица, Биби не откликнал с възторг, а с раздражение. Факт!

Мхм. Помня времето в което ти пишеше,че Тръмп бил казал в интервю в Йерушалаим ,че града е арабски.....пък после той го призна за столица и премести посолството там...Дрязгите между двамата започнаха след като Биби поздрави Байдън за избора за президент. Но това си е стандартна процедура между политици и Тръмп напразно се цупи.

И какво общо имат двамата към темата и поста ми,че пак извади призраци на евреи от гардеробите.....🤣

преди 21 минути, Profruit написа:

Но от "дайвинги" и дращене по покрива на хасиендата на моя добър приятел Рамзес III откъде такова инфо у тебе!

Рамезис бе, Филчо на баба,Рамезис ,и на това ли да те уча.....

иначе на Айрис ,Рамезис Втори и е по на сърце..защото сме нещо като набори и харесваме едни и същи бижута🤣

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.