Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 35 минути, maxthon написа:
преди 45 минути, miro20 написа:

Точно затова повтарям че е пълен нонсенс да с говори "ЛДНР поискали" ... те нищо не могат да искат.

За тебе не се учудвам да е нонсенс. Нима не е имало официална комуникация и не са обсъждали какво се случва по границата между Лнр/ДНР и Украйна.

човече, ти така и не можеш да разбереш че няма такова понятие "комуникация" . Има "ръководство" от страна на рашистките войски които на 80-90% са тезикоито воюват на фронта с украинците.

Никакви местни рускоезични от ЛДНР нямат думата там. А както има сигнали, насила моилизираните почнаха да протестират и да записват видеота както военните така и жените им против това да гипращат на фронта.

преди 38 минути, maxthon написа:

Явно няма да излезем на глава.... Ти първи твърдеше, че руската армия не се е изнесла след 2014г и чакаш от мен да ти кажа, че е така. Ако очакваш това да излезе от моята уста (пръсти) то няма да стане. Покажи първо, че не са се изнесли и после обратното твърдение ще се обезсили.

Ами пак да се върнем на основното.

2014 г. слд Крим, в донбас нахлуха същите  уроди със георгиевски лентички да превземат градче след градче. Цитирах и показах видео.

Самия рашист Игор Стрелков, пратен от Крим за военен министър на измислените недорепублики, признава че не може да намери доброволци . Следователно основните сили са едиснтвено кадровите руски войски.

Покажи ми кога някой е видял, цитирал, посочил или официално изявление на рашистктие окупатори че са се изнесли от ЛДНР.

благодаря предварително .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 41 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Реалността е много по-различна . Не ме предизвиквай да ти копирам разговор с американски военнослужещ какво е при тях положението в момента . Сам се оплаква , че прекия му началник е нахална  истерична лесбийка , която живее с друга такава на семейни начала от същото поделение . Дори обмисляли да се женят или омъжват . Както и да го обявяват траверсите. Но понеже Краварската армия няма нищо общо с някакви филмчета , които си гледал на видео касетки преди 30 години , дори ти е бегла фантазията за каква липса на морал и принципи става въпрос . Понеже се налага да са полит коректни дори не могат да използват голям набор от думи за да не се засегне случайно някой и да не се стига до дела за хомофобия и сексизъм .  Та въпросния военен сам си признава и се оплаква пред нас в каква трагикомедия се е превърнала армията им без дори никой да го е питал . Очевидно вбесен и разочарован от тази жалка ситуация . Толкова за митовете създавани за Великата и непобедима Кравария .   

Това ли е общото състояние на американската армия?  А за руската имаш ли някакво обобщение?

преди 47 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Да точно така .... Това може да се случи в някакви твои розови сънища . Реалността е много по-различна . Не ме предизвиквай да ти копирам разговор с американски военнослужещ какво е при тях положението в момента . Сам се оплаква , че прекия му началник е нахална  истерична лесбийка , която живее с друга такава на семейни начала от същото поделение . Дори обмисляли да се женят или омъжват . Както и да го обявяват траверсите. Но понеже Краварската армия няма нищо общо с някакви филмчета , които си гледал на видео касетки преди 30 години , дори ти е бегла фантазията за каква липса на морал и принципи става въпрос . Понеже се налага да са полит коректни дори не могат да използват голям набор от думи за да не се засегне случайно някой и да не се стига до дела за хомофобия и сексизъм .  Та въпросния военен сам си признава и се оплаква пред нас в каква трагикомедия се е превърнала армията им без дори никой да го е питал . Очевидно вбесен и разочарован от тази жалка ситуация . Толкова за митовете създавани за Великата и непобедима Кравария .    :cool:    :cool:

Да разбираме, че великата руска мечка, я е страх от армия от истерични лесбийки и траверси ? 

преди 7 часа, absurt написа:

Докога ще размахваш тоя опозиционер Биков, а ще заобикаляш НЕГОВИЯ цитат, който ти наврях в очите? И който показва еврогейската му ориентация с мерак Русия да остане само територия, не и държава с достойнство и памет за миналото си?

Аз само да попитам. Ти нали беше с българско самосъзнание? Ако си, защо така скачаш на амбразурата и пламенно защитаваш Русия от изказване на руски опозиционер? Повтарям руски. Това си е тяхна вътрешна работа. 

преди 7 минути, БаалБек написа:

Аз само да попитам. Ти нали беше с българско самосъзнание? Ако си, защо така скачаш на амбразурата и пламенно защитаваш Русия

а ти нали си бугарка защо защитаваш нацистите наркомани украински 

преди 18 минути, Banesc написа:

нещо което няма да видите в марионетните  български медии

А това нещо някои хора са го виждали и лично изживявали: през 1968 година Русия е денацифицирала Чехословакия. Преди това през 1956 е свършила същото с Унгария. После, през 80-те опита с Полша.

И колко странно. Навсякъде тия мили, благи хорица руските солдати ходеха не с китка здравец, а с калашник. Обаче знаете ли кое е най-обидното в цялата история. Фактът, че мнозина от българите се подмокрят при мисълта, че някоя "велика сила" може да дойде с оръжие у нас и да ни избива, за да покаже "кой тука е шефа". И още нещо. Всяка бивша соц държава имаше своя съпротива. Своя нелегална дейност, свои дисиденти. Всяка, освен юначната България, потомък на Княз* Аспарух и Княз* Крум, чието население се скрило, когато Ботев дошъл, за да се бори с османлиите.

А защо Княз*, а не хан? Поинтересувайте се и ще разберете.

преди 7 минути, Banesc написа:

защо защитаваш нацистите

Това важи за руснаците

преди 26 минути, БаалБек написа:

А защо Княз*, а не хан?

защото преди 1500 години   КНЯЗ борис покръства българите за да се сложи на европейците

историята се повтаря

сега евро атлантиците

и християните избиват боилите (десиденти)

и от тогва се казва княз а не кан 

преди 7 часа, БаалБек написа:

А защо Княз*, а не хан? Поинтересувайте се и ще разберете.

На това преименуване на титлата на Борис се правеше силно ударение в час по история в 5-6 клас, май, и от тогава го помня.

За теб, изглежда, е неотдавнашно откритие, та си взела сега да учиш останалите...

Някое дете: "Мамо, мамо, мамо бее!.. Виж, в трамвая има шофьор!"

Медведев: Обикновените европейци искат руски газ, студът е демокрация за лудите

"През зимата е много по-топло и комфортно в компания с Русия", заяви той

Медведев: Обикновените европейци искат руски газ, студът е демокрация за лудите

Обикновените европейци, за разлика от техните правителства, не са загубили здравия си разум и нямат желание да прекъснат контактите си с Русия, каза Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност.

"Обикновените граждани, съдейки по резултатите от социологическите проучвания, не са загубили здравия си разум. Повече от половината жители на страните от ЕС изобщо не са склонни да прекъсват контактите си с Русия. Те искат пълноценни отношения като нормални лични контакти, руски енергийни ресурси, нашият пазар за техните стоки, успешна търговия, нашите туристи в техните музеи и кафенета", написа Медведев в своя канал в Telegram.

https://www.bgonair.bg/a/4-world/275874-medvedev-obiknovenite-evropeytsi-iskat-ruski-gaz-studat-e-demokratsiya-za-ludite?fbclid=IwAR218nXrNtZMpQ5zVlIk9UpW0wXgaI9e9tex6Kl2mA-rZwUWt6s28iKkb-Y

Аз казах ли в и А ?

Зеленски е казал твърдо на Ердоган:

– Първо Касапина Путлер да освободи международно признатите украински територии, а после ще видим !!!

Аз хем ви казах още одначалото. Войната ще свърши, когато украинския флаг се развее над Севастопол !!!

Да надживееш детето си ...
поцдугин

Този поц е класическа визия на руския клошар. Персоналният идеолог на ботокса. Баси тараканите под мазната коса. Да водиш сина си да плюе по паметника на болшевишката мумия, а двадесет години по-късно лупинг. Смърт, смърт и само смърт перефразира в открит текст от идеолога на арийците. Русия - хегемон на евроазиатската суша. Все негови шовинистически думи. Дъщеря му открито в хралупата на соловьёв пропагандираше, да се избият украинците.

Подобното привлича подобното. Искахте смърт-получихте.
Джоузеф Мърфи.

ФСБ няма да каже истината кой зареди адската машина, дори да има украинска следа. По-скоро е началото на края. Кремълските скунксове започнаха, да се гризат по истински. Логично всички пропагандони след този случай са в шах. Кой ще е следващия? От нямка до несдържана истерия.

фекалсимонян

Еврейката маргарита симоньян пусна тройно послание да се удари по центровете!?
Аха, Киев, Брюксел, Вашингтон. Пада пу и повлича цялата ТВ сган.

преди 20 минути, _HITMAN_ написа:

Опа

Ми аз нали ви казах, ама не ви увират тиквите. И легион Свободна Русия е с тях и се бие под същото знаме.

Аз ви казах, Свинята Дугина, да гори в ада дано, я взривиха на парчета, заради свинщината и, нейната и на баща и, да гори в ада и той !!!

преди 14 минути, Profruit написа:

ФСБ няма да каже истината кой зареди адската машина, дори да има украинска следа.

Свободна Русия вече пое отговорност. НРА си признаха с гордост !!!

Руската съпротива взриви Свинята Рашистка !!!

Дугина е първата. Аз казах ли ви А?

Казах ви.

Ама не ви увират тиквите.

Почват да Ги отстрелват един по един !!!

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

– Първо Касапина Путлер да освободи международно признатите украински територии, а после ще видим !!!

Аз хем ви казах още одначалото. Войната ще свърши, когато украинския флаг се развее над Севастопол !!!

украйна няма международни признати граници

земя ще се връща само с бой

от тук натам само репресии  и лагери за украинците  на руска земя 

преди 9 часа, miro20 написа:

благодаря предварително .

Благодариш ня някого, който трябва да ти свърши работата? Хубаво припомняш събития станали някога в Украйна и доволно пропускаш момента какво стана тук и сега. А именно ти първи допусна, че нещо не се е случило, но вместо да си докажеш тезата я обърна в друга посока.  Единственото нещо, което аз направих е да задам въпрос и да те подканя да подкрепиш твърдението си. Хлъзгав си признавам ти го.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аз ви казах, Свинята Дугина, да гори в ада дано, я взривиха на парчета, заради свинщината и, нейната и на баща и, да гори в ада и той !!!

Западните медии и хората, които работят в тях са човешки боклук. Не само защото злорадстват за убийството на невинно момиче, което, изглежда, не е трябвало да кара колата, с която е убита, а защото има друга, по-малко зловеща причина :

Ето едно заглавие от Associated Press:

МОСКВА (АП) — Дъщерята на влиятелен руски политически теоретик, често наричан „мозъкът на Путин“, беше убита при атентат в кола бомба в покрайнините на Москва, съобщиха властите в неделя.

Дугин НИКОГА не е бил „мозъкът на Путин“, нито някога е бил „влиятелен“, като всички тези прозвища са пълна фантазия, измислена в контейнера на западните медии и, за съжаление, насърчавана от самия Дугин.

Колко пъти сте чували Путин да цитира Дугин?
 Дугин не е нищо повече от демагог и крайно необразован човек, с изключение на владеенето на езици,мненията за геополитиката са на аматьор. За съжаление, той наистина изглеждаше през цялото време като някакъв вид "ястреб" на Русия и това качество, съчетано с неговата силно преувеличена репутация в западните медии, е това, което може да е една от причините за това трагично събитие, в което се превърна Дария жертва.  Само на 30 години.

И не е нужно да си гений, за да познаеш кой стои зад тази атака – същите хора, които тероризират и убиват масово цивилни цивилни всеки път след Евромайдана.

преди 1 час, Profruit написа:

фекалсимонян

Еврейката маргарита симоньян пусна тройно послание да се удари по центровете!?

Както казах ,знанията ти за Исраел са сериозно под въпрос??!!

Няма еврейска фамилия Симонян!!!!!!!!!!!!!!

От обща култура би трябвало да знаеш ,че става въпрос за арменска фамилия.

Маргарита Симонян е арменка по произход.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ми аз нали ви казах, ама не ви увират тиквите. И легион Свободна Русия е с тях и се бие под същото знаме.

Свободна Русия вече пое отговорност. НРА си признаха с гордост !!!

Руската съпротива взриви Свинята Рашистка !!!

Дугина е първата. Аз казах ли ви А?

Казах ви.

Ама не ви увират тиквите.

Почват да Ги отстрелват един по един !!!

Нищо не си казал. Защото и нищо не ти е ясно.Като Профрута си..същият гадател , в добавка ,че той преписва и от Гугъл/историята със сина на Дугин е взета от там/ Двамата сте псхично увредени-на него отвякъде му изкачат зли евреи, а на теб руснаци.

Смъртта на Дугин е предупреждението,което Путин отправя към всички тези,които тайно се мъчат да му оправят отношенията със САЩ.

Защото изобщо не е тайна,че Дугин му направи мост с Турция,която внезапно стана посредник със Запада и Украйна...и това е малко чудо,след като преди време убийството на руския посланик в Анкара постави на сериозно изпитание отношенията между двете страни.

Защото изобщо не е тайна ,че Дугин симпатизираше на Тръмп и твърдеше,че този президент представлява нова крачка в развитието на отношенията между Русия и САЩ

Както и предсказва връщането му на бял кон в Белия Дом след инфантилното управление на Байдън.Церемонията пък по инагурацията на Тръмп , Дугин определи като  един от най-вълнуващите моменти  в живота си.

Репликата на Тръмп "пресушете блатото"  бе казана и насочена срещу авторитарните правила на ЕС,който в момента е и най-истеричен в санкциите си срещу Русия. Съюз който само си играе на демокрация и фалшиво съчувствие ,оставяйки децата мигранти от Мароко и Тунис да се давят в морето , а оцелелите натикват в лагери с мизерни условия и хранителна дажба от две филии хляб на ден.За сметка на луксозните навлеци от Украйна,които подлудиха Европа с претенциите и капризите си.

----------------------

Та, ако Путин е опасен за националната сигурност на Европа,Байдън ли е панацеята за свобода,демокрация и ред?

Или съвсем не разбирате ,че само сменяте з@дниците,които целувате?

преди 43 минути, valkiria1 написа:

Нищо не си казал. Защото и нищо не ти е ясно.

На вас българите, се ви е най ясно онуй, което не ви е по специалността.

Как разбра какво съм казал, като не ти стига акъла разбереш какво съм написал ?

преди 1 час, glen написа:

Колко пъти сте чували Путин да цитира Дугин?

Че той не е спирал да го цитира. Забравя да сложи кавичките естествено, щото е Царь Батюшка.

Късно ви дадоха опорките, Саше, нямаше смисъл да ставаш за пореден път за смях.

НРА вече пое отговорвост за взривяването на Рашистката Мръсна.

преди 12 часа, NewRedDragon написа:

Не е за двте мозъчни гънки, които имаш между ушите си!

Две, две, ама ги имам. А ти и толкова нямаш :)

За съжаление това е истинския морал на много българи, които мога да нарека единствено човешки отрепки! И тази иска да е депутат и да се грижи за България? Пази боже!

Проф. Ангелов шокиран от злорадството на кандидат депутатка от ДБ за смъртта на Даря Дугина.

Capture-2.jpg.71a9f80790114e8b9a058fb708018f36.jpg

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Мииии, не!!! В "още одначалото" други песни пееше:

на 16.03.2022 г. в 21:34, Реджеп Иведик написа:

Войната ще свърши в Москва

Слава Украини !!!

на 9.03.2022 г. в 21:40, Реджеп Иведик написа:

Войната ще свърши в Москва

Само че това беше през март. Чак сега, когато укрите вече обосраха Азовско море, Мариупол, Херсон, цялата Луганска област и тн... започна да понамаляваш прогнозите си от Москва на Севастопол :wub:

Още ще сваляш мизата, Реджепчооо :lol6:

преди 2 минути, Hristo52 написа:

За съжаление това е истинския морал на много българи

Старшинка, цитираш Доктор Менгеле, дето искаше насила да ни ваксинира бе !!!

Сгодихте се нали, като видяхте зора ?

И на масата да ги наредите рашист, ваксинатор, рашист, ваксинатор, рашист, ваксинатор.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.